Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Αιγόκερως

Γενικές Προβλέψεις
Το 2015 είναι μία χρονιά που σας βοηθάει να συσπειρωθείτε στον οικονομικό τομέα, ο οποίος φαίνεται να ανακάμπτει σημαντικά. Μάλιστα, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο καθώς η ταυτόχρονη παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σταθεί ασπίδα προστασίας. Παράλληλα, η αισθηματική σας ζωή αναμένεται ιδιαίτερα πλούσια και περιπετειώδης και πολλοί από εσάς θα εμπλακείτε σε έντονες ερωτικές ιστορίες. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε βαρύγδουπες αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον οικογενειακό σας βίο, ο οποίος παρουσιάζει συνεχείς ανατροπές. Οι εκλείψεις συνεχίζουν να φέρνουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στα του οίκου. Μάλιστα οι μήνες Μάρτιος και Σεπτέμβριος αναμοχλεύουν δύσκολες καταστάσεις και θα χρειαστεί να φανείτε ευέλικτοι, ευπροσάρμοστοι ελέγχοντας την παρορμητική συμπεριφορά σας. Τέλος, ο Κρόνος από τον Τοξότη σας φέρνει αντιμέτωπους με λάθος επιλογές του παρελθόντος και τώρα θα κληθείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των περασμένων ετών.

Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν αποκλείεται να οξυνθεί. Οι πολλές υποχρεώσεις, η σκληρή δουλειά, τα απαιτητικά προγράμματα στην εργασία, δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο και αυτό σας καταβάλλει σημαντικά. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα εξασθενεί για αυτό καλό είναι να προσθέσετε στο πρόγραμμα σας την γυμναστική ή να αρχίσετε κάποιο χόμπι ώστε να συσσωρεύεται η κούραση σας και να εκτονώνεται η ενέργειά σας. Υιοθετήστε ένα πιο ισορροπημένο και προσαρμοσμένο στα μεσογειακά πρότυπα πρόγραμμα διατροφής, απαλλαγείτε από τοξίνες και θωρακίστε τον οργανισμό σας. Μην αμελείτε την υγεία σας και ειδικότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Όσον αφορά τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα, ο οποίος βαραίνει σαφώς την ψυχολογία σας και μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικές μεταπτώσεις και έντονα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας. Καλό είναι να απομακρύνετε από γύρω σας ανθρώπους με αρνητική αύρα, οι οποίοι σας απορροφούν ενέργεια και σας «στραγγίζουν» κυριολεκτικά. Ένα άτομο της οικογένειάς σας ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, για αυτό φροντίστε ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας ή να είστε υποπτευμένοι. Το άγχος σας κυριεύει και πολλές φορές πάσχετε από εκνευρισμό, ημικρανίες και πονοκεφάλους. Τέλος, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε οι περισσότερο ευνοημένοι όσον αφορά τον εν λόγω τομέα μιας και δεν δέχεστε ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές. Προβλήματα σεξουαλικής φύσεως βρίσκουν λύση. Στο πρώτο εξάμηνο, η παρουσία του Διός στον Λέοντα αποτελεί ασπίδα προστασίας μπροστά στα δύσκολα. Οι μήνες Μάρτιος, Μάιος και Ιούνιος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ενώ θετικοί αναμένονται οι μήνες Απρίλιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος περνάει δια πυρός και σιδήρου καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με συνεχείς αλλαγές και ανακατατάξεις. Πολλοί από εσάς ίσως να μετακομίσετε, άλλοι δεν αποκλείεται να αλλάξετε πόλη ή και χώρα κατοικίας ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αρέσκονται στις ανακαινίσεις του ιδιωτικού τους χώρου. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών και πολλά δεδομένα αλλάζουν όσον αφορά τον οικογενειακό σας βίο. Εάν είστε σπουδαστές ή φοιτητές ίσως να χρειαστεί να αποχαιρετίσετε την οικογένειά σας καθώς οι καταστάσεις σας καλούν να μετακομίσετε ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να αυτονομηθούν και να εγκαταλείψουν την πατριαρχική τους οικογένεια. Ο μήνας Μάρτιος ενέχει αρκετή κούραση, πολλές ανατροπές, έντονο στρεσάρισμα για αυτό χρειάζεται να είστε υπομονετικοί στις αντιξοότητες. Οι εκλείψεις του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου δημιουργούν ένα κλίμα ρευστότητας, νιώθετε πως δεν ελέγχετε κάποιες καταστάσεις και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό έτσι καλείστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και τις εκρήξεις θυμού ώστε να εξασφαλίσετε την ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Ο Μάης, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος αποτελούν ιδιαίτερα καλούς μήνες έτσι έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις όσον αφορά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ενώ οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους μήνες Απρίλιο (αρχές) και Σεπτέμβριο (τέλη) καθώς οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού φέρνουν ανατροπές, ρευστότητα, αστάθεια και όλο αυτό σας στρεσάρει ιδιαίτερα. Διατηρείστε ένα χαμηλό προφίλ, εργαστείτε παρασκηνιακά και μην δίνετε λαβές για σχόλια καθώς πολλοί είναι εκείνοι που σας φθονούν και επιβουλεύονται την θέση σας. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με ανωτέρους, προϊσταμένους αλλά και με συνεργάτες. Δεν αποκλείεται κάποιος συνεργάτης να απουσιάζει από την δουλειά και να επωμιστείτε το πόστο του. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αναδείξτε την πειθαρχία σας, την υπομονή σας ώστε να φέρετε εις πέρας τις εν λόγω υποχρεώσεις. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά δεν αποκλείεται μία προαγωγή, κάτι που θα σας ικανοποιήσει ηθικά. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σκέφτεστε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας μιας και τα θέλω σας δεν ικανοποιούνται από την μέχρι τώρα εργασία σας. Ο Δίας από τον Λέοντα ξυπνάει το επιχειρηματικό σας ένστικτο και πολλοί θα βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο πρότζεκτ που θα σας αποφέρει ηθική και υλική ικανοποίηση. Εάν ασχολείστε με τα ακίνητα, με το χρηματιστήριο, με τις τράπεζες ή με τον τομέα των οικονομικών δέχεστε σημαντική εύνοια. Ευκαιρίες και ανοίγματα έχετε να περιμένετε και όσοι ασχολείστε με την μεταφυσική, με την αστρολογία, με την έρευνα, με την ανάλυση και με την ψυχολογία. Το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο σας βοηθάει σημαντικά ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να προωθήσετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες. Το έργο σας φαίνεται να έχει απήχηση και να γίνεται αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια εκκρεμότητες και σας καλεί να είστε υπεύθυνοι, συνετοί, οργανωτικοί ώστε να έχετε την ανάλογη επιτυχία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί να κοπιάσετε, να δουλέψετε σκληρά, να οργανωθείτε και να επιδείξετε ένα υπεύθυνο προφίλ. Από την φύση σας είστε εργασιομανείς, δεν φοβάστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις έτσι δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της περιόδου. Σίγουρα το 2015 δεν είναι μία χρονιά στρωμένη με ροδοπέταλα, υπάρχουν ευκαιρίες για να προωθήσετε την δράση σας και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά μέσα από σκληρή δουλειά και αγώνες θα γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούλιος και Δεκέμβριος χρειάζονται προσοχή καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ο Νοέμβριος αναμένεται ένας πάρα πολύ παραγωγικός μήνας και έχετε να αναμένετε πολλά καλά. Μην αγνοήσετε το καλοκαίρι καθώς είναι ιδιαίτερα γόνιμο. Αν και οι περισσότεροι ξεκουράζονται λόγω διακοπών εσείς καλό θα είναι να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Ο οικονομικός σας τομέας δέχεται σημαντική εύνοια καθώς ο Δίας από τον Λέοντα έως τα μέσα Αυγούστου λειτουργεί προστατευτικά. Το εισόδημά σας αναμένεται να αυξηθεί, διαφαίνονται κάποια αξιόλογα κέρδη που θα σας βγάλουν από την λιτότητα. Παράλληλα, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο υπόσχεται οικονομική ανάκαμψη. Οι αστρολογικοί παράγοντες είναι άκρως ενθαρρυντικοί και μπορείτε να διευθετήσετε θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, με την εφορία, με το δημόσιο ή με δάνεια. Δεν αποκλείονται φορολογικές ελαφρύνσεις ή απαλλαγές, δεν αποκλείονται ευνοϊκότεροι όροι στην αποπληρωμή δανείων και υποχρεώσεων. Πολλοί από εσάς έχετε να αναμένετε κάποια απρόοπτη κληρονομιά, η οποία θα φανεί πολύτιμη. Εάν θέλατε να πωλήσετε κάποιο ακίνητο το σύμπαν είναι μαζί σας και μπορείτε να προβείτε σε μία ιδιαίτερα κερδοφόρα διαπραγμάτευση. Οι παντρεμένοι ποντάρετε στην αύξηση του εισοδήματος του/της συντρόφου σας. Εάν σας όφειλαν κάποιο σημαντικό ποσό μέχρι τον Αύγουστο μπορείτε να το πάρετε πίσω. Ιδιαίτερα τυχεροί είναι οι μήνες Ιανουάριος, Ιούνιος και Ιούλιος ενώ κάποια έξοδα φαίνεται να τρέχουν τον Σεπτέμβριο. Καθώς το νέο έτος είναι γενναιόδωρο όσον αφορά τον εν λόγω τομέα, καλό είναι να φανείτε προνοητικοί, να αποταμιεύετε ώστε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό απόθεμα στην άκρη.

Αισθηματική & Κοινωνική ζωή
Η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται μιας και το νέο έτος είναι πολλά υποσχόμενο και γενναιόδωρο μαζί σας. Ο Δίας μέχρι τις 11/8 αλλά και η Αφροδίτη από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο υπόσχονται άφθονο φλερτ, θυελλώδη πάθη, έντονες ερωτικές περιπέτειες και ξεφαντώματα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε με σχετική ευκολία μία ταλαιπωρημένη σχέση και μπορείτε να ανάψετε ξανά το πάθος που είχε χαθεί ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες να διασκεδάσετε, να ξεφαντώσετε, να ερωτευτείτε και να επιδοθείτε σε χορταστικές ερωτικές ιστορίες. Από την φύση σας είστε σοβαροί και απαιτητικοί στον έρωτα, δεν αφήνεστε στα πάθη ωστόσο τώρα μπορείτε να αφεθείτε σε μία αγκαλιά και να απολαύσετε τον έρωτα. Αναζητάτε όχι μόνο την καλή επικοινωνία αλλά και την κάλυψη σε βαθύτερο επίπεδο. Πολλοί από εσάς θα επισυνάψετε μία ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική σχέση, στην οποία θα κυριαρχεί το άφθονο σεξ αλλά και η ψυχική ολοκλήρωση. Το διάστημα από τις 17/3 έως τις 31/5 η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ταύρο υπόσχονται τύχη στον έρωτα και έχετε να αναμένετε τα καλύτερα. Εάν διατηρούσατε μία σοβαρή σχέση χρόνων δεν αποκλείετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε ενώ οι αδέσμευτοι σίγουρα θα χτυπηθείτε από τα βέλη του φτερωτού «Θεού» και θα ξεχάσετε τι σημαίνει εργένικη ζωή. Το πρώτο τρίμηνο είναι εντυπωσιακό και η αισθηματική σας ζωή μοιάζει με ηφαίστειο ενεργό. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Δεκέμβριος είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί, βγαίνετε από το καβούκι σας και μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσα από τον διάλογο και από την επικοινωνία. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία σχέση περισσότερο ρομαντική, κόντρα στον γραφειοκρατικό χαρακτήρα σας ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείτε να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή το καλοκαίρι. Οι αλλαγές είναι ριζικές, βαθιές, κυτταρικές τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει στην ζωή σας σχέσεις ζωής, ιδιαίτερα καρμικές, έντονες, βαριές. Ο έρωτας μπορεί να σας μεταμορφώσει κυριολεκτικά. .Εάν διατηρούσατε έναν δεσμό κατ αναγκαστικά σας δίνει την ευκαιρία να χωρίσετε και να μείνετε μόνοι. Ένας χωρισμός όπως είναι λογικό στην αρχή πονάει αλλά σύντομα θα νιώσετε απελευθερωμένοι. Οι μήνες Ιούλιος και Δεκέμβριος χρειάζονται περισσότερη ψυχραιμία καθώς εύκολα μπορούν να ανατραπούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό φροντίστε να ελέγχετε τα νεύρα σας και να ρίχνετε νερό στο κρασί σας.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου