Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ζώδια & Διακοπές / Ιδανικότερες Ημερομηνίες

Κριός: 12/7 έως 5/8 η Αφροδίτη σε ευνοεί σε ερωτικό επίπεδο, χαράς, διασκέδασης και ξενοιασιάς. Παράλληλα ο Άρης από τον Σκορπιό υπόσχεται έντονα ερωτικές στιγμές, γεμάτες πάθος. Ο Αύγουστος δεν είναι κακός, απλώς δέχεστε εύνοια στα εργασιακά. Ποντάρετε στο διάστημα από τις 30/8 έως τις 23/9. Δίας και Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνουν σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας. έρωτας, σχέσεις-συνεργασίες ιδιαίτερα τονισμένες.

Ταύρος: Προτιμήστε το διάστημα από τις 18/6 έως τις 12/7 και δη από την 1/7 έως τις 12/7. Ταξίδια, μετακινήσεις, λόγια, επικοινωνία και φλερτ στο συν. Εάν προτιμάτε διακοπές με την οικογένεια σας προτιμήστε το διάστημα από τις 12/7 έως τις 5/8. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις πηγή ζωής. Ξένοιαστος και ιδιαίτερα ερωτικός ο μήνας Αύγουστος. Ποντάρετε αδιαφιλονίκητα στο πάθος του μήνα, στον βαθύ ερωτισμό και στα έντονα βράδια. Από 30/8 και ως τις 23/9 ιδιαίτερα τυχερές προδιαγραφές στα εργασιακά.

Δίδυμοι: Ιδανικότερο διάστημα για διακοπές εκείνο από 12/7 έως 5/8. Ανακτάτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα, την περιέργεια σας και φλερτάρετε ασυστόλως. Μάλιστα, το διάστημα από 12/7 έως 2/8 ακόμα καλύτερο. Εάν θέλετε να περάσετε οικογενειακά ποντάρετε στο διάστημα 5/8 έως 30/8. Από 30/8 έως 23/9 το καλοκαίρι ξεκινάει. Μην διστάσετε να πάρετε ένα κομμάτι της άδειας σας στο τέλος του καλοκαιριού και τον Σεπτέμβρη. Ωστόσο, το θέμα σχέσεις-συνεργασίες είναι εύφλεκτο τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβρη. Χρειάζεται προσοχή!

Καρκίνος: Σαφώς και ποντάρεις στο διάστημα από τις 18/6 έως τις 12/7 που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου. Σε ομορφαίνει, λάμπεις, ελκύεις, ποθείς και ποθείσαι. Μάλιστα, από 1/7 έως 12/7 οι θετικές γωνίες Αφροδίτης-Δία-Άρη εκτοξεύουν την αισθηματική σου ζωή στο κόκκινο. Ο Ιούνης ενέχει και επιστροφές ερώτων του παρελθόντος. Ο Ιούλης ερωτικός και δη στο πρώτο μισό. Οργάνωσε διακοπές και στο διάστημα από τις 5/8 έως τις 30/8, όπου θα έχεις ιδιαίτερα ταξιδιάρικη διάθεση και επικοινωνιακό χάρισμα.

Λέων: Ιδανικό το διάστημα από τις 12/7 έως τις 5/8 με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να εκτοξεύει την ομορφιά σου, την γοητεία σου, την φιλαυτία σου στα ύψη. Αρέσεις, ποθείς και ποθείσαι! Ο Αύγουστος δεν είναι άσχημος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ερωτική σου ζωή και στην ανέφελη προσωπικότητα σου, απλά σε πιάνει ένα καταναλωτικό όργιο. Πρόσεχε μην βγεις εκτός budget. Κράτα άδεια και για τον μήνα Σεπτέμβρη που Δία-Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου χαρίσουν επικοινωνιακούς πόντους και ταξιδιάρικη διάθεση.

Παρθένος: Οργάνωσε τις διακοπές σου στο διάστημα από τις 18/6 έως τις 12/7. Η Αφροδίτη σου χαρίζει πόντους κοινωνικότητας και μπορείς να περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και τις παρέες σου. Ιδανικό διάστημα από τις 5/8 έως τις 30/8 που η Αφροδίτη διελαύνει το ζώδιο σου μαζί με τον Δία. Πανηγυρική λάμψη, γοητεία, εύνοια και ευεργεσία. Μία φορά στα 12 χρόνια απολαμβάνεις αυτήν την επιρροή. Υστερόγραφο: Κοντινά ταξίδια, μικρές εξορμήσεις τον Αύγουστο μιας και ο Άρης από τον Τοξότη θα σε τρέξει επικίνδυνα για οικογενειακά ζητήματα. Προς αποφυγήν ο Σεπτέμβρης!

Ζυγός: Οργάνωσε τις διακοπές σου στο διάστημα από τις 12/7 έως τις 5/8 όπου κερδίζεις σε διάθεση, χιούμορ, εξωστρέφεια. Οργάνωσε ταξίδια και αποδράσεις. Σίγουρα σε ευνοεί το διάστημα από τις 30/8 έως τις 23/9 όπου Δίας και Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε συνεπαίρνουν σε ένα μεγάλο πανηγύρι. Σχέσεις, συνεργασίες και νέοι έρωτες. Επισημοποιήσεις.

Σκορπιός: Διακοπές στο διάστημα από τις 18/6 έως τις 12/7 θα το συνιστούσα. Εξωστρέφεια, αισιοδοξία, περιπετειώδης διάθεση. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Ο Ιούλης με τον Άρη στο ζώδιο σου ιδιαίτερα ερωτικός, τονίζει την λίμπιντο και την σεξουαλικότητα σου. Εξαιρετικό το διάστημα από τις 6/8 έως τις 30/8. Επικοινωνία στο φόρτε, όμορφες διακοπές με φιλικά πρόσωπα!

Τοξότης: Ιδανικότερο το διάστημα από τις 12/7 έως τις 5/8 καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα τονώνει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθηση σου και δημιουργεί μία πιο light-hearted διάθεση. Φλερτ, περιπετειώδης διάθεση. Δεν λέμε όχι και στο διάστημα από τις 18/6 ως τις 12/7 καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δένει την ερωτική σου ζωή και σας φέρνει πιο κοντά με το άτομο που ποθείς. Εάν όμως είσαι χωρισμένος ξίνει πληγές. Το καλό νέο κράτησε το για τις 9/9 μέχρι τις 23/9 που ανοίγεις έναν νέο κύκλο πραγμάτων στην ζωή σου.

Αιγόκερως: Σούπερ διάστημα για διακοπές εκείνο από τις 18/6 έως τις 12/7. Νέες γνωριμίες, φλερτ, διασκεδάσεις, έξοδοι. Κοινωνική ζωή, δικτύωση. Στο διάστημα από τις 12/7 έως τις 5/8 έρχεσαι πιο κοντά με τον/την σύντροφο σου. Όμορφες στιγμές στο ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης. Τέλειο διάστημα εκείνο από τις 5/8 έως τις 30/8. Αφροδίτη-Δίας στην Παρθένο υπόσχονται τα καλύτερα. Ταξίδια, επικοινωνιακή διάθεση, απεγκλωβισμό.

Υδροχόος: Σίγουρα σε συμφέρει να οργανώσεις τις διακοπές σου στο διάστημα από τις 12/7 έως τις 5/8 με την Αφροδίτη απέναντι σου. Ευνοεί την ερωτική σου ζωή αλλά και τις σχέσεις σου. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια. Ενώ κάποιες επαγγελματικές ημικρανίες υποχωρούν. Ο Αύγουστος πολλά υποσχόμενος μήνας για διακοπές, γεμάτος πάθος, αυξημένη λίμπιντο και έντονα ερωτικές διαθέσεις. Το υπερτέλειο έρχεται από τις 9/9 ως τις 23/9 όπου Δίας-Αφροδίτη απογειώνουν τις προοπτικές σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Ιχθείς: Οργάνωσε τις διακοπές σου στο διάστημα από τις 18/6 έως τις 12/7 καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ευνοεί τον αισθηματικό σου βίο, αυξάνει την ερωτική σου διάθεση ενώ και η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον Σκορπιό εκτοξεύει τον ερωτισμό σου, την ενέργεια σου στα ύψη. Από τις 5/8 έως τις 30/8 η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντι σου υπόσχονται όμορφες διακοπές, με όμορφες στιγμές στην συντροφική σου ζωή. Φυσικά, δεν θα είσαι εντελώς ανενόχλητος/η καθώς ο Άρης από το ζενίθ θα φέρνει επαγγελματικές σκοτούρες. Τα καλά νέα έρχονται από τις 30/8 και δη από τις 9/9 όπου Δίας και Αφροδίτη σε φέρνουν πιο κοντά με τον/την σύντροφο σου. Πιθανή απόκτηση απογόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου