Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016 - Ταύρος/Παρθένος/Αιγόκερως

Ταύρος & 2016:
+Έχοντας τον Δία από την Παρθένο σύμμαχο σου ως τις 9/9 βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερα δημιουργική, παραγωγική και ερωτική περίοδο. Μπορείς να προωθήσεις θέματα δημιουργικών πλάνων, σχεδίων και επιχειρηματικών πρότζεκτ. Μπορείς να βάλεις τις θεμελιώδεις βάσεις ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο στη ζωή σου.
+Έρωτας, φλερτ, παιχνίδι, ευδιαθεσία, κέφι, δημοτικότητα. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε αδιαλείπτως και έχετε τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε να δημιουργήσετε έναν ανανεωτικό δεσμό. Οι δε, δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας ανασταίνοντας το ενδιαφέρον που ίσως είχε στερέψει την περασμένη διετία. Οι εκπρόσωποι, γένους θηλυκού μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο.
+Από τις 10/9 και έπειτα δέχεστε σημαντική εύνοια σε ζητήματα εργασιακά, καθημερινής ζωής έτσι οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε όλα τα φόντα να ενταχθείτε στην αγορά εργασίας. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, εξομάλυνση των πιθανών αντιπαραθέσεων που είχα δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
+Ασχοληθείτε με το σώμα σας, την υγεία σας, υιοθετήστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και τοξίνες. Προσθέστε την άθληση στο πρόγραμμα σας και εξασφαλίστε καλύτερη φυσική κατάσταση.
-Ο Κρόνος προστάζει να είστε στωικοί και υπεύθυνοι στους οικονομικούς χειρισμούς. Χρειάζεται να είστε μετρημένοι στις αγορές σας και να αποφύγετε την υπερκατανάλωση και τα περιττά έξοδα. Ρυθμίστε θέματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίες, δανείων και αποφύγετε την ανάληψη ενός μεγάλου επενδυτικού σχεδίου.
-Την άνοιξη του νέου έτους αλλά και τον μήνα Ιούνιο δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα χρήματα σας, προσέχετε σε ποιους δανείζετε και αποφύγετε έναν συνεταιρισμό με ένα φιλικό σας πρόσωπο.
-Τον μήνα Αύγουστο η έκλειψη σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου εγείρει επαγγελματικές αγωνίες, άγχη ενώ οι οι οικογενειακές υποχρεώσεις χτυπάνε κόκκινο. Οργανώστε τις διακοπές σας στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.
-Ιδιαίτερης προσοχής χρήζει η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου αλλά και τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο καθώς προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανώς να δημιουργούνται εντάσεις, αντιπαραθέσεις και το κλίμα είναι ιδιαίτερα οξυμένο. Προσέχετε την αισθηματική σας ζωή, προφυλάξτε την από κινδύνους και κόντρες.
+Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν και δη τους καλοκαιρινούς μήνες.
+Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς έχετε να αναμένετε εργασιακή πρόοδο αλλά και οικονομική ανάκαμψη ενώ στο πρώτο οχτάμηνο το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα προσφέρει αισιοδοξία και ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Παρθένος & 2016:
+Ο Δίας μέγας χορηγός σας μέχρι τις 9/9 σας ωθεί σε δράση δυναμική και νέα ξεκινήματα. Τύχη, πρόοδος, ρίσκο, θάρρος, τόλμη σας βγάζουν από την χειμερία νάρκη. Πολλοί από εσάς θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να κάνετε μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία που θα αλλάξει την ιδιοσυγκρασία σας.
+-Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την σχέση σας, την ποιότητα της σχέσης σας μόνο μέσα από την οδό της "αλήθειας", ακολουθώντας το μονοπάτι της ειλικρίνειας. Οι εργένηδες του ζωδιακού έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε πολλά υποψήφια ταίρια. Το θέμα είναι να επιλέξετε την ποιότητα (Κρόνος) και όχι την ποσότητα (Δίας) γιατί αργότερα ο ενθουσιασμός θα παραγκωνιστεί.
+Σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνική ζωή, δικτύωση, γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον επαγγελματικά.
-Ο τομέας της οικογένειας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Κρόνος διελαύνει από το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Ευθύνες, υποχρεώσεις που πρέπει να μοιραστείτε και να αναλάβετε. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σταθείτε σε κάποιο οικείο πρόσωπο σας. Δοκιμάζονται οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, η ποσότητα μάλλον αποχωρεί και το νέο έτος είναι μία χρονιά που θα κρίνετε ποιοι είναι ειλικρινείς δίπλα σας.
-Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων την άνοιξη και τον Ιούνιο. Αφήστε διευθετήσεις επί της ακίνητης περιουσίας το τελευταίο τρίμηνο του έτους καθώς οι συγκυρίες είναι θετικότερες. Αποφύγετε την αγοραπωλησία μεταφορικού το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου.
-Χρειάζεται ευθυκρισία και ρεαλισμός καθώς μπορεί να μπλεχτείτε σε μία παράνομη ή σύνθετη αισθηματική περιπέτεια. Οι επικίνδυνοι σχηματισμοί της άνοιξης και του Ιούνη δεν ενδείκνυνται για οριστικές αποφάσεις επί των αισθηματικών καθώς μπορεί να απογοητευτείτε. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις στον τομέα του έρωτα.
+-Οι εκλείψεις τους μήνες Μάρτη-Σεπτέμβριο υπόσχονται ρευστότητα και ανακατατάξεις στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες και στην ερωτική ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε. άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, άνθρωποι φεύγουν. Μία παρέλαση ανθρώπων φλερτάρει με την ζωή σας. Εσείς, πρέπει να διατηρήσετε την ευθυκρισία σας ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές.
-Προσέχετε την υγεία σας, τις άμυνες σας και δη την άνοιξη, τον Ιούνη αλλά και τον Σεπτέμβρη. εκλείψεις και οι δυσμενείς γωνίες με τον Ποσειδώνα μιλούν για πτώση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Προφυλάξτε την υγεία σας, πάρτε βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και θωρακίστε τις άμυνες σας.

Αιγόκερως & 2016:
+Χορηγός σας ως τις 9/9 ο Δίας από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, κάτι που τονώνει την αισιοδοξία σας και της αυτοπεποίθηση σας. Κέφι, ζωντάνια, ανανέωση και ένας θετικός τρόπος σκέψης αποτελούν το προϊόν μιας επιτυχημένης πορείας, σταθερά ανοδικής σε ζητήματα επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις.
+Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της εκπαίδευσης ενώ οι νεότεροι σε ηλικία θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και αναζητήστε με τρόπο δυναμικό εργασία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας ένα ασχολείστε με τις πωλήσεις, το εμπόριο, την ναυτιλία, τις δημόσιες σχέσεις, τις διεθνείς σχέσεις, την νομική, την δημοσιογραφία αλλά και την εκπαίδευση.
+Φλερτ, αισιοδοξία, περιπέτεια, ταξίδια εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες ενώ παράλληλα η επαφή σας με το εξωτερικό, με το ξένο, με το αλλότριο, με το διαφορετικό σας σιγοντάρουν.
+Από τις 10/9 η εύνοια μεταφέρεται στον τομέα των επαγγελματικών, της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και της καταξίωσης. Νέες επαγγελματικές σχέσεις, νέες συνεργασίες, δυναμική προώθηση του στάτους σας αλλά και των ικανοτήτων σας. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε ένα νέο πόστο και αυτό θα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς, για αυτό μην αποκλείεται μια προαγωγή στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.
-Ο Κρόνος από τον Τοξότη μιλάει για κάποιους κύκλους που κλείνουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να φέρετε εις πέρας εκκρεμείς υποθέσεις ώστε να βάλετε τελεία σε κάποια κεφάλαια της ζωής σας.
-Προσοχή χρειάζεται στην υγεία σας, στην διατροφή σας αλλά και στον τρόπο ζωής. αποφύγετε στρεσογόνες καταστάσεις που ρίχνουν τις άμυνες σας. Προσθέστε στην ζωή σας μια αθλητική δραστηριότητα ή κάποια εναλλακτική θεραπεία ώστε να προστατέψετε τον οργανισμό σας.
-Πλούτωνας και Ουρανός φέρνουν βαθιές, κυτταρικές αλλαγές για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου αντίστοιχα. Δυναμικές, βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις δημιουργούνται στην ζωή σας. Νέοι, μοιραίοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωή σας και την αλλάζουν πολλές φορές ίσως και με τρόπο λίγο αιφνίδιο, αναπάντεχο, μοιραίο. Χρειάζεται να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.
+Στην αντίπερα όχθη δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μια βαθιά, δυνατή, δυναμική σχέση, η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Μάλιστα μέχρι τον Αύγουστο το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα μιλάει για μία εκ βαθέων, δυναμική σχέση που έρχεται να αλλάξει το DNA σας.
-Εάν πάλι διατηρείτε έναν δεσμό από φόβο, δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος ξεχνώντας εμμονές και φοβικές τάσεις.
-Προσοχή στα οικογενειακά ζητήματα και μάλιστα τον μήνα Νοέμβρη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δύστροπη κατάσταση που θα σας φθείρει ψυχολογικά. Πρέπει να μάθετε να ζείτε με την ιδέα της ανατροπής, της αλλαγής όσον αφορά τον τομέα σπίτι-οικογένεια-οικογενειακός βίος.
-Προσοχή στα τέλη Μαρτίου καθώς η τελευταία έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού μιλάει για έναν μεγάλο κύκλο διετίας που λήγει και κλείνει οριστικά. Να είστε έτοιμοι για κάποιες αναπόφευκτες εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα στον επαγγελματικό σας - οικογενειακό σας κύκλο.
Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάη, Ιούνη και Ιούλη η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Ενώ γενικότερα έχετε να αναμένετε πολλά μέσω των επαφών και της δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου