Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ήλιος & Ερμής στον Σκορπιό (Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-30/10)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής & λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας Ήλιος και Ερμής κάνουν την είσοδο τους στο βαθύ, διεισδυτικό ζώδιο του Σκορπιού. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφής, ασφάλειας αλλά και βαθύτερα ψυχολογικά-συναισθηματικά στο προσκήνιο. Έμφαση στην ερωτικοσεξουαλική ζωή. Όλη την εβδομάδα φλερτάρουμε με την στενή σύνοδο Ερμή-Ήλιου στον Σκορπιό (κορυφώνεται την Πέμπτη 27/10 το απόγευμα αλλά η ισχύς της μας επηρεάζει όλη την επόμενη εβδομάδα. Αναλυτικότερα:

Κριός: Έμφαση σε οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα αλλά και σε οικονομικές διευθετήσεις εκκρεμοτήτων. Ροπή στην κατανάλωση και στις δαπάνες. Ιδανική περίοδος για ψυχανάλυση και έντονη επιθυμία για εις βάθος ένωση με τον/την σύντροφο σας. Συζητήσεις γεμάτες ερωτισμό και σεξουαλικά υπονοούμενα. Μυστικοπάθεια, αδυναμία έκφρασης των ιδεών σας. ΥΓ: Προσοχή για εσάς του Απριλίου στα επαγγελματικά, ελλοχεύουν εντάσεις.

Ταύρος: Έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες και στην συντροφική ζωή. Οι άλλοι απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας και γίνονται προτεραιότητα σας. Βελτίωση της επικοινωνίας στις συναναστροφές σας και μεγαλύτερη ικανοποίηση στον τομέα "επικοινωνίας-έκφρασης-κατανόησης" από τους τρίτους. Έντονα ερωτικός λόγος, γεμάτος υπονοούμενα. ΥΓ: Αισιοδοξία, δράση, αφύπνιση, ηγεσία, ηγετικές κινήσεις. Οικονομικά ίσως ανακάμψετε.

Δίδυμοι: Έμφαση σε εργασιακά ζητήματα αλλά και μια καθημερινότητα γεμάτη τρέξιμο-υποχρεώσεις. Ιδανικό διάστημα για αναζήτηση εργασίας εάν είστε άνεργοι ή και βελτίωση των σχέσεων με συνεργάτες. Ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή σας. Ιδανικές ημέρες για έναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων ή άθληση. Περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Κρατήστε τις ιδέες σας για εσάς στον χώρο εργασίας σας. ΥΓ: Η αισθηματική σας ζωή αλλά και οι σχέσεις-συνεργασίες σας ευνοούνται δεόντως λόγω Αφροδίτης στον Τοξότη.

Καρκίνος: Έμφαση στον έρωτα, την δημιουργία, την χαρά της ζωής. Διάθεση, κέφι, διασκεδάσεις, εξωστρέφεια. Έμφαση στην κοινωνική ζωή. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Ιδανική εβδομάδα για να πλησιάσετε τον/την σύντροφο σας και να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Ερωτισμός, άνεση κινήσεων. Αποκατάσταση αισθηματικής ζωής που περνάει και περιόδους έντασης κατά περιόδους. Επιχειρηματικότητα-επαγγελματικές ευκαιρίες. ΥΓ: Προσοχή οι γεννημένοι τον Ιούλιο σε σχέσεις-συνεργασίες και στον έρωτα.

Λέων: Έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Περισσότερη ανάγκη για ενδοσκόπηση και απόσυρση. Η επικοινωνία με τους οικείους αλλά και με όσους εσείς θεωρείτε οικογένεια σας βελτιώνεται σημαντικά. Αναμνήσεις, νοσταλγικότητα, απόδραση στο παρελθόν, στις ρίζες σας. Πιθανή επιστροφή ερώτων από το παρελθόν. ΥΓ: Η Αφροδίτη στον Τοξότη βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή και σας φέρνει πιο κοντά στον/στην σύντροφο σας. Βελτιώστε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Παρθένος: Ερμής & Ήλιος στον Σκορπιό τονίζουν και τονώνουν την ανάγκη σας για επικοινωνία, έκφραση, μετακινήσεις, ταξίδια και αποδράσεις. Έμφαση σε σπουδές αλλά και σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Ωστόσο, ο λόγος σας είναι μυστήριος, δεν αποκαλύπτετε τα μυστικά σας και δημιουργείτε ασάφειες. Προσοχή στα μηνύματα που δίνετε. Ιδανική εβδομάδα για συνεντεύξεις και αποστολή βιογραφικών. ΥΓ: Βελτίωση οικογενειακών-προσωπικών σχέσεων-αύξηση εισοδήματος, ρευστότητα.

Ζυγός: Έμφαση σε θέματα οικονομικά, έκτακτα έξοδα, ανάγκη για δαπάνες και κατανάλωση ώστε να ικανοποιήσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Ενασχόληση με την ιδεολογία σας και το σύστημα αξιών σας. Αυτοπεποίθηση. ΥΓ: Προσοχή οι του Οκτωβρίου σε ζητήματα οικογενειακά, δεν αποκλείεται να τρέξετε για δικούς σας. Εύνοια από σχέσεις-συνεργασίες αλλά και από τρίτους. Βελτίωση των συνθηκών στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός: Χρόνια πολλά! Γεμίζετε ενέργεια, δύναμη, ζωντάνια. Ήλιος & Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνουν πρωταγωνιστές. Ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε-δώσε σας συντροφεύουν. Πολλές σκέψεις, σχέδια και πλάνα για το μέλλον. Προωθήστε ιδέες, συμφωνίες, επωφεληθείτε μέσω της πειθούς σας. Ο λόγος σας γοητεύει. Αύξηση αποδοχών, εισοδηματική ανάκαμψης-ανακούφιση. ΥΓ: Προσοχή σε σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και με τον νόμο.

Τοξότης: Ήλιος & Ερμής στον δωδέκατο δημιουργούν εσωστρέφεια, με πολλές σκέψεις και μυστικά που θέλετε να αποκρύψετε. Επιθυμείτε την ιδιωτικότητα σας. Εργάζεστε μόνοι σας, παρασκηνιακά και πολλές φορές τα λόγια σας είναι όλο υπονοούμενα δημιουργώντας ασάφειες και αποπροσανατολισμό. Τυχερότατη περίοδος για εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό σας και περισσότερη αυτονομία. Υγεία και ψυχολογία στο συν. ΥΓ: Οικονομικές ανασφάλειες, ανησυχίες, ροπή στην κατανάλωση και τις δαπάνες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας ομορφαίνει, κερδίζετε εντυπώσεις μέσω της αρμονίας και της γλυκύτητας σας. Εύνοια από φίλους-συλλογικούς χώρους.

Αιγόκερως: Ήλιος και Ερμής στον Σκορπιό δίνουν έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Αυξάνεται η εξωστρέφεια σας και γίνεστε πιο δημοφιλείς-κοινωνική. Υλοποίηση στόχων-σχεδίων. Εύνοια από φίλους και ευχάριστες συγκεντρώσεις-επικοινωνίες μαζί τους. ΥΓ: Ο Άρης στο ζώδιο σας εντείνει το αγωνιστικό σας προφίλ και σας κινητοποιεί ώστε να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Επιθυμείτε η συντροφική-αισθηματική σας ζωή να μείνει στο παρασκήνιο. Επαγγελματική επιτυχία-άνοδος-αναγνώριση.

Υδροχόος: Ήλιος & Ερμής στον Σκορπιό δίνουν ώθηση στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε φιλοδοξίες σας. Αύξηση πελατολογίου ελευθέρων επαγγελματιών, καλυτέρευση συνθηκών με συνεργάτες για τους υπόλοιπους. Εύρεση σε κοσμικά γεγονότα και event. Η Αφροδίτη στον Τοξότη γλυκαίνει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει αισιοδοξία, εξωστρέφεια, ελπίδα, χαμόγελο. Επιτυχία σε επαγγελματικά και νομικές υποθέσεις. ΥΓ: Προσοχή στην υγεία και σε αθέμιτους ανταγωνισμούς. Πιθανά πισώπλατα μαχαιρώματα.

Ιχθείς: Ήλιος & Ερμής στον Σκορπιό φέρνουν αισιοδοξία, χαρά, ανανέωση δυνάμεων και διάθεσης μέσα από ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Τύχη και επιτυχία σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε νομικές υποθέσεις-εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει επαγγελματική επιτυχία-αναγνώριση και έσοδα που τονώνουν το εισόδημα σας. Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας βαθαίνει. ΥΓ: Προσοχή σε καυγάδες, τσακωμούς και διαπληκτισμούς με φιλικά πρόσωπα. Γενικότερα, ανακτάτε την αισιοδοξία σας και το κλίμα βελτιώνεται παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου