Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Καρκίνος

Γενικές Προβλέψεις
Το νέο έτος αποτελεί μία σύνθετη χρονιά για το ζώδιό σας καθώς οι επιρροές που δέχεστε ποικίλλουν ανά δεκαήμερο. Οι γεννημένοι στον πρώτο δεκανό του ζωδίου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προκλήσεις στον εργασιακό τομέα όπου θα χρειαστεί να αναδείξετε την εργατικότητα και την υπομονή σας. Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με ριζικές αλλαγές στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες ή γάμος ενώ οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα αποτελούν σύνηθες φαινόμενο. Όσον αφορά εσάς του τρίτου δεκαημέρου είστε περισσότερο ξένοιαστοι καθώς δεν δέχεστε ιδιαίτερα δυσαρμονικές επιρροές ενώ παράλληλα το καλοκαίρι αποδεικνύεται σημαντικό για την σταθεροποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου ή για την επισημοποίηση μιας σχέσης στον αισθηματικό τομέα. Ο τομέας των οικονομικών σας παίρνει βαθιές ανάσες καθώς ο Δίας από τον Λέοντα και η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο σημαίνουν έσοδα ή αύξηση αποδοχών.

Υγεία & Ψυχολογία
Μεγάλη είδηση αποτελεί αυτή της εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη, ο οποίος τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα φλερτάρει με τον τομέα της υγείας σας. Πολλές φορές θα νιώθετε τις άμυνες του οργανισμού σας αποδυναμωμένες. Οι υπερωρίες, η ρουτίνα και η σκληρή δουλειά θα απορροφήσουν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας με αποτέλεσμα να νιώθετε «στραγγισμένοι». Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα υγείας χρόνιο ή μη ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα οστά σας και τα κόκαλα σας. Καλό είναι να είστε υποπτευμένοι, να κάνετε συχνές επισκέψεις στον ιδιωτικό σας γιατρό και να μην αμελείτε αυτό το κομμάτι ώστε να προφυλαχτείτε από κινδύνους. Αμεσότερα επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Όσον αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου βρίσκεστε αντιμέτωποι με ιδιαίτερα στρεσογόνες καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο ψυχοσωματικό. Η διανοητική εξουθένωση, οι ημικρανίες, οι πονοκέφαλοι, οι φλεγμονές, τα μικρά ατυχήματα, τα καψίματα και τα κοψίματα είναι στο μενού της χρονιάς. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας εντελώς ξαφνικά για αυτό χρειάζεται να είστε υπεύθυνοι απέναντι στον εν λόγω τομέα. Πολλοί θα χρειαστεί να σταθείτε σε ένα άτομο της οικογένειάς σας (είτε πατέρα είτε μητέρα) μιας και οι πιθανότητες να αντιμετωπίσει κάποια ασθενική κατάσταση είναι ουκ ολίγες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε τον Μάρτιο όπου κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και ο Άρης από τον Κριό συνηγορούν υπέρ της εξασθένισης του ανοσοποιητικού σας. Στις αρχές Απριλίου και στα τέλη Σεπτεμβρίου οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού καλούν εσάς του δευτέρου και πρώτου δεκαημέρου αντίστοιχα να μεριμνήσετε για την υγεία σας. Οι μήνες Ιούλιος και Δεκέμβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ενώ οι μήνες Απρίλης, Μάης και Ιούνης αποδεικνύονται βοηθητικοί, έτσι καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτό το τρίμηνο ώστε να ανακάμψετε.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο τομέας σπίτι-οικογένεια δέχεται σαφώς την επιρροή των εκλείψεων έτσι σηματοδοτεί αλλαγές είτε στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις είτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αλλάξετε κατοικία, θα μετακομίσετε ή θα ανακαινίσετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Εάν διατηρείτε μία χρόνια σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το άτομο της καρδιάς σας ενώ στο μενού είναι και η απόκτηση ενός απογόνου. Ίσως αλλάξετε τόπο διαμονής για εργασιακούς λόγους, έτσι θα χρειαστεί να προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Η ρευστότητα και η αποσταθεροποίηση είναι δύο παράμετροι που πρέπει να υπολογίζετε στον εν λόγω τομέα. Κοντά στις αρχές Απρίλη και στα τέλη Σεπτέμβρη οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού σας καλούν να είστε προσεκτικοί στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις καθώς οι εντάσεις και οι διαφωνίες δεν θα λείψουν. Διασφαλίστε την αρμονία και την ισορροπία μιας και είστε άμεσα εξαρτημένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατέψτε την ψυχολογία σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο οφείλετε να είστε προσεκτικοί τους μήνες Μάρτιο και Δεκέμβριο καθώς το κλίμα είναι έκρυθμο ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πολλές, κάτι που θα σας αγχώνει και θα σας διχάσει μεταξύ σπιτιού-δουλειάς. Δεν αποκλείεται ένα άτομο της οικογένειάς σας να χρειαστεί την στήριξή σας. Τέλος, οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος υπόσχονται την πολυπόθητη ηρεμία, ποντάρετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας και προωθήστε θέματα αγοραπωλησιών ακινήτων, καθώς θα κερδίσετε μέσα από επιτυχείς διαπραγματεύσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις μιας και οι επιρροές είναι άκρως υποστηρικτικές. Ο Δίας από την Παρθένο στο δεύτερο μισό υπόσχεται εργασιακές ευκαιρίες και δυνατότητα για απασχόληση είτε σε part-time είτε σε full-time θέσεις. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και έχετε κατά νου ότι μία θέση εργασίας ίσως προκύψει σε κάποια κοντινή πόλη, για αυτό μην απορρίπτετε το ενδεχόμενο της μετακόμισης στον βωμό μιας εργασιακής προοπτικής. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση, με τις σπουδές, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την συγγραφή, το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις έχετε να περιμένετε τα καλύτερα. Φυσικά, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος θα σας αναγκάσει να ωριμάσετε και να πάρετε κάποιες υποθέσεις πιο σοβαρά στην εργασία σας. Οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες και οι αγγαρείες αυξάνονται κατακόρυφα ενώ θα χρειαστεί να αγωνιστείτε σθεναρά ώστε να αντιμετωπίσετε πιθανές προκλήσεις. Δεν αποκλείεται να αναδειχτείτε, να αναλάβετε κάποιο πιο υπεύθυνο πόστο αυτό όμως σημαίνει περισσότερες ευθύνες. Δείξτε υπομονή, επιμονή, δαμάστε τον παρορμητισμό σας και καταξιωθείτε. Το καλοκαίρι η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό υπόσχεται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου καταξίωση, σταθεροποίηση και θετικές προδιαγραφές. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να εφαρμόσετε ένα μεγάλο επαγγελματικό εγχείρημα. Εάν σας είχε προταθεί κάποια πρόταση πέρσι, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και καλείστε να την αρπάξετε από τα κέρατα ώστε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Ο Ουρανός από τον Κριό σημαίνει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αλλαγές, ανατροπές και αρκετά απρόοπτα. Δεν είστε λίγοι εκείνοι που αλλάζετε αντικείμενο εργασίας ή εργασία, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Οι ανατροπές και οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας ενώ χρειάζεται να γίνετε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε ταχύτατα σε νέες καταστάσεις και δεδομένα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βιώνετε μία έντονη ανασφάλεια αλλά από εκεί που δεν το περιμένετε μπορείτε να σωθείτε από τα χειρότερα. Φυσικά, ο παράγοντας του αστάθμητου σας στρεσάρει ιδιαίτερα. Το καλοκαίρι είναι εντυπωσιακό και κρύβει μεγάλες ευκαιρίες για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στα διαστήματα από τις 20/2 έως τις 31/3, από τις 24/6 έως τις 9/8 και από τις 12/11 έως τις 31/12.

Προσέχετε σχέσεις με ανωτέρους αλλά και με συνεργάτες, αποφύγετε τις ανοιχτές διαμάχες καθώς θα σας στοιχίσει. Κοντά στις 4/4 και στις 27/9 οι εκλείψεις σας προκαλούν πανικό και έρχεστε αντιμέτωποι με ρευστές καταστάσεις, οι οποίες διαταράσουν την ψυχολογία σας. Τα διαστήματα κοντά στις εκλείψεις είναι καθοριστικά καθώς μπορεί να τελειώσουν κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες, φθαρμένες και αυτό θα σας ανακουφίσει. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο φανείτε προσεκτικοί σε ένα άνοιγμα στο εξωτερικό ή σε κάποια πρόταση προερχόμενη από εκεί.
Ο οικονομικός τομέας βαίνει άκρως ομαλώς. Ο Δίας από τον Λέοντα υπόσχεται έσοδα, αύξηση μισθού ή τουλάχιστον σας σώζει από τις περικοπές. Διαπραγματευτείτε τον μισθό σας και αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εσόδων είτε εκμεταλλευόμενοι κάποιο χόμπι σας ή μέσα από την τέχνη. Ρυθμίστε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες καθώς ευνοείστε, διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα προς το πρόσωπό σας. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις αρχές Ιούνη έως τις αρχές Οκτώβρη λειτουργεί προστατευτικά. Το χρήμα μπαίνει στην τσέπη σας εύκολα αλλά μπορεί να εξατμιστεί εύκολα λόγω της καταναλωτικής σας μανίας, για αυτό προσέξτε τις περιττές δαπάνες. Μάλιστα το καλοκαίρι η ταυτόχρονη παρουσία Δία-Αφροδίτης στον Λέοντα σε συνδυασμό με τον Ουρανό από τον Κριό υπόσχονται ευκαιρίες για εισοδηματική ανάκαμψη που πολλές φορές μπορεί να προέρχεται από τον επαγγελματικό τομέα. Ο Ιανουάριος εμφανίζεται με πλεονασματικό ισοζύγιο ενώ οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο θα κληθείτε να κλείσετε οριστικά ένα χρέος ή ένα δάνειο το καλοκαίρι, όπου ο Κρόνος επιστρέφει στον Λέοντα και τετραγωνίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Σε γενικές γραμμές έχετε να αναμένετε θετικότατες προοπτικές, το εισόδημά σας ανακάμπτει και αυτό σας δίνει αέρα ανανέωσης. Προσέχετε μόνο την καταναλωτική σας μανία και τις πολυτελείς αγορές. Οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, φανείτε προνοητικοί μπροστά στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματική & Κοινωνική ζωή
Ο τομέας της αισθηματικής σας ζωής περνάει μέσα από ένα μεταβατικό στάδιο. Τα φλερτ, οι ερωτικές περιπέτειες και οι γνωριμίες δεν θα λείψουν και μάλιστα στο δεύτερο μισό του 2015 με τον Δία από την Παρθένο όλα αυτά μεγεθύνονται. Πολλοί θα ταξιδέψετε είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό και εκεί ένα άτομο θα σας γοητεύσει. Ο έρωτας κρύβεται στις μετακινήσεις, στα ταξίδια και πολλές φορές μπορεί να προέρχεται μέσα από το διαδίκτυο. Στο μενού είναι οι έρωτες με χιλιομετρική απόσταση και ηλικιακή διαφορά. Στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Δίας από τον Λέοντα υπόσχεται σταθερότητα ενώ εσείς φαίνεται να αναζητάτε μία σοβαρή σχέση. Οι έχοντες ήδη έναν δεσμό θα αποφασίσετε την επισημοποίηση η την συμβίωση ενώ οι αδέσμευτοι θα αλλάξετε αξίες και ιδέες περί έρωτος. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μέσα στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή να κάνετε μία γνωριμία αξιόλογη που θα σας καλύπτει ψυχολογικά. Διόλου απίθανο σενάριο; Η επιστροφή ενός έρωτα από τα παλιά. Ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει, ζητώντας σας μία δεύτερη ευκαιρία. Εάν πιστεύετε ότι αξίζει, μην διστάσετε να αποφασίσετε τον δρόμο της επανασύνδεσης. Το μέλλον μιας ερωτικής υπόθεσης κρίνεται στην διάρκεια του καλοκαιριού και φαίνεται πως η αυλαία κλείνει. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να επισυνάψετε μία σχέση ιδανική, όπως εσείς την επιθυμείτε ενώ οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο βιώνετε μεγάλα συναισθηματικά κρεσέντο. Εάν είστε εργένηδες μπορεί να βιώσετε μία καρμική σχέση, ιδιαίτερα παθιασμένη και θυελλώδη που θα σας αλλάξει άρδην, κυταρρικά. Εάν πάλι διατηρείτε έναν δεσμό από συνήθεια θα διαλυθεί χωρίς ενδοιασμούς. Το πάθος αποτελεί βασικό γνώμονα στην ζωή σας και δεν μπορείτε τις χλιαρές καταστάσεις. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα εκτοξεύονται στα ύψη. Χρειάζεται να είστε λιγότερο παρορμητικοί, περισσότερο διαλλακτικοί και λιγότερο εμμονικοί με το ταίρι σας. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και υπόσχονται αναφλέξεις συναισθήματος και πάθους. Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την αισθηματικής ας ζωή ενώ οι αδέσμευτοι αφοσιωθείτε στο παιχνίδι του έρωτα καθώς επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Τους μήνες Μάη και Δεκέμβρη έχετε να περιμένετε τα καλύτερα στον έρωτα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέχετε τον Μάρτη καθώς οι εντάσεις, οι ρήξεις και οι διαφωνίες θα αποτελέσουν μελανό σημείο μέσα στις σχέσεις σας. Προσεκτικά και στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 9/8 όπου ο Άρης από το ζώδιό σας θα σας κάνει εύθικτους, εριστικούς και καθόλου ανεκτικούς με τους γύρω σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι ικανοποιητική και διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό έτσι πολλές φορές θα ευνοηθείτε σε επίπεδο επαγγελματικό και προσωπικό.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου