Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016 - Καρκίνος/Σκορπιός/Ιχθύς

Καρκίνος & 2016:
+Ο Δίας από την Παρθένο έως τις 9/9 στηρίζει την επικοινωνία και σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας ενώ παράλληλα έχετε να αδράξετε ευκαιρίες και να κερδίσετε πολλά μέσω της επικοινωνίας, του διαλόγου, των επαφών και των συζητήσεων. Ευνοείται το επικοινωνιακό κομμάτι και καλό είναι να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ή τις ιδέες σας ώστε να βρουν υποστηρικτές.
+Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, την διαφήμιση, την νομική, την εκπαίδευση, την συγγραφή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα ευνοηθείτε σημαντικά. Βελτιώνονται σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια ενώ εύνοια δέχεστε μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις.
+Από τις 10/9 και έπειτα ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί την οικογενειακή σας ζωή και εξομαλύνει τυχόν αντιθέσεις με άτομα της οικογένειας σας. Μπορείτε να προβείτε σε μία μετακόμιση ή ανακαίνιση ενώ θα θελήσετε να αναδιακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Οι κυρίες του ζωδίου δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε.
+Εύνοια και θετικές εξελίξεις έχετε να αναμένετε και στον τομέα καριέρας-επαγγελματικών.
-Προσέχετε τον μήνα Μάρτη και δη στις 23/3 στον εν λόγω τομέα καθώς η έκλειψη σελήνης θα φέρει εντάσεις, αναταράξεις, κόντρες και δυσκολίες, στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθετε. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας.
-Ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση στην καθημερινή σας ζωή, η οποία έχει αρκετές δραστηριότητες. Ο ελεύθερος σας χρόνος περιορισμένος, έτσι καλό είναι να αναδείξετε ένα υπεύθυνο προφίλ, συνετό ώστε να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Η έγκαιρη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας μπορεί να φανεί σωτήρια.
+-Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε να αναμένετε αλλαγές, ανατροπές και αιφνίδιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Χρειάζεται να δείξετε ευελιξία, προσαρμοστικότητα ενώ παράλληλα πρέπει να υιοθετήσετε εκσυγχρονισμένες μεθόδους και να εκμοντερνιστείτε ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να διευρύνετε το πελατολόγιο σας.
+-Ο Πλούτωνας απέναντι σας, επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και φέρνει σαρωτικές αλλαγές, ριζικές-κυτταρικές αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο αλλά και στην συντροφική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα επισυνάψετε μία ιδιαίτερα παθιασμένη σχέση και θα αλλάξετε άρδην. Από την άλλη πλευρά άλλοι μπορεί να ζήσετε ένα θυελλώδες πάθος, το οποίο θα σας στιγματίσει για μία ζωή. Προσέχετε τις εμμονές γύρω από σχέσεις, συνεργασίες ή από τον/την σύντροφο σας.
-Φροντίζετε για την υγεία σας, μεριμνήστε για τον οργανισμό σας την άνοιξη και τον Ιούνιο. Κάντε συχνά τσεκ απ και μην αμελείτε τα της υγείας σας. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε την άνοιξη αλλά και το δίμηνο Αυγούστους-Σεπτεμβρίου.
+Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σε συνδυασμό με τις επιρροές της άνοιξης και του καλοκαιριού δείχνουν πως εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να κάνετε ένα όνειρο ζωής αληθινό.

Σκορπιός & 2016:
+Ο Δίας είναι άκρως υποστηρικτικός έως τις 9/9 για το δικό σας ζώδιο καθώς χαρίζει έντονη κοινωνική ζωή, δημοτικότητα, φήμη και σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συλλογικούς χώρους, ομοϊδεάτες. Ο κόσμος και το κοινωνικό σύνολο είναι η δύναμη σας. Μάθετε να εργάζεστε ομαδικά, συλλογικά και σίγουρα θα δείτε πως θα έχετε πολλαπλάσια οφέλη.
+Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, νέες προσδοκίες, νέες φιλοδοξίες σας γεμίζουν ζωντάνια. Παράλληλα, ο έρωτας και τα φλερτ καλά κρατούν.
+Από τις 10/9 η εύνοια μετατοπίζετε στον εργασιακό τομέα και θέλετε λίγο την ησυχία σας. Καλό είναι να αποσυρθείτε ή τουλάχιστον επιθυμείτε να αποτραβηχτείτε λίγο από το φαίνεσθαι. Αναζητήστε εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού και μην αφήνετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας και προστατεύεστε από κακοτοπιές.
-Πονοκέφαλο προκαλεί ο οικονομικός τομέας για το δικό σας ζώδιο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη προκαλεί οικονομική στενότητα, λιτότητα και ανασφάλεια ενώ σας καλεί να είστε συνετοί, προσεκτικοί σε οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς. Πιθανώς να υπάρξουν περικοπές ή μειώσεις στο εισόδημα σας και εσείς θα χρειαστεί να κάνετε έναν ανασχεδιασμό ώστε να ανασυγκροτήσετε τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε την άνοιξη και τον Ιούνιο.
+Ωστόσο, ο Άρης΄από το ζώδιο σας το πρώτο δίμηνο και τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο σας ωθεί σε δυναμικές αποφάσεις και δράση. Ταχύτητα, δυναμισμός, μαχητικότητα, αγωνιστικό πνεύμα σας ωθούν σε αποφάσεις που θα φέρουν πρόοδο και καλύτερες προοπτικές στο μέλλον τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης σας, σας γεμίζει με ενέργεια και ακόρεστο δυναμισμό.
+Ιδιαίτερα τυχερή χρονιά για τα αισθηματικά σας και μάλιστα τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο που ο Άρης θα φλερτάρει με το ζώδιο σας η λίμπιντο σας εκτοξεύεται στα ύψη. Ερωτισμός, ακόρεστη σεξουαλικότητα, πάθος, θυελλώδη συναισθήματα αναστατώνουν την καρδιά σας.
+Ο συνδυασμός Δία-Πλούτωνα στο πρώτο οχτάμηνο της χρονιάς χαρίζει πειθώ, δύναμη δια του λόγου, δια της σκέψης και σας κάνει πιο δημοφιλείς. Περάστε ιδέες σας, προωθήστε την δράση σας αλλά φροντίστε να αναβάλετε οριστικές αποφάσεις-δεσμεύσεις το καλοκαίρι.
+Ο δε Ποσειδώνας από τους φιλικούς ιχθείς βοηθάει εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου να ζήσετε την απόλυτη σχέση, τον απόλυτο έρωτα, την απόλυτη θέωση στον έρωτα.
-Προσέχετε τον Αύγουστο σε σχέσεις οικογενειακές-επαγγελματικές καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις και ρήγματα.
+Τέλος, με την βοήθεια του Ουρανού από τον Κριό κάποιοι Σκορπιοί και δη οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε, να γίνετε πιο καινοτόμοι, προοδευτικοί και επινοητικοί. Η αλλαγή και η καινοτομία σας αβαντάρουν.

Ιχθείς & 2016:
+Το νέο έτος είναι μία χρονιά σταθμός για το δικό σου ζώδιο. Ο Δίας απέναντι σου, από την Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις, συνεργασίες, τον γάμο και την συντροφική σου ζωή. Δέχεσαι σημαντική εύνοια, βοήθεια και έχεις την διευκόλυνση και την στήριξη μέσα από τρίτους. Τώρα, θα βρεις το κατάλληλο έδαφος για να οικοδομήσεις δυνατές συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική σου ζωή.
+Εάν είσαι δεσμευμένος/η τότε δεν αποκλείεται να κάνεις μία πρόταση γάμου ή να δεχτείς αντίστοιχα μία πρόβλεψη. Το κεφάλαιο Δίας τονώνει την συντροφική σου ζωή και φέρνει ευτυχία. Οι δε αδέσμευτοι μπορείτε να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα τυχερή, φωτεινή και αισιόδοξη σχέση που θα αλλάξει τον ψυχισμό σας και την ψυχοσύνθεση σας. Έρωτας, φλερτ, διασκέδαση στα καλύτερα τους.
+Από τις 10/9 το πέρασμα του Διός στον Ζυγό ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σου, ο οποίος θα δεχτεί τονωτικές ενέσεις και θα ανακάμψει σημαντικά. Θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, εφορίες, δάνεια, διατροφές και οικονομικούς διακανονισμούς μπαίνουν σε μία καλύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να δεχτείς χορηγίες από τρίτους ή να βελτιωθεί το εισόδημα του/της συντρόφου σου.
+Τα αισθηματικά, ο έρωτας, το πάθος χτυπάνε κόκκινο από 10/9 και έπειτα ενώ παράλληλα εσύ αναζητάς μια σχέση πιο ουσιαστική. αυτό θα σε κάνει πιο απαιτητικό/ή αλλά θα έχει και σαν συνέπεια την αναβάθμιση της σχέσης σου.
-Ο δε Κρόνος από τον Τοξότη και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση αλλά σε ωθεί και σε δυναμικές αλλαγές. Ίσως δεν αρκείσαι από την επαγγελματική σου πορεία και θα θελήσεις να πας ένα βήμα παραπέρα. δεν αποκλείεται να αλλάξεις επάγγελμα, αναζητώντας κάτι πιο αξιόλογο που θα αναδείξει τις ικανότητες σου και τα προσόντα σου. Είσαι έτοιμος/η να αναρριχηθείς και να ανέλθεις κοινωνικά. πρόσεχε ωστόσο τις συγκρούσεις με ανωτέρους και προισταμένους. Ο ελεύθερος σου χρόνος σίγουρα περιορίζεται αλλά να θυμάσαι πως τα αγαθά κόποις κτώνται.
+-Στα οικονομικά σου δεν θα λείψουν κάποια απρόοπτα, δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις αλλά εσύ καλό είναι να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά για το εισόδημα σου. Γίνε πιο επινοητικός, περισσότερο εφευρετικός και αναζήτησε το κέρδος βάση των δεξιοτήτων σου, εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου.
+Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σου δίνει δύναμη, προσδίδει πειθώ και σε βοηθάει να δικτυωθείς και να κοινωνικοποιηθείς. Δεν είσαι πια εκείνο το ευαίσθητο παιδί καθώς εάν ακολουθείς την τακτική "της κοινωνικότητας" χτίζεις συμμαχίες μέσω νέων φίλων και νέων συμμαχιών. Ιδανική χρονιά για να θέσεις νέους στόχους και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.
+-Ο δε Ποσειδώνας από το ζώδιο σου μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους. Δεν αποκλείεται να υλοποιήσεις ένα όνειρο ζωής ή να απογοητευτείς και να παραπλανηθείς. Μία ιδανική σχέση μπορεί να είναι όντως ένα όνειρο. Κάποιοι θα βιώσετε ότι αυτό το όνειρο είναι όντως αληθινό ενώ άλλοι πιθανώς να απογοητευτείτε.
-+Το φαινόμενο των εκλείψεων στον άξονα σας φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, γάμος. Το μόνο σίγουρο είναι πως άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν και ο κοινωνικός σας ιστός-κύκλος αλλάζει άρδην.
-Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, στην άμυνα του ανοσοποιητικού σας, στα επαγγελματικά αλλά και στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες-γάμος την άνοιξη του 2016 αλλά και τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς βελτιώνει τους εν λόγω τομείς.
Χρονιά σημαντικών αλλαγών, εξελίξεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Οι αλλαγές, οι ανακατατάξεις σαφώς δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, σίγουρα είναι σημαντικές και καθοριστικές. Αποφάσεις ζωής! Ριζικές, κυτταρικές, αλλαγές στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στον γάμο, στο σπίτι αλλά και στα επαγγελματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου