Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Δίας Τρίγωνο Ουρανός ~ Ξαφνική Πρόοδος ~ Προβλέψεις

Κριός: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει εύνοια καθώς ενισχύει την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σας. Ανακτάτε την χαμένη σας αισιοδοξία και ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία μιας και οι προοπτικές που προδιαγράφονται μπροστά σας είναι περισσότερο ευοίωνες. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την συμβίωση ως μονοπάτι επιλογής. Πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε έναν απόγονο. Μέσα στον νέο αυτόν κύκλο θα θέσετε σε ισχύ νέα επιχειρηματικά σχέδια που θα αποδώσουν ηθικά αλλά και υλικά. Οι δεσμευμένοι διανύετε περίοδο συναισθηματικής αναγέννησης και η αισθηματική σας ζωή μοιάζει με καλοκαιρινό «θέρετρο». Επιπλέον, το τρίγωνο Δία-Ουρανού-Άρη φέρνει φρεσκάδα και ανανέωση καθώς νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις. Ο κεραυνοβόλος έρωτας και οι ενθουσιώδεις γνωριμίες σημαίνουν έναν νέο κύκλο στην προσωπική σας ζωή. Τέλος, μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας ελπιδοφόρα, με ένα πλατύ χαμόγελο. Στο σκηνικό προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία στην διάρκεια του καλοκαιριού φλερτάρει από το ζώδιο του Λέοντα και σας στέλνει τα καυτά της φιλιά. Οι μήνες Ιούνης και Ιούλης είναι εντυπωσιακοί. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Εύνοια θα δεχτεί και ο οικονομικός σας τομέας. Ενθουσιασμός, αυθορμητισμός, κέφι και εξωστρέφεια. Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται έρωτα, ξενοιασιά και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Ταύρος: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού λειτουργεί περισσότερο εσωτερικά και αυξάνει τα αποθέματα της «Πίστης» σας τόσο προς τω Θεώ όσο και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Πολλοί Ταύροι θα αποφασίσετε να αποχωριστείτε το πατρικό σας σπίτι δημιουργώντας την δική σας εστία ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να συμβιώσετε με τον/τη σύντροφο σας. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις χαρακτηρίζονται από μία υπερβολή και δραματικότητα αλλά οι όποιες αντιθέσεις εξομαλύνονται. Εύνοια δέχεστε σε θέματα ακίνητης περιουσίας ενώ οποιεσδήποτε αγοραπωλησίες έχουν έκβαση υπέρ σας. Η ψυχολογία σας ανακάμπτει σημαντικά και αυτό σας κάνει να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση κάτι που προσελκύει τους άλλους κάνοντας τους να σας εμπιστευτούν μυστικά τους. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά ενώ εύνοια δέχεστε και στα δύσκολα καθώς έχετε έναν φύλακα-άγγελο που σας προστατεύει από τα δύσκολα. Σίγουρα αναμένονται κάποια έξοδα αλλά μέσα από την ενασχόληση σας με την τέχνη, την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό και την καλλιτεχνία θα έχετε έσοδα και έτσι οι ζημίες θα περιοριστούν σημαντικά. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε κατοικία για λόγους εργασίας, πιθανώς να βρείτε μία δουλειά σε άλλη πόλη. Ευνοείται η αναδιακόσμηση και η αναμόρφωση του ιδιωτικού σας χώρου, κάτι που θα φτιάξει το κέφι σας. Οι αλλαγές πηγάζουν εκ των έσω και λίγο αργότερα, από τον Οκτώβριο θα δείτε την πρόοδο στην ζωή σας. Πιθανή, η απόκτηση ενός απογόνου ή η αύξηση των μελών της οικογένειάς σας.

Δίδυμοι: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού έρχεται να δώσει ώθηση στις επικοινωνιακές σας αρετές και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά στο να δικτυωθείτε και να ανοίξετε έναν νέο κύκλο δημοσίων σχέσεων. Ο λόγος σας είναι πιο μεγαλοπρεπής, πιο μεγαλεπήβολος και αυτό δεν αφήνει κάποιους ασυγκίνητους. Έχετε να περιμένετε καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Ιδανικό είναι το διάστημα για να αποστείλετε βιογραφικά ή για να περάσετε συνεντεύξεις. Πιθανό σενάριο; Εκείνο της παλίνδρομης μετανάστευσης όπου ο τόπος εργασίας βρίσκεται σε πόλη εκτός του τόπου διαμονής σας. Κάποιοι Δίδυμοι θα αλλάξετε μεταφορικό μέσο ή θα ασχοληθείτε με την απόκτηση διπλωμάτων. Εύνοια δέχεστε μέσα από την ανάμειξη σας σε συλλογικούς χώρους αλλά και από φιλικά σας πρόσωπα.  Το καλοκαίρι είναι ιδανικό στο να θέσετε νέους στόχους και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θέστε νέους στόχους, εργαστείτε σε έναν τόνο πιο ομαδικό και θα βγείτε κερδισμένοι τόσο σε επίπεδο γοήτρου όσο και επαγγελματικά. Ο έρωτας είναι εδώ, εσείς είστε περισσότερο εξωστρεφείς και πρόθυμοι να παίξετε χωρίς την παρουσία του Κρόνου. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε μεγάλες ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα. Συν τοις άλλοις, στο σκηνικό προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία στην διάρκεια του καλοκαιριού υπόσχεται ταξίδια, μετακινήσεις, αναψυχή, διασκεδάσεις και εξωστρέφεια. Αναζητήστε δυναμικά εργασία, προωθήστε την επαγγελματική σας δράση. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτό το καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο στον τομέα δικτύωση, χτίστε γέφυρες.

Καρκίνος: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού έρχεται να ανανεώσει τις αρχές σας, τις αξίες σας αλλά και τις σταθερές σας. Επίσης, προσφέρει επινοητικότητα, προοδευτικό πνεύμα ώστε να αναζητήσετε εναλλακτικές ή καλύτερα συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος. Φέρνει απρόσμενες σταθεροποιήσεις αλλά και ωρίμανση που θα σας βοηθήσει να ανέλθετε επαγγελματικά και κοινωνικά. Αναμένονται καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία αύξηση μισθού. Η σχέση εργαζομένου-εργοδότη βελτιώνεται και αυτή ενώ τώρα μπορείτε να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό. Πολλοί Καρκίνοι θα αναζητήσετε επιτυχώς εναλλακτικές πηγές εσόδων ώστε να έχετε μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Η αυτοπεποίθηση σας βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας κάνει πιο γοητευτικούς και θελκτικούς. Το τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς σημαίνει επαγγελματικές ευκαιρίες ενώ συμπίπτει με μία περίοδο όπου νέοι άνθρωποι θα φέρνουν αέρα ανανέωσης στην εργασιακή σας ζωή. Η δημοτικότητα σας ανεβαίνει επικίνδυνα ενώ χρειάζεται να υιοθετήσετε πιο συγχρονισμένες μεθόδους προσέγγισης για ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Οι σχέσεις σας με ανωτέρους και προϊσταμένους βελτιώνονται σημαντικά ενώ και η καθημερινότητα σας γλυκαίνει παρ όλες τις υποχρεώσεις. Απρόσμενες επαγγελματικές ευκαιρίες, συνεργασίες που προκύπτουν εκ του μηδενός φέρνουν δύναμη και επαγγελματική πρόοδο.

Λέων: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού σε συνδυασμό με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας όλο το καλοκαίρι αλλά και την νέα σελήνη στα μέσα Αυγούστου μιλούν για στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε άμεμπτο μάρμαρο. Αλλάζει η εικόνα που έχετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας, γίνεστε πιο αισιόδοξοι, πιο μεγαλοπρεπείς και πληθωρικοί, κάτι που δεν μένει απαρατήρητο στους άλλους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσελκύετε περισσότερες συμμαχίες. Οι δεσμευμένοι έχετε τους πιο θετικούς οιωνούς ώστε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να την επισημοποιήσετε ενώ οι αδέσμευτοι σίγουρα έχετε να αναμένετε ένα πολλά υποσχόμενο διάστημα. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας φέρνοντας φρεσκάδα ενώ παράλληλα στηρίζουν τις προσπάθειες σας για άνοδο και κοινωνική ανέλιξη. Πολλοί Λέοντες έχετε να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή από άτομα του εξωτερικού. Πιθανώς να εγκρίνεται ένα βιογραφικό σας και αυτό σας καλεί να μεταναστεύσετε για λόγους εργασιακούς. Θα παρατηρήσετε πως το καλοκαίρι η αισιοδοξία επανέρχεται στην ζωή σας ενώ σχεδιάζετε το μέλλον σας με ένα πλατύ χαμόγελο. Ιδανικό διάστημα για σπουδές, ειδίκευση και περαιτέρω κατάρτιση. Εάν εκκρεμεί κάποια νομική υπόθεση θα βρείτε μία λύση και αυτό θα σας προσφέρει ηθική ικανοποίηση. Αλλάζετε τρόπο σκέψης, τρόπο φιλοσοφίας και προσέγγισης της ζωής ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε την ζωή από μία θετική οπτική γωνία. Ο έρωτας, τα φλερτ και οι περιπέτειες επιστρέφουν ενώ εσείς με την σειρά σας θέλετε να λάμψετε, να νιώσετε ότι σας ποθούν και πως αρέσετε. Μπορείτε να αλλάξετε εμφάνιση, look ενώ ευνοείται και ο καλλωπισμός σας. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά και να σημάνει μία νέα πορεία στην ζωή σας. Ο παράγοντας του αλλότριου και του ξενόφερτου παίζουν έντονα στην ζωή σας. Γίνετε πιο προοδευτικοί, περισσότερο ανοιχτόμυαλοι και εκμεταλλευτείτε της εύνοιας του σύμπαντος.

Παρθένος: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού λειτουργεί άκρως προστατευτικά για επαγγελματικά ζητήματα και σας προστατεύει από εκείνους που έχουν κάτι κακό να πουν για τον τρόπο που εργάζεστε. Μπορείτε να επισυνάψετε κρυφές συμμαχίες, να βρείτε ανθρώπους «πιστούς», οι οποίοι σας στηρίζουν ηθικά και ψυχικά. Φαίνεται μάλιστα πως καταπολεμείτε τυχόν προβλήματα υγείας ή χρόνιες παθήσεις ενώ παράλληλα ανακάμπτετε και σε ψυχολογικό κομμάτι. Καλό είναι να αποφύγετε νέες επαγγελματικές εκκινήσεις αλλά να κλείσετε κύκλους και υποθέσεις που εκκρεμούν. Μέσα στο επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκτιμηθεί ιδιαίτερα η συνεισφορά και ο κόπος σας έτσι κάποιος ανώτερος θα σας προωθήσει σε ένα πιο υπεύθυνο πόστο. Παράλληλα είστε προστατευμένοι από κρυφούς εχθρούς. Συν τοις άλλοις μπορείτε να ασχοληθείτε με την εναλλακτική ιατρική, την ολιστική, την παραϊατρική, την μεταφυσική και την αστρολογία. Είναι ιδανικό διάστημα για εσωτερική αναζήτηση, επαναπροσδιορισμό και ενδοσκόπηση, επωφεληθείτε της νέας πλανητικής συγκυρίας και βρείτε τις χαμένες ισορροπίες με τον εαυτό σας. Μπορείτε να προωθήσετε δυναμικά θέματα αγοραπωλησιών ή ακίνητης περιουσίας, έτσι να βγείτε κερδισμένοι από κάποια συμφωνία. Χρήματα και αισθήματα ευνοούνται σημαντικά. Έχετε ευκαιρίες ώστε να ρυθμίσετε με τρόπο ευμενή δάνεια, κληρονομιές, εφορία, διατροφές ή δάνεια. Παράλληλα, αναμένεται κάποια αύξηση των αποδοχών του/της συντρόφου σας. Ο ερωτισμός σας στα ύψη και εσείς ιδιαίτερα σεξουαλικοί αναζητάτε την ουσιαστική και εις βάθος ένωση, η οποία δεν θα σας καλύπτει μόνο σε επιφανειακό επίπεδο. Μπορείτε να προωθήσετε την επιχειρηματική σας δράση ενώ φαίνεται να αποκτάτε άλλη επαφή με το χρήμα. Δεν αποκλείονται κέρδη και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένετε, ρισκάρετε στην τύχη. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας, οι δε αδέσμευτοι αφεθείτε στα βέλη του έρωτα.

Ζυγός: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού λειτουργεί άκρως ευχάριστα για τον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, συντροφική-αισθηματική ζωή. Μέσα στο καλοκαίρι θα επισυνάψετε ιδιαίτερα ευχάριστες γνωριμίες και μάλιστα εντελώς αναπάντεχα. Οι νέοι άνθρωποι που θα μπουν στην ζωή σας έχουν το στοιχείο της διαφορετικότητας και αυτό θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε επαγγελματικά και ως άνθρωποι. Πιθανώς να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και ιστορίες μεγάλης έντασης (μικρής διάρκειας πιθανώς). Επίσης, εύνοια δέχεστε σε θέματα επικοινωνίας, δικτύωσης αλλά και ένταξης σε ομάδες και συλλόγους. Από την φύση σας είστε χαρισματικά επικοινωνιακοί και διπλωμάτες, τώρα με την νέα αυτήν διέλευση μπορείτε να αναδείξετε αυτό σας το χάρισμα διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Εύνοια δέχεστε από φιλικά πρόσωπα και το μόνο σίγουρο είναι πως νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας βοηθώντας σας να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ιδανική είναι η περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και για να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη ελπίδα. Να έχετε κατά νου ότι τα οφέλη μπορεί να είναι πολλαπλάσια εφόσον συνεργάζεστε με τους γύρω σας. Ζωντανεύετε, γίνεστε περισσότερο δραστήριοι, κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Τώρα επισυνάπτετε σχέσεις με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία ενώ παράλληλα δέχεστε και την εύνοια από τους γύρω σας. Τέλος, και η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα, σε συνδυασμό με τον Δία αλλά και τον Ουρανό ανοίγουν την διάθεσή σας για φλερτ, παιχνίδια και έρωτα. Ιδανικό αυτό το καλοκαίρι για νέες γνωριμίες αλλά και απολαύσεις στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός: Ο Δίας στον Λέοντα έρχεται να απογειώσει τον επαγγελματικό σας τομέα, να φέρει ευκαιρίες για εξέλιξη και επέκταση είτε μέσω της προώθησης των ικανοτήτων σας είτε μέσω της ανάληψης περισσότερων καθηκόντων. Σίγουρα, δέχεστε εύνοια από συναδέλφους αλλά και από ανωτέρους ή προϊσταμένους έτσι μπορείτε να κερδίσετε σε επίπεδο προβολής και κοινωνικής καταξίωσης. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε χώρο εργασίας ή να ανακαινίσετε τον ήδη υπάρχοντα ενώ μπορείτε να βρείτε και μία συμπληρωματική εργασία που θα αποδώσει και σε επίπεδο οικονομικό. Σίγουρα η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει και εφόσον εκσυγχρονιστείτε σε θέματα που άπτονται της εργασίας τότε θα γευτείτε τους καρπούς της επιτυχίας. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο και το παράλληλο τρίγωνο προς τον Ουρανό υπόσχεται ένα καλοκαίρι όλο εκπλήξεις. Απροσδόκητες ευκαιρίες θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα επισυνάψετε μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία που θα σας δώσει νέα ώθηση. Το ντουέτο Διός-Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς ενώ και ο λόγος σας έχει δύναμη. Δεν αποκλείεται να σας στηρίξουν άτομα επαγγελματικά ή και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με ανωτέρους. Η καθημερινότητά σας είναι όλο εκπλήξεις και μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας σας. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα υγείας το καλοκαίρι προσφέρεται ιδιαίτερα στο να τα αντιμετωπίσετε για αυτό καλό είναι να μεριμνήσετε όσον αφορά τον τομέα υγεία ώστε να προλάβετε πιθανόν προβλήματα.

Τοξότης: Η διέλευση του Διός από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα αποτελεί έναν ελπιδοφόρο οιωνό μιας και σας χαρίζει αισιοδοξία ενώ σας κάνει να θυμηθείτε την πραγματική σας φύση. Κοιτάτε την ζωή από την θετική οπτική γωνία και βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους για την επαγγελματική σας πορεία. Σίγουρα κερδίζετε σε διπλωματία και η επικοινωνιακή σας ικανότητα τονώνεται, κάτι που διευρύνει τον κοινωνικό ιστό σας. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν, έχουν αισιοδοξία και χαρακτηρίζονται από έλλειψη στατικότητας κάτι που σας κάνει να έχετε απήχηση στους γύρω σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας μέσω σεμιναρίων και εμπειρίας. Οι σπουδαστές δέχεστε εύνοια σε θέματα σπουδών και τώρα μπορείτε να εφοδιαστείτε με τα προσόντα που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Θετικές αναμένονται οι επαφές σας με το εξωτερικό ενώ άτομα προερχόμενα από εκεί θα σας βοηθήσουν στο να μετοικίσετε ή να ρισκάρετε στην αλλαγή και στην απόφαση της εγκατάλειψης της χώρας σας. Θα έρθετε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, θα αποκτήσετε άλλη φιλοσοφία ζωής και θα γίνετε γοητευτικοί. Εάν εκκρεμούν νομικές υποθέσεις να αναμένετε θετικές εξελίξεις που θα σας αποζημιώσουν. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού σε συνδυασμό με την παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται ανανέωση, αισιοδοξία και ελπίδα. Θέλετε να ζήσετε χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς πιέσεις, να φλερτάρετε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Ο έρωτας μπορεί να είναι αναπάντεχος, να έχει ηλικιακή διαφορά ή και χιλιομετρική απόσταση ωστόσο σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλα μάτια. Η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας εκτοξεύονται στα ύψη ενώ πιθανώς να σχεδιάζετε την εφαρμογή ενός νέου επιχειρηματικού πρότζεκτ. Όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου το καλοκαίρι προσφέρεται ιδιαίτερα και δη η περίοδος στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Εύνοια θα δεχτείτε στον τομέα της εκπαίδευσης, της ειδίκευσης και της κατάρτισης. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή μία επιπρόσθετη ειδίκευση κάτι που θα σας κάνει να αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην δουλειά. Ευνοείται η συγγραφή, η συμμετοχή σας στα media και γενικότερα οι πνευματικοί σας ορίζοντες απλώνονται. Τυχερές επαγγελματικές συμφωνίες. Ευχάριστες εξελίξεις επί των νομικών εκκρεμοτήτων. Ταξιδέψτε, ερωτευτείτε, φλερτάρετε, ζήστε.

Αιγόκερως: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού είναι ιδανικό για να διευθετήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα διαθέτετε την ικανότητα και την τακτική να διευθετήσετε κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα με τρόπο επωφελή και κερδοφόρο. Θέματα διατροφής, δανείων επίσης βρίσκουν λύσεις. Έπειτα από μία περίοδο εξωστρέφειας και δικτύωσης έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Το αποτέλεσμα θα είναι ηθική και οικονομική ενίσχυση. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας χτυπούν κόκκινο έτσι έχετε να αναμένεται φλογερά πάθη και έντονες στιγμές. Η συναισθηματική σας ζωή τροφοδοτείται συνεχώς και πλέον δεν αναζητάτε μόνο την επιφανειακή επικοινωνία αλλά και εκείνη που απευθύνεται στα άδυτα της ψυχής του/της συντρόφου σας. Οι δεσμευμένοι έχετε την ανάγκη για μία πιο ουσιαστική και εις βάθος σχέση ενώ οι αδέσμευτοι απολαύστε φλογερές στιγμές και άφθονο φλερτ. Αναμένεται κάποια ενίσχυση όσον αφορά τα εισοδήματα του/της συντρόφου σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει και εσάς τους ίδιους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο και η σύνοδος της με τον Δία και το ταυτόχρονο τρίγωνο με τον Ουρανό υπόσχονται να εκτοξεύσουν την ερωτική-σεξουαλική σας ζωή στα ύψη. Δεν αποκλείονται αναθεωρήσεις στην σχέση σας με τον σύντροφό σας. Επιστροφές οφειλόμενων και οικονομικές διεκδικήσεις. Ευχάριστες εξελίξεις έχετε να αναμένεται από την οικογένεια σας αλλά και τους οικείους σας. Αγορές, πωλήσεις αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορούν να πάρουν ιδιαίτερα ευχάριστη τροπή. Πιθανώς να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειας σας.

Υδροχόος: Το τρίγωνο Δία-Ουρανού είναι πολλά υποσχόμενο για το δικό σας ζώδιο μιας και φέρνει δίπλα σας νέους ανθρώπους, νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες. Στο σκηνικό προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία όλο το καλοκαίρι φλερτάρει με τον Δία και τον Ουρανό έτσι οι άλλοι σας βλέπουν με θετικό τρόπο και είναι έτοιμοι να προσφέρουν την αρωγή τους. Είναι μία περίοδος δικτύωσης αυτό το καλοκαίρι, υπόσχεται κοινωνικοποίηση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε ώστε να χτίσετε νέες συμμαχίες. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα και η καρδιά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε χωρίς πολλά πολλά εμπόδια και θα γνωρίσετε τον έρωτα. Το κέφι, η ζωντάνια και η αισιοδοξία ανακάμπτουν σημαντικά. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας από τον φιλικό Κριό σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, εξωστρεφείς και σας ωθεί να εκφραστείτε. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες αναδεικνύονται έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε ή να προωθήσετε τις ιδέες σας ώστε να χτίσετε νέες συμμαχίες. Επαφές και συζητήσεις είναι άκρως ευεργετικές και σας βοηθάνε να εξελιχτείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ευχάριστα νέα θα έχετε από τα αδέλφια σας αλλά και από τον στενό συγγενικό σας κύκλο. Φίλοι φαίνεται να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν στην υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Ενδέχεται να ασχοληθείτε με την αγορά οχήματος ή να μετακομίσετε ενώ εάν συνεργαστείτε και μάθετε την έννοια της «ευγενούς άμιλλας» θα αποκομίσετε ακόμα περισσότερα οφέλη. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας. Μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία ομάδα ή μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε να περιμένετε μία διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Οι ευκαιρίες προκύπτουν εντελώς ξαφνικά, από εκεί που δεν το περιμένετε ενώ παράλληλα είναι ένα καλοκαίρι που θα χτίσετε ένα λαμπρό μέλλον. Υπάρχει άραγε κάποιος τομέας που να μην δέχεται θετικές επιρροές; Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου όπου θα κληθείτε να κλείσετε κάποιες υποθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά θα δεχτείτε την θετική συμβολή των άλλων. Ο έρωτας συμπαρασύρει τους αδέσμευτους και υπόσχεται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι δε δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε την σχέση σας ή θα αποφασίσετε να συμβιώσετε. Πιθανή εγκυμοσύνη για τις κυρίες του ζωδίου.

Ιχθείς: Το τρίγωνο Διός-Ουρανού είναι άκρως τυχερό για τον εργασιακό σας τομέα και υπόσχεται προστασία αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να περάσετε συνεντεύξεις, να αποστείλετε βιογραφικά ώστε να βρείτε εργασία. Κάποιος εργοδότης θα εκτιμήσει τις γνώσεις σας, την ειδίκευσή σας και την κατάρτισή σας. Μέσα από την εργασία θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ο οικονομικός τομέας, με έκτακτα έσοδα να δίνουν ανάσες. Ιδανικό αυτό το καλοκαίρι για να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας αλλά και να βελτιώσετε την σχέση σας με τον εργοδότη σας. Η επινοητικότητά σας μπορεί να φανεί ασπίδα προστασίας ώστε να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, κάτι που θα τονώσει τις αποδοχές σας αλλά και την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Ανανεώνεται το σύστημα αξιών, σταθερών στην ζωή σας και γίνεστε περισσότερο ανεκτικοί και προοδευτικοί. Ευνοείται η ενασχόληση σας με τον αθλητισμό ή η έναρξη κάποιας δραστηριότητας που θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την αρνητικά συσσωρευμένη ενέργειά σας. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα υγείας το καλοκαίρι και δη το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου προσφέρεται για ουσιαστικές λύσεις. Η καθημερινότητα σας γλυκαίνει, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με το σώμα σας και υιοθετήστε ένα νέο πρότυπο διατροφής, προσθέτοντας ακόμα και την εξάσκηση-άθληση. Επιπρόσθετα, μπορείτε να βρείτε μία δευτερεύουσα εργασία που θα σας προσφέρει ηθική ικανοποίηση και έσοδα. Γίνετε πιο καινοτόμοι, χρησιμοποιήστε μεθόδους πρωτοποριακές ώστε να αποκτήσετε χρήμα.

Για προσωπικές προβλέψεις και για να δείτε πως σας επηρεάζει το τυχερό τρίγωνο Δία-Ουρανού μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο email μου: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook στον προσωπικό μου λογαριασμό Kyriakos Koktzidis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου