Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Δίδυμοι

Γενικές Προβλέψεις
Μεγάλη είδηση αποτελεί αυτή της εισόδου του Κρόνου στο ζώδιο που συμβολίζει για εσάς τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τον γάμο αλλά και την συντροφική ζωή. Ο Κρόνος στον Τοξότη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα τόσο στην προσωπική σας όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Σίγουρα, το νέο έτος δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, απαιτεί ωριμότητα, σύνεση, σοβαρότητα και στερεί κάτι από την ανάλαφρη και ανέμελη σας διάθεση. Πολλοί Δίδυμοι θα αποφασίσετε να χαράξετε από κοινού μία πορεία με το άτομο της καρδιάς σας ενώ άλλοι θα θυσιάσετε τον έρωτα στον βωμό της επαγγελματικής επιτυχίας και της κοινωνικής καταξίωσης. Σαφώς, μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχετε εύνοια στον επαγγελματικό τομέα και οι εκτός εργατικού δυναμικού δέχεστε θετικές επιρροές ώστε να βρείτε μία απασχόληση. Ο οικονομικός τομέας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς υπάρχει λιτότητα και έντονη ανασφάλεια που πολλές φορές κατεδαφίζει την ψυχολογία σας. Αλλάζει ο τρόπος που χειρίζεστε το χρήμα αλλά και η σχέση σας με αυτό. Ο τομέας της υγείας βελτιώνεται σημαντικά και εάν αντιμετωπίζατε κάποιο πρόβλημα υγείας πιθανώς να βρείτε οριστική λύση.

Υγεία & Ψυχολογία
Το νέο έτος σας βρίσκει απαλλαγμένους από τις εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου ενώ παράλληλα και ο Κρόνος αποτελεί ανάμνηση (όχι οριστική) στον άξονα της υγείας σας. Οι άμυνες σας ήταν εξασθενημένες την περασμένη διετία και κατά καιρούς αντιμετωπίζατε διάφορα προβλήματα, άλλοτε πιο έντονα άλλοτε λιγότερο έντονα. Ωστόσο, το κλίμα βελτιώνεται και μέσα στο νέο έτος ο οργανισμός σας ανακάμπτει σημαντικά. Εάν αντιμετωπίζατε κάποιο πρόβλημα υγείας, το 2015 προσφέρεται να βρείτε λύσεις και να απαλλαγείτε οριστικά από τέτοιου είδους θέματα. Πολλοί εκπρόσωποι ίσως αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις σχετικά με τα οστά, το δέρμα ή με την πέψη σας, όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν ή τουλάχιστον τα προβλήματα αντιμετωπίζονται μερικώς. Οι πολλές υποχρεώσεις, η ανάληψη ευθυνών και το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθήσατε στην δουλειά σας ώστε να θέσετε τις βάσεις για ένα σταθερό εργασιακό μέλλον δεν σας άφηναν περιθώρια για ανάπαυλα και ανάπαυση. Μέσα στο νέο έτος θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να αθληθείτε ή να εντάξετε στην καθημερινότητά σας ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής. Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 όπου ο Κρόνος επιστρέφει στον τομέα της υγείας και ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα υγείας (ειδικότερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο). Καλό είναι να είστε υποπτευμένοι και να επισκεφτείτε τον ιδιωτικό σας γιατρό. Κάντε ένα τσεκ απ, μην αμελείτε την υγεία σας. Θωρακίστε τον οργανισμό σας με συμπληρώματα βιταμινών. Η ψυχολογία σας ανακάμπτει σημαντικά και πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο τον Μάρτη και οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο τον Σεπτέμβρη καθώς θα χάσετε ενέργεια και το άγχος θα σας αποδιοργανώσει. Οι μήνες Απρίλιος, Μάιος και Δεκέμβριος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί και δεν αποκλείεται να βρείτε θεραπείες που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη σας. Τον Ιούνιο προσέχετε σε ατυχήματα, σε κοψίματα, σε καψίματα αλλά και σε εμπύρετες ιώσεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέχετε θέματα με το στομάχι σας, με το αίμα σας, με το έντερο σας αλλά και δερματικές παθήσεις. Τέλος, οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μεταμορφώνεστε και αλλάζετε άρδην ψυχολογία.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος περνάει μέσα από σκαμπανεβάσματα την νέα χρονιά. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι άσχημα αλλά το κλίμα μιλάει για αλλαγές, οι οποίες είναι προ των πυλών. Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μιλούν για αλλαγές, για μία μετακόμιση, για αλλαγή κατοικίας ή τόπου διαμονής. Πολλοί θα εγκαταλείψετε το πατρικό σας σπίτι και θα αποφασίσετε να συμβιώσετε διαμορφώνοντας τον δικό σας χώρο με τον/την σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής λόγω εργασιακών συνθηκών και πρακτικών ζητημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να περιμένετε τα ευχάριστα νέα. Οι μήνες Μάρτης και Σεπτέμβρης μιλούν για αλλαγές, για άγχος και ρευστότητα όσον αφορά θέματα που άπτονται της οικείας. Κάποιο άτομο της οικογένειάς σας ίσως χρειαστεί την βοήθειά σας, την συνδρομή και την συμπαράστασή σας. Στο δεύτερο εξάμηνο ο Δίας από την Παρθένο φέρνει βελτίωση των ενδοοικογενειακών σας σχέσεων και το κλίμα αλλάζει υπέρ σας. Εάν αντιμετωπίζατε διαφορές και προβλήματα με άτομα της οικογένειάς σας, οι ισορροπίες φαίνονται να αποκαθίστανται και αυτό σας δίνει πνοή ζωής. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοράς και πώλησης παίρνουν θετική τροπή. Εάν θέλατε να πωλήσετε ένα ακίνητο οι όροι σας ευνοούν εάν πάλι επιθυμούσατε να αγοράσετε ένα σπίτι, η αγορά θα είναι επικερδής και ευχάριστη. Πολλοί θα προβείτε σε ανακαινίσεις και θα αλλάξετε την ατμόσφαιρα στον ιδιωτικό σας χώρο. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Οκτώβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και το κλίμα εμπόλεμο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως επιθυμείτε να φτιάξετε το ιδανικό σπίτι ενώ δεν αποκλείεται να προκύπτουν ζητήματα που θα απασχολούν κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, έτσι θα στρεσάρεστε άμεσα και θα επηρεάζεται η προσωπική σας ζωή.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι όλο εκπλήξεις. Από την φύση σας είστε ανήσυχα πνεύματα και επιθυμείτε την ποικιλία και τις αλλαγές. Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μιλούν για αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εν λόγω τομέα. Πολλοί επιθυμείτε να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον και επιδιώκετε με κάθε τρόπο μία αλλαγή που θα βελτιώσει τις προοπτικές της μελλοντικής σας εξέλιξης και θα σας χαρίσει καλύτερες αποδοχές. Εάν εργάζεστε σε έναν χώρο πνικτικό, φορτικό όπου οι σχέσεις είναι τεταμένες το νέο έτος σας παρέχει την ευκαιρία να βρείτε ένα νέο περιβάλλον με καλύτερο και πιο ανάλαφρο κλίμα. Στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα λειτουργεί άκρως προστατευτικά φέρνοντας ευκαιρίες για επέκταση και ανοίγματα. Εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την συγγραφή, με το εμπόριο ή με τις δημόσιες σχέσεις θα δεχτείτε τονωτικές ενέσεις και οι ευκαιρίες αυξάνονται σημαντικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να έχετε μία αύξηση πελατολογίου. Πολλοί ίσως επεκτείνετε το πελατολόγιο σας στο εξωτερικό, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, διαφημίστε το επαγγελματικό σας προφίλ, σίγουρα θα κερδίσετε συμμάχους. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2015, η διέλευση του Δία από την Παρθένο σιγοντάρει σταθερά τον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθάει να διατηρήσετε το πελατολόγιο σας ή να μην υποστείτε κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσετε τον χώρο που εργάζεστε ή να αλλάξετε εγκαταστάσεις ή ακόμα και πόστο. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει προστασία και θετικές επιρροές. Στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό για τελευταία φορά και καλεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου να κλείσετε κάποια θέματα εργασιακής φύσεως. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, μεθοδικά ώστε να αναδείξετε την αξία σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στραφεί σε ένα επάγγελμα λιγότερο τεχνοκρατικό και περισσότερο καλλιτεχνικό. Εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου ίσως πραγματώσετε το επάγγελμα που επιθυμείτε. Ωστόσο, η κόντρα γωνία του Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας επιλογές καθώς δεν αποκλείεται να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Εάν σχεδιάζετε να αλλάξετε δουλειά σιγουρευτείτε για την νέα θέση εργασίας σας ώστε να μην βρεθείτε προ απροόπτων. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και ξυπνάει το επιχειρηματικό δαιμόνιο μέσα σας. Δεν αποκλείεται να υλοποιήσετε ένα μεγάλο εγχείρημα. Όσοι απασχολούνται στον χρηματοπιστωτικό τομέα ή σε εφορίες και τράπεζες έχουν θετικές προοπτικές εξέλιξης. Μην αποκλείετε το εξωτερικό, καθώς μία ευκαιρία μπορεί να προέλθει από εκεί. Οι μήνες Ιανουάριος, Μάρτιος και Σεπτέμβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι σχέσεις με ανωτέρους και συνεργάτες είναι τεταμένες. Αποφύγετε την ανάμειξή σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην δίνετε λαβές για σχόλια. Οι μήνες Φεβρουάριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος παρ όλες τις εντάσεις παρέχουν προστασία.

Ο οικονομικός σας τομέας παρουσιάζει έντονα σκαμπανεβάσματα στην διάρκεια της νέας χρονιάς. Ο Πλούτωνας σταθερά από τον Αιγόκερω επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου φέρνοντας ριζικές αλλαγές. Αλλάζει ο τρόπος που χειρίζεστε το χρήμα, αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που η οικονομική ανασφάλεια και η αβεβαιότητα σας ταλανίζουν ενώ παράλληλα έρχεστε αντιμέτωποι με την κακή συμπεριφορά σας απέναντι στο χρήμα. Από την φύση σας είστε επιπόλαιοι στους οικονομικούς χειρισμούς αλλά τώρα καλείστε αν σωφρονιστείτε. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι και εσείς πολλές φορές μένετε χωρίς ρευστά διαθέσιμα. Εάν φανείτε προνοητικοί και εάν υιοθετήσετε έναν λιγότερο δαπανηρό εαυτό σίγουρα θα έχετε στην άκρη αποταμιεύσεις για να καλύψετε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Πολλοί από εσάς αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εσόδων και ψάχνετε μία δευτερεύουσα ή συμπληρωματική δουλειά. Άλλοι πάλι, εκμεταλλευόμενοι κάποιο ταλέντο σας μπορείτε να κερδίσετε χρήμα. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και οικονομικές επενδύσεις που θα στοιχίσουν στο μέλλον. Στις αρχές Απρίλη αλλά και στα τέλη Σεπτέμβρη δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Οι μήνες Μάρτιος και Σεπτέμβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 9/8 ο Άρης από τον Καρκίνο αλλά και σε εκείνο από τις 13/11 έως τα τέλη της χρονιάς ο Άρης από τον Ζυγό προκαλούν κυριολεκτικά πονοκέφαλο για τα εισοδήματά σας.  Εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση, με τις εκδόσεις, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με την συγγραφή το πρώτο μισό του 2015 προσφέρεται για έσοδα και αποταμιεύσεις. Εάν πάλι ασχολείστε με ακίνητα, με real estate και με οικονομικά το δεύτερο εξάμηνο είναι περισσότερο επικερδές. Το νέο έτος εξακολουθείτε να βιώνετε ανασφάλεια, αβεβαιότητα και κάποια στενότητα αλλά μέσω της προνοητικότητας, της σύνεσης και των σωστών οικονομικών χειρισμών μπορείτε να διατηρήσετε ένα αξιοπρεπές προφίλ.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Μεγάλη είδηση αποτελεί σαφώς αυτή, της διέλευσης του Κρόνου από τον Τοξότη. Αν και από την φύση σας είστε επιπόλαιοι και ελαφρά τι καρδία έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σοβαρευτείτε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Οι έχοντες μία σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Εάν υπήρχαν προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό, σύνεση και ωριμότητα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, η σχέση των οποίων θα δοκιμαστεί. Μέσα σε αυτήν την χρονιά θα φανεί εάν μείνετε μετεξεταστέοι στον έρωτα. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα δώσουν τέλος σε μία σχέση φθαρμένη, χωρίς προοπτική, η οποία τους απορροφούσε μεγάλο κομμάτι της ενέργειας και τους αποπροσανατόλιζε. Άλλοι πάλι, θα δώσετε μία δεύτερη ή ν-οστή ευκαιρία εάν κρίνετε πως ο/η σύντροφός σας το αξίζει. Το καλοκαίρι και ειδικότερα στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και αυτό διώχνει πρόσκαιρα την συννεφιά έτσι μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι του έρωτα ξένοιαστα και ανέμελα. Έχετε όμως υπόψη σας πως αν φανείτε επιπόλαιοι και σπάταλοι θα τιμωρηθείτε λίγο αργότερα. Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι Δίας και Αφροδίτη από τον Λέοντα υπόσχονται άφθονο φλερτ, ερωτικές περιπέτειες και σεξουαλικές περιπέτειες μεγάλης έντασης, αμφιβόλου όμως διάρκειας. Από τις αρχές Ιούνη έως τις αρχές Οκτώβρη η Αφροδίτη από τον Λέοντα επιτάσσει τους έρωτες, τις διασκεδάσεις και την έντονη κοινωνική ζωή. Μάλιστα, το καλοκαίρι κορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Ουρανού, κάτι που σας παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα. Το καλοκαίρι είναι ανάλαφρο, ξένοιαστο και ξυπνάει μέσα σας τον Πίτερ Παν. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μέσα στην νέα χρονιά χρειάζεται να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ο συνδυασμός Κρόνου-Ποσειδώνα σε τετράγωνο αποτελεί κίνδυνο για μία σχέση ασθενική, η οποία είναι αμφιβόλου ποιότητας και ίσως σας στραγγίξει κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Προσέχετε μην πέσετε θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης στον βωμό του έρωτα.

Το πρώτο εξάμηνο κρύβει ευκαιρίες για αποδράσεις, για ταξίδια και μικρές ανανεώσεις. Ο έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί μέσα από ταξίδια ή δεν αποκλείεται να κρύβεται σε αυτά. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας σας ωθούν να αναζητήσετε την σταθερότητα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα συμβιώσουν και θα αράξουν λιμάνι σε μία σχέση. Οι μήνες Απρίλιος, Μάης, Νοέμβρης και Δεκέμβρης είναι αρκετά ερωτικοί και το ηθικό σας θα αναπτερωθεί. Ο έρωτας είναι ιδιαίτερα έντονος και αυτό σας δίνει ζωή καθώς η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο. Κάποια προσοχή χρειάζεται να δείξετε το διάστημα από τις 13/5 έως τις 23/6 καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας δεν αποκλείεται να φέρει τσακωμούς, διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Κάποια σχέση ίσως παγώσει και θα κριθεί το μέλλον της στο εν λόγω διάστημα. Η κοινωνική σας ζωή κυμαίνεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και μάλιστα στο πρώτο οχτάμηνο αναζητάτε περισσότερο την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις. Ο κοινωνικός σας ιστός επεκτείνετε, δικτυώνεστε αλλά πολλές φορές επιλέγετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Ο Κρόνος απέναντι σας βάζει σε μία διαδικασία αλλαγής πλεύσης όσον αφορά στον εν λόγω τομέα, έτσι κάποιες σχέσεις θα κριθούν για αυτό που συμβολίζουν. Εισπράττετε αυστηρή κριτική από τους γύρω σας και αυτό σας κάνει ενίοτε πικρόχολους. Με την ίδια ευκολία που κρίνεστε, κρίνετε για αυτό χρειάζεται να είστε διπλωμάτες ώστε να αποφεύγετε ρήξεις και απώλειες εάν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι. Ωριμάζετε, γίνεστε περισσότερο απαιτητικοί και στοχεύετε στην ποιότητα. Άτομα κύρους θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε. Το φλερτ και οι έρωτες δεν λείπουν, ωστόσο, περνάνε μέσα από το φίλτρο του Κρόνου. Ποσότητα ή ποιότητα; Η επιλογή; Δική σας!

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου