Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό - Προβλέψεις

Κριός & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Οι άλλοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και τα θέματα σχέσεις, συνεργασίες, γάμος, συμβίωση, συντροφική ζωή, έρωτας έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Μιας και στην έκλειψη συμμετέχουν ο Ουρανός από το ζώδιό σου και ο Πλούτωνας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου χρειάζεται να έχεις υπόψη σου πως πολλά μπορούν να ανατραπούν έτσι καλό είναι να είσαι ευέλικτος. Δεν αποκλείονται εντάσεις και ξεκαθαρίσματα σε τούτους τους τομείς ωστόσο φρόντισε να κοντρολάρεις τα νεύρα σου, τις παρορμήσεις σου, την απόλυτη και δογματική συμπεριφορά σου σε όλο το φάσμα των σχέσεων. Πιθανός ένας κεραυνοβόλος έρωτες, μία συναρπαστική γνωριμία που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς. Άλλο ένα σενάριο οι ξαφνικοί χωρισμοί, οι διαφωνίες και οι τσακωμοί για αυτό χρειάζεται να δαμάσεις την επιθετική σου συμπεριφορά. Στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρξει πίεση ψυχολογική, φόρτιση, ίντριγκες αλλά και παιχνίδια εξουσίας για αυτό φρόντισε να μην δίνεις λαβές για σχόλια και να ακολουθείς ένα πιο χαμηλό προφίλ. Πιθανές εντάσεις με ανωτέρους και προισταμένους. Ωστόσο, παρόλα αυτά για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις σε θέματα δημιουργικότητας, παραγωγικότητας, αποδοτικότητας, επαγγελματικά αλλά και στον έρωτα. Οι όποιες αλλαγές συμβούν μακροπρόθεσμα θα σε βοηθήσουν να αποδεσμευτείς από πιέσεις και συναισθηματικές εξαρτήσεις έτσι θα φτάσεις στην πρόοδο και στην εξέλιξη σου. Οι ενδιαφερόμενοι για έναν απόγονο μπορείτε να έχετε χαρμόσυνα νέα. Έρωτας, φλερτ, δημιουργικότητα στο προσκήνιο.

Ταύρος & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Ένταση, νευρικότητα και ανατροπές φέρνει η έκλειψη σελήνης στον Ζυγό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στην καθημερινότητα και στο πρόγραμμά σας. Πιθανώς να χρειαστεί να λείψει κάποιος συνεργάτης και θα κληθείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Σε κάθε περίπτωση η ρευστότητα στον εργασιακό σας τομέα είναι έντονη και είτε για τον χ είτε για τον ψ λόγο θα χρειαστεί να φανείτε ευέλικτοι και να πάτε κόντρα στο σταθερό του χαρακτήρα σας. Φροντίστε την υγεία σας, το σώμα σας και ενδιαφερθείτε για το ποιόν των τροφών που καταναλώνετε μιας και η έκλειψη ίσως ρίξει τις άμυνες σας. Να εξασφαλίζετε ώρες για προσωπική ξεκούραση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσκολία στον ύπνο ή ένα άγχος που πηγάζει από μέσα σας. Αποφύγετε τις εμπλοκές σε ίντριγκες και κρυφές συμφωνίες γιατί ίσως θα πληγεί το γόητρό σας. Τώρα, ωστόσο, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να συλλάβετε μία άκρως επινοητική ιδέα που αργότερα θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και θα σημάνει καλύτερες προοπτικές και πρόοδο. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ταλαιπωρίες. Να είστε προσεκτικοί με τον νόμο αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς ο δογματισμός και η αδιαλλαξία θα αυξηθούν έτσι εύκολα θα δημιουργηθούν εντάσεις. Ρίξτε νερό στο κρασί σας, φανείτε ευέλικτοι και θα έχετε θετικές εξελίξεις. Θετικές εξελίξεις επίσης αναμένονται σε θέματα αγοραπωλησιών, ακίνητης περιουσίας αλλά και βελτίωση στις ενδοοικογενειακές - προσωπικές σας σχέσεις. Εύνοια σε θέματα σχετικά με τα παιδιά και Πίστη στον εαυτό σας.

Δίδυμοι & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Δεν είναι άσχημη η έκλειψη σελήνης για το ζώδιό σου μιας και σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο του ζυγού. Ο έρωτας, το φλερτ και οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και σε καλούν να τα ικανοποιήσεις. Αναμένονται εξελίξεις στην αισθηματική σου και ερωτική σου ζωή. Μία ξαφνική γνωριμία έρχεται να σε γεμίσει φως, ελπίδα ενώ θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου και αντιμετώπισής σου απέναντι σε πολλά πράγματα. Έρωτας, δημιουργικότητα, φλερτ στα φόρτε τους. Θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να νιώσεις ξανά παιδί. Ευνοϊκές ημέρες για την απόκτηση ενός απογόνου. Αναμένονται εξελίξεις στα επαγγελματικά και θετικές προδιαγραφές λίαν συντόμως. Δικτυώνεσαι, κοινωνικοποιείσαι, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή έτσι επωφελείσαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νέοι άνθρωποι, νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου και σου παρέχουν στήριξη ενώ παράλληλα σε βοηθάνε να αλλάξεις τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στην ζωή. Νέοι στόχοι, νέα πορεία, διορατικότητα, προοδευτικό πνεύμα και επινοητικότητα σε συντροφεύουν. Βελτίωση των σχέσεων με τα αδέλφια, τους στενούς συγγενείς ή ευχάριστες ειδήσεις από εκεί σε χαροποιούν ιδιαιτέρως. Ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι δημόσιες σχέσεις και τώρα μπορείς να ανοίξεις έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Η αισθηματική σου ζωή είναι όλο εκπλήξεις, κρύβει πολύ όμορφες στιγμές, γεμάτες χρώμα και ανανέωση. Πιθανό σενάριο κάποια φιλία να μετατραπεί σε φλερτ ή να υπάρξει κάποια απομάκρυνση ή απότομη συμπεριφορά. Καλό είναι να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις σχετικά με ζητήματα που άπτονται της φιλίας γιατί η κρίση σου είναι θολή και ίσως κάνεις λάθος. Έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις και απώλειες εισοδήματος στο μενού της έκλειψης. Ένα θέμα σχετικό με οικονομικές, κληρονομικές διευθετήσεις σε ταλαιπωρεί ή πιθανώς να βρει κάποια εμπόδια. Μπορεί να υπάρξουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απέφυγε να εμπλέξεις το χρήμα με τον έρωτα, μην σπαταλήσεις υπέρογκα ποσά στον βωμό ενός έρωτα - καπρίτσιου. Μην γίνεσαι απόλυτος, απότομος, ελεγκτικός, χειριστικός στην συντροφική σου ζωή, απέφυγε την ζήλια, την κτητικότητα για να μην χαλάσεις το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά του/της συντρόφου σου. Πάθη, έρωτας και φλερτ φουντώνουν, είσαι λίγο πριν της άνοιξη και την δημιουργικότητα. Μετά τις 15/4 και ειδικότερα μετά τις 10/5 αναμένονται εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου, η οποία σίγουρα θα βελτιωθεί σημαντικά και θα γίνει ποιοτικότερη.

Καρκίνος & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Σημαντική έκλειψη για εσάς καθώς φέρνει το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων από το παρελθόν σε ζητήματα που άπτονται της οικογένειας, του σπιτιού αλλά και των πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις αναμένονται στα προαναφερθέντα ζητήματα. Πιθανώς να υπήρχαν προβλήματα στην οικογενειακή σας ζωή και τώρα μέσα από μία έντονη διαμάχη οι σχέσεις σας θα μπουν σε νέες βάσεις. Η ψυχολογία σας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και μιας και επρόκειτο για σεληνιακή έκλειψη περνάει έντονα σκαμπανεβάσματα. Ανατροπές σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα αναμένονται αλλαγές, ανατροπές και αρκετά απρόοπτα έτσι καλείστε να φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι. Φτάνετε αισίως στο κλείσιμο ενός κύκλου όπου έχουν αλλάξει οι σχέσεις σας με ανωτέρους και προισταμένους ενώ πολλοί είστε εκείνοι που έχετε αλλάξει στέγη εργασίας ή και συνεργάτες. Μιας και στην πανσέληνο εμπλέκεται ο Πλούτωνας, ο οποίος βρίσκεται απέναντί σας θα κληθείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή καθώς είστε απορροφημένοι σε χιλιάδες υποθέσεις σας έτσι πολύ εύκολα ο/η σύντροφός σας θα αρχίσει την γκρίνια ή θα είναι πολύ απότομος/η κάτι που θα φέρει διαμάχες. Αφιερώστε χρόνο για το ταίρι σας γιατί εκεί είναι που ρίχνετε πάντοτε την άγκυρα σας, οργανώστε ένα ταξίδι μαζί, κλείστε το κινητό σας και ξεχάστε την καθημερινότητα σας εάν υπάρχουν τέτοια θέματα. Φυσικά αναμένονται έσοδα, αύξηση του μισθού σας ή του πελατολογίου σας μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτό σας καθησυχάζει μιας και διανύετε έντονη οικονομική αβεβαιότητα. Μετά την πανσέληνο - έκλειψη και μετά τις 10/4 το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά και αποκτάτε γαλήνη και ισορροπία. Το μότο είναι προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως τις επόμενες ημέρες, περιορίστε τον θυμό σας, τις παρορμητικές κινήσεις και την αδιαλλαξία σας.

Λέων & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Ένα ιδιαίτερα τυχερό φεγγάρι για εσένα, μία τυχερή έκλειψη, η οποία σε φέρνει σε ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε με τους γύρω σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Πολλά θα πεις, πολλά θα ακούσεις, πολλά θα σκεφτείς μα χρειάζεται να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την επιπολαιότητα στην σκέψη σου ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ιδανικές ημέρες για να περάσεις συνεντεύξεις, για να αποστείλλεις βιογραφικά ή να αναζητήσεις μία καλύτερη θέση εργασίας. Οι λύσεις έρχονται ως μάνα εξ ουρανού από εκεί που δεν το περιμένεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο καθώς δεν αποκλείεται να φαίνονται οι ιδέες σου εκκεντρικές. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια σε ευνοούν σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό. Είναι αυτό που λέμε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Πρόσεχε ιδιαίτερα τις σχέσεις σου με αδέλφια, στενούς συγγενείς, γείτονες αλλά και την σχέση σου με τον νόμο καθώς μπορεί να υπάρξουν καυγάδες. Ωστόσο, μία λύση μπορεί να έρθει σε ένα θέμα ακινήτου εντελώς αναπάντεχα. Ιδανικό Σαββατοκύριακο αλλά και ιδανικές ημέρες για να οργανώσεις ένα ταξιδάκι αναψυχής ώστε να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Θετικές εξελίξεις έχεις να αναμένεις πολύ σύντομα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Τύχη, διασκέδαση, χαρά, αισιοδοξία, επέκταση, ελπίδα. Πρόσεχε την υγεία σου, την διατροφή σου. Να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι, να κοιμάσαι και να διαθέτεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πολύ πιθανώς να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, επιπρόσθετες ευθύνες, υποχρεώσεις κάτι που θα απορροφήσει μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σου. Απέφυγε τις ίντριγκες, το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο.

Παρθένος & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον Ζυγό αναμοχλεύει θέματα οικονομικά, σημαίνει μία σχετική ρευστότητα και τονίζει ιδιαίτερα την έντονη οικονομική ανασφάλεια ου βιώνετε. Πιθανώς να χρειαστεί να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Από την άλλη πλευρά σας βάζει σε μία διαδικασία αφύπνισης ώστε να ψάξετε και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος που θα σας προσφέρουν μία περισσότερη σιγουριά. Αλλαγές στο σύστημα αξιών σας, στις σταθερές σας και στις αξίες σας. Έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και εμφανής κυκλοθυμία είναι τα αποτελέσματα της έκλειψης. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα θέματα με την εφορία, τις τράπεζες, κάποιο χρέος σας ή ο/η σύντροφός σας να βρίσκεται σε ένα οικονομικό τέλμα. Όλα αυτά σαφώς επηρεάζουν την ψυχολογία σας και μπορεί να σας κάνουν απόμακρους, απότομους, ψυχρούς, απόλυτους ή δογματικούς με τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, εμπιστευόμενοι το ένστικτο σας και την διαίσθησή σας μπορείτε να κερδίσετε σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο, διοχετεύστε όλο το στρεσάρισμα στην κρεβατοκάμαρά σας. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με τα παιδιά ή με τον σύντροφό σας. Ρίξτε τους τόνους, αποφύγετε την τάση σας να εξουσιάζετε και να ελέγχετε τα πάντα, σταματήστε την τάση σας προς την κριτική και τα χειρότερα μπορούν να αποφευχθούν. Δεν βάλλεστε άμεσα από την έκλειψη, έχετε μία προστασία από τα χειρότερα ή από τα δύσκολα. Εάν προσέξετε τα όσα ελέχθησαν θα περάσετε ανώδυνα την έκλειψη.

Ζυγός & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Τα φώτα στραμμένα επάνω σας. Η σελήνη από το ζώδιό σας τονίζει τις δικές σας ανάγκες, τα δικά σας θέλω και τις δικές σας επιθυμίες. Η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, συνεργασιών, γάμου και συντροφικής-συναισθηματικής φύσεως (μιας και ο Ήλιος βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό απέναντι). Ένας ξαφνικός χωρισμός, ένας ξαφνικός καυγάς, μία αναπάντεχη γνωριμία είναι στο μενού της έκλειψης. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο παράγοντας τύχη φλερτάρει με το ζώδιο σας. Τα απρόοπτα και αναπάντεχα είναι στο μενού της έκλειψης. Πολλές φορές οι άλλοι έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από εσάς και μάλιστα τοποθετούνται λίγο άκομψα ή απότομα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απόσταση και ψυχρότητα στις σχέσεις αυτές τις ημέρες. Το θέμα είναι να καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής σας ζωής αλλά και των υπολοίπων σχέσεων. Είστε ιδιαίτερα πιεσμένοι ψυχολογικά, έχετε έντονο άγχος για κάποια θέματα και μπορεί να ξεσπάσετε χαλώντας την αρμονία με τους γύρω σας. Η εμπλοκή του σκοτεινού Πλούτωνα με την έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια, αναμοχλεύει έντονα το συναίσθημά σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καυγάδες, απόλυτες ή δογματικές συμπεριφορές με το ταίρι σας ή με τα άτομα της οικογένειάς σας. Είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έρχονται σε σύγκρουση με τις απαιτήσεις των οικείων και αυτό όλο προκαλεί εντάσεις και πιθανές αψιμαχίες. Πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σας προσώπου ή κάποιο άτομο της οικογένειάς σας θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας έτσι θα πρέπει να είστε εκεί. Η έκλειψη μπορεί να λειτουργήσει ως φρένο σε θέματα αγοραπωλησιών ή ακίνητης περιουσίας για αυτό καλό είναι να αναβάλλετε τις εν λόγω διαδικασίες για μετά το Πάσχα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή ενώ και οι φίλοι φαίνονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί απέναντί σας. Κοινωνικοποίηση, δικτύωση, πολλά επικοινωνιακά πάρε δώσε υπόσχονται ευκαιρίες για ανέλιξη αλλά και για διασκεδάσεις. Τύχη μέσα από γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και μέσα από φίλους και από ομοϊδεάτες.

Σκορπιός & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Η έκλειψη είναι ουδέτερη για το δικό σας ζώδιο μιας και σχηματίζεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι έτσι αναμοχλεύει τα βαθύτερα συναισθήματά σας, φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, εμμονές και καλείστε να ρίξετε φως σε όλο αυτό το σκοτάδι καθώς είναι δημιούργημα του μυαλού σας. Γύρα σας υπάρχει άφθονο φως και τώρα έφτασε η ώρα να το συνειδητοποιήσετε. Φτάνετε αισίως σε έναν κύκλο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, ο οποίος κλείνει. Το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων γίνεται όχι εύκολα, προκαλεί συνειδητοποιήσεις και εντείνει τα άγχη σας ωστόσο διαθέτετε περίσσεια δύναμη ώστε να ανταπεξέλθετε των νέων εξελίξεων. Ανατροπές, αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται στην εργασία σας αλλά και στην καθημερινότητά σας έτσι καλείστε να φανείτε περισσότερο ευέλικτοι. Δεν είστε ιδιαίτερα συνηθισμένοι στις ανατροπές αλλά τα τελευταία χρόνια έχετε μάθει τι θα πει ευελιξία και ταχύτητα. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αλλά και με όσους έχετε επαφή επί καθημερινής βάσης. Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας καθώς οι άμυνες του οργανισμού σας θα είναι κάπως πεσμένες. πάρτε συμπληρώματα διατροφής και ξεκουραστείτε. Θέλετε να αποσυρθείτε, να μείνετε μόνοι σας μαζί με τον/την σύντροφό σας ή με τα άτομα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία. Βέβαια η δημοτικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ γενικότερα έχετε να περιμένετε μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες και μεγάλα ανοίγματα μέσα στους επόμενους τρεις - τέσσερις μήνες. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας καθώς υπάρχει κίνδυνος ταλαιπωρίας και καθυστερήσεων. Μην είστε απόλυτοι, αυταρχικοί και δογματικοί καθώς πολλές φορές εκφράζετε αυτό που θέλετε επιτακτικά και άκομψα έτσι μπορούν να δημιουργηθούν προστριβές με τους γύρω σας.

Τοξότης & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Καθόλου άσχημη για το δικό σου ζώδιο η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον Ζυγό μιας και φωτίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους, τους ομοϊδεάτες αλλά και με τους συλλογικούς χώρους. Αυτές τις ημέρες έχεις ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε, συναντάς φίλους, γνωστούς και διανύεις μία ιδιαίτερα εξωστρεφή-κοινωνική περίοδο. Κοντά στην έκλειψη (Σάββατο) δεν αποκλείονται μικρές εντάσεις, καυγάδες ή διαξιφισμοί. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην γίνεσαι απόλυτος, εριστικός ή επιθετικός με τους φίλους σου. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα, φρόντισε μην χαλάσεις το καλό κλίμα γιατί το ρήγμα μπορεί να είναι ανεπανόρθωτο. Δεν αποκλείεται μία φιλική σχέση να έχει έντονα ερωτική χροιά και να υπάρξει ένα δίλημμα. Αφυπνίζεσαι, γίνεσαι περισσότερο προοδευτικός, προνοητικός και θέτεις νέους στόχους, κοιτάς από ένα διαφορετικό οπτικό πρίσμα την ζωή και περιμένεις διάφορες εξελίξεις. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Στην σφαίρα του πιθανού είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μία ξαφνική γνωριμία, ένας μεγάλος ενθουσιασμός που θα σε ανανεώσει και θα σε συνεπάρει. Είσαι δημιουργικός, ερωτικός, δυναμικός, μαχητικός και αναζητάς τις διασκεδάσεις, τα πάρτι, τις χαρές και την έντονη κοινωνική ζωή. Επαγγελματικά στο συν, κέφι, ζωντάνια, ενεργητικότητα, παραγωγικότητα. Θετικές εξελίξεις έχεις να περιμένεις σε θέματα σπουδών, μετεγγραφών, αποστολής βιογραφικών. Αναζήτησε εργασία και μην κλείνεσαι στο σπίτι γιατί μπορεί να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Θετικές εξελίξεις, ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα από το εξωτερικό, δεν αποκλείεται να βρεις εκεί μία δουλειά. Φλερτ, περιπετειώδης διάθεση, νεανικότητα. Προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα κληθείς να καλύψεις. Οικονομική ανασφάλεια, αβεβαιότητα. Απέφυγε να διεκδικήσεις αύξηση μισθού ή να διαπραγματευτείς τα του μισθού σου καθώς δεν θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

Αιγόκερως & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Άμεσα επηρεάζεστε από αυτήν την έκλειψη, η οποία σχηματίζεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και φέρνει αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις σε θέματα καριέρας, επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις σας είτε με ανωτέρους είτε με συνεργάτες. Τα σενάρια; Πολλά! Πολλές ευθύνες, περισσότερες υποχρεώσεις γιατί μπορεί κάποιος να απουσιάζει. Πιθανώς να προκύψει ένα ταξίδι για λόγους επαγγελματικούς, συνδυάστε το όσο μπορείτε και με διασκέδαση ή ξεκούραση, μην σας πιάνει ο πανικός. Μπορεί να σας γίνει κάποια άλλη πρόταση για αλλαγή στην δουλειά σας ή να αλλάξετε πόστο ή στέγη εργασίας. Όλα αυτά τα άγχη και οι αγωνίες σας για τα επαγγελματικά έρχονται σε αντίθεση με έντονες και πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά το σπίτι, η οικογένεια και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις όμως σε αυτήν την έκλειψη προκύπτει ένα θέμα στα επαγγελματικά και θα κληθείτε να βρείτε τις ισορροπίες. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι, νευρικοί, παρορμητικοί, επιθετικοί, ελεγκτικοί, δογματικοί, απόλυτοι ή αυταρχικοί. Περιορίζοντας όλες αυτές τις διαθέσεις και κοντρολάροντάς τες θα καταφέρετε να βρείτε το νήμα της ισορροπίας στην προσωπική σας ζωή. Πιέζεστε από όλους και από όλα, νιώθετε ασφυκτικά και μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλες εντάσεις εάν δεν σκεφτείτε τα επακόλουθα. Θετικές εξελίξεις έχετε να αναμένετε σε θέματα εφορίας, δανείων, κληρονομιάς, φορολογικών αλλά και διατροφών, επομένως έχετε το κατά νου και φτιάξτε την διάθεσή σας μιας και έχετε στενή σχέση με το χρήμα. Όταν νιώθετε οικονομική ασφάλεια είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Περιμένετε θετικές εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας μέσα στο επόμενο διάστημα και μην σκέφτεστε την οικονομική αβεβαιότητα συνεχώς γιατί θα προσθέσετε άλλο ένα πρόβλημα στο μυαλό σας. Ελάτε κοντά στον/στην σύντροφό σας και νιώστε όμορφα, σύμμαχος σας είναι και θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε. Ιδιαίτερα ερωτικές ημέρες, επωφεληθείτε! Κυνηγήστε τον έρωτα! Ένας κύκλος στα επαγγελματικά και στην καριέρα κλείνει για να ανοίξει ένας άλλος.

Υδροχόος & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Η έκλειψη σελήνης δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σας καθώς σχηματίζεται στο φιλικό περιβάλλον του Ζυγού κάτι που ανοίγει νέες προοπτικές στην ζωή σας. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, που αντιλαμβάνεστε κάποιες έννοιες αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ζωή. Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, ταξιδιών αλλά και ειδήσεων που έρχονται από το εξωτερικό. Ιδανικές ημέρες για να περάσετε συνεντεύξεις, για να αποστείλετε βιογραφικά αλλά και για να αναζητήσετε μία καλύτερη εργασιακή ευκαιρία. Σίγουρα έχετε να περιμένετε ευχάριστα στον επαγγελματικό τομέα. Επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις αλλά και μετακινήσεις στο μενού της έκλειψης. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας ανανέωνε και θα σας παρείχε τροφή για εξέλιξη. Προσέχετε στην οδήγηση, στις μετακινήσεις αλλά και στις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Να ελέγχετε τον λόγο σας και τον τρόπο που εκφράζεστε καθώς πολλές φορές μπορεί να προκύψουν καυγάδες, εντάσεις και διαφωνίες. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά σας, ωστόσο, όμως είναι αναγκαίο να κλείσει αυτός ο κύκλος ώστε να λυτρωθείτε και να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν που σας κρατάει δέσμιους της στασιμότητας. Πολλοί Υδροχόοι θα συλλάβετε μοναδικές ιδέες, τις οποίες θα θελήσετε να εφαρμόσετε από τα μέσα του Μάη και έπειτα. Τυχερές εξελίξεις αναμένονται μέσα από έναν νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών. Έχετε να περιμένετε οφέλη και κέρδη μέσα από σχέσεις, συνεργασίες και νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας ευκαιρίες για πρόοδο. Εύνοια δέχεται η αισθηματική σας ζωή και ο έρωτας μέρα με την ημέρα πλησιάζει πιο κοντά σας. Έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές και ευκαιρίες.

Ιχθείς & Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ζυγό: Η έκλειψη σχηματίζεται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την ψυχολογία σας και τα βαθύτερα συναισθήματά σας έτσι τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα κεφάτοι και να έχετε τις κλειστές σας. Κυκλοθυμία, ενοχές, φοβίες, εμμονές και αρνητικά συναισθήματα μπορούν εύκολα να μεγεθυνθούν έτσι καλό είναι να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις καθώς η κρίση σας είναι θολή. Πιθανώς να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και ανακατατάξεις σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφών και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Μπορεί να υπάρξουν έκτακτα έξοδα και θα κληθείτε να καλύψετε τις όποιες τρύπες υπάρχουν. Δεν είναι ιδανικές ημέρες για να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας αλλά είναι ιδανικό διάστημα για να αναζητήσετε μία συμπληρωματική πηγή εισοδήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εν λόγω έκλειψη σας βοηθάει ακόμα περισσότερο να εκσυγχρονιστείτε, να γίνετε περισσότερο προοδευτικοί, επινοητικοί και διορατικοί. Τώρα σπάτε κάποια ταμπού και κάποιες ανασφάλειες σας έτσι νιώθετε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία. Πιθανώς να υπάρξουν ίντριγκες, κόντρες και διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα ή με ανθρώπους που ασπάζεστε παρόμοιες ιδέες. Κάποια σχέδια σας μπορεί να καθυστερούν αλλά έχετε κατά νου ότι γρήγορα οι εξελίξεις θα τρέξουν, επομένως δεν έχετε λόγο να αγνώνεστε. Μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα και μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα. Θετικές εξελίξεις έχετε να περιμένετε στην εργασία σας, στην καθημερινότητά σας ενώ μπορείτε να αναζητήσετε εργασία επιτυχώς εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Η υγεία σας είναι σε καλά επίπεδο και νιώθετε γεμάτοι ενέργεια. Επεκτείνετε αυτήν την σωματική δύναμη και στην ψυχή σας και μην βλέπετε το γκρι, αναζητήστε τις χρωματιστές αποχρώσεις στην ζωή σας. Βιώνετε έντονες οικονομικές ανασφάλειες αλλά καλείστε να αγωνιστείτε, να φανείτε προοδευτικοί ώστε να βρείτε τρόπους που θα σας προσφέρουν έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου