Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Άρης στον Σκορπιό/Προβλέψεις 2016

Κυριακή 3/1/2016 και ώρα 16:32 το απόγευμα ο Άρης, πλανήτης της δράσης, της λίμπιντο, της πρωτοβουλίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησης του, στον Σκορπιό. Εκεί θα παραμείνει έως την Κυριακή 6/3/2016 και ώρα 4:29 τα ξημερώματα. Από την θέση αυτή εκφράζεται ιδιαίτερα εύκολα, δρα δυναμικά, είναι ελκυστικός, ανταγωνιστικός, αυστηρός, σκληρός, σταθερός, επίμονος, πεισματάρης, υπομονετικός και ανθεκτικός. Ζηλιάρης, κτητικός, σεξουαλικός, γεμάτος ενέργεια, πάθος και ερωτισμό κατακτά τους στόχους του και ολοκληρώνει τις φιλοδοξίες του. Διαθέτει ιδιαίτερα τονισμένη λίμπιντο και ελκύεται από αινιγματικές-μυστηριώδεις προσωπικότητες. Όταν νιώθει πως απειλείται γίνεται εσωστρεφής, αμυντικός και πολλές φορές κολυμπάει στο δηλητήριο του. Ωστόσο, όμως καλό είναι να αποφύγεις να τον προκαλέσεις γιατί θα σε εκδικηθεί και θα σου δημιουργήσει πόνο. Η δράση μας πολλές φορές χαρακτηρίζεται αυτοκαταστροφική. Σε περίπτωση που τον πονέσεις θα σε καταστρέψει, θα καταστραφεί και ο ίδιος και έπειτα θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Η πορεία του όμως δεν τελειώνει εδώ. Στις 27/5/2016 επιστρέφει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, στον Σκορπιό. Μέχρι τις 30/6/2016 κινείται ανάδρομος στο εν λόγω ζώδιο. Τι εστί Άρης ανάδρομος; Αλλαγή σχεδίων, δράσης, τρόπου πλεύσης, τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και τακτικής. Ο Άρης ανάδρομος δυσκολεύεται να εκφραστεί, συνεπώς το προαναφερθέν διάστημα η ενέργεια θα είναι ιδιαίτερα μπλοκαρισμένη και καλό είναι να αποφύγουμε οποιαδήποτε νέα εγχειρήματα είτε επαγγελματικά είτε οικονομικά. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα σχέσεις και δη στις αισθηματικές καθώς τα πράγματα μπορούν να καταστούν προβληματικά. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών αλλά και χρηματοπιστωτικά-τραπεζικά τίθενται επί τάπητος και πιθανώς να αναθεωρηθούν. Θέματα ερωτικής-σεξουαλικής φύσης, αλλά και βαθύτερα συναισθηματικά, ψυχολογικά θα είναι ιδιαίτερα τονισμένα τις περιόδους της διαμονής του Άρη στον Σκορπιό. Από την 1/7 έως τις 2/8 και ώρα 20:49 ο Άρης συνεχίζει στον Σκορπιό αλλά ορθόδρομος. Η δράση ξεμπλοκάρεται και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε να αναμένουμε καταιγιστικές εξελίξεις σε ζητήματα που άπτονται των προαναφερθέντων τομέων. Καλή χρονιά, ας αναμένουμε την δύναμη του "Άρειου" μαχητή.

Κριός: Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφών, οικονομικών υποχρεώσεων και διευθετήσεων φέρνει ο Άρης από τον Σκορπιό. Καλό είναι μέχρι τις 6/3 να προωθήσετε τέτοιου είδους ζητήματα γιατί στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 θα υπάρξουν αναβολές, καθυστερήσεις και επιπλοκές. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, επιθυμείτε ουσιαστική ένωση με τον/την σύντροφο σας. Ιδιαίτερα τονισμένη είναι η λίμπιντο σας ενώ ο ερωτισμός και το πάθος χτυπάνε κόκκινο. Θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις, ασυγκράτητο πάθος, δυνατές επιθυμίες, φλογισμένα συναισθήματα. Στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες, διευθετήσεις επί χρεών και οφειλών. Τα υπόλοιπα διαστήματα είναι πιο προσοδοφόρα και υπόσχονται διευκολύνσεις. Ωστόσο, μπορείτε στην διάρκεια της αναδρομής του Άρη να αναζητήσετε τροποποιήσεις επί οφειλών και χρεών. Αναθεωρήσεις στην αισθηματική ζωή, στον έρωτα. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν τον μήνα Ιούνη. Επιλύστε προβλήματα σεξουαλικής φύσεως είτε προσωπικά είτε μέσα στην σχέση σας. Τονώνονται η διαίσθηση σας, το ένστικτο σας και η επιχειρηματική σας δράση.

Ταύρος: Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο με τον Άρη στον Σκορπιό. Οι σχέσεις μετατρέπονται σε αρένα ενώ πολλές φορές οι άλλοι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μαζί σας, επιθετικοί και προκλητικοί. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας γιατί εάν εκραγείτε θα γίνετε "Ταύρος" μαινόμενος και θα θρηνήσουμε και εσάς και τους γύρω σας. Νέοι άνθρωποι, νέες σχέσεις, δυναμισμός, μαχητικότητα. Είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε σχέσεις που αξίζουν και να τις προάγετε ένα επίπεδο παραπέρα. Οι αδέσμευτοι περνάτε ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα και σε συνδυασμό με τις θετικές γωνίες Άρη-Δία-Πλούτωνα το φλερτ, το πάθος και ο έρωτας είναι υποθέσεις πολλά υποσχόμενες. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να προσέχετε πιθανές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο σας. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το διάστημα άνθρωποι θα αποχωρήσουν και άλλοι θα κάνουν την έλευση τους εμφανή. Ο μήνας Ιούνιος ενέχει επιστροφές ερώτων από το παρελθόν ενώ γενικότερα αναμένεται ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός καθώς θα αναθεωρήσετε πολλά σχετικά με σχέσεις, συνεργασίες, φίλους αλλά και με τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Δίδυμοι: Πιεστικός και απαιτητικός ο Άρης από τον Σκορπιό για το ζώδιο σας καθώς η δυσαρμονική γωνία 150 μοιρών σας καλεί να φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Υποχρεώσεις, ευθύνες, απαιτητικά ωράρια, υπερωρίες ελαχιστοποιούν στο ελάχιστο τον ελεύθερο σας χρόνο ενώ όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Κρόνο απέναντι σας απαιτούν ωριμότητα, στωικότητα, υπομονή και καταξίωση. Προσέχετε ανταγωνισμούς από συναδέλφους καθώς πολλές φορές θα δεχτείτε τα πυρά τους, διατηρείστε το χαμόγελο σας και τον υψηλό δείκτη ευφυΐας σας ώστε να κερδίσετε συμμαχίες. Αποφύγετε την προκλητική συμπεριφορά και μην εναντιώνεστε με την σειρά σας με άτομα στον χώρο που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Καλό είναι να φροντίσετε για το σώμα σας, την υγεία σας καθώς θα νιώθετε ευάλωτοι και τρωτοί. Πάρτε συμπληρώματα διατροφής, αρχίστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, αθληθείτε και απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Διασφαλίστε ώρες για ανάπαυλα και ανάπαυση ώστε να συσπειρώσετε δυνάμεις και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 κάντε ένα τσεκ απ και προστατέψτε την υγεία σας καθώς θα είναι ιδιαίτερα αδύναμος. Πιθανές αναθεωρήσεις στον χώρο της εργασίας αλλά και σε σχέσεις με συναδέλφους. Στα διαστήματα που ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό αναζητήστε εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού. Αποφύγετε ένα νέο εγχείρημα τον Ιούνιο.

Καρκίνος: Δυναμική η νέα θέση του Άρη από τον Σκορπιό καθώς αυξάνει την δημιουργικότητα σας, την χαρά σας, το κέφι σας, την αισιοδοξία σας και θυμίζει την όμορφη πλευρά της ζωής. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ, διασκεδάσεις ενώ δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας και την αυτοκαταστροφική σας φύση. συν τοις άλλοις έχετε να αναμένετε πολλά σε επίπεδο επικοινωνίας, έκφρασης και προώθησης των υπηρεσιών σας. Δημιουργικά πρότζεκτ και πλάνα προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τονώνεται το επιχειρηματικό σας ένστικτο. Οι ενδιαφερόμενες για έναν απόγονο μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Οι δεσμευμένοι έχετε τις ευλογίες του σύμπαντος για να αναθερμάνετε τον δεσμό σας και να τονώσετε την αισθηματική σας ζωή. Ιδιαίτερα τονισμένη και τονωμένη η κοινωνική σας ζωή, είστε δημοφιλείς, εξωστρεφείς. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν τον Ιούνιο, αποφύγετε ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα τον εν λόγω μήνα.

Λέων: Απαιτητική η νέα θέση του Άρη από τον Σκορπιό καθώς φέρνει στην επιφάνεια ιδιαίτερα άγχη και αγωνίες γύρω από ζητήματα οικογενειακά, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας αλλά και πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Συν τοις άλλοις, εντείνονται οι επαγγελματικές αγωνίες και εσείς καλείτε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ των εν λόγω τομέων. Οι σχέσεις πιθανώς να είναι εύφλεκτες και έτσι δεν αποκλείεται να δημιουργούνται εντάσεις και αναπόφευκτες ρήξεις. Χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί, λιγότερο πεισματάρηδες ώστε να προσπεράσετε τις ενοχλητικές επιρροές. Εύνοια θα δεχτείτε σε εργασιακά ζητήματα αλλά και σε εκείνα της υγείας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα και να τονωθεί το πορτοφόλι σας τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Ιούλιο. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες επί της ακίνητης περιουσίας στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 καθώς ο Άρης ανάδρομος στον σκορπιό θα φέρει επιζήμιες ή μη συμφέρουσες συμφωνίες.


Παρθένος: Επωφεληθείτε της παρουσίας στον Σκορπιό από τις 3/1 έως τις 6/3 καθώς στην συνέχεια και μέχρι τις 27/5 τα πράγματα θα ζορίσουν ιδιαίτερα. Δέχεστε εύνοια σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, εμπορικών συμφωνιών και συνδιαλλαγών. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία με τρόπο ενεργό και δυναμικό. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Ιδανικό διάστημα για σεμινάρια και επιμόρφωση, εύνοια σε σπουδές για τους ενδιαφερομένους. Λίγη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια, ωστόσο, περνάτε σε μία φάση δημιουργική, παραγωγική, εντυπωσιακή. Τύχη, επέκταση, ευκαιρίες, δημιουργικότητα, δημοτικότητα. Αποφύγετε την αγοραπωλησία του οχήματος σας τον μήνα Ιούνιο και προσέχετε υπογραφές συμβολαίων νομικού-οικονομικού περιεχομένου. Ωστόσο, στο διάστημα της άνοιξης και τον μήνα Αύγουστο προσέχετε σχέσεις, συνεργασίες και την συντροφική ζωή καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε στον έρωτα ή να εξαπατήσετε.

Ζυγός: Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις φέρνει ο Άρης στον Σκορπιό. Οικονομικές υποχρεώσεις, ανάγκη για διευθετήσεις επί των οικονομικών ζητημάτων σας κατατρέχουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο διάστημα από τις 3/1 έως τις 6/3 θα υπάρξουν αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις ενώ εσείς καλείστε να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ώστε να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Θέματα ασφάλειας, κεκτημένων τίθενται επί τάπητος ενώ παράλληλα μοιάζουν να κλονίζονται οι αξίες σας και οι σταθερές σας. Στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 αποφύγετε να δανείσετε, διεκδικήστε οφειλόμενα ποσά προς εσάς και μην προβείτε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, διατηρείστε μια συντηρητική οικονομική πολιτική. Θέλετε να απολαύσετε τις αισθήσεις, τις ανέσεις, την καλή, άνετη και πολυτελή ζωή. Ο Ιούλιος βοηθάει πολύ οικονομικά στο να ανακάμψετε και να νιώσετε ασφάλεια.

Σκορπιός: Το επίκεντρο της προσοχής, των πεπραγμένων, των εξελίξεων και γεγονότων. Ο Άρης στο ζώδιο σας μέχρι τις 6/3 σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους και μπορείτε να προωθήσετε την δράση σας και τα σχέδια σας. Οι φιλοδοξίες σας χτυπάνε κόκκινο και θέλετε να προάγετε το επίπεδο δράσης σας, θα τα καταφέρετε μέσα από οργάνωση, πειθαρχία και περισσότερο συμβιβαστική διάθεση. Ο Άρης στο ζώδιο σας εκτοξεύει τον εγωισμό έτσι μπορεί να είστε δογματικοί, ανυποχώρητοι. Παρακάμψτε όλα αυτά τα συναισθήματα και σίγουρα θα βρεθείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις επί επαγγελματικών-οικονομικών στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6. Η ερωτική σας διάθεση στα ύψη, ο αισθηματικός σας βίος στα καλύτερα του. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα και να αναθερμάνετε την σχέση σας. Οι δε αδέσμευτοι έχετε άπειρες ευκαιρίες για έρωτες, φλερτ, διασκεδάσεις και αποδράσεις. Προωθήστε την εικόνα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσεκτικά σε φλεγμονές, κοψίματα, καψίματα αλλά και σε ατυχήματα λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Τοξότης: Άρης στον Σκορπιό. Με τον Άρη εκεί όλες οι ενέργειες σου, όλες σου οι αισθήσεις είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες. Περπατάς στις μύτες των ποδιών σου, σε έναν δρόμο σκοτεινό, χωρίς φως. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/προσεκτική. Για καλό δικό σου έχε μάτια και στην πλάτη μιας και οι εχθροί σου είναι πολλοί. Κρυφές συμμαχίες, ανταγωνισμοί, πισώπλατα μαχαιρώματα στο μενού της νέας θέσης του Άρη. Από την άλλη πλευρά, ίσως να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ανοιχτείς, να επικοινωνήσεις και δη εκεί που νιώθεις πως απειλείσαι. Εργάσου ατομικά, με λίγους και εκλεκτούς ώστε να αποδώσεις επαγγελματικά. Κάτι ετοιμάζεις, ένα μεγάλο έργο, ένα πρότζεκτ και χρειάζεσαι απομόνωση, περισυλλογή. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταλάβεις ποιοι είναι φίλοι σου και ποιοι όχι. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή στον χώρο εργασίας σου καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και οι ισορροπίες εύκολα μπορούν να ανατραπούν. Χρειάζεσαι ξεκούραση και ο οργανισμός σου φροντίδα ώστε να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της περιόδου. Φρόντισε το σώμα σου, εξασφάλισε ώρες ξεκούρασης και ανάπαυσης για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Ιούνιος στον τομέα υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Ωστόσο, την άνοιξη και τον Ιούλη είσαι έτοιμος/η να θερίσεις καρπούς. Σπείρε θύελλες, θα θερίσεις ανέμους.

Αιγόκερως: Η νέα θέση του Άρη είναι άκρως βοηθητική καθώς σε ανοίγει κοινωνικά, σε δικτυώνει και σε βοηθάει να κοινωνικοποιηθείς αναζητώντας λύσεις μέσα από τις δημόσιες σχέσεις σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες, νέα όνειρα σε βοηθάνε να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Δέχεσαι εύνοια μέσα από φίλους, συλλογικούς χώρους και ομοϊδεάτες. Η ανάμειξη σου σε αυτές τις κατηγορίες θα σου δώσει λύσεις και ευκαιρίες. Ο συνδυασμός Δία-Πλούτωνα και Άρη σε ενισχύουν σε επίπεδο επαγγελματικό, οικονομικό αλλά και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων-συνεργασιών. Έντονη κοινωνική ζωή, έντονος ερωτισμός, φλερτ, χαρές και διασκεδάσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και όμορφες ερωτικές ιστορίες ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να την αναθερμάνετε. Αναζητήστε εργασία, προωθήστε την δράση σας. Προσοχή χρειάζεται στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 σε φιλικές σχέσεις αλλά και στην ανάμειξη σας στα συνδικαλιστικά-συλλογικά. Πιθανές αναθεωρήσεις στόχων και φίλων.

Υδροχόος: Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 6/3 φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικές ευθύνες, υποχρεώσεις και έντονες απαιτήσεις. εσύ μπαίνεις σε μία ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδο στην διάρκεια της οποίας θα αναζητήσεις την κοινωνική αναρρίχηση. Όλα μα όλα για την καριέρα. Απέφυγε εντάσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και με όσους έχουν θέση ισχύος καθώς θα δημιουργηθούν σεισμικές δονήσεις. Εξασφάλισε την ισορροπία και την αρμονία ώστε να προάγεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Απέφυγε ένα μεγάλο επαγγελματικό εγχείρημα, ίσως αναθεωρήσεις επί κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων. Αλλαγή πλεύσης και δράσης. Πιθανές οικογενειακές υποχρεώσεις να σε κόψουν στα δύο και εσύ θα κληθείς να βρεις που βρίσκεται η χρυσή τομή, μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών. Δέχεσαι σταθερή οικονομική ενίσχυση μέχρι τον Σεπτέμβριο και είσαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Ιχθείς: Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό είναι σαφώς ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο έτσι καλό είναι να προωθήσετε επαγγελματικές, προσωπικές και νομικές υποθέσεις στο διάστημα μέχρι τις 6/3 καθώς οι διευκολύνσεις θα είναι περισσότερες. εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Ποντάρετε στις δημόσιες σχέσεις σας και στον κοινωνικό σας ιστό ώστε να βοηθηθείτε. Ευνοούνται θέματα μετακινήσεων, μετακομίσεων αλλά και οι επαφές σας με το εξωτερικό, με το αλλότριο. Διευρύνονται οι πνευματικοί σας ορίζοντες και έχετε να κερδίσετε πολλά μέσα από την ανάμειξη σας σε συλλογικούς χώρους και ομάδες. Στήριξη θα δεχτείτε και από φιλικά σας πρόσωπα ενώ και ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες σας αιφνιδιάζει ευχάριστα τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο αλλά και ο Ιούλιος. Στο διάστημα από τις 27/5 έως τις 30/6 αποφύγετε ένα δικαστήριο, προσέχετε την σχέση σας με τον νόμο αλλά και στα ταξίδια σας και τις μετακινήσεις σας. Η άνοιξη είναι ιδιαίτερα απαιτητική και θα κληθείτε να δώσετε επαγγελματικούς αγώνες ώστε να επιβιώσετε. Πιο ερωτικός ο χειμώνας και οι μήνες Ιούνιος-Ιούλιος, όπου τον Ιούνιο ίσως έχετε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου