Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ήλιος & Άρης στον Καρκίνο

Κριός: Άρης και Ήλιος στον Καρκίνο θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας αλλά και στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις. Θα σε απασχολήσει ο εαυτός σου, η επαφή σου με την δική σου ψυχή. Θα θελήσεις να βρεις λεπτές και ψυχικές ισορροπίες. Φρόντισε ωστόσο πιθανές εμπλοκές και ρήξεις με τους οικείους σου καθώς ο Άρης πυροδοτεί εντάσεις και μάλιστα μέσα στον Ιούλιο χρειάζεται προσοχή καθώς κοντράρεται με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Θέματα επαγγελματικά θα σε πιέσουν, έτσι καλό είναι να αποφύγεις τον εγωισμό και τις προστριβές με ανωτέρους. Ρίξε νερό στο κρασί σου, αραίωσε το ώστε να διασφαλίσεις την ισορροπία. Ευτυχώς έχεις το ντουέτο Δία-Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και υπάρχουν ευκαιρίες για διασκεδάσεις και έρωτες.

Ταύρος: Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο τονώνουν την εξωστρέφεια σου, την επικοινωνιακή σου ανάγκη έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα θα εκφραστείς, θα ταξιδέψεις, θα επικοινωνήσεις και θα αναζητήσεις την επαφή με τους γύρω σου. Ρύμθισε τα ραντεβού σου, πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά, αναζήτησε εργασία και εάν μπορέσεις να συνδυάσεις την μετακίνηση με αναψυχή ακόμα καλύτερα. Θα σε απασχολήσουν σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια απλά πρόσεχε κοντά στις κόντρα γωνίες του Άρη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό καθώς οι ισορροπίες μπορούν εύκολα να ανατραπούν. Προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και στους διαπληκτισμούς καθώς εύκολα μπορείς να εμπλακείς σε αψιμαχίες. Ο συνδυασμός Αφροδίτης-Δία στον Λέοντα σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Ουρανού σε δένει με την οικογένεια σου ή με όσους θεωρείς εσύ οικογένεια σου. Ψυχική ανάταση. Οργάνωσε τις διακοπές σου άφοβα!

Δίδυμος: Και ξαφνικά ηρεμείς, οι ρυθμοί χαλαρώνουν κάπως και ετοιμάζεσαι να απολαύσεις τις διακοπές σου ή τουλάχιστον να σχεδιάσεις πως θα κινηθείς σε αυτές. Ήλιος και Άρης μπαίνουν στον Καρκίνο και στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα οικονομικά. Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις οφειλόμενα ή μία αύξηση στον μισθό σου. Ίσως διαφωνήσεις σε θέματα αξιών με άλλους ανθρώπους και αυτό θα αποτελέσει λαβή για διαμάχες. Φρόντισε να δείξεις ανεκτικότητα στην διαφορετικότητα των άλλων, εξάλλου είσαι από την φύση σου ευέλικτος. Θα θελήσεις να ξοδέψεις στις διακοπές σου για να περάσεις καλά, φρόντισε την αμετροέπεια για να μην βγεις εκτός προυπολογισμού. Ευτυχώς Δίας-Αφροδίτη σε βοηθάνε να ταξιδέψεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς. Τα ταξίδια αποτελούν πηγή έμπνευσης και χαλάρωσης. Οι φίλοι επίσης σιγοντάρουν στο να περάσεις καλά. Διακοπές επιτέλους!

Καρκίνος: Και ξαφνικά τα φώτα επάνω σου. Χρόνια πολλά! Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου έτσι γεμίζεις ενέργεια, λάμψη. Ο Άρης έρχεται να πριμοδοτήσει όλη αυτήν την ενέργεια και να σε ωθήσει σε δράση και λήψη πρωτοβουλιών. Το παρασκήνιο αρχίζει να διαλύεται και εσύ αποφασίζεις να κινήσεις τα νήματα και να προωθήσεις θέματα επαγγελματικά. Διεκδικήσεις και καλύτερες συνδιαλλαγές. Φρόντισε την παρόρμηση σου, τον εγωισμό σου για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο ερωτισμός σου και η σεξουαλικότητά σου στα ύψη. Καλό είναι να χειριστείς κάποιες ανατροπές επί των επαγγελματικών σου και δη τον Ιούλιο ενώ καλό είναι να μην είσαι απόλυτος ή δογματικός με το ταίρι σου. Αφροδίτη και Δίας στον Λέοντα σε χορηγία με τον Ουρανό σε βοηθάνε να απολαύσεις τα ελέη και τα ωφέλιμα. Εάν έχεις έναν σταθερό δεσμό θα απολαύσεις την αισθηματική σου ζωή. Πολλές φορές οι υποχρεώσεις θα σε αποστραγγίζουν αλλά θα βρεις τον τρόπο να κάνεις μικρά διαλείμματα.

Λέων: Βαθιά κατάδυση! Ήλιος και Άρης κάνουν την είσοδο τους στον Καρκίνο. Θα θελήσεις κάπως
να αποσυρθείς ή θα επιδιώξεις την επαφή με εκείνους τους ανθρώπους που σου εξασφαλίζουν την ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να συμβούν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες από τις οποίες υποκινείς και εσύ. Καλό είναι να αποφύγεις τις εμπλοκές σε μυστικές συμμαχίες καθώς θα υπάρξουν άτομα που θα θελήσουν να σε βλάψουν. Πρόσεχε την υγεία σου, την διατροφή σου, αθλήσου και μην ωθείσαι σε υπερβολές καθώς Αφροδίτη και Δίας στο ζώδιό σου σε εξωθούν σε ακρότητες. Σίγουρα είσαι ερωτικός/ή, γεμάτος αισθήματα, θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς αλλά οι υποχρεώσεις σε κρατάνε πίσω. Ωστόσο, εσύ θα βρεις τον χρόνο να αποδράσεις, να ταξιδέψεις και να ξεκουραστείς. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ταξίδια. Μην ξεχνάς πως ότι γίνεται έχει έναν σκοπό και αργότερα θα σταθεροποιηθούν κάποιες καταστάσεις. Απόλαυσε τα ελέη και τα ωφέλιμα της συνόδου Αφροδίτης-Δία, κάνε μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, βγες και αγόρασε καινούργια ρούχα. Καλλωπίσου και νιώσε βασιλιάς-βασίλισσα ή καλύτερα γίνε και κηφήνας!

Παρθένος: Επιτέλους βρε παιδί μου θα ανακουφιστείς και εσύ! Ήλιος και Άρης μπαίνουν στο ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου έτσι θα ανακτήσεις την εξωστρέφεια, την ζωντάνια και την αισιοδοξία σου. Θα ταξιδέψεις, θα συναντήσεις φιλικά πρόσωπα ή ανθρώπους που μοιράζεστε ίδια ενδιαφέροντα. Όλα αυτά θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά. Δραστηριοποιείσαι με τρόπο αποδοτικό και κερδίζεις σε επίπεδο δράσης, πρωτοβουλίας. Μάλιστα, μέσα από το πνεύμα ομαδικότητας έχεις να αποκομίσεις πολλαπλάσια οφέλη, Πρόσεχε την συμπεριφορά σου με τους φίλους σου στα διαστήματα που ο Άρης και ο Ήλιος σχηματίζουν κόντρα γωνίες με τον Ουρανό. Καλό είναι να μην είσαι απόμακρος από το ταίρι σου, γίνε πιο δεκτικός/ή και μην δημιουργείς ένταση γιατί εκεί είναι που θα αράξεις. Έχεις προστασία από τα δύσκολα και στα επαγγελματικά σου γίνονται κινήσεις που από την νέα σεζόν θα σου δώσουν νέα ώθηση. Ετοιμάσου για τα καλύτερα, οργάνωσε τις διακοπές σου!

Ζυγός: Ήλιος και Άρης κάνουν την είσοδο τους στον Καρκίνο που για εσένα συμβολίζει το υψηλότερο κομμάτι του ωροσκοπίου σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου. Είναι τα βλέμματα στραμμένα επάνω σου και θα σε απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά, καριέρας αλλά και κοινωνικής προβολής. Μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα (ηλιακό) μπορείς να προωθήσεις θέματα επαγγελματικά με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Χρειάζεται να προσέχεις τους ανταγωνισμούς με ανωτέρους και έχοντες εξουσία καθώς μπορεί να προκληθούν προστριβές και ρήγματα. Με τον/την σύντροφό σου μην είσαι απέναντι αλλά μαζί να συμπνέετε καθώς θα απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές. Ταξίδια, εξωστρέφεια, δικτύωση, κοινωνκοποίηση προσφέρουν Δίας και Αφροδίτη από τον Λέοντα. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό από τον Κριό θα δεις πως οι σχέσεις είναι όλο εκπλήξεις. Η αισθηματική σου ζωή φλέγεται, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Έρωτες, ενθουσιασμοί. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν λείπουν, θα σε αγχώσουν θέματα επαγγελματικά αλλά η ανάγκη σου για καλοπέραση και βόλτες θα είναι έντονη. Οι φίλοι στέκονται δίπλα σου. Οργάνωσε μαζί τους διακοπές.

Σκορπιός: Σίγουρα έχεις εύνοια, σίγουρα Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο σημαίνουν για εσένα εξωστρέφεια, ζωντάνια, ταξίδια μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ανακτάς την αισιοδοξία σου, γεμίζεις ενέργεια και στρατηγική. Ιδανικό διάστημα για τους σπουδαστές, για όσους θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και τις γνώσεις τους. Αναζήτησε εργασία, πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά. Οι οιωνοί είναι μαζί σου. Ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι ή για επαφή με άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες. Δίας και Αφροδίτη στον Λέοντα εκτοξεύουν την κοινωνική αποδοχή σου στα ύψη και η δημοτικότητά σου σε κάνει έναν/μια σταρ. Εργασία και επαγγελματικά στα καλύτερά τους. Εξαίρεση αποτελείς εσύ του τελευταίου πενθημέρου που έχεις κάποιες δεσμεύσεις και καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις επί των σχέσεων σου αλλά και εσύ θα βρεις τρόπους να ξεχαστείς και να διασκεδάσεις. Καλές σου διακοπές!

Τοξότης; Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο έρχονται να ρίξουν φως στα μύχια της ψυχής σου και να φωτίσουν καθετί σκοτεινό, παράξενο, αρρωστημένο. Ο ερωτισμός σου, η σεξουαλικότητά σου, το πάθος σου εκτοξεύονται στα ύψη. Θέλεις να βρεις τις λεπτές ισορροπίες με τον εαυτό σου αλλά αυτό είναι μία υπόθεση δύσκολη. Μείνε στο κέντρο σου, άκουσε την ψυχή σου, την συνείδησή σου και κέρδισε τις μάχες μία μία όπως μόνο εσύ μπορείς. Θα ασχοληθείς με θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων αλλά και διατροφών. Εάν ασχολείσαι με τον χρηματωπιστωτικό τομέα, την μεταφυσική, την εναλλακτική αλλά και την θεραπεία τώρα θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Το επιχειρηματικό σου ένστικτο στα ύψη. Άκουσε την διαίσθηση σου και χάραξε το δικό σου μονοπάτι. Η ερωτικοσεξουαλική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. σίγουρα μέσα στον Ιούλη θα έχεις έκτακτα έξοδα αλλά θα απολαύσεις την ζωή. Αφροδίτη-Ντίας από τον Λέοντα χαρίζουν αισιοδοξία, φρεσκάδα και σε κάνουν δραστήριο, κοινωνικό. Ταξίδεψε! Ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με το αλλότριο σε ιντριγκάρουν και είναι μοναδικές. Ξαφνικές γνωριμίες, ενθουσιασμοί, ρίσκο. Όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου που θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη. Ξέρεις ότι θα γίνεις παιδί για λίγο και μετά; Ενήλικος! Καλό καλοκαίρι!

Αιγόκερως: Ήλιος και Άρης απέναντι σου φέρνουν στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως. Οι άλλοι έχουν απαιτήσεις και είναι και εκεί το ενδιαφέρον σου στραμμένο. Θα έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες, φίλους και συναδέλφους αλλά και με το ταίρι σου. Θα γνωρίσεις νέο κόσμο, νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου με ορμητικότητα και πάθος. Καλό είναι να είσαι λιγότερο εγωιστής και να δίνεις σημασία στα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων καθώς μέσα στον Ιούλη κορυφώνονται δυσμενείς γωνίες με τον Πλούτωνα. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και σε πολύ προσωπικές - οικογενειακές σχέσεις καθώς θα υπάρξουν αναπάντεχα, απρόοπτα και αυτό θα σε ταράζει. Δεν αποκλείεται τα παιδιά σου και οι οικείοι σου να έχουν μία επιπόλαιη, άτσαλη και ασταθή συμπεριφορά κάτι που θα σε πληγώνει. Ωστόσο, Δίας - Αφροδίτη μαζί στον Λέοντα σε βοηθάνε να απολαύσεις την ερωτική - σεξουαλική σου ζωή και να βελτιώσεις την σχέση σου με τον/την σύντροφό σου. Θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφής αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα "οικονομικά του/της συντρόφου σου". Απαιτήσεις υπάρχουν, εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες επίσης αλλά έχεις την εσωτερική Πίστη, την γαλήνη που όλα θα τα νικάει.

Υδροχόος: Εντάξει, ok! Δεν σε αβαντάρουν σε ερωτικό επίπεδο Άρης και Ήλιος από τον Καρκίνο καθώς ρίχνουν άπλετο φως στο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, της εργασίας σου και των επαγγελματικών σου έτσι μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα (ηλιακό) θα ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα και θα κινηθείς αντίστοιχα ώστε να εξασφαλίσεις καλύτερες εργασιακές προοπτικές. Ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείς με το σώμα σου, την υγεία σου και την διατροφή σου. Αποτοξινώσου! Ωστόσο όμως να είσαι υπομονετικός-ή καθώς μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν εργασιακές αναταραχές - ανατροπές και θα κληθείς να χειριστείς τις καταστάσεις με ευελιξία και μαεστρία. Μην ξεχνάς όμως πως Αφροδίτη και Δίας απέναντί σου προσφέρονται για γνωριμίες, επαφές, δικτύωση και διασυνδέσεις, κάτι που θα διευρύνει τον κοινωνικό σου περίγυρο και θα σε προωθήσει. Δέχεσαι εύνοια από τρίτους και έχεις την εύνοια τους. Μάλιστα, ο Ουρανός, δικός σου κυβερνήτης σε θετική συμμετοχή χαρίζει επινοητικότητα, προοδευτικότητα, διόραση και μπορείς να βρεις συμμάχους. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση. Ενίσχυσε το βιογραφικό σου, πέρασε συνεντεύξεις, φρόντισε για την επαγγελματική σου ακεραιότητα. Ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες υπάρχουν αλλά οι υποχρεώσεις θα σε τραβάνε. Βρες την χρυσή τομή! Ο λόγος σου κρύβει δύναμη!

Ιχθείς: Ανακουφίστηκες γλυκό μου ψαράκι; Σίγουρα! Ήλιος και Άρης περνάνε στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά της ζωής, με τον έρωτα, με τις διασκεδάσεις και τις απολαύσεις. Τώρα θα ανακτήσεις την εξωστρέφειά σου, θα φλερτάρεις και θα ανακτήσεις το ηθικό σου και την αυτοπεποίθηση σου. Ιδανικό διάστημα για να αποκτήσεις έναν απόγονο ενώ θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά σου. Το παιδί ξυπνάει μέσα σου και η δημιουργικότητα σου τονώνεται. Τονώνεται η ζωτικότητά σου, η επιχειρηματική σου δράση και τώρα μπορείς να βάλεις πλώρη ένα επαγγελματικό σου σχέδιο ή ένα project. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη, ερωτισμός και απολαύσεις. Φυσικά, Δίας-Αφροδίτη στον Λέοντα βελτιώνουν την καθημερινότητά σου, σε κάνουν δημιουργικό, παραγωγικό και άκρως αποδοτικό. Φρόντισε το σώμα σου, την υγεία σου και απαλλάξου από τοξίνες. Πόνταρε να τονώσεις τα επαγγελματικά σου, αναζήτησε εργασία δυναμικά αλλά απόλαυσε και τις διακοπές σου γιατί ο έρωτας είναι εδώ και σε περιμένει!


                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου