Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Ιχθείς

Γενικές Προβλέψεις
Ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται σημαντική εύνοια μέχρι τις 10/10 καθώς ο «ευεργέτης» Δίας διελαύνει από τον Ζυγό και τον τομέα εκείνον του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με χρήματα, κληρονομιές, δάνεια, διατροφές, ασφάλειες ή την εφορία. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε οικονομική στήριξη από τρίτους ή από τον/την σύντροφο σας. Επιπλέον, εύνοια δέχονται ο ερωτικός σας βίος αλλά και η ερωτικοσεξουαλική σας ζωή καθώς αναζητάτε ουσιαστικότερη σύνδεση με το ταίρι σας. Από τις 10/10 και έπειτα η εύνοια επεκτείνεται σε κάθε φάσμα της ζωής σας ενώ ιδιαίτερα ευνοημένος είναι ο τομέας των επαγγελματικών σας. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και η κοινωνική σας ζωή τονώνεται. Ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις, απαιτητικά ωράρια αλλά παράλληλα σας αναδεικνύει κοινωνικά και επαγγελματικά. Με αυτόν τον τρόπο ανέρχεστε κοινωνικά και η επαγγελματική σας κλίμακα ανεβαίνει ιεραρχία. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει εισοδηματική ρευστότητα, αστάθεια και οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Πολλές φορές έχετε βιώσει ότι ο τομέας των οικονομικών σας είναι «σαν ασανσέρ» ενώ κατά καιρούς προκύπτουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Ωστόσο, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό σας ωθεί να γίνετε πιο καινοτόμοι, επαναστάτες και να διεκδικήσετε ένα καλύτερο οικονομικό αύριο. Αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σας επηρεάζει εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου κάνοντας σας περισσότερο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Πολλοί Ιχθείς πραγματοποιείτε ένα όνειρο ζωής που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα εκπληρώνατε ενώ άλλοι βιώνετε συναισθηματικές ή γενικότερες απογοητεύσεις λόγω υποκειμενισμού, έλλειψης ρεαλισμού και εξιδανίκευσης καταστάσεων ή ανθρώπων. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ενισχύει εσάς στο δεύτερο δεκαήμερο βοηθώντας σας να εκπληρώσετε στόχους σας, φιλοδοξίες και όνειρα σας. Φίλοι, συνεργάτες και ομοϊδεάτες φαίνεται πως σας στηρίζουν. Το νέο έτος αποτελεί συνέχεια των αλλαγών της περασμένης χρονιάς ή καλύτερα οι αλλαγές που βιώνετε είναι απόρροια των εξελίξεων του περασμένου έτους. 

Υγεία – Ψυχολογία
Ο τομέας «υγεία-ψυχολογία» δέχεται διαφορετικές επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί. Ο Κρόνος από τον Τοξότη καλεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε θέματα με τα οστά σας ενώ γενικότερα πρέπει να διασφαλίζετε ώρες για προσωπική ανάπαυλα και ξεκούραση καθώς οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και τα εξαντλητικά ωράρια απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Οι γεννημένοι από τις 12/3 έως τις 22/3 μεριμνήστε περισσότερο για θέματα υγείας, κάντε συχνά τσεκ απ ώστε να προφυλαχτείτε από πιθανά προβλήματα. Τα προβλήματα σαφώς δεν είναι μοιραία και έχουν λύση. Υιοθετήστε ένα πιο σωστό-ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, προσθέστε την άσκηση και την γυμναστική στη ζωή σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο και συγκεκριμένα στις 26-27-28/2 και 1-2/3 προσέχετε την υγεία σας και την διατροφή σας, αποφύγετε καταχρήσεις όπως το αλκοόλ και μην εθίζεστε σε βλαβερές συνήθειες. Χρειάζεται να μεριμνάτε για ζητήματα δερματολογικά-αιματολογικά καθώς κάποιοι δείκτες μπορεί να παρουσιάζονται διαστρεβλωμένοι. Θα συνιστούσαμε τον επανέλεγχο και την επανεξέταση. Οι μήνες Ιανουάριος και Μάιος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να είναι εξασθενημένο. Πάρτε βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και αθληθείτε με μέτρο. Ωστόσο, ο Ιανουάριος ενδείκνυται καλλωπισμό, ομορφιά και  θεραπείες. Αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου. Στο διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 ο Άρης από τον Λέοντα σας καλεί να είστε προσεκτικοί στον εν λόγω τομέα. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο φέρνουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, διακυμάνσεις διάθεσης ενώ παράλληλα μπορεί να έλθει στο φως ένα πρόβλημα υγείας, για το οποίο θα χρειαστεί να μεριμνήσετε. Συνοψίζοντας, οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος Μάιος και Αύγουστος χρήζουν κάποιας περισσότερης προσοχής ενώ το πρώτο δίμηνο της άνοιξης καλό είναι να αποφευχθούν αισθητικές επεμβάσεις ή επεμβάσεις ομορφιάς. 

Σπίτι – Οικογένεια 
Ο τομέας «σπίτι-οικογένεια» εξελίσσεται ομαλά μέσα στην νέα χρονιά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ανησυχίες. Οι όποιες αλλαγές είναι προϊόν των περασμένων ετών και των αλλαγών που προηγήθηκαν. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στο διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 καθώς ο Άρης από τους Διδύμους πυροδοτεί εντάσεις με άτομα της οικογένειας σας ή με πολύ οικεία πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τρέξετε για άτομα της οικογένειας σας καθώς η συνδρομή σας θα φανεί πολύτιμη. Προσέχετε τους εγωισμούς και τις ρήξεις. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων και επενδύσεις. Από τις 26/5 έως τα τέλη Ιουνίου αναμένεται ένα μοναδικό διάστημα έτσι μπορείτε να γεφυρώσετε τις όποιες διαφορές προηγήθηκαν. Ο Ιούνιος βοηθάει να συσφίξετε ενδοοικογενειακές σχέσεις ενώ παράλληλα υπόσχεται καλύτερες εξελίξεις σε ζητήματα αγοράς-πώλησης ακινήτων. Ο Ιούλιος είναι ιδανικός μήνας, προσφέρει αναγέννηση ενώ υπόσχεται όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειας σας, ψυχολογική δόμηση και ενδυνάμωση. Το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις από το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Ο μήνας Φεβρουάριος ίσως χρειαστεί κάποια προσοχή κοντά στις 26/2 ενώ παράλληλα το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου καλό είναι να μην παραμελήσετε ζητήματα επαγγελματικά ή καριέρας στον βωμό της οικογένειας σας. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 
Δύο τομείς πολλά υποσχόμενοι, γεμάτοι αλλαγές, προκλήσεις αλλά και επιτυχίες ή θετικές εξελίξεις. Ο Κρόνος από τον Τοξότη πιέζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου (10/3 έως 22/3) φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση αλλά και καταξίωση. Πιθανά σενάρια; Μία προαγωγή, μία αναβάθμιση, αλλαγή καριέρας ή εργοδότη. Σίγουρα πρέπει να οργανωθείτε, να κινηθείτε μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή κόντρα στον χαοτικό εαυτό σας. Όλα αυτά θα σας ωθήσουν ένα σκαλί ψηλότερα με αποτέλεσμα την κοινωνική σας καταξίωση-αναγνώριση. Τα ωράρια εξαντλητικά αλλά και εσείς έτοιμοι να κοπιάσετε ώστε να ανέλθετε ιεραρχικά επαγγελματική κλίμακα. Μάλιστα, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο (κορύφωση στις 28/8) ο Δίας και ο Κρόνος σε θετική γωνία μεταξύ τους υπόσχονται επαγγελματική αναρρίχηση, άνοδο, προαγωγή αλλά και χρήμα. Τα δύο φορές επαναλαμβανόμενα τρίγωνα Κρόνου-Ουρανού τους μήνες Μάιο και Νοέμβριο υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίες, τύχη και εύνοια σε οικονομικό επίπεδο. Συνδυάζοντας την πειθαρχία σας, τις αξίες σας, αγωνιζόμενοι σκληρά με την καινοτομία, το προοδευτικό σας πνεύμα και τις ιδέες σας μπορείτε να επιτύχετε ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Η επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα σας αβαντάρουν. Η νέα χρονιά κάνει πρεμιέρα με έντονα, εξαντλητικά ωράρια, πρόσθετες ώρες εργασίας αλλά και αναγνώριση, δημοτικότητα και φήμη. Προωθήστε επαγγελματικές φιλοδοξίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο ίδιο μοτίβο σας βρίσκει ο τελευταίος μήνας της άνοιξης μόνο που το ταμείο κλείνει με θετικό προϋπολογισμό καθώς τα έσοδα υπερβαίνουν των εξόδων. Στο διάστημα από τις 15/10 έως τις 9/12 Αφροδίτη και Άρης στον Ζυγό στρέφουν το ενδιαφέρον σας γύρω από ζητήματα οικονομικά. Έντονη ενασχόληση με ζητήματα κληρονομικά, εφορίας, δανείων, τραπεζών αλλά και οικονομικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν γεμίζουν το πλάνο σας. Δεν λείπουν τα έσοδα και οι οικονομικές ευκαιρίες. Ο Δεκέμβριος κλείνει με τις καλύτερες προοπτικές επαγγελματικά και υπόσχεται ένα επιτυχές δίμηνο (Δεκέμβριος 2017-Ιανουάριος 2018). 
Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω σημαίνει για εσάς που έχετε γεννηθεί στις 18-19-20/2 επαγγελματική σταθερότητα, παγίωση και ανταμοιβή των προσπαθειών σας. 

Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 10/10 υπόσχεται οικονομική πρόοδο και ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, όπου θα ζήσετε με περισσότερη άνεση και διευκολύνσεις. Από την αρχή της χρονιάς έως τα τέλη Μάρτη και από τις 15/9 έως τις 15/10 η αντίθεση Δία-Ουρανού σημαίνει έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πολλές φορές προκύπτουν αιφνίδια και αναπάντεχα. Τα συγκεκριμένα διαστήματα η οικονομική ρευστότητα και η ανασφάλεια σας ταλανίζουν αλλά μην χάνετε την «Πίστη» σας καθώς έχετε έναν άσσο στο μανίκι σας, που λέγεται Δίας. Τα δύο φορές επαναλαμβανόμενα τετράγωνα Δία-Πλούτωνα σας καλούν να μην εμπλέξετε τον έρωτα, το χρήμα και την φιλία. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα και μην προβείτε σε ένα νέο-μεγαλόπνοο εγχείρημα. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε από τα μέσα Φλεβάρη έως τις αρχές Μάη και το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, το διαδοχικό πέρασμα των πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού υπόσχεται θετικές επαγγελματικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται μία θέση εργασίας στο εξωτερικό ή σε κάποια εταιρία. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά, τα άστρα είναι με το μέρος σας. Οι μήνες Φεβρουάριος και Αύγουστος με τις εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνουν εργασιακή αβεβαιότητα, αλλαγές στο πρόγραμμα σας, στην καθημερινότητα σας ή αλλαγή εργοδότη. Κάποιος συνεργάτης ίσως αποχωρήσει και δεν αποκλείεται να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες και το πόστο του. Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε ότι το 2017 είναι μία χρονιά επαγγελματικών ευκαιριών και σταθεροποίησης αλλά μέσα από σκληρή προσπάθεια και κόπο. Οικονομικά προβλέπεται εισοδηματική ανάκαμψη, ενίσχυση και καλύτερες προοπτικές.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα καθώς ο τομέας των επαγγελματικών, της καριέρας αλλά και εκείνος των οικονομικών απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορείτε για την αισθηματική σας ζωή, απλώς έχετε κατασταλάξει και έχετε αποκρυσταλλώσει μία ξεκάθαρη εικόνα. Οι δεσμευμένοι επιθυμείτε την ουσιαστική ένωση με τον/την σύντροφο σας ενώ έχετε ανάγκη από πολύ προσωπικές στιγμές χωρίς τυμπανοκρουσίες και κοινοποιήσεις. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους. Ο Δίας στον Ζυγό έως τις 10/10 βελτιώνει την ερωτική-σεξουαλική σας ζωή ενώ επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ώστε να το ανακαλύψετε καλύτερα. Η ανάγκη σας να κρατήσετε την ιδιωτική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι έντονη. Στην συνέχεια, από τις 10/10 και έπειτα η διέλευση του Δία στον Σκορπιό σας οδηγεί σε μία περίοδο εξωστρέφειας, όπου φαίνεται να γνωστοποιήσετε τα του αισθηματικού σας βίου. Ο έρωτας, το φλερτ και οι διασκεδάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα έτσι οι αδέσμευτοι μπορείτε να ποντάρετε στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς όπου δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μία νέα ερωτική σχέση. Συν τοις άλλοις, έχετε να περιμένετε βελτίωση της επικοινωνίας στην σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Οι γεννημένοι στις 18-19-20/12 μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία αισθηματική κατάσταση ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας από τις 20/12 και έπειτα. Οι γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος μπορεί να σας κάνει να ζήσετε την «απόλυτη» σχέση που στηρίζεται στον αληθινό, αγνό έρωτα και το ρομάντζο. Μία σχέση «ζωής» φλερτάρει με τις ζωές σας. Η όψη λειτουργεί σαν δίκοπο μαχαίρι. Από την άλλη πλευρά άλλοι μπορεί να νιώθετε ότι βρήκατε την «αδελφή ψυχή σας» και λίγο καιρό αργότερα η διάψευση θα σας απογοητεύσει. Μην επενδύετε συναισθηματικά σε λάθος άτομα. Κρατάτε μικρό καλάθι καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απογοήτευσης λόγω εξιδανίκευσης. 

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δίνει την δυνατότητα σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου (πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου) να ζήσετε έναν έρωτα θυελλώδη, παθιασμένο που θα σας αναγεννήσει και θα σας αλλάξει από το κύτταρο. Μία φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα ενώ ο αισθησιασμός χτυπάει κόκκινο. Ο κυβερνήτης του πέμπτου σας, Σελήνη φέρνει αλλαγές και εξελίξεις τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο ενώ μπορεί να αποτελέσει μία ένδειξη ανισορροπίας και πιθανών διαπληκτισμών. Φροντίστε να είστε λιγότερο εγωιστές και διατηρείστε τις ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή. Ο Ιανουάριος, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας είναι ένας μήνας εξαιρετικός, πολλά υποσχόμενος για τα ζητήματα καρδιάς. Τον μήνα Απρίλιο δεν αποκλείεται ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Πιθανές επανασυνδέσεις και αναθεωρήσεις σε επίπεδο αισθηματικό. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό δεν αποκλείεται να αλλάξουν κάποια δεδομένα και ισορροπίες στην σχέση σας. Το διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 ο Άρης από το κομμάτι των ερώτων σας υπόσχεται μία μοναδική περίοδο όπου η χαρά της ζωής επιστρέφει στο πρόσωπο σας. Φλερτ, διασκεδάσεις, ανεμελιά, ξενύχτια, καρδιοχτύπια, βραδινοί περίπατοι στο ακρογιάλι. Ο Αύγουστος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ένα θετικότατο και άκρως ερωτικό καλοκαίρι. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 6/9 έως τις 22/10 καθώς ο Άρης απέναντι σας αυξάνει τον εγωισμό και μπορούν να προκύψουν διαφωνίες ή ρήγματα σε σχέσεις. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι όμορφες στιγμές ή η εύνοια από τρίτους. Τέλος, το διάστημα από τις 15/10 έως τις 10/12 Άρης και Αφροδίτη στον Ζυγό και στον όγδοο οίκο σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές πάθους. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή δέχεται σημαντική εύνοια-τόνωση. Η επιθυμία σας να έλθετε πιο κοντά στο ταίρι σας εκτοξεύεται στα ύψη. Όσον αφορά τον κύκλο των γνωριμιών-επαφών σας αναμένονται νέες γνωριμίες και περισσότερη δικτύωση το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, βοηθώντας σας να αλλάξετε τρόπο σκέψης αλλά και ιδεολογία. Η δίμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας τους μήνες Ιανουάριο και Απρίλιο και η αναδρομή της τον Απρίλιο υπόσχονται ενδιαφέρουσες στιγμές. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και σταθεροποίηση στον έρωτα φλέγεται ενώ και εσείς θέλετε να ρίξετε άγκυρα σε ένα λιμάνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου