Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Περί Γάμων Προβλέψεις

Γάμος Κριός: Εάν το ζώδιο του γάμου σας ανήκει στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, το διάστημα έως τον Αύγουστο είναι ιδανικό ώστε να ξεπεραστούν οποιαδήποτε προβλήματα, να αναβιώσει ο ενθουσιασμός, το κέφι και η ελπίδα στην συντροφική σας ζωή. Ευνοούνται οι από κοινού δραστηριότητες και τα ταξίδια ενώ και το χιούμορ σιγοντάρει την συμβίωσή σας. Αρκετά καλός είναι και ο μήνας Σεπτέμβριος. Ιδανικό διάστημα για την απόκτηση ενός απογόνου και δη το διάστημα του καλοκαιριού. Από τον Σεπτέμβριο και έπειτα ο γάμος περνάει σε άλλη φάση, αναζητάτε περισσότερο την σταθερότητα και την ηρεμία. Ο γάμος που ανήκει στο πρώτο δεκαήμερο δέχεται ευνοϊκές επιρροές και μπορεί κάλλιστα να σταθεροποιηθεί από Σεπτέμβρη και πιο κάτω. Προσοχή στα τέλη Σεπτέμβρη οι έχοντες το ζώδιο γάμου στον Κριό και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο δεκαήμερο.

Γάμος Ταύρος: Ένας από τους γάμους που ευνοείται σημαντικά στο υπόλοιπο της χρονιάς με εξαίρεση το διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου όπου ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και αναμένεται να επηρεάσει τους γάμους που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι έχοντες παντρευτεί από 16 έως 21 του Μάη ίσως προβείτε σε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα. Οι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου έως τον Αύγουστο μπορείτε να βρείτε ισορροπίες ή να εξομαλυνθούν αντιθέσεις στον οικογενειακό βίο. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να αλλάξετε κατοικία ενώ και η αλλαγή διακόσμησης θα βοηθήσει στην αλλαγή διάθεσης. Εν συνεχεία, από τον Σεπτέμβριο και πέρα η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά ενώ και οι συνθήκες στον γάμο βελτιώνονται άμεσα. Ο μήνας Οκτώβριος είναι θεαματικός και μπορείτε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες που είχαν χαθεί στο παρελθόν. Εξαιρετικός μήνας για απόκτηση απογόνων.

Γάμος Δίδυμος: Ένας γάμος που δοκιμάζεται στην διάρκεια της εν λόγω χρονιάς. Ο Κρόνος απέναντί του μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις και να υπάρξει ψυχρότητα, αυστηρότητα. Τα μέλη του γάμου ίσως έρθουν αντιμέτωπα με ευθύνες επαγγελματικές ή οικογενειακά βάρη. Ωστόσο, παρόλα αυτά, μέχρι τον Αύγουστο αλλά και τον μήνα Σεπτέμβριο η επικοινωνία ευνοείται και οποιαδήποτε προβλήματα μπορούν να προσπεραστούν μέσω της καλής επικοινωνίας, εξάλλου παιδί του Ερμή είναι, τρέφεται δια της επικοινωνίας. Το καλοκαίρι και πιο ειδικά το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο μοιάζει με πολύχρωμο ουράνιο τόξο. Οργανώστε τις διακοπές σας, ένα ταξίδι, βρείτε την χαρά της ζωής γιατί από τον Σεπτέμβρη και κάτω το γκρίζο επιστρέφει ξανά. Προσοχή τον μήνα Σεπτέμβριο οι έχοντες παντρευτεί κοντά στις 12-13 Σεπτεμβρίου, πιθανώς να υπάρξουν συγκρούσεις. Ο μήνας Σεπτέμβριος θέλει προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στον γάμο.

Γάμος Καρκίνος: Ανάλογα του δεκαημέρου ο εν λόγω γάμος περνάει μέσα από διακυμάνσεις. Πιο ξένοιαστοι είναι εκείνοι που έχουν παντρευτεί στο πρώτο δεκαήμερο καθώς υπάρχει ρομαντισμός στην σχέση τους και όλα μοιάζουν γαλήνια. Μάλιστα από τον Αύγουστο και έπειτα το κλίμα και η επικοινωνία βελτιώνονται σημαντικά. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν εκείνοι όσων ο γάμος ανήκει στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τον μήνα Σεπτέμβριο. Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας "άσσος στο μανίκι σας", επωφεληθείτε. Όσοι έχετε παντρευτεί 20-21-22 Ιουλίου το καλοκαίρι είναι εξαιρετικό και μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες στην σχέση σας. Οι παντρεμένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη περνάτε μέσα από ένα στάδιο αλλαγών ενώ μπορεί να υπάρχουν συναισθηματικές εξάρσεις, ζήλια ή απότομες συμπεριφορές. Θέματα επαγγελματικά απασχολούν τα μέση της σχέσης.

Γάμος Λέων: Ένας γάμος αρκετά ταλαιπωρημένος την περασμένη διετία, ο οποίος ανακάμπτει σημαντικά ανεξαρτήτως δεκαημέρου μιας και δέχεται θετικότατες επιρροές. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τους γάμους που έχουν πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιούλη. Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο οι γάμοι που έχουν λάβει χώρα στις 19-20-21-22 Αυγούστου θα δεχτούν κάποιες πιέσεις ενώ τα μέλη της σχέσης θα κληθούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις επάνω σε θέματα που τους απασχολούν. Ωστόσο, παρόλα αυτά το καλοκαίρι μοιάζει με πυροτέχνημα και καλό είναι να αναθερμάνετε τον γάμο σας είτε με την οργάνωση ταξιδιών είτε με την οργάνωση από κοινού διακοπών. Από τον Σεπτέμβρη και έπειτα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα δείτε σημαντική βελτίωση στον γάμο σας ενώ η σχέση σας θα γίνει πιο ουσιαστική. Δεν αποκλείεται να έρθουν τα ευχάριστα μιας εγκυμοσύνης. Πλούσια αναμένεται η ερωτική-σεξουαλική ζωή εκείνων που έχουν παντρευτεί από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου.

Γάμος Παρθένος: Εάν έχετε παντρευτεί στο διάστημα από τις 23 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου ανήκετε στον γάμο της Παρθένου. Ένας γάμος, ο οποίος θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει στηρίγματα. Οι του πρώτου δεκαημέρου γάμοι ποντάρετε στο διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου όπου ο Κρόνος φεύγει από κόντρα γωνία έτσι ο γάμος σας τονώνεται. Μάλιστα το τρίμηνο Αυγούστου-Οκτωβρίου προσφέρεται για αναθέρμανση και εύρεση ισορροπιών. Έως τον Αύγουστο έχετε ένα αόρατο χέρι που σας προστατεύει από τα χειρότερα. Εν συνεχεία και από τον Αύγουστο και έπειτα βελτιώνεται και η επικοινωνία ενώ ο μήνας Σεπτέμβρης χρειάζεται προσοχή όσον αφορά το εν λόγω κομμάτι (επικοινωνία). Προσέχετε μην αμελήσετε την προσωπική σας ζωή λόγω επαγγελματικών ή οικογενειακών υποχρεώσεων. Προσεκτικοί στην μεταξύ σας σχέση τον μήνα Σεπτέμβριο ενώ ο Οκτώβριος είναι εντυπωσιακός και υπόσχεται χαρές, ζωντάνια, δημιουργικότητα, κέφι, εξωστρέφεια. Κοντά στις 13/9 προσέχετε οι έχοντες παντρευτεί στις 12-13/9, πιθανώς να υπάρξουν εντάσεις στην ζωή σας.

Γάμος Ζυγός: Ένας γάμος με τα ups and downs του ανάλογα με το δεκαήμερο του. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου δέχεστε την θετική επιρροή του Κρόνου έτσι έως τα μέσα Ιουνίου και από τα μέσα του Σεπτέμβρη και έπειτα θα δείτε τον γάμο σας να αναβιώνει, να αναθερμένεται και να ξεπερνάει προβληματικές καταστάσεις. Μάλιστα το καλοκαίρι η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά και μπορείτε να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου χρειάζεστε ελευθερία στον γάμο σας, ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν και είναι ένας γάμος που αναζητάτε την συντροφικότητα αυτήν την χρονιά καλό είναι να δίνετε χώρο και χρόνο στο ταίρι σας μιας και το αίτημα σας για ελευθερία είναι πάγιο. Τα ταξίδια, οι αποδράσεις και οι διακοπές ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση του γάμου σας. Επιπρόσθετα, σας απασχολούν οικογενειακά άγχη και οι αγωνίες σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα πολλές φορές μεγαλώνουν έτσι αυτό σας αποτραβάει από τον γάμο σας. Φροντίστε να βρείτε τις ισορροπίες ώστε να αποφύγετε διαπληκτισμούς και κόντρες. Τέλος, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα, αντιθέτως η επικοινωνία ευνοείται ενώ παράλληλα υπάρχει ενθουσιασμός, ζωντάνια και εξωστρέφεια στον γάμο σας.

Γάμος Σκορπιός: Ένας ακόμα γάμος, ο οποίος είχε περάσει τα μύρια την περασμένη διετία και δέχεται στήριξη μέσα στην νέα χρονιά. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δέχεστε σημαντική εύνοια ως ζευγάρι, λάμπετε, ακτινοβολείτε ενώ παράλληλα μπορούν να σας ενώσουν η οικονομική και επαγγελματική φιλοδοξία αντίστοιχα. Από τον Σεπτέμβριο και έπειτα βελτιώνεται σημαντικά η επικοινωνία και εκεί είναι που πρέπει να ποντάρετε ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις αντιπαραθέσεις. Οι διασκεδάσεις, οι έξοδοι, οι χαρές, η εξωστρέφεια σας ευνοούν ενώ μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια με φιλικά σας πρόσωπα. Εσείς του τελευταίου δεκαημέρου και συγκεκριμένα οι έχοντες πραγματοποιήσει τον γάμο τους 19-20-21 και 22 Νοέμβρη θα δεχτείτε κάποια δοκιμασία και θα κληθείτε να πάρετε μία οριστική απόφαση επί της σχέσης σας ή του γάμου σας, έτσι θα αλλάξουν τα δεδομένα μεταξύ σας. Η μεταξύ σας επικοινωνία αλλάζει, γίνεται πιο ουσιαστική και βαθιά ενώ και το συναίσθημα αβαντάρει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Γενικότερα, είναι ένας γάμος που είναι προστατευμένος μέσα στο 2015.

Γάμος Τοξότης: Ένας γάμος που φυσικά έχει θέματα να αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς ωστόσο όμως στο διάστημα του καλοκαιριού θα δεχτεί στήριξη έτσι τα μέλη του θα μπορέσουν να ξενοιάσουν. Μέχρι τα μέσα του Ιούνη ενδέχεται να περάσει προβληματικές καταστάσεις και να δοκιμαστεί αλλά στην συνέχεια και μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη θα επιστρέψει ο ενθουσιασμός, το κέφι, η αισιοδοξία και η νεανικότητα. Μάλιστα οι έχοντες παντρευτεί μετά τις 7/17 έως τις 14/12 θα καταφέρουν να αναθερμάνουν την αγάπη τους και ο έρωτας τους θα μοιάζει με φωτοβολίδα. Από τον Οκτώβρη και έπειτα τα προβλήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και τα μέλη της σχέσης ίσως απομακρυνθούν. Καθώς τον Νοέμβρη κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Ποσειδώνα-Κρόνου θα πρέπει να προσέξουν την εμπλοκή τρίτων και δη ατόμων της οικογενείας τους (πατριαρχικής) στον γάμο. Εύνοια, αναθέρμανση μέσω ταξιδιών. Από τον Οκτώβρη και έπειτα είναι ένας γάμος που θα βρει σανίδα σωτηρίας εάν τα μέλη του συνεργάζονται ή αποφαίνονται επί επαγγελματικών ζητημάτων. Τα οικονομικά κίνητρα μπορούν να τους ενώσουν (τους συντρόφους).

Γάμος Αιγόκερως: Ένας γάμος που σύμφωνα με τα δεκαήμερα δέχεται διαφορετικές επιρροές. εσείς του πρώτου δεκαημέρου δεν δέχεστε ιδιαίτερα δυσαρμονικές επιρροές και ο γάμος σας μπορεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος σε συναίσθημα και συναισθηματικό δέσιμο. Λίγη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στα τέλη του Σεπτέμβρη καθώς η έκλειψη προκαλεί προστριβές και αστάθεια. Όσοι έχετε παντρευτεί τις πρώτες δέκα ημέρες (10) του Γενάρη περνάτε μέσα από ριζικές αλλαγές στον γάμο σας. Πιθανώς να αλλάζουν τα δεδομένα, να γίνονται ανακατατάξεις εκ κυττάρου. Τα αποτελέσματα; Μία βαθιά κρίση, η οποία καταπολεμάται ή η οριστική ρήξη. Στο μενού είναι και οι ανατροπές αλλά καλό θα είναι να μην επηρεάζεστε από τις ανατροπές και τα απρόβλεπτα όσον αφορά την μεταξύ σας σχέση. Εσείς, του τρίτου δεκαημέρου είστε ανεπηρέαστοι και μάλιστα ο μήνας Δεκέμβριος είναι εξαιρετικός. Τέλος, ένας ιδιαίτερα θετικός-εντυπωσιακός μήνας είναι ο Οκτώβριος όπου ο γάμος σας θα ξεπεράσει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες και η ζωτικότητα θα επιστρέψει. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου το κλειδί βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα, εκεί διοχετεύστε όλη την αρνητική ενέργεια ενώ και η σχέση σας γίνεται ουσιαστικότερη και ποιοτικότερη. Από τον Σεπτέμβριο και έπειτα η αισιοδοξία και η επικοινωνία τονώνονται. Τα ταξίδια μπορούν να σας ενώσουν. Προσοχή μόνο στην συνεννόηση τον μήνα Σεπτέμβριο.

Γάμος Υδροχόος: Ένας γάμος που δοκιμάστηκε την περασμένη διετία ωστόσο δέχεται τονωτικές ενέσεις. Στο διάστημα Μαΐου-Αυγούστου η παρουσία του Δία απέναντι εξομαλύνει τις όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις έτσι τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν με σχετική ευκολία. Μάλιστα το καλοκαίρι το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης-Ουρανού βελτιώνει τις προοπτικές σημαντικά, ο έρωτας αναβιώνει και η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά. Εσείς που έχετε παντρευτεί στις 14-15-16-17/2 στο διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου μπορεί να βιώσετε κάποια απόσταση ή ένα πρόβλημα θα έλθει ξανά στην επιφάνεια και θα κληθείτε να το επιλύσετε, έτσι να έχετε κατά νου ότι ο γάμος σας ίσως δοκιμαστεί (παρόλα αυτά εύνοιες και στήριξη υπάρχουν). Από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη της χρονιάς ο Δίας στην Παρθένος βελτιώνει την ερωτική επαφή και οι όποιες αντιθέσεις μπορούν να αποτελούν παρελθόν διοχετεύοντας την αρνητική ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα σας. Ο μήνας Οκτώβρης είναι άκρως θετικός ενώ έρχεστε σε ουσιαστική επαφή με το ταίρι σας.

Γάμος Ιχθύς: Ένας γάμος με τα συν του και τα πλην του για φέτος, τα πράγματα δεν είναι στρωμένα με ροδοπέταλα αλλά υπάρχει στήριξη. Οι γάμοι που έχουν πραγματοποιηθεί από τις 18/2 έως τις 28/2 έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις και κάποια θέματα γενικότερα. Τα μέλη του γάμου ίσως να έχουν υπερβολικές επαγγελματικές υποχρεώσεις έκαστος ενώ καλό θα είναι να αποφύγουν την ανάμειξη (ο ένας στα επαγγελματικά του άλλου) μιας και ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει οι μήνες Σεπτέμβριος και Νοέμβριος όπου η ασυνεννοησία κορυφώνεται έτσι θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια και ακρίβεια ώστε να αποφευχθούν οι διαπληκτισμοί. Ο μήνας Οκτώβριος μοιάζει εξαιρετικός και είναι πολλά υποσχόμενος, έτσι πολλά προβλήματα μπορούν να καταπολεμηθούν τότε. Αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις αναμένονται στον γάμο όσων έχουν παντρευτεί στις 12-13/9 αλλά και στις 18-19-20/3. Το καλοκαίρι είναι εξαιρετικό και μπορείτε όλοι ανεξαρτήτως δεκαημέρου να αναβιώσετε την σχέση σας. Ρισκάρετε, πάρετε πρωτοβουλίες του θα ανανεώσουν την συντροφική σας ζωή. Από τον Αύγουστο και έπειτα το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά και η σχέση σας καλυτερεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου