Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 –Τοξότης

Γενικές Προβλέψεις
Το 2015 σίγουρα δεν είναι μία χρονιά στρωμένη με ροδοπέταλα, κρύβει πολλές εκπλήξεις όμως, φέρνει ευκαιρίες αλλά μέσα από ένα πιο υπεύθυνο προφίλ. Ο Κρόνος από το ζώδιό σας επιτάσσει να ωριμάσετε και να φερθείτε σαν ενήλικοι αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας ώστε να προοδεύσετε στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, καλώντας σας να αναλάβετε ευθύνες και να τις φέρετε εις πέρας. Ωστόσο, το πρώτο οχτάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα και ειδικότερα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό το καλοκαίρι φέρνει ευκαιρίες για άνοδο και πρόοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανανέωση, οι ευκαιρίες και οι θετικές προοπτικές δεν θα λείψουν. Στο επόμενο τετράμηνο ο Δίας από την Παρθένο εκτοξεύει τον επαγγελματικό σας τομέα και σε συνδυασμό μάλιστα με τον Κρόνο από το ζώδιό σας υπόσχεται επαγγελματική άνοδο και σημαντικές ευκαιρίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα θέσετε γερές βάσεις και θα χτίσετε ένα στέρεο και γερά θεμελιωμένο υπόβαθρο όσον αφορά την καριέρα σας. Η αισθηματική σας ζωή κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, είναι ιδιαίτερα συναρπαστική και σκανδαλιάρικη αλλά σας βρίσκει σε μία φάση ωρίμανσης. Τα φλερτ και τα παιχνίδια δεν θα λείψουν, σίγουρα όμως αντιμετωπίζετε την αισθηματική σας ζωή μέσα από ένα πιο ώριμο πρίσμα.


Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται κάποια προσοχή καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να εξασθενεί κατά καιρούς και κατά περιόδους. Σίγουρα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας και αυτό δεν σας αφήνει ελεύθερο χρόνο για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα. Η κούραση και η εξάντληση είναι φανερές μέσα στο νέο έτος για αυτό καλό θα είναι στον ελεύθερο χρόνο σας να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα άθλησης και σωστής διατροφής ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Ειδικότερα επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και χρειάζεται να δείξετε κάποια προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τα οστά σας αλλά και με κακώσεις, σπασίματα ή πεσίματα. Στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι προκαλώντας ένα έντονο ψυχολογικό βάρος ενώ κάποιες υποθέσεις κλείνουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με τρόπο καθόλου ανώδυνο. Τον μήνα Απρίλιο και συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Άρης από τον Ταύρο φέρνει έντονη κούραση, μία ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα και μπορεί να είστε περισσότερο επιρρεπείς σε τροφικές δηλητηριάσεις, σε στομαχικές ή εντερικές διαταραχές και σε φλεγμονές. Προσοχή σε μικρά ατυχήματα, σε ιώσεις, σε παθήσεις και σε μολύνσεις. Τον μήνα Μάρτιο η ψυχολογία σας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και περνάτε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις λόγω έντονων ανασφαλειών συναισθηματικών αλλά και οικονομικών. Παρόλα αυτά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Δεκέμβριο υπάρχουν και θετικές επιρροές έτσι καλό είναι να φροντίζετε την υγεία σας ώστε να αλκαλοποιήσετε τις άμυνες σας.

Σπίτι & Οικογένεια
Η σημαντικότερη επιρροή για το ζώδιό σας είναι εκείνη του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ο οποίος σας βάζει σε μία διαδικασία να ψάξετε, να αναζητήσετε ή να φτιάξετε το δικό σας (ιδανικό) σπίτι. Εντονότερη είναι η επιρροή για εσάς του πρώτου δεκαημέρου καθώς οι ευαισθησίες σας χτυπούν κόκκινο και έχοντας γνωρίσει ένα πρόσωπο ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε. Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, λογικοί, λιγότερο ενθουσιώδεις και υπερβολικοί ώστε να μην απογοητευτείτε σε περίπτωση που το άτομο αυτό φανεί κατώτερο των προσδοκιών σας. Ίσως νιώθετε πως βρήκατε το ιδανικό ταίρι αλλά πρέπει να εξετάσετε τις προθέσεις του εν λόγω ατόμου. Ο δε Κρόνος από τον Τοξότη σίγουρα φέρνει υποχρεώσεις, κούραση και ευθύνες τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές που πολλές φορές έρχονται σε αντίθεση με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ προσωπικής-επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Οι υποχρεώσεις αυξάνουν προς πάσα κατεύθυνση και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας μη απογοητεύοντας κανέναν. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος και Οκτώβριος κρύβουν έντονο στρες, άγχος για θέματα που άπτονται του οικογενειακού τομέα. Παρόλα αυτά τους μήνες Φεβρουάριο και Οκτώβριο υπάρχουν και θετικές επιρροές ώστε να εξομαλυνθούν οποιεσδήποτε αντιθέσεις με άτομα της οικογένειά σας. Σίγουρα η έκλειψη του Μάρτη φέρει κάποιες αλλαγές στους εν λόγω τομείς. Ίσως να μετακομίσετε, ίσως προβείτε στην ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου ή ακόμα μπορεί να αποκτήσετε έναν απόγονο. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να συμβιώσετε και να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή μιας και ο Κρόνος από το ζώδιό σας έρχεται να σας ωριμάσει ώστε να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση ο οικογενειακός σας βίος κρύβει πολλές εκπλήξεις, σίγουρα αναμένονται αλλαγές και ανακατατάξεις ενώ παράλληλα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου για θέματα οικογενειακά αλλά και για εκείνα που σχετίζονται με αγορές και πωλήσεις ακινήτων καθώς μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι. Οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος φαίνονται πιο βατοί και ιδανικοί να συσφίξετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Το καλοκαίρι επίσης είναι ιδιαίτερα καλό και μπορείτε να αντλήσετε αγάπη, στοργή και κατανόηση από τους οικείους σας.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένος, δέχεστε θετικές επιρροές και μπορείτε να ενισχύσετε το προφίλ σας και το κύρος σας παρόλες τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Οι όποιες δυσκολίες εμφανιστούν είναι διαχειρίσιμες εφόσον επιδείξετε ένα υπεύθυνο και οργανωτικό προφίλ. Ο Δίας από τον Λέοντα μέχρι τις 11/8 φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, ανοίγματα και σίγουρα έχετε μία τύχη σε θέματα εργασιακά ενώ στην συνέχεια εισέρχεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας (στην Παρθένο) απογειώνοντας την καριέρα σας. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες έρχονται να σας στηρίξουν σε επίπεδο πρακτικό και καθημερινότητας. Το στοιχείο του αμετροεπή ενθουσιασμού μπορεί να εκλείπει, ωστόσο όμως οι σχέσεις αυτές θα είναι ειλικρινείς και θα στηρίζονται σε δυνατές βάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στο εξωτερικό ευνοείστε ιδιαίτερα στο πρώτο οχτάμηνο του έτους ενώ παράλληλα είναι ιδανικό το εν λόγω διάστημα ώστε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με σεμινάρια, με μεταπτυχιακά προγράμματα και με περαιτέρω ειδίκευση ώστε να διακριθείτε και να λάμψετε λίγο αργότερα. Η ταυτόχρονη παρουσία Άρη, Αφροδίτης και Δία στην Παρθένο τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και στο πρώτο μισό του Νοέμβρη υπόσχεται μία εκτόξευση των επαγγελματικών σας. Η φήμη σας, το κύρος σας και η καταξίωσή σας χτυπάνε κόκκινο και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Σίγουρα πλέον έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις εάν ωστόσο επιδείξετε ένα ώριμο και υπεύθυνο προφίλ η καταξίωση είναι δεδομένη. Το καλοκαίρι που ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σας το κλίμα φαίνεται να γίνεται περισσότερο ανάλαφρο και κάποιες υποχρεώσεις δεν σας απασχολούν άμεσα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την σύνοδο Δία, Αφροδίτης και Άρη στον Λέοντα μπορείτε ιδιαίτερα παραγωγικοί και αποδοτικοί στην δουλειά σας, κάτι που θα φέρει νέους συμμάχους και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας. Τους μήνες Μάρτιο και Σεπτέμβριο οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρουν αλλαγές στην σταδιοδρομία σας και στον επαγγελματικό σας βίο. Μάλιστα, η έκλειψη του Σεπτέμβρη (ηλιακή) σας βάζει σε μία διαδικασία να αλλάξετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πολλοί θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, άλλοι θα αλλάξετε εργοδότη ή χώρο εργασίας. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται αλλαγές που ίσως στην αρχή σας ζορίσουν ωστόσο όμως μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Ο μήνας Μάρτιος κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις ενώ ο Απρίλιος και το πρώτο μισό του Μάη ενέχουν τα στοιχεία της ρευστότητας, της αστάθειας, της ανασφάλειας και των αλλαγών. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κρόνος από το ζώδιό σας φέρνει περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες ωστόσο όμως ο Δίας σας στηρίζει ώστε να προοδεύσετε. Χρονιά ευθυνών, ωρίμανσης, καταξίωσης και αναγνώρισης αναμένεται το νέο έτος όπου πολλοί θα βάλετε γερά θεμέλια ενός επιτυχημένου και λαμπρού μέλλοντος επαγγελματικά.

Ο οικονομικός σας τομέας έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου από το 2008 όπου ο Πλούτωνας πέρασε στον Αιγόκερω. Βιώνετε έντονη οικονομική ανασφάλεια και πολλές φορές το χρήμα γίνεται έμμονη ιδέα για το ζώδιό σας. Το περασμένο έτος υπήρξαν οι εύνοιες ώστε να κερδίσετε χρήματα κάτι που περιόρισε σημαντικά το αίσθημα της οικονομικής αβεβαιότητας. Οι αλλαγές εξακολουθούν να φλερτάρουν με το ζώδιό σας και πολλοί εκ υμών αλλάζετε τις ιδέες σας περί χρήματος. Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα αλλά και η εισοδηματική δυναμικότητά σας. Πολλοί από εσάς αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εσόδων και επωφελούμενοι από κάποιο χόμπι σας ή από κάποια ιδιαίτερη κλίση σας εξακολουθείτε να έχετε έσοδα. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω εκεί στοχεύει, στο να σας αφυπνίσει και να εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας ώστε να έχετε κέρδη. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό από τον Κριό σας κάνει προοδευτικούς, επινοητικούς και ριψοκίνδυνους ώστε να ανακάμψετε οικονομικά. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς παρατηρούνται ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα όσον αφορά το εισόδημά σας καθώς ο Άρης και ο Ουρανός από τον Κριό σχηματίζουν ένα εκρηκτικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον τομέα των οικονομικών σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ τα έξοδα πολλές φορές θα υπερβαίνουν των εσόδων. Ωστόσο, παρόλα αυτά θα είστε ιδιαίτερα επιχειρηματικοί και θα ανακαλύπτετε πηγές κέρδους. Φροντίστε μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Οι μήνες Απρίλιος και Μάιος φαίνονται να σας αμείβουν οικονομικά καθώς αναμένονται σημαντικά έσοδα που θα τονώσουν και την αυτοπεποίθησή σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο υπόσχεται έσοδα από τρίτους αλλά και ιδανικές ρυθμίσεις επί κληρονομικών, φορολογικών εκκρεμοτήτων. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι ιδανικό για να αποκτήσετε κέρδη δια της εργασίας και του προσωπικού σας μόχθου. Καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και τον μήνα Σεπτέμβριο αναμένονται έσοδα και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά αρκεί να μην ξοδεύετε υπέρογκα ποσά και δη στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 9/8. Η διάθεσή σας εκτοξεύεται στα ύψη, επιθυμείτε τις διασκεδάσεις αλλά φροντίστε να κάνετε αποταμιεύσεις καθώς στο τέλος της χρονιάς και συγκεκριμένα από τα μέσα Νοέμβρη έως τα τέλη του έτους αναμένονται έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην πάρετε πίσω το ποσό.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Σαφώς η μεγάλη είδηση για το νέο έτος αποτελεί η είσοδος του δασκάλου «Κρόνου» στο ζώδιό σας, ο οποίος σας καλεί να ωριμάσετε, να δεσμευτείτε, να σωφρονιστείτε και να γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι απέναντι στην αισθηματική σας ζωή αλλά και απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας αλλά και με τις πράξεις σας. Εάν ήσασταν άδικοι με το ταίρι σας φροντίστε να αναθεωρήσετε τα της σχέσης σας και να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν πάλι κρίνετε πως δεν έχετε άλλα πράγματα να μοιραστείτε καλύτερο είναι να δώσετε τέρμα σε μία σχέση χρόνων καθώς δεν υπάρχει προοπτική εξέλιξης στο μέλλον. Οι δεσμευμένοι και οι έχοντες μία σταθερή ή μακροχρόνια σχέση θα βιώσετε έντονες δοκιμασίες, οι οποίες θα ρίξουν άπλετο φως για το μέλλον της εν λόγω σχέσης. Οι αδέσμευτοι και οι εργένηδες του ζωδιακού θα βρείτε το ιδανικό άτομο και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μία επισημοποίηση, μία συμβίωση ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, παρόλα αυτά το νέο έτος είναι συναρπαστικό, υπόσχεται πολλές περιπέτειες καθώς ο Δίας από τον Λέοντα μέχρι τις 11/8 και η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 5/6 έως τις 8/10 υπόσχονται ξέφρενους ρυθμούς, έντονες απολαύσεις και πολύ διασκέδαση. Μάλιστα, το καλοκαίρι που ο Κρόνος αφήνει για λίγο το ζώδιό σας και ο Δίας με την Αφροδίτη φλερτάρουν στον Λέοντα η αισθηματική σας ζωή μοιάζει με καύσωνα. Το καλοκαίρι του 2015 αναμένεται ένα από τα πιο καυτά της δεκαετίας και σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο σε άμεμπτο μάρμαρο. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα επισυνάψετε μία σχέση με διαφορά ηλικίας ή από χιλιομετρική απόσταση και με ένα άτομο από το εξωτερικό. Ο έρωτας κρύβεται σε ταξίδια, σε μετακινήσεις ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Κάποια προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε μέσα στις σχέσεις σας αλλά και στην αισθηματική σας ζωή τον Ιανουάριο, , στο διάστημα από τις 13/5 έως τις 23/6, τον μήνα Οκτώβριο αλλά και το πρώτο μισό του Νοεμβρίου καθώς ο Άρης από κόντρα ζώδια θα δυναμιτίζει τις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Παρόλα αυτά, η κοινωνικότητά σας, η εξωστρέφειά σας κυμαίνονται στα ύψη και σίγουρα σας κάνουν πρωταγωνιστές γνωριμιών. Το νέο έτος έρχεται να προσφέρει ανανέωση στον κοινωνικό σας κύκλο, νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας φέρνοντάς σας αέρα ανανέωσης ενώ ταυτόχρονα η έλευσή τους θα είναι πολύτιμη καθώς θα σας βοηθήσουν να σταθείτε επαγγελματικά. Ευχάριστες εκπλήξεις, άφθονο φλερτ, έρωτας, εξωστρεφής διάθεση υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Φυσικά όλα αυτά χρωματίζονται από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, ο οποίος σας καλεί να μην φανείτε αλαζόνες και να τιμήσετε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Οι σχέσεις γίνονται μία άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά όλα αυτά σε ένα πλαίσιο μέτρου, ωριμότητας και σταθερότητας. Κάποιες φορές ίσως απορείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό μιας και σας αρέσει η ποσότητα αλλά αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με ένα νέο σας προφίλ που στοχεύει στην ποιότητα. Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες καθώς έχετε να κερδίσετε πολλά μέσα από την συντροφικότητα και τις δημόσιες σχέσεις σας. Περίοδος ωρίμανσης και σοβαρών αποφάσεων αναμένεται το 2015.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

1 σχόλιο:

  1. εγώ είμαι γεννημένος στις 23/11/1974 πρώτο δεκαήμερο με ωροσκόπο αιγόκερο δεν έχω δει καλή μέρα τι μου προτείνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή