Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Ιχθείς

Γενικές Προβλέψεις
Μεγάλη είδηση για το ζώδιό σας αποτελεί αυτή, της εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη, ο οποίος φλερτάρει με το κομμάτι που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες σας και την επαγγελματική σας καταξίωση. Το νέο έτος θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, να κοπιάσετε, να οργανωθείτε και να ακολουθήσετε πιστά τα προγράμματά σας ώστε να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Θα αντιμετωπίσετε κατά καιρούς προκλήσεις και δυσκολίες αλλά εάν επιδείξετε σύνεση θα ανεβείτε ιεραρχικά. Στο πρώτο εξάμηνο, η παρουσία του Δία στον Λέοντα παρέχει προστασία για θέματα εργασιακά και εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού οι επιρροές είναι υπέρ της εύρεσης εργασίας. Στη συνέχεια, από τα μέσα Αυγούστου το πέρασμα του Δία στην Παρθένο εγκαινιάζει μία νέα, μοναδική περίοδο καθώς νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας, η οποία θα αποκτήσει άλλη διάσταση, χρώμα και χαρά. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και έχετε να αντλήσετε ευεργεσία από τους άλλους. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ενδέχεται να φέρει ασθενικές καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή συγκριτικά με την περασμένη τριετία καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη τετραγωνίζει το ζώδιό σας έτσι κατά καιρούς το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι εξασθενημένο. Εντάξτε στο πρόγραμμά σας τον αθλητισμό, αρχίστε κάποιο χόμπι ή κάποια δραστηριότητα ώστε να διοχετεύεται η αρνητική ενέργεια και η κούραση που αντλείτε από τον επαγγελματικό τομέα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, οι ρυθμοί επιταχύνουν και οι απαιτήσεις χτυπάνε κόκκινο έτσι πολλές φορές θα νιώθετε κυριολεκτικά σαν να μπήκατε σε αποχυμωτή. Πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια παθήσεις σχετικές με το μυϊκό σας σύστημα ή τα οστά. Έχετε κατά νου ότι κάποιο άτομο της οικογένειάς σας ίσως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως βρίσκει λύση. Επιπρόσθετα, ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, σας κάνει επιρρεπείς σε μολύνσεις και σε παθήσεις που σχετίζονται με το αίμα, το δέρμα, το έντερο ή το στομάχι. Υιοθετήστε ένα πρότυπο διατροφής προσαρμοσμένο στα μεσογειακά πρότυπα. Αμεσότερα επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο, λύσεις υπάρχουν. Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τον Λέοντα μπορεί να σας προστατεύσει από τα χειρότερα ενώ λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος έτσι υπάρχει μία χείρα βοηθείας. Μην αμελείτε την υγεία σας, φανείτε προνοητικοί ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Προσοχή δείξτε στο διάστημα από τις 10/8 έως τις 25/9 καθώς ο Άρης θα φέρει παροδική εξασθένιση του οργανισμού σας. Προσέχετε σε μικρά ατυχήματα, σε κοψίματα, καψίματα και φλεγμονές τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέχετε τον Μάρτιο καθώς η έκλειψη στο ζώδιό σας αποτελεί αιτία για την απώλεια ενέργειά σας, να τρέφεστε σωστά και να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής. Ο Σεπτέμβριος καλεί εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου να είστε περισσότερο προσεκτικοί στον εν λόγω τομέα.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και οι καταστάσεις φαίνονται να κυλάνε ομαλά. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο καθώς η επιρροή του Κρόνου από τον Τοξότη ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο θέμα που σχετίζεται με την πατριαρχική σας οικογένεια. Οι μήνες Φεβρουάριος και Νοέμβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα εγκυμονεί διάφορους κινδύνους. Προσέχετε στις διαπραγματεύσεις επί ακινήτων. Αποφύγετε να πουλήσετε ένα ακίνητο σε μη συμφέρουσα τιμή. Αποφύγετε στην αγορά ακινήτου καθώς ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα νομικής υπόστασης αργότερα ή με τον ίδιο τον χώρο. Οι μήνες Οκτώβριος, Νοέμβριος και το διάστημα από τις 13/5 έως τις 23/6 χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς θα υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, διαμάχες και αψιμαχίες. Ο ενδοοικογενειακός βίος φαίνεται να διαταράσσετε στα εν λόγω διαστήματα για αυτό φροντίστε να είστε λιγότερο οξύθυμοι και περισσότερο υπομονετικοί. Τους μήνες Φεβρουάριο και Απρίλιο οι οιωνοί είναι υπέρ σας και συνηγορούν υπέρ της βελτίωσης του κλίματος. Ποντάρετε αυτούς τους μήνες ώστε να εξομαλύνετε τις όποιες αντιθέσεις έχουν προκύψει.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Το νέο έτος αποτελεί μία σύνθετη χρονιά καθώς δέχεστε ποικίλες επιρροές. Μάλιστα, οι επιρροές διαφέρουν ανά δεκαήμερο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με ευθύνες, δυσκολίες, εμπόδια και προκλήσεις μιας και ο Κρόνος πιέζει από τον Τοξότη. Χρειάζεται να αναδείξετε έννοιες όπως η υπομονή, η επιμονή, το σθένος, η οργάνωση και η πρακτικότητα έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας ανατίθενται. Ο προσωπικός σας χρόνος περιορίζεται αλλά εάν επιδείξετε όλες τις προαναφερθείσες αρετές θα καταξιωθείτε, θα εδραιωθείτε και θα αποκτήσετε ένα πιο αξιόλογο προφίλ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ίσως βιώσετε έντονη ανασφάλεια ή κάποια απώλεια στο πελατολόγιο σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους, καθώς θα υπάρξουν προστριβές. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη, το θέατρο, το σινεμά ή τον κινηματογράφο θα αναδειχθείτε μιας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, σας παρέχει φαντασία και σας φέρνει μπροστά σε ένα όνειρό σας. Όλοι ανεξαρτήτως δεκαημέρου δέχεστε εύνοια σε θέματα εργασιακά. Εάν είστε άνεργοι, οι πιθανότητες να βρείτε εργασία είναι μεγάλες. Μάλιστα, το πρώτο εξάμηνο και ειδικότερα το καλοκαίρι είναι άκρως ενθαρρυντικά. Η Αφροδίτη από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο πολλαπλασιάζει τις εύνοιες. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σημαντικά ενώ και οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται αρκετά. Στην συνέχεια, στο δεύτερο εξάμηνο ο Δίας από την Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες. Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο μπορείτε να βρείτε συμμάχους και να επισυνάψετε δυνατές συμμαχίες. Δέχεστε την εύνοια των άλλων και αυτό σας παρέχει προστασία και ηθική ικανοποίηση. Οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές και μέσα από την συνδρομή άλλων έχετε τις ευλογίες στον εν λόγω τομέα.
Το καλοκαίρι, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να δείτε τους κόπους των προσπαθειών σας να ανταμείβονται. Ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα αποδίδει και αυτό σας χαροποιεί. Να είστε προνοητικοί και να αναζητάτε εργασία και στο εξωτερικό. Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, την διαφήμιση ή τις δημόσιες σχέσεις θα έχετε θετικές προοπτικές. Οι μήνες Φεβρουάριος και Νοέμβριος καλούν εσάς του πρώτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε επαγγελματικά θέματα. Εάν σας προταθεί κάποια δουλειά εξετάστε όλες τις παραμέτρους, μπορεί να εκτεθείτε. Εάν εργάζεστε και βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με μία επαγγελματική πρόταση, φανείτε καχύποπτοι. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κρυφές συνωμοσίες και μην εμπιστεύεστε άτομα από τον εργασιακό χώρο καθώς εποφθαλμιούν την θέση σας. Όλα αυτά, αφορούν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Οκτώβρη θα υπάρξουν εντάσεις, διαμάχες με συνεργάτες ή θα είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι. Σε γενικές γραμμές, και συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις και δυσκολίες (ειδικότερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου). Ωστόσο, όμως υπάρχουν και μικρά μαξιλαράκια που σας παρέχουν προστασία. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο βαδίζετε πιο αγέρωχα.

Ο οικονομικός σας τομέας περνάει μέσα από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι επιρροές που δέχεστε είναι ποικίλες και διαφορετικές ανά δεκαήμερο. Η ρευστότητα και τα σκαμπανεβάσματα είναι στο μενού της νέας χρονιάς. Συν τοις άλλοις θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το χρήμα με σύνεση και σωφροσύνη. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει οικονομικές διακυμάνσεις και συχνά διανύετε περιόδους οικονομικής στενότητας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που το χρήμα ρέει χωρίς εμπόδια. Χρειάζεται να δείξετε προνοητικότητα και προοδευτικό πνεύμα ώστε να ανακαλύψετε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Ναι! Ο Ουρανός από τον Κριό σας ωθεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο χόμπι σας ή κάποια ιδιαίτερη κλίση σας με απώτερο σκοπό το κέρδος και την ενίσχυση του εισοδήματός σας. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα φέρνει έκτακτα έξοδα τον Μάρτιο για αυτό μην ξοδεύετε αλόγιστα το πρώτο δίμηνο του έτους, στην διάρκεια του οποίου θα σας χαρακτηρίζει μία χ καταναλωτική μανία. Οι δύο εκλείψεις της χρονιάς (οι δύο σεληνιακές) σχηματίζονται στον άξονα των οικονομικών σας και φέρνουν αστάθεια και ρευστότητα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή τους μήνες Απρίλη και Σεπτέμβριο καθώς θα κληθείτε να καλύψετε τρύπες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων ή μία δευτερεύουσα-συμπληρωματική δουλειά. Το καλοκαίρι λειτουργεί προστατευτικά καθώς το τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει κέρδη, πολλές φορές εντελώς ξαφνικά. Το κέρδος έρχεται μέσα από την δουλειά και τον επαγγελματικό τομέα, για αυτό φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στους εν λόγω τομείς. Δεν αποκλείεται μία αύξηση στον μισθό σας ή κάποιες χορηγίες από τρίτους. Το διάστημα από τις 20/2 έως τις 31/3 θα υπάρξουν έξοδα και υποχρεώσεις, ωστόσο τα έσοδα δεν θα λείψουν.

Αισθηματική & Κοινωνική ζωή
Το νέο έτος αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο όσον αφορά την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Στο δεύτερο εξάμηνο, το πέρασμα του Δία στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο νέες σχέσεις και συνεργασίες τόσο σε προσωπικό, αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, η οποία πολλές φορές βρισκόταν σε τέλμα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να συμβιώσουν ή να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους. Οι αδέσμευτοι μπαίνετε σε μία φάση εξωστρέφειας, δικτύωσης και κοινωνικότητας. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ νέων γνωριμιών, οι οποίες θα σας στηρίξουν στο μέλλον και θα φέρουν αισιοδοξία και φως. Δεν είναι διόλου απίθανο να πραγματοποιήσετε μία ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση, η οποία θα σας βγάλει από την μοναξιά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Κρόνου από τον Σκορπιό το καλοκαίρι και ειδικότερα από τις 14/6 έως τις 17/9 έτσι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείτε να επισημοποιήσετε ή να σταθεροποιήσετε μία σχέση σας. Ευνοούνται οι δεσμεύσεις και οι αλλαγές όρκων πίστης και αφοσίωσης. Λίγο πιο πιεσμένοι είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη σας πιέζει και σας καλεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που οι καταστάσεις θα φτάσουν σε οριακό σημείο, έτσι δεν αποκλείεται κάποιες σχέσεις να λήξουν άδοξα. Ο δε Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, επηρεάζει αμεσότερα εσάς του πρώτου δεκαημέρου κάνοντας ευαίσθητους, συναισθηματικούς, ρομαντικούς και ονειροπόλους στον βωμό του έρωτα. Δεν αποκλείεται να εισβάλλει στην ζωή σας ένα νέο πρόσωπο που θα σας σαγηνεύσει. Ωστόσο, εσείς χρειάζεται να επιστρατεύσετε την λογική σας και να δείτε μέσα από τα μάτια του ρεαλισμού ώστε να μην εξαπατηθείτε ή να μην απογοητευτείτε. Μην εναποθέτετε την καρδιά σας χωρίς όρια καθώς ο κίνδυνος να πληγωθείτε είναι ορατός.

Από την άλλη πλευρά, μιας και ο Ποσειδώνας σας κυβερνά πολύ πιθανόν να ζήσετε έναν έρωτα παραμυθένιο, χωρίς όρια που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αδυνατούσατε να φανταστείτε. Μέσα στο νέο έτος, ενδεχομένως να προκύψει ένα ειδύλλιο μέσα στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να βάλετε όρια και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Μην εμπλέκετε τους δύο αυτούς τομείς, καλό είναι να διαχωρίσετε τον έρωτα από την καριέρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο μία επαγγελματική συνεργασία εάν υπάρχει τάση να ανατραπούν οι ισορροπίες. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και φέρνει ριζικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να βιώνετε ένα τεράστιο, ένα εκρηκτικό πάθος, το οποίο ήρθε να αλλάξει κυτταρικά τον χαρακτήρα σας αλλά και την ζωή σας. Τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα είναι δυσδιάκριτα και ενδεχομένως να προκύψει μία αισθηματική περιπέτεια με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή από το διαδίκτυο. Από το 2008 και έπειτα η κοινωνική σας ζωή έχει αλλάξει, κοινωνικοποιείστε, δραστηριοποιείστε και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η εξωστρέφεια θα σας βοηθήσει να ανέλθετε κοινωνικά και να χτίσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Εάν μάθετε να εργάζεστε ομαδικά θα αποκομίσετε πολλαπλάσια οφέλη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι μήνες Μάιος, Ιούλιος και Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και μπορείτε να επωφεληθείτε από τον φτερωτό «Θεό». Προσεκτικά πρέπει να κινηθείτε τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Οκτώβριο καθώς οι ισορροπίες στις σχέσεις είναι λεπτές και η ανισορροπία μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα Νοέμβριος και Δεκέμβριος σας απογειώνουν ερωτικά ενώ και η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

1 σχόλιο:

  1. Μεχρι ποτε οι ιχθυες του πρωτου δεκαημερου θα ''ταλαιπωρουνται'' απο τον κρονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή