Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου

Κριός & Οκτώβριος: Νέα περίοδος για την προσωπική σας ζωή, για σχέσεις-συνεργασίες αλλά και για τον έρωτα. Αιφνίδιες ελεύσεις νέων ανθρώπων που φέρουν προοπτικές εξέλιξης
+Κεραυνοβόλος έρωτας, ανανέωση σχέσεων.
Key to success: Οι σχέσεις θέλουν ελευθερία, όχι καταπίεση.
+Εξαιρετική περίοδος για τα εργασιακά σας, για τα επαγγελματικά σας, για την καριέρα σας και για την κοινωνική σας ζωή. +Περάστε συνεντεύξεις, στείλετε βιογραφικά.
+Υγεία. Νέο πρόγραμμα διατροφής, άθληση, εναλλακτικός αθλητισμός.

Ταύρος & Οκτώβριος: Νέα περίοδος για τα εργασιακά σας, νέες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Πιθανώς να βρείτε εντελώς απροσδόκητα εργασία μέσα από τυχαίες συμπτώσεις. Η διαίσθηση σας χτυπάει κόκκινο, ακολουθήστε την και βρείτε μία θέση εργασίας.
+Πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο που εργάζεστε με κάποιον/α συνάδελφο σας.
+Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, τρόπο ζωής, αθληθείτε, εξασκείστε τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με την εναλλακτική άσκηση.
Key to success: Χρησιμοποιήστε νέες εργασιακές μεθόδους, εκμοντερνιστείτε.
+Έρωτας, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, επιχειρηματικότητα, επιχειρήσεις, ρίσκο.
+Επαγγελματικές ευκαιρίες, άκρως δημιουργικός μήνας.
+Σπουδές, ταξίδια, επικοινωνίες, επαφές, νομικές εξελίξεις, ενίσχυση βιογραφικού, αναζήτηση εργασίας.

Δίδυμοι & Οκτώβριος: Νέα περίοδος για την αισθηματική σας ζωή. Πιθανώς να υπάρξουν ξαφνικές & ενθουσιώδεις γνωριμίες που θα ξεσηκώσουν τα αισθήματά σας. Ο έρωτας έρχεται μέσα από την συνεύρεση με φίλους, παρέες και ομοϊδεάτες. Αφύπνιση, οραματισμός, νέοι στόχοι. Βαδίζετε με ενθουσιασμό για την αισθηματική σας ζωή αλλά και για τις αποφάσεις σας.
+Δημιουργικότητα, νέα επαγγελματικά πρότζεκτ, επιχειρήσεις.
Key to success: Απλά να είστε ο εαυτός σας, φιλελεύθερος, ανεκτικός, φίλος στην σχέση σου. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να ξεχωρίσεις στις επιχειρήσεις.
-Η ενασχόληση με το σπίτι. Υπάρχουν βέβαια πολλές οικογενειακές ευθύνες-υποχρεώσεις. Θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ή δικών σου ανθρώπων σε απασχολούν. Ωστόσο, όμως δεν χρειάζεται να δυσανασχετείς πολύ απλά γιατί μπαίνουν νέα θεμέλια για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.
+Επέκταση, οικογενειακή δέσμευση, δημιουργία δικού σου σπιτιού, δικής σου οικογένειας. Νιώθεις πως είσαι με κάποιον/α κάτω από την ίδια στέγη.
+Οικονομικά, έσοδα, μισθός, κληρονομικά, εφορίες, δάνεια, διατροφές, αύξηση του μισθού του/της συντρόφου.
+Ουσιαστική-δεμένη ερωτική ζωή.

Καρκίνος & Οκτώβριος: Νέα περίοδος για τον οικογενειακό σου βίο. Εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας, αγορών & πωλήσεων. Πιθανώς να αλλάξεις κατοικία ή να κάνεις μία ανακαίνιση εντελώς αιφνίδια.
+Νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σου, νέες επαγγελματικές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για άνοδο και κοινωνική ανέλιξη.
+ - Σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις με ανωτέρους αλλά και με τους οικείους.
Key to success: Να είσαι πιο ευέλικτος/η. Να βρεις την ισορροπία μεταξύ σπιτιού-επαγγελματικού στίβου. Μάθε να διαχειρίζεσαι τις ανατροπές. Χρησιμοποίησε πιο μοντέρνους τρόπους επαγγελματικά.
+Επικοινωνία, διάλογος, επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, μετακινήσεις, στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
+Αναζήτηση εργασίας, αποστολή βιογραφικών, ενίσχυση βιογραφικού, εύνοια σε σπουδές.
+Επιχειρηματικές ιδέες που πρέπει να υλοποιηθούν.

Λέων & Οκτώβριος : Εύνοια δέχεσαι σε επίπεδο επικοινωνίας, επαφών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων. Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές σε αβαντάρουν και σε ενισχύουν. Ιδανικός μήνας για να κινητοποιηθείς, να αναζητήσεις εργασία, να περάσεις συνεντεύξεις, να αποστείλλεις βιογραφικά. Ο λόγος σου μπορεί να γοητεύσει καθώς φέρεις έντονες, πρωτοποριακές & επαναστατικές ιδέες. Αφύπνιση συνείδησης & νου. Ιδανικός μήνας για να ασχοληθείς με το μέλλον σου και τις σπουδές σου.
Key to success: Να μην είσαι αδιάλλακτος και να φέρεσαι ευέλικτα. Να επωφελείσαι από τις γνωριμίες σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο.
+Νέα περίοδος για τα οικονομικά σου. Έσοδα, αύξηση μισθού, αναζήτηση εναλλακτικών εισοδηματικών πηγών. Οικονομικές διεκδικήσεις εάν σου οφείλουν ποσά. Σταθεροποίηση, παγίωση και ανακατάταξη αξιών-σταθερών.
+Σταθεροποίηση αισθηματικής-ερωτικής ζωής.
+Εργασιακές αλλαγές. Καλείσαι να αλλάξεις εργασία, εργοδότη ή τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στα εργασιακά σου.

Παρθένος & Οκτώβριος: Σημαντικότατος, καθοριστικός μήνας για την ζωή σου. Φέρει έντονη ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα, θέματα μισθού και πηγών εισοδήματος. Πιθανώς να υπάρχει έντονη οικονομική ανασφάλεια, ρευστότητα και αβεβαιότητα αλλά πρέπει να φανείς επινοητικός ώστε να αναζητήσεις συμπληρωματικές εισοδηματικές πηγές. Η ενασχόληση με την εναλλακτική, την μεταφυσική ευνοείται. Πλούσια, ζουμερή & περιπετειώδης ερωτική-σεξουαλική ζωή.
Key to success: Πρέπει να κάνεις σωστούς οικονομικούς χειρισμούς εν όψη επικείμενων έκτακτων εξόδων. Αναζήτησε εναλλακτικές πηγές εσόδων και διαχειρίσου το χρήμα σοφότερα.
+Προσωπική ζωή, σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας, φλερτ, δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, ρίσκο, τζόγος, δραστηριότητα, κινητοποίηση, παραγωγικότητα.
+Επαγγελματική τύχη, εύνοια, εξάπλωση παντού. Δυναμισμός, διεκδίκηση.
+Κεραυνοβόλοι έρωτες, φλογερά & έντονα συναισθήματα.

Ζυγός & Οκτώβριος: Μήνας γεμάτος εκπλήξεις ο Οκτώβριος. Ο εαυτός σας, οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας εντελώς μοιραία-αναπάντεχα ενώ μυρίζει έρωτας στην καρδιά του φθινοπώρου. Πιθανές νέες, ενθουσιώδεις-εκκεντρικές γνωριμίες είτε από απόσταση είτε με ηλικιακή διαφορά. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες στο προσκήνιο και οι εξελίξεις μοιάζουν να τρέχουν.
Key to success: Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία και αυτό είναι πάγιο αίτημα τόσο δικό σας όσο και των άλλων. Αν και θέλετε την συντροφικότητα δεν αντέχετε πλέον στην καταπίεση για αυτό να βλέπετε τις σχέσεις (πάσης φύσεως) σαν φιλίες, χωρίς όρια και καλούπια.
+Προστασία από τα δύσκολα, από ατυχίες και κακοτοπιές. Είναι σαν να έχετε έναν φύλακα άγγελο δίπλα σας. Μυστικές επαφές, συζητήσεις που έχουν άκρως επωφελή χαρακτήρα για τα επαγγελματικά σας αλλά και για τα εργασιακά σας. Ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθηση σας ώστε να κερδίσετε εργασιακές μάχες.
+Ευνοείται η ενασχόληση με την ολιστική, τις εναλλακτικές θεραπείες, την εναλλακτική γυμναστική. Υιοθετήστε νέο τρόπο διατροφής και ζωής, αγαπήστε το σώμα σας, τον εαυτό σας.
+Θετικές εξελίξεις στον οικογενειακό βίο, ενδυνάμωση σχέσεων. Πωλήσεις-αγορές ακινήτων.
+Αυτοπεποίθηση, Πίστη στον εαυτό σας.

Σκορπιός & Οκτώβριος: Μήνας άκρως παραγωγικός, δημιουργικός, φιλικός και ερωτικός. Επέκταση, τύχη, δικτύωση, κοινωνικές επαφές, επαφή με ομοϊδεάτες, ομαδικό πνεύμα, συνεργασίες σε θετική τροχιά. Ιδανικός μήνας για να θέσετε νέους στόχους και να υλοποιήσετε νέα σχέδια σας. Δημιουργικότητα, δημοτικότητα, έρωτας, φλερτ, εξωστρέφεια, κοινωνικό του χαρακτήρα σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες, πρόοδος, επινοητικότητας.
Key to success: Ακολουθήστε το ένστικτο σας, την διαίσθηση σας, φανείτε ευέλικτοι στην καθημερινότητα σας και δεχτείτε ως έχουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες είναι επιτακτική ανάγκη της περιόδου. Εκμοντερνίστε τον τρόπο που εργάζεστε, χρησιμοποιήστε πιο καινοτόμες μεθόδους.
+Η νέα σελήνη στον Ζυγό στα μέσα του μήνα περίπου σας κάνει πιο εσωστρεφείς και παρατηρητικούς. Ικανότητα σας το να παρατηρείτε, να κατασκοπεύετε. Κινηθείτε με τρόπο διπλωματικό, δείχνοντας ένα εξωστρεφές προφίλ αλλά μην κοινοποιείτε αποφάσεις σας και σκέψεις σας.
+Ετοιμάζονται θετικές εξελίξεις επί των επαγγελματικών-εργασιακών σας.
+Ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι, βάλτε στην ζωή σας τον αθλητισμό, τα σπορ ή την εναλλακτική γυμναστική.
+Αποθεραπεία, απεξάρτηση από κακές συνήθειες.

Τοξότης & Οκτώβριος: Μήνας ιδιαίτερα τυχερός για τα επαγγελματικά σας, για την καριέρα σας αλλά και για την κοινωνική σας προβολή-καταξίωση. Δίας, Άρης & Αφροδίτη στην Παρθένο εκτοξεύουν τις μετοχές σας, σας κάνουν δημοφιλείς, ανταγωνιστικούς. Νέες επαγγελματικές σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέα στροφή στην καριέρα σας. Όλα μα όλα για την καριέρα.
Key to success: Επικεντρωθείτε σε έναν τομέα σε ένα πεδίο, δείξτε επιμονή στην λεπτομέρεια, φανείτε εργατικοί, μεθοδικοί, υπομονετικοί. Ο συνδυασμός Κρόνου-Δία φέρνει επαγγελματικές ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά σας οδηγεί και σε παράλληλη καταξίωση μέσω της δέσμευσης.
+Η νέα σελήνη στον Ζυγό στα μέσα του μήνα εκτοξεύει την κοινωνική σας ζωή στα ύψη. Νέοι φίλοι, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες, νέες επαγγελματικές προοπτικές. Τώρα φαίνεται πως αναμειγνύεστε σε έναν νέο κύκλο και ανοίγονται εντελώς ξαφνικά και αιφνίδια πόρτες για ένα λαμπρό μέλλον.
+Η αισθηματική σας ζωή παίρνει φωτιά και το νέο φεγγάρι σηματοδοτεί μοιραίες-ραγδαίες και κεραυνοβόλες ερωτικές καταστάσεις. ενθουσιασμοί, χτυποκάρδια και ξεφάντωμα. Εάν είστε δεσμευμένοι κάνετε το παν για να ανανεώσετε τον ερωτικό σας βίο.
+Οικονομικά, έσοδα, μισθός, σχέση εργοδότη-εργαζομένου. Αποκατάσταση ρευστότητας. Σταθεροποίηση ερωτικής ζωής, δυνατές επιθυμίες & απολαύσεις.

Αιγόκερως & Οκτώβριος: Μήνας ιδιαίτερα παραγωγικός, αποδοτικός-εντυπωσιακός. Η πολυαστρία στην Παρθένο σας κάνει αισιόδοξους, δημιουργικούς, εξωστρεφείς ενώ αυξάνει την επινοητικότητα σας και την εφευρετικότητα σας. Τυχερές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια που ανοίγουν πόρτες με προοπτικές. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες επιλύονται. Ιδανικός μήνας για έναρξη σπουδών, εκπαίδευσης και κατάρτισης. Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά σας.
Key to success: Χρειάζεται να δείξετε πιο ευέλικτο προφίλ στον επαγγελματικό χώρο καθώς θα υπάρξουν απρόοπτα και αιφνίδιες αλλαγές-ανακατατάξεις. Ξέροντας, πως η αλλαγή και η ανατροπή σας ταράζει, αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.
+Η νέα σελήνη στον Ζυγό εγκαινιάζει μία νέα, μοναδική περίοδο για τα επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις-συνεργασίες προκύπτουν μοιραία και εντελώς αναπάντεχα. Ο σκοπός τους σαφώς ωφέλιμος και ευεργετικός. Τώρα, ασφαλώς θα υπάρξουν πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτό θα σας καλέσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των δύο τομέων μη αδικώντας κάποιον.
+Πιθανές ανακαινίσεις, μετακομίσεις λίγο πιο τολμηρές για τα συντηρητικά πρότυπα σας.
+Μεταμόρφωση, ριζικές, βαθιές, ουσιαστικές και εντυπωσιακές αλλαγές που σας φέρουν μπροστά σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Υδροχόος & Οκτώβριος: Η νέα σελήνη στα μέσα του μήνα εγείρει το έντονα επικοινωνιακό προφίλ σας. Ατελείωτες συζητήσεις, επαφές, δημόσιες σχέσεις, ταξίδια φέρουν στο προσκήνιο ευκαιρίες για εξέλιξη προσωπική και επαγγελματική. Η επαφή με το εξωτερικό, με άτομα προερχόμενα από εκεί αλλά και με διαφορετικές κουλτούρες ή πολιτισμούς μπορεί να φανεί χρήσιμος. Ιδανικό διάστημα για να περάσετε συνεντεύξεις, για να αναζητήσετε εργασία. Είναι αυτό που βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, έτσι επωφελούμαι δια της σύμπτωσης και της αιφνίδιας ευκαιρίας.
Key to success: Βγάλε στην επιφάνεια τον εξωστρεφή, κοινωνικό σου χαρακτήρα. Χρησιμοποιώντας την οξυδέρκεια και τις επινοητικές σου ιδέες μπορεί να επιτύχεις ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Μην διστάσεις να κάνεις ένα ταξίδι εντός ή εκτός χώρας.
+Η πολυαστρία στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια έντονες οικονομικές ανησυχίες-ανακατατάξεις. Δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία να αναζητήσεις μία νέα εισοδηματική πηγή και αυτό δεν είναι διόλου απίθανο. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων και διατροφών μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
+Επιτυχές κλείσιμο ζητημάτων επαγγελματικών ή προσωπικών.
+Υγεία, ψυχολογία, αυτοπεποίθηση.
+Ερωτική-σεξουαλική ζωή. Συναίσθημα, ερωτισμός, ουσιαστικό δέσιμο στην σχέση.
+Φλερτ, μυστήριο, ένταση και περιπέτεια.

Ιχθύες & Οκτώβριος: Επέκταση, τύχη, πληθωρικότητα, εξωστρέφεια. Ένας μήνας χτισίματος μέσα από σχέσεις-συνεργασίες αλλά και μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας και ευγενούς άμιλλας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στην ζωή σου και φέρνουν ανανέωση, ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. δεν αποκλείεται να πάρεις μία προαγωγή ή να αναλάβεις ένα πιο υπεύθυνο πόστο. Εάν είσαι αδέσμευτος/η θα βρεις την αδελφή ψυχή σου. σαφώς υπάρχει ο όγκος της επιλογής αλλά εσύ κινούμενος/η βάση ενστίκτου επιλέγεις την ποιότητα. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ν α επισημοποιείτε την σχέση σας.
Key to success: Η επιλογή της ουσίας, της ποιότητας μέσα στην πληθώρα. Να ακολουθείς το ένστικτο σου και να ακούς τις επιθυμίες σου και τι σου λέει η καρδιά σου. Να κάνεις σωστούς οικονομικούς χειρισμούς καθώς φαίνεται να επιθυμείς να ξοδέψεις για τις επιθυμίες σου. Καλό money management.
+Η νέα σελήνη στον Ζυγό στα μέσα του μήνα σε βάζει σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης αλλά και εσωτερικής συζήτησης με τον εαυτό σου.
+ - Μπορεί να υπάρξει οικονομική αστάθεια-σκαμπανεβάσματα στο εισόδημα σου αλλά μπορείς να διεκδικήσεις οφειλόμενα προς εσένα ή να προβείς σε επωφελείς οικονομικούς διακανονισμούς σχετικά με εφορίες, δάνεια, διατροφές, κάρτες.
+Η ερωτική σου-σεξουαλική σου ζωή ξεσηκώνεται και το πάθος σε κυριεύει. Ουσιαστικό-μεταφυσικό δέσιμο με το ταίρι σου.

2 σχόλια:

  1. Βρες τροπο για να αποκτησεις χρονο. Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις και θελω να σε διαβαζω περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ αγαπητή φίλη ή αγαπητέ φίλε απλώς πλέον οι προτεραιότητες μου αλλάξαν, δεν την εγκαταλείπω. Αναλαμβάνω προσωπικά ραντεβού. Δυστυχώς θα υπάρχουν πολύ λίγα άρθρα την επόμενη διετία.
      Την αγάπη μου!

      Διαγραφή