Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016 - Δίδυμοι/Ζυγός/Υδροχόος

Δίδυμοι & 2016:
+Ο Δίας από την Παρθένο μέχρι τις 9/9 τονίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας έτσι θα βιώσετε θετικές εξελίξεις, γεγονότα και περιστάσεις σε ζητήματα που άπτονται των οικείων σας, των πολύ δικών σας ανθρώπων. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης και να συμβιώσετε. Συν τοις άλλοις έχετε να αναμένετε ευχάριστα νέα από τα μέλη της οικογένειας σας. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε μία μετακόμιση ή ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Οι ενδιαφερόμενες μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο.
+Θετικές εξελίξεις σε ζητήματα αγοραπωλησιών, ακίνητης περιουσίας και διαπραγματεύσεων επί των ενοικίων.
+Από τις 10/9 ο Δίας στον Ζυγό εκτοξεύει στα ύψη την αισθηματική σας ζωή. Έρωτες, διασκεδάσεις, ευχάριστη κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια. Το παιδί ξυπνάει μέσα σας και νιώθετε πλήρως ανανεωμένοι. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε το έτερον σας ήμισυ μέσα από ατελείωτο φλερτ ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναβιώσετε τον έρωτα σας. Σε κάθε περίπτωση, το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς είναι μοναδικό για τα αισθηματικά σας.
+Δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, πρότζεκτ, πλάνα και επαγγελματικά ζητήματα στα καλύτερα τους.
-Το κεφάλαιο Κρόνος τεστάρει σχέσεις, συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας βάζοντας τα στο μικροσκόπιο. Οι έχοντες μία ήδη υπάρχουσα σχέση θα κληθείτε να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Μπορείτε να προχωρήσετε με το άτομο αυτό στην ζωή σας ή η σχέση έχει ήδη φθαρεί και καλείστε να δώσετε τίτλους τέλους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφασίσετε με σοφία, ωριμότητα και σύνεση. Σίγουρα οι σχέσεις σας, σχέσεις πάσης φύσεως περνάνε μέσα από κρας τεστ και θα αναδειχτούν εκείνες που χαρακτηρίζονται ως ποιοτικές και όχι οι ποσοτικές.
+Ο Ουρανός από τον Κριό τονώνει τις κοινωνικές σας επαφές, σας οδηγεί στην εξωστρέφεια, στην δικτύωση και έτσι έχετε να κερδίσετε πολλά μέσα από την επαφή σας με φίλους, συλλογικούς χώρους και ομοϊδεάτες. Νέοι στόχοι, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, διορατικότητα, προοδευτικό πνεύμα και επινοητικότητα προσφέρουν ενδυνάμωση και ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.
-Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα επαγγελματικά, σε επαφές με ανωτέρους και προισταμένους αλλά και στο δημόσιο προφίλ σας, στην δημόσια εικόνα σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκανδαλολογίες και διάφορα ψευδή σχόλια που θα σας στιγματίσουν. Ιδιαίτερης προσοχή χρήζει η άνοιξη και ο Ιούνιος μιας και το ταυ-τετράγωνο στα μεταβλητά ζώδια λειτουργεί παραπλανητικά. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις επί προσωπικών, επαγγελματικών, οικογενειακών το εν λόγω τετράμηνο.
+-Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σας βάζουν σε μία διαδικασία αλλαγών σε ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Πιθανόν να μετακομίσετε, να αλλάξετε χώρο κατοικίας ή να αναδιακοσμήσετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Δεν αποκλείονται αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και ανάληψη καθηκόντων και ευθυνών. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, κοπιαστικά ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας.
+Στο πρώτο οχτάμηνο το τρίγωνο Διός-Πλούτωνα ενισχύει τα οικονομικά σας, βελτιώνει τα έσοδα ενώ παράλληλα βοηθάει και σε ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων.
-Ο Νοέμβριος ενέχει έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής το γεγονός πως στα φετινά σας γενέθλια ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της λίμπιντο και των πρωτοβουλιών θα είναι ανάδρομος. Θεωρώ πως είστε πριν ένα 2017 γεμάτο αναθεωρήσεις στην δράση σας, στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
-Προσοχή στην υγεία σας, στις άμυνες σας την άνοιξη, τον Ιούνιο αλλά και τον Σεπτέμβριο. Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και μεριμνήστε για το σώμα σας.

Ζυγός & 2016:
+Ο Δίας από την Παρθένο ως τις 9/9 λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελος από δυσκολίες και κακοτοπιές. Δέχεστε μία αόρατη εύνοια σε ζητήματα εργασίας, καθημερινότητας. Τώρα, έχετε την εύνοια του σύμπαντος ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για ένα λαμπρό και ηχηρό μέλλον. Μπορείτε να επισυνάψετε μυστικές επαφές-συμφωνίες που λίγο αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα αναδείξουν την δυναμική σας. Ένα άλλο σενάριο αφορά το ενδεχόμενο να υπάρχουν ανώτεροι ή προϊστάμενοι που συζητάνε για την προαγωγή σας.
+Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας, ασχοληθείτε με την διατροφή σας. Ιδανικό το πρώτο οχτάμηνο να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, να ασχοληθείτε με την εναλλακτική θεραπεία, ή με την εναλλακτική άθληση. Μπορείτε να στραφείτε στην μεταφυσική, στον διαλογισμό και σε οτιδήποτε άπτεται της τέχνης.
+Εν συνεχεία, από τις 10/9 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σας φέρνοντας καταιγιστικές εξελίξεις, πρόοδο, ευκαιρίες τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επίπεδο επαγγελματικό. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες γεμάτες αισιοδοξία, ελπίδα, χιούμορ και θετικές προοπτικές. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να πάτε ένα βήμα παραπέρα ανταλλάσοντας όρκους αγάπης. Οι δε αδέσμευτοι έχετε τις ευκαιρίες για φλερτ, γνωριμίες και δεν είναι διόλου απίθανο να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Το τελευταίο τετράμηνο του 2016 ανοίγουν νέοι δρόμοι.
+Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα. Ο συνδυασμός Δία-Κρόνου σε θετικές γωνίες από τον Σεπτέμβριο και έπειτα υπόσχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, πρόοδο, προαγωγή και αναδεικνύουν τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Ο Κρόνος στέκεται δίπλα σας και σταθεροποιεί κάθε σας σχέδιο χαρίζοντας σοφία στον λόγο, πειθώ έτσι μπορεί να διαπρέψει το έργο σας λείαν ευκόλως.
+Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με αδέλφια, στενούς συγγενείς και έχετε εύνοια μέσα από επαφές, συζητήσεις και διαλόγους. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και αναζητήστε με τρόπο ενεργό εργασία.
+Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε την καταιγιστική επιρροή του Ουρανού, ο οποίος από τον Κριό φέρνει συνεχείς αλλαγές, ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία ώστε να νιώθετε πως αναπνέετε. Προσεγγίζετε ανθρώπους πιο αντισυμβατικούς ενώ παράλληλα και εσείς είστε πιο εκκεντρικοί στις επιλογές σας. Πιθανά σενάρια; Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ένας χωρισμός εντελώς ξαφνικά. Οι δεσμευμένοι προσέχετε μην εμπλακείτε σε καταστάσεις περίεργες και βάλετε σε κίνδυνο την αισθηματική σας ζωή.
-Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί μία περίοδο αλλαγών (ριζικών, κυτταρικών) σε θέματα που άπτονται του τομέα σπίτι, οικογένεια και πολύ προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σταθείτε κοντά σε άτομα της οικογένειας σας ή να τους συμπαρασταθείτε. Προσέχετε τις ίντριγκες, τις κόντρες και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις για ζητήματα ακίνητης περιουσίας.
-Την άνοιξη και τον Ιούνιο καλό είναι να μεριμνήσετε την υγεία σας καθώς θα υπάρχουν διαστήματα που θα νιώθετε άτονοι και αδύναμοι. Θωρακίστε τον οργανισμό σας.
-Τον Νοέμβριο θα σας απασχολήσει έντονα ένα οικογενειακό θέμα και θα απορροφήσει μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας και προσωπικής ζωής.
-Τον Μάρτη και δη κοντά στην σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 καλό είναι να προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας. ένα κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του, ένας κύκλος κλείνει και εσείς πρέπει να πάρετε οριστικά κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και την πορεία κάποιων σχέσεων.


Υδροχόος & 2016:
+Ο Δίας από την Παρθένο μέχρι τις 9/9 υπόσχεται οικονομική ανάκαμψη, πρόοδο σε ζητήματα που σχετίζονται με την εφορία, το δημόσια. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, ψάξτε για επιπρόσθετες εισοδηματικές πηγές και ενισχύστε τον εν λόγω τομέα. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε χορηγίες ή να βελτιωθούν τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.
+Η αισθηματική - ερωτική σας ζωή γίνεται πιο ουσιαστική, πιο μεστή και αναζητάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Πάθος, ερωτισμός, δυνατές επιθυμίες προσφέρουν τόνωση του αισθηματικού τομέα.
+Από τις 10/9 ο Δίας στον Ζυγό συνεχίζει να ενισχύει τόσο την προσωπική σας όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Αισιοδοξία, πληθωρικότητα, αλλαγή τρόπου σκέψης και μία κεφάτη αντιμετώπιση απέναντι στην ζωή σας ενισχύουν σημαντικά. Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις για τους σπουδαστές, για όσους ασχολούνται με το εμπόριο, τις διεθνείς αγορές, την εκπαίδευση και τον κλάδο της νομικής.
+Οι αδέσμευτοι έχετε τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε να φλερτάρετε και να πραγματοποιήσετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σχέσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να βρείτε την χαμένη σας αθωότητα.
+Ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Ουρανός από τον Κριό βοηθούν στην δικτύωση και την κοινωνικοποίηση σας. τώρα είστε πιο κοινωνικοί, ανακτάτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα ενώ μπορείτε να αδράξετε ευκαιρίες μέσα από επαφές, ταξίδια, συζητήσεις, μετακινήσεις και μεταφορές. Οι φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί και μπορούν να σας βοηθήσουν εν όψει ενός μεγάλου επιχειρηματικού - επαγγελματικού ανοίγματος. Ο λόγος σας γοητεύει, είναι ιδιαίτερα εφευρετικός και οξυμένος ενώ και οι ιδέες σας χαρακτηρίζονται από σοφία και ωριμότητα.
-Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο αλλά και τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, προκαλώντας εντάσεις, αψιμαχίες και διαφωνίες. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου καθώς θα υπάρξουν μεταβολές, αλλαγές και τροποποιήσεις.
-Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα αλλά και σε ομάδες, συλλόγους και ομοϊδεάτες και δη την άνοιξη αλλά και τον Ιούνιο. Δεν αποκλείεται να εκτεθείτε οικονομικά και να μην σας επιστραφούν τα ποσά.
+-Η έκλειψη σελήνης στις 18/8 σημαίνει αλλαγές, ανακατατάξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, στην αισθηματική ζωή αλλά και στον γάμο σας. Είστε οι πρωταγωνιστές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στους προαναφερθέντες τομείς. διασφαλίστε την ψυχραιμία σας και αναδείξατε ευελιξία, ευπροσάρμοστη διάθεση και συμβιβαστικές διαθέσεις ώστε να μειώσετε τους κραδασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου