Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Σκορπιός

Γενικές Προβλέψεις
Το μεγάλο γεγονός αποτελεί η αποχώρηση του Κρόνου (όχι οριστική) από το ζώδιό σας. Ωστόσο, παρόλα αυτά ο συνδυασμός του Κρόνου από τον Σκορπιό αλλά και οι εκλείψεις στον άξονά σας τα προηγούμενα δύο χρόνια έφεραν τα πάνω-κάτω στην αισθηματική σας ζωή και στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Πολλοί βάλατε τέλος σε μία σχέση που είχε φθαρεί, άλλοι βιώσατε μοναξιά και απόρριψη ενώ υπήρχαν και εκείνοι που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ή έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Ο επαγγελματικός σας τομέας μέσα στο νέο έτος δέχεται ιδιαίτερα θετικές επιρροές και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αναδείξετε ένα αξιόλογο επαγγελματικό προφίλ. Ο οικονομικός σας τομέας χρήζει κάποιας προσοχής καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη σας καλεί να διευθετήσετε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες ενώ παράλληλα σας καλεί να μην ανοίγεστε οικονομικά. Τέλος, η υγείας σας ανακάμπτει σημαντικά και αυτό σας γεμίζει με ενέργεια κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Η προηγούμενη διετία ήταν περίοδος σποράς και τώρα ο καρπός έχει ωριμάσει καλώντας σας να τον θερίσετε.


Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας τα προηγούμενα δύο χρόνια με την ταυτόχρονη επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας αλλά και των εκλείψεων στον άξονα σας είχε εμφανίσει κάποια προβλήματα ενώ το ανοσοποιητικό σας σύστημα είχε αποδυναμωθεί σημαντικά. Το 2015 αναμένεται σαφώς μία καλύτερη χρονιά που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ενώ η υγεία σας θα αποκατασταθεί ικανοποιητικά. Το διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια κάποιο θέμα υγείας (ίσως και χρόνιο) ώστε να βρεθεί μία οριστική λύση. Στην διάρκεια του καλοκαιριού χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, να κάνετε τακτικά τσεκ απ και να επισκέπτεστε συχνά τον ιδιωτικό σας ιατρό. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια παρακολούθηση και καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί ώστε να προλάβετε κάποια επιπλοκή. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Ουρανού και καλείστε να απαλλαγείτε από τοξίνες, από βλαβερές συνήθειες ενώ παράλληλα κινητοποιείστε στο να αλλάξετε το πρόγραμμα διατροφής σας ή να εξασκηθείτε. Η ενασχόληση σας με την γυμναστική και με τις εναλλακτικές μορφές γυμναστικής σε συνδυασμό με ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής μπορούν να ενδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα σημαντικά. Ιδιαίτερη προσοχή χρήζουν οι μήνες Μάρτιος και Δεκέμβριος ενώ και στο δεύτερο μισό του Νοέμβρη πρέπει να προσέχετε ιώσεις και πιθανή πτώση της ανοσοποίησής σας.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος δεν δέχεται ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές. Γενικότερα, οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις κυμαίνονται χωρίς σκαμπανεβάσματα ενώ παράλληλα αντλείτε αγάπη, στοργή και κατανόηση από τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Κάποια προσοχή χρειάζεται να δείξετε το καλοκαίρι και ιδιαίτερα από τις 14/6 έως τις 17/9 όπου ο Κρόνος για τελευταία φορά από τον Σκορπιό τετραγωνίζει τον τομέα της οικογένειάς σας. Ειδικότερα, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα αναγκαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με ζητήματα που άπτονται του οικογενειακού τομέα. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε ένα διαζύγιο, κάποιοι δεν αποκλείεται να αλλάξετε κατοικία ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα σχετικά με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας. Οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι καθοριστικοί καθώς κρίνεται το μέλλον ή καλύτερα η πορεία κάποιων οικογενειακών ζητημάτων. Οι μήνες Ιανουάριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος είναι εξαιρετικοί ώστε να αναθερμάνετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ή να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Παρόλα αυτά, η ταυτόχρονη επιρροή του Δία από τον Λέοντα έως τις 11/8 (άξονας οικογένειας-καριέρας) αλλά και της Αφροδίτης από το ίδιο ζώδιο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2015) υπόσχονται επιλύσεις οικογενειακών εκκρεμοτήτων. Σε κάθε περίπτωση η ισορροπία των σχέσεων με τους οικείους σας φαίνεται να αποκαθίσταται.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός σας τομέας δέχεται θετικότατες επιρροές και είναι πολλά υποσχόμενος μέσα στο νέο έτος. Η παρουσία του Δία μέχρι τις 11/8 στον Λέοντα αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2015 υπόσχονται πρόοδο, επιτυχία, αναγνώριση και σημαντικές ευκαιρίες. Μέσα στο νέο έτος θα επισυνάψετε ιδιαίτερα κερδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες ενώ θα σας σταθούν άτομα ισχύος, κάτι που θα σας δώσει υπεροχή. Πολλοί θα βρείτε εργασία, θα ανέλθετε και θα καταξιωθείτε ενώ άλλοι θα παρουσιάσετε ένα ιδιαίτερα επιτυχές πρότζεκτ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ παράλληλα θα αναγνωριστεί η αξία σας. Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στον Λέοντα το καλοκαίρι αλλά και η παρουσία του Κρόνου από τον Σκορπιό ξυπνούν την φιλοδοξία σας και σας βάζουν σε μία διαδικασία ανόδου και υπεροχής. Σίγουρα, τα προηγούμενα δύο χρόνια έχετε εργαστεί σκληρά και τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να γονιμοποιήσετε το έργο σας και να θερίσετε τους καρπούς της επιτυχίας. Η δουλειά σας θα αναγνωριστεί, οι κόποι σας θα ανταμειφτούν ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια προαγωγή. Οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, με ανωτέρους και προϊσταμένους βελτιώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα θα δεχτείτε και την στήριξή τους. Τέλος, μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή χώρου εργασίας ή και σε κάποια ανακαίνιση ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε κύκλο επαγγελματικών συναναστροφών. Κάποια προσοχή χρειάζεται να δείξετε τον Μάρτιο, στο διάστημα από τις 10/8 έως τις 25/9 και από τις 13/11 έως τις 31/12. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και σας καλεί να γίνετε περισσότερο ριψοκίνδυνοι και να προβείτε σε αλλαγές όσον αφορά την εργασία σας. Έχετε αποκτήσει δύναμη, υπεροχή και χρειάζεται να εκσυγχρονιστείτε ώστε να αναδείξετε την αξία σας, τις ιδέες σας και την ευστοχία των αποφάσεών σας. Πολλές φορές η καθημερινότητά σας μπορεί να ανατρέπεται και κάποιες σχέσεις με συνεργάτες ίσως διαλύονται χωρίς να το περιμένετε ωστόσο σύντομα στην ζωή σας εισβάλλουν νέοι άνθρωποι, πιο επινοητικοί και προοδευτικοί ώστε να σας βοηθήσουν να αναδειχθείτε. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και εάν ασχολείστε με τις εκδόσεις, με τις μεταφορές, με την επικοινωνία, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας  σίγουρα θα ξεχωρίσετε. Ο μήνας Μάρτιος ενέχει κάποια ένταση και κάποιες απρόοπτες καταστάσεις στην εργασία σας, δεν αποκλείονται παιχνίδια εξουσίας. Από τον Σεπτέμβριο και έπειτα ο Δίας από την Παρθένο σας βοηθάει να διατηρήσετε την επαγγελματική σας υπεροχή αλλά και να την προβάλλετε μέσα από τις συναναστροφές σας και την δικτύωσή σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως εργαζόμενοι ομαδικά μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα ενώ και μέσα από αυτήν την πολιτική θα καταφέρετε να προβληθείτε και να αναγνωριστείτε.

Στον αντίποδα, ο οικονομικός σας τομέας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Κρόνος πιέζει κάποιες καταστάσεις και σας καλεί να μην προβείτε στην λήψη ενός δανείου ή σε κάποιο οικονομικό άνοιγμα. Φανείτε στωικοί με το χρήμα, μάθετε να το διαχειρίζεστε σωστά και να αποταμιεύετε σε περιόδους που παρατηρείται κάποια αύξηση των αποδοχών σας. Το καλοκαίρι και ειδικότερα στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 καλείστε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές και να διευθετήσετε οποιεσδήποτε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Τον Απρίλιο διαφαίνονται κάποια έσοδα ενώ τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Οκτώβριο και στο διάστημα από τις 13/5 έως τις 23/6 τα έξοδα πολλαπλασιάζεται. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα. Σε κάθε περίπτωση είστε ένα από τα ζώδια που έχει ιδιαίτερη έφεση με το χρήμα, μπορείτε να χειριστείτε ορθά τα οικονομικά σας και αυτό είναι ατού σε μία περίοδο όπου προβλέπεται κάποια μείωση των αποδοχών σας ή των εσόδων σας. Να είστε βέβαιοι πως μέσα από την σκληρή δουλειά το χρήμα θα κάνει την εμφάνισή του. Παν μέτρον άριστον έλεγα οι αρχαίοι υμών πρόγονοι.

Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Τα περασμένα δύο χρόνια περάσατε δια πυρός και σιδήρου όσον αφορά τον αισθηματικό σας τομέα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας αλλά και εκείνη των εκλείψεων στον άξονά σας έφερε κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω. Οι δεσμευμένοι και οι έχοντες μία σχέση βιώσατε την δοκιμασία του Κρόνου. Εάν διατηρούσατε έναν δεσμό που είχε βαλτώσει πιθανώς να βάλατε ένα οριστικό τέλος, κάτι που σας στοίχισε ψυχολογικά. Μπορεί κατά καιρούς να βιώσατε απογοήτευση, μοναξιά, αποτυχία αλλά δεν χρειάζεται να πτοείστε καθώς πήρατε τα μαθήματά σας, ωριμάσατε, αποκτήσατε σοφία. Πολλοί αποφασίσατε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και η σχέση σας επισημοποιήθηκε. Η ρευστότητα, η αστάθεια και τα σκαμπανεβάσματα σημάδεψαν την ζωή σας αλλά σίγουρα βιώσατε μία καρμική σχέση, η οποία σας σημάδεψε. Το καλοκαίρι και ειδικότερα στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σας (επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο εσάς του τρίτου δεκαημέρου). Μέσα σε αυτό το διάστημα θα κληθείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον μιας ερωτικής σας υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση χρειάζεται ωριμότητα. Το γεγονός ότι οι εκλείψεις αφήνουν τον άξονά σας υπόσχεται μία σημαντική σταθεροποίηση. Σε κάθε περίπτωση η συναισθηματική σας ζωή ήταν ταραχώδης και ιδιαίτερα έντονη την περασμένη διετία. Ωστόσο, τώρα μπαίνετε σε φάση σταθεροποίησης, εδραίωσης και παγίωσης. Ίσως επισυνάψατε μία νέα σχέση και μέσα σε αυτήν την χρονιά θα θέσετε τα θεμέλια μιας πολλά υποσχόμενης ερωτικής ζωής. Από τις 12/8 ο Δίας στην Παρθένο υπόσχεται νέες γνωριμίες, δικτύωση και κοινωνικοποίηση. Η κοινωνική σας ζωή αναμένεται πλούσια, πληθωρική και ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνετε. Μέσα στο δεύτερο επτάμηνο του έτους δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και δη μέσα από συλλογικούς ή φιλικούς κύκλους. Δεν αποκλείεται να ξεπροβάλλει κάποιο φλερτ μέσα από μία φιλία. Εάν δεν θέλετε να χαλάσει κάποια φιλία σας φροντίστε να μην εμπλέξετε τους δύο αυτούς τομείς. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σας βοηθάει να ζήσετε το μεγάλο όνειρο, έναν μεγάλο έρωτα που προσμένετε μία ζωή. Είστε το ζώδιο που ζει μέσα από τον έρωτα και η επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς έρχεται να δώσει σάρκα και οστά στο μεγάλο σας ιδανικό. Ο δε Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας αλλάζει από το κύτταρο, από την ρίζα σας και προσφέρει σταθεροποίηση και απολαύσεις. Ο λόγος σας ανακτά έδαφος, οι ιδέες σας ξεχωρίζουν και έχετε να κερδίσετε πολλά σε αυτόν τον τομέα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές που βιώνετε είναι ουσιαστικές, βαθιές και έρχονται να σημαδέψουν την ζωή σας με τρόπο γλυκό. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος, Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και έρχονται να ανάψουν τα αίματα στην συντροφική σας ζωή. Οι μήνες Μάρτης, Απρίλης και Μάης είναι επίσης πολλά υποσχόμενοι. Οι δε εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα των ερώτων σας και της φιλίας κάτι που υπόσχεται πολλά στην ερωτική σας ζωή. Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις συνεχίζονται και σίγουρα η επιρροή τους είναι ευεργετική. Οι δυσκολίες αποτελούν μία γκρίζα σκιά του παρελθόντος, μία κακιά ανάμνηση και το μόνο σίγουρο είναι πως ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας. Με τα γόνατα στην κορυφή, φαίνεται να θριαμβεύετε. Σταθερότητα, ικανοποίηση, ευχαρίστηση, μοναδικές εκπλήξεις και άφθονο έρωτα υπόσχεται το νέο έτος. Το φως και η ελπίδα επιστρέφουν στην ζωή σας. Προσέχετε κάποιες διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας τους μήνες Απρίλη, Μάη, Αύγουστο και Σεπτέμβρη καθώς οι εντάσεις, οι εγωισμοί και οι διαφωνίες ίσως χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα υπάρχει.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου