Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Αστρολογική Ατζέντα Ιουλίου

1/7: Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας & Αφροδίτη εξάγωνο Δίας. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα παθιασμένες και πολλές φορές μας διακατέχουν συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, ελέγχου. Αποφύγετε εμμονικές συμπεριφορές καθώς οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία. Έντονη σεξουαλικότητα, φλογερά πάθη. Η ίντριγκα και το παρασκήνιο μας διεγείρουν. Ωστόσο, το εξάγωνο είναι βοηθητικό και μας βοηθάει να βρούμε τις ισορροπίες ώστε να απεγκλωβιστούμε από αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις. Χιούμορ, ζωντάνια, πληθωρικότητα συναισθημάτων. Ανατέλλουν νέες σχέσεις-συνεργασίες γεμάτες προοπτική. Μας βοηθούν να δούμε την ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Τυχερές οικονομικές συμφωνίες αλλά και ροπή στις δαπάνες. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. Τυχεροί αποδέκτες της επιρροής; Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

3/7: Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας. Οι ευαισθησίες, ο ρομαντισμός και το αίσθημα συγχώρεσης χτυπούν κόκκινο. Μπορούμε να αναπτύξουμε τα ιδανικά μας, τα ιδεώδη μας και τον ανθρωπισμό μας. Η φιλευσπλαχνία και η φιλανθρωπία αναδεικνύονται. Οι σχέσεις τονώνονται και τυχόν προβλήματα ξεπερνιούνται. Όσοι έχουν άδεια μπορούν να περάσουν εξαιρετικά. Εύνοια σε ζητήματα οικογενειακά. Συναισθηματική πληρότητα, γαλήνη, ηρεμία. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

4/7: Νέα σελήνη στον Καρκίνο. Δυναμικά νέα ξεκινήματα, εύνοια σε θέματα αγορών-πωλήσεων, ακίνητης περιουσίας αλλά και σε οικογενειακές σχέσεις. Το συναίσθημα ανακτά δύναμη. Η θετική συμβολή του Ποσειδώνα εξυψώνει την πνευματικότητα ενώ και η συμμετοχή του Ερμή μας βοηθάει να συγκρατούμε - επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες χωρίς να τις κοινοποιούμε. Χαρισματικός Ερμής για την καλή μνήμη και την συλλογή πληροφοριών. Η συμμετοχή των δεσμών της σελήνης ανοίγει νέους δρόμους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φαντασία, εύνοια στον καλλιτεχνικό χώρο. Νέα ξεκινήματα και δυναμικές εκκινήσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Θετικές εξελίξεις για Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς.

5/7: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας. Η διαίσθηση, η καλή μνήμη χαρακτηρίζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε. Η ρηχότητα δεν έχει θέση στην ζωή μας. Αναζητούμε την ψυχική ταύτιση. Έλξη για το παράνομο. Ταξίδια και αποδράσεις ευνοούνται. Η τρυφερότητα και η ευαισθησία του λόγου λυγίζουν ακόμα και τα σίδερα. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

6&7/7: Ποικίλες και πολλές οι επιρροές το διήμερο-τριήμερο. Ήλιος και Σελήνη σε αμοιβαία υποδοχή. Ο Ήλιος στο σπίτι της Σελήνης (Καρκίνος) και η Σελήνη στο σπίτι του Ήλιου (Λέων). Η επιρροή τονώνει τις διαθέσεις μας. Φλερτ, χαρά, διασκεδάσεις, συναίσθημα, κοσμικές δεξιώσεις, λάμψη, υπεροχή. Η όψη λειτουργεί σαν σύνοδος και ακολουθεί της νέας Σελήνης. Αφθονία-Πλούτος! Εύνοια ανεξαρτήτως ζωδίου για όλους!

Ερμής τρίγωνο Άρης: Μία όψη που κάνει το νου ιδιαίτερα ταχύτατο, σφαιράτο. Η οξυδέρκεια, το μαύρο χιούμορ μας συντροφεύουν. Η επικοινωνία στα καλύτερα της. Γρήγορη αντίληψη, ταχύτατες αντιδράσεις, ευελιξία μπορούν να φανούν σωτήριες ώστε να προωθήσουμε την δράση μας και τις φιλοδοξίες μας. Κοφτερός νους, σαρκαστικές διαθέσεις. Εύνοια γύρω από ζητήματα οικογενειακά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφής. Η ανάγκη για μάθηση και διανοητικό διαφωτισμό στα ύψη. Πείσμα, αποφασιστικότητα και ικανότητα στις αναλύσεις. Τυχεροί αποδέκτες; Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Ερμής σύνοδος Ήλιος: Μία όψη που κάνει την επικοινωνία ιδιαίτερα ευαίσθητη, καθόλου ρηχή και επιφανειακή. Πολλές φορές κρύβονται δεύτερες σκέψεις από αυτό που θα πούμε και θα εκφράσουμε. Η ανάγκη μας για έκφραση μέσω του νου και του συναισθήματος χτυπάει κόκκινο. Έντονα εκφραστικές ημέρες, με ιδιαίτερη κοινωνικότητα αλλά και νευρικότητα. Οι πολλές σκέψεις μπορούν να εξαντλήσουν τον νου. Συλλέξτε τα απαραίτητα. Εξομάλυνση οικογενειακών σχέσεων και βελτίωση του επικοινωνιακού υποβάθρου. Τυχεροί αποδέκτες της επιρροής; Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Ερμής αντίθεση Πλούτωνας: Ψυχολογικές μεταπτώσεις και μεταπτώσεις του νου. μελαγχολία, φανατισμός, προκλητικότητα στον λόγο, τάσεις εκδίκησης, κακία, πικρόχολα σχόλια. Μία όψη που ευνοεί τις αναλύσεις, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε καθώς μπορούμε να γίνουμε απόλυτοι-δογματικοί και ακραίοι. Πιθανώς να ειπωθούν λόγια που πληγώνουν. Προσοχή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι και δη του δευτέρου δεκαημέρου.

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός: Οι σχέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορούμε να φανούμε περίεργοι, παράξενοι, απόμακροι και συναισθηματικά ψυχροί. Πιθανοί χωρισμοί, παράξενες και ανεξήγητες συμπεριφορές. Χρειάζεται να δείξουμε ανοχή και ανεκτικότητα στα θέλω και στις επιθυμίες των άλλων καθώς οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν λείαν ευκόλως. Φόβος για δέσμευση, ροπή στην ανεξαρτησία και την αποδέσμευση. Τάση και ροπή προς τις ανορθόδοξες σχέσεις-φιλίες. Πειραματισμός στον έρωτα. Προσοχή σε απρόσμενες ρήξεις και σε ψυχρότητα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

8/7: Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας: Πάθος, ερωτισμός, σαγήνη, λαγνεία. Το φως του Ήλιου κοντράρεται με τον σκοτεινό Πλούτωνα έτσι χρειάζεται δύναμη ψυχής ώστε να καταπολεμήσουμε φοβίες, ανασφάλειες και να δείξουμε ανοχή στις σχέσεις μας. Οι ανασφάλειες, οι φοβίες και οι εμμονές μπορούν να μας κάνουν κτητικούς, ζηλιάρηδες και εκδικητικούς. Πείσμα, παράνοια, εμμονή, ανάγκη για άνοδο πατώντας ακόμη και επί πτωμάτων. Φανατισμός. Οι σχέσεις αποκτούν μία πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση και μπορούμε να απολαύσουμε έντονες συντροφικές στιγμές έχοντας αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις βάλλονται. Προσοχή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Ερμής και Δίας σε εξάγωνο βελτιώνουν την επικοινωνία και μας ωθούν σε επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες-συνδιαλλαγές. Οι έμποροι, οι συγγραφείς δέχονται εύνοια σημαντική. Ο λόγος, η επικοινωνία και το μυαλό μπορούν να ενώσουν. Οι έντονες συναισθηματικές δονήσεις, τα δυνατά-δυναμικά συναισθήματα που δημιουργούνται όπως ελέχθη παραπάνω μπορούν να βρουν σημαντική διέξοδο δια του λόγου και της επικοινωνίας. Χιούμορ, αισιοδοξία και εγκεφαλικές αποδράσεις. Εύνοια για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθείς.

9-10/7: Ήλιος εξάγωνο Δίας. Μία όψη τυχερή, που προσφέρει αισιοδοξία, ζωντάνια, ζωτικότητα, χιούμορ και τονώνει τις διαθέσεις μας. Αισιοδοξία, μεγαλείο συναισθηματικό, γενναιοδωρία, πληθωρικότητα, έμπνευση και τύχη. Το συναίσθημα εμπλέκεται με την λογική και την πράξη για αυτό τι καλύτερο από το να αποδεικνύουμε εμπράκτως τα συναισθήματα μας και την αγάπη μας. Τυχεροί; Παρθένοι, Ιχθείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι αλλά και Λέοντες-Τοξότες.

11/7: Ερμής τετράγωνο Ουρανός: Μία όψη έντονα ηλεκτρική, νευρική. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς ο λόγος μας γίνεται κοφτός, απότομος και εμείς φαινόμαστε εντελώς παράξενοι. Αδυναμία συγκέντρωσης, αψύς τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. Εκκεντρικές ιδέες, χάσμα, ρήξεις και επικοινωνιακά μπλακ άουτ. Επιθετικότητα στον λόγο, έλλειψη ανεκτικότητας στις ιδέες των άλλων. Αλαζονεία. Προσοχή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

12/7: Αφροδίτη στον Λέοντα. Επιθυμούμε τον θαυμασμό στις σχέσεις, θέλουμε να θαυμάζουμε αλλά και να μας θαυμάζουν. Ερωτισμός, δραματικότητα, πάθος, θεατρινισμός. Μεγαλοψυχία και γενναιοδωρία. Τρυφερότητα αλλά και έντονες συναισθηματικές απαιτήσεις. Ο έρωτας παίρνει φωτιά μέσα στο καλοκαίρι. Οι σχέσεις γίνονται παιχνίδι και ανακτούν κάτι από την παιδικότητα και την λάμψη του Λέοντα. Εύνοια σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο Λέοντες, Κριοί και Τοξότες. Στο συν Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί.

14/7: Ερμής στον Λέοντα. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η εν λόγω θέση γιατί μας κάνει ξεροκέφαλους, πεισματάρηδες και αγύριστα κεφάλια έτσι η αδιαλλαξία χτυπάει κόκκινο. Ωστόσο, παρ όλα αυτά η επικοινωνία γίνεται άκρως δημιουργική, φωτεινή, εξωστρεφής και αισιόδοξη. Δυνατός νους, γεμάτος προκαταλήψεις. Εμπιστοσύνη στο σύστημα ιδεών μας και μη δεκτικότητα στις ιδέες των άλλων. Η τάση για επίδειξη και επιδειξιομανία είναι έντονες. Αλαζονεία λόγου, έπαρση.
Υστερόγραφο: Ερμής και Αφροδίτη συμβαδίζουν στον Λέοντα κάτι που κάνει τα συναισθήματα μας και τον τρόπο σκέψης μας πληθωρικά, φωτεινά, μεγαλόκαρδα. Μία όψη που ευνοεί τα φλερτ και προκαλεί το ανικανοποίητο στην επικοινωνία και στον έρωτα. Προσοχή σε έξοδα και δαπάνες. Εύνοια σε επικοινωνιακό επίπεδο Λέοντες, Κριοί και Τοξότες. Στο συν Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί.


16/7: Ήλιος τετράγωνο Ουρανός. Μία όψη νευρική, ηλεκτρική. Κεραυνοβόλοι έρωτες χωρίς ημερομηνία διάρκειας και με ταχεία λήξη. Πιθανοί χωρισμοί και αποχωρισμοί. Αντισυμβατικότητα στις σχέσεις και ανορθόδοξες φιλίες. Απόκλιση από τα κοινωνικά στάνταρ και πρότυπα. Διαταραχή του εγώ αλλά και των πολύ προσωπικών μας σχέσεων. Υψηλή διάνοια, ατομικότητα, διάσπαση του εμείς. Προσοχή στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις-συνεργασίες. Προσοχή στις απότομες ρήξεις και δη για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

17/7: Ήλιος τρίγωνο Άρης και τα επίπεδα ενέργειας ιδιαίτερα υψηλά. Ενέργεια, ζωντάνια, ζωτικότητα, δυναμισμός, μαχητικότητα, διαίσθηση, παρατηρητικότητα. Έντονα συναισθηματική όψη που χαρίζει πληθωρικά συναισθήματα, ερωτισμό, τρυφερότητα. Ευνοούνται οι πολύ προσωπικές σχέσεις και ο έρωτας. Πάθος, σεξουαλικότητα που κλείνει πληγές και τραύματα.
Αφροδίτη σύνοδος Ερμής. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία σε σχέση με τον νου. Σύμπνοια συναισθήματος, απόψεων και ιδεών. Ανάγκη για ισορροπία στην σκέψη και στην συναισθηματική-συντροφική ζωή. Ανάγκη για έκφραση της τρυφερότητας, της αγνότητας, της αθωότητας και της παιδικότητας. Στοργή, γοητεία, λάμψη, χαρά, διασκέδαση, αφθονία. Είμαστε ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλοι αρκεί να ακούμε τις γνώμες των γύρω μας και να μην πιστεύουμε υπέρμετρα στα πιστεύω μας. Οι σχέσεις τονώνονται ιδιαίτερα. Το αποκορύφωμα της εύνοιας για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς αλλά και για Κριούς, Λέοντες.

19-20/7: Ερμής σύνοδος Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Ο έρωτας σταθεροποιείται. Ξεπροβάλλουν νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που δέχονται την εύνοια του Κρόνου. Σταθεροποίηση σε οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Τυχερές ημέρες για εμπορικές συμφωνίες, συνδιαλλαγές και διαπραγματεύσεις. Ωριμότητα, σοφία, εγκράτεια, σύνεση, αξιοπρέπεια, κύρος. Μπορούμε να εμπιστευτούμε συναισθήματα και ιδέες. Ο λόγος και το συναίσθημα σε περίοπτη θέση.Εύνοια για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

22/7: Ο Ήλιος στον Λέοντα! Χρόνια πολλά Λέοντες! Ο Ήλιος στο σπίτι του. Χρυσαφένια ψυχή, μεγαλείο καρδιά, πληθωρικότητα, γενναιοδωρία, δοτικότητα, στοργή. Αλαζονεία, εγωισμός, ισχυρότητα. Εκφραζόμαστε ανοιχτά, απροκάλυπτα, είμαστε ενθουσιώδεις, περήφανοι και αυτοκρατορικοί. Αφοσιωμένοι στους στόχους μας, στα θέλω μας και στις επιθυμίες μας.

27/7: Ερμής τρίγωνο Ουρανός. Μία όψη που ευνοεί την επικοινωνία, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, ειδήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Ο λόγος ιδιαίτερα εύστροφος, κοφτερός. Η ανάγκη για διανοητικό φωτισμό, πνευματικότητα μας συντροφεύει. Νους ελεύθερος, ανεξάρτητος, αντισυμβατικός. Διαισθητικότητα νου και έντονη διάθεση για σοκαριστικό χιούμορ. Εύνοια για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους. Δίδυμοι από κοντά. Το ίδιο και οι Παρθένοι.

29/7: Ερμής τετράγωνο Άρης. Προσοχή στην οδήγηση, στον τρόπο που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε καθώς μπορούμε να γίνουμε επιθετικοί, αλαζονικοί, επαιρόμενοι. Ακαμψία απόψεων, δογματισμός, φανατισμός. Μπορούμε να γίνουμε ιδιαίτερα σοκαριστικοί και εριστικοί. Πιθανή η διανοητική εξουθένωση λόγω πολλών σκέψεων. Προσοχή σε πονοκεφάλους, ημικρανίες αλλά και σε ατυχήματα, κοψίματα και καψίματα. Προσοχή και βραχυκυκλώσαμε! Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι προσέχετε για αν έχετε.

30/7: Ο Ερμής στην Παρθένο. Στο σπίτι του. Ο τρόπος που επικοινωνούμε γίνεται ευέλικτος, κοφτερός, σταράτος, μετρημένος. Ένα και ένα κάνουν δύο. Τετράγωνη λογική, οριοθετημένη με πρακτικές και οργανωτικές ικανότητες. Η λογική ανακτά δύναμη. Πνευματώδης και έντονα χιουμοριστικός Ερμής που μας κάνει λάτρεις του καυστικού χιούμορ και του πνεύματος. Προσοχή στην υπερβολική κριτική και στην υπερανάλυση τόσο των σκέψεων όσο και των συναισθημάτων. Εύνοια για Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους και του έχοντες Ερμή στα εν λόγω ζώδια!

31/7: Ήλιος στον Λέοντα, Σελήνη στον Καρκίνο. Τα φώτα στο σπίτι τους. Πόση λάμψη σε αυτόν τον μήνα;! Όλοι να περάσετε όμορφα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου