Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 -Υδροχόος

Γενικές Προβλέψεις
Το νέο έτος είναι μία χρονιά ευκαιριών, επέκτασης αλλά και αλλαγών, οι οποίες σηματοδοτούνται από τις εκλείψεις, οι οποίες αρχίζουν σταδιακά να σχηματίζονται στον άξονα σας καθώς ο βόρειος δεσμός της σελήνης μπαίνει απέναντι σας, στον Λέοντα. Ο Δίας στον Ζυγό έως τις 10/10 τονίζει την εξωστρέφεια του χαρακτήρα σας, φέρνει επιτυχείς επαγγελματικές εξελίξεις ή συμφωνίες ενώ παράλληλα ο κοινωνικός σας ιστός διευρύνεται μέσα από νέες γνωριμίες ακόμα και με ανθρώπους από το εξωτερικό που φέρουν διαφορετική κουλτούρα ή ιδεολογία. Από τις 10/10ου και έπειτα ο Δίας στον Σκορπιό εκτοξεύει την επαγγελματική σας ζωή στα ύψη. Η φήμη, η δημοτικότητα και η επαγγελματική ενίσχυση υπόσχονται ένα μοναδικό τελευταίο τρίμηνο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη βοηθάει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να χτίσετε την ζωή σας σε ένα σταθερό πλαίσιο. Σταθεροποίηση, επιτυχία, αναγνώριση, καταξίωση και κύρος φλερτάρουν με την καθημερινότητα σας. Μπορείτε να εκπληρώσετε ένα μεγάλο όνειρο σας ή μία μεγαλόπνοη φιλοδοξία σας. Από τις 20/12 ο Κρόνος στον Αιγόκερω καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στις 20-21-22 Ιανουαρίου να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης στην καθημερινότητα σας και την εργασία σας, ένας κύκλος κλείνει σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό. Ο κυβερνήτης σας, Ουρανός από το φιλικό ζώδιο του Κριού επηρεάζει αμεσότερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου γεμίζοντας σας ενθουσιασμό και ορμητικότητα. Οι ιδέες σας, το μυαλό σας αλλά και ο τρόπος που εκφράζεστε-επικοινωνείτε εντυπωσιάζουν τους γύρω σας με αποτέλεσμα να δέχεστε σημαντική αρωγή. Εφευρετικότητα, επινοητικό πνεύμα και πρόοδος χαρακτηρίζουν την ζωής σας. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς προκαλεί οικονομικούς πονοκεφάλους και ημικρανίες, δημιουργώντας άγχος ή ασαφείς καταστάσεις γύρω από οικονομικά σας ζητήματα. Χρειάζεται να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας, τις κλίσεις σας ώστε να επωφεληθείτε αναζητώντας εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Τέλος, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω βαραίνει την ψυχολογία σας και σας ωθεί εδώ και χρόνια σε κλείσιμο υποθέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Υγεία – Ψυχολογία
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες δέκα ημέρες του Φλεβάρη να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, lifestyle και τρόπο ζωής καθώς μία τέτοια αλλαγή τονώνει τις άμυνες σας και την ανοσοποίηση σας. Απαλλαγείτε από τοξίνες, κακές συνήθειες, μεριμνήστε για το σώμα σας και την υγεία σας. Το νέο έτος πρέπει να φανείτε προνοητικοί καθώς από τις 20/12 Κρόνος και Πλούτωνας στον δωδέκατο σας οίκο μπορούν να σημάνουν πιθανές βλάβες ή δύσκολες καταστάσεις. Το νέο έτος σας δίνει πάτημα ώστε να προλάβετε προβλήματα και δυσλειτουργίες, έτσι καλό είναι να τολμήσετε τις εν λόγω αλλαγές. Κοντά στις 11/2 και τις 7/8 πρέπει να δείξετε κάποια περισσότερη προσοχή καθώς οι σεληνιακές εκλείψεις ίσως σας στραγγίξουν ενεργειακά. Πάρτε συμπληρώματα διατροφής, θωρακίστε τον οργανισμό σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε κοντά στις 30/3 και τις 4/8. Παράλληλα, η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι πολλές υποχρεώσεις ρουφούν ενέργεια και νιώθετε αδύναμοι. Ο Αύγουστος είναι εξαιρετικός. Φροντίστε το σώμα σας, αγαπήστε τον τρόπο ζωής σας, το lifestyle σας. 

Σπίτι-Οικογένεια 
Ο οικογενειακός σας βίος φαίνεται να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, δυσχέρειες και δυσκολίες. Μάλιστα, από τις 10/10ου και έπειτα που ο Δίας περνάει στον Σκορπιό ίσως προκύψουν θετικές εξελίξεις γύρω από ζητήματα οικογένειας. Η διέλευση των πλανητών στον άξονα καριέρας-οικογένειας τονίζει την ανάγκη σας να «ανήκετε» κάπου αλλά πιο πολύ θέματα καριέρας και κοινωνικής ανάδειξης. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 4/3 έως τις 15/4 καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης των οικογενειακών σας υποθέσεων κινείται ανάδρομη στον Κριό και τους Ιχθείς αντίστοιχα. Αποφύγετε αγορές-πωλήσεις ακινήτων αλλά και επενδύσεις καθώς δεν θα είναι τόσο επωφελείς. Πιθανώς να υπάρξουν αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας με την οικογένεια σας αλλά και με τους πολύ οικείους σας ανθρώπους. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις ενδοοικογενειακές σχέσεις στο διάστημα από τις 11/3 έως τις 21/4 καθώς ο Άρης διελαύνει από τον Ταύρο και προκαλεί εντάσεις, μικροπροβλήματα, ατυχήματα, καυγάδες. Χρειάζεται να προσέξετε την εγωιστική σας διάθεση αλλά και την εριστική σας συμπεριφορά. Στο διάστημα από τις 7/6 έως τις 5/7 η Αφροδίτη στον Ταύρο γλυκαίνει τα εν οίκω και σας καλεί να συσφίξετε σχέσεις με οικείους. Μην διστάσετε να αφιερώσετε χρόνο στα δικά σας άτομα, καθώς θα αποτελέσουν πηγή άντλησης ενέργειας και ικανοποίησης. Κάπως προσεκτικά πρέπει να κινηθείτε στις 11/2, στις 7/8 και στις 21/8, κοντά στις εκλείψεις, οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο αντίστοιχα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας είναι σαφώς ευνοημένος-προστατευμένος καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Δίας στον Ζυγό έως τις 10/10ου φέρνει επιτυχείς επαγγελματικές συμφωνίες-συνεργασίες. Οι ιδέες σας, ο τρόπος σκέψης σας αλλά και οι καίριες αποφάσεις σας για ενίσχυση του βιογραφικού σας ή των ικανοτήτων σας μπορούν να χτίσουν ένα πιο στέρεο έδαφος. Εάν ασχολείστε με την συγγραφή, το εμπόριο, τις εκδόσεις, τις δημόσιες σχέσεις, την πολιτική ή την διπλωματία θα δεχτείτε σαφώς εύνοια. Ο Αύγουστος (28/8) αλλά και 15 ημέρες πριν-μετά είναι εντυπωσιακός καθώς το σταθεροποιητικό εξάγωνο Δία-Κρόνου εκτοξεύει την επιτυχία σας και την αναγνώριση σας. Στόχοι σας και φιλοδοξίες σας εκπληρώνονται. Στο υπόλοιπο της χρονιάς ο Δίας και η πολυαστρία στον Σκορπιό εκτοξεύουν την δημοτικότητα σας στα ύψη ενώ ο τομέας καριέρα-επαγγελματικά φτάνει στο απόγειο. Εύνοια από ανωτέρους, πιθανή προαγωγή και βελτίωση των σχέσεων με συναδέλφους και προϊσταμένους υπόσχεται η νέα θέση του Δία. Ο Κρόνος από τον Τοξότη σταθεροποιεί την δράση εκείνων που γεννήθηκαν μετά τις 8/2. Επιτυχία, αναγνώριση, καταξίωση-παγίωση συντροφεύουν τον βίο σας. Οι γεννημένοι στις 20-21-22/1 χρειάζεται να αλλάξετε τρόπο επαγγελματικής δράσης από τις 20/12 και έπειτα που ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω. Οι αλλαγές δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες, απλά θα πρέπει να προβείτε σε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε και αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει φαεινές ιδέες, επιτυχία, διπλωματία και εύνοια στις δημόσιες σχέσεις για εσάς του τρίτου δεκαημέρου (8-18/2). Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, τις εκδόσεις, τις δημόσιες σχέσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχετε να περιμένετε μόνο θετικά. Συνοψίζοντας, η επαγγελματική σας πορεία αναμένεται ανοδική και άκρως ικανοποιητική. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε τις δυνατότητες για εύρεση εργασίας ενώ οι εργαζόμενοι μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι εκλείψεις στον άξονα σας φέρνουν αλλαγές και ανακατατάξεις σε επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες και σε κάθε είδους σχέση. 

Οικονομικά έχετε περάσει δια πυρός και σιδήρου την τελευταία διετία καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σας ωθεί σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς ή ενίοτε προκαλεί προβλήματα. Η επιρροή του εξακολουθεί να σας επηρεάζει και την νέα χρονιά ωστόσο, όμως οι δυσαρμονικές όψεις πλανητών προς τον Ποσειδώνα μειώνονται στο ελάχιστο έτσι θα νιώσετε μία περισσότερη ασφάλεια συγκριτικά με την περασμένη διετία. Οι γεννημένοι στις 27-28-29/2 και στις 1-2-3/3 φανείτε συνετοί στους οικονομικούς χειρισμούς, μην ανοίγεστε οικονομικά και αποφύγετε να προβείτε σε ένα επαγγελματικό άνοιγμα που κοστίζει. Ο Ποσειδώνας σας καλεί να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας, τις κλίσεις σας, τις δεξιότητες σας και να αποκτήσετε χρήματα. Εκμεταλλευτείτε α προσόντα σας και εξασφαλίστε πόρους για την επιβίωση σας. Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς στις 26/2 προκαλεί οικονομική ρευστότητα, αστάθεια, κάτι που σας αγχώνει ιδιαιτέρως. Τον μήνα Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου ίσως νιώσετε οικονομικά πιεσμένοι και θα πρέπει να προβείτε σε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς. Οι αλλαγές συνεχίζουν για ένα εξάμηνο ακόμα. Σίγουρα οι ανάγκες σας αλλά και τα εισοδήματα σας πέρασαν αλλαγές. Πολλοί βιώσατε λιτότητα, άλλοι ανακαλύψατε νέους τρόπους απόκτησης χρήματος και γενικώς ασχοληθήκατε με τον τομέα των οικονομικών. Το νέο έτος αρχίζει με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών καθώς τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής από τους Ιχθείς τονίζουν τις οικονομικές σας ανάγκες. Ο μήνας Ιανουάριος αναμένεται δαπανηρός, ωστόσο, έσοδα δεν λείπουν. Ο μήνας Απρίλιος δεν ενδείκνυται για οικονομικά ρίσκα και επενδύσεις ενώ καλό είναι να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα προς τρίτους που πιθανόν δεν θα εισπράξετε πίσω. Ιδανικός μήνας για να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς εσάς. 

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή αποτελεί προτεραιότητα σας κυρίως στο πρώτο δεκάμηνο και συγκεκριμένα μέχρι τις 10/10 καθώς ο Δίας παραμένει σε θετική γωνία τριγώνου προς το ζώδιο σας φέρνοντας νέες γνωριμίες και αίσθημα ανανέωσης. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να επισυνάψετε μία νέα σχέση, η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης απέναντι στη ζωή. Έρωτας με χιλιομετρική απόσταση; Έρωτας με διαφορά ηλικίας; Έρωτας με έναν άνθρωπο από το εξωτερικό, διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας; Σε κάθε περίπτωση ο αισθηματικός σας βίος αλλά και η κοινωνική σας ζωή αναστηλώνονται. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείτε να ζήσετε «τον απόλυτο» έρωτα καθώς δέχεστε παράλληλα τις θετικές γωνίες του Κρόνου και του Ουρανού. Ο Κρόνος προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και οδηγεί τα ζητήματα καρδιάς σε παγίωση. Πολλοί είναι εκείνοι που θα δεσμευτούν και θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση τους. Ο Ουρανός σας δίνει ιδέες και βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σας έτσι ο ενθουσιασμός, η παιδικότητα και η αθωότητα κάνουν τον έρωτα διασκέδαση. Τα τρίγωνα Κρόνου-Ουρανού τους μήνες Μάιο-Νοέμβριο είναι πολλά υποσχόμενα για την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Μπορείτε να γεμίσετε την ζωή σας με χρώμα, φως και ελπίδα ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας περνώντας εξαιρετικές στιγμές γεμάτες χιούμορ και διασκέδαση. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα (αιφνίδια) με μεγάλα ποσοστά σταθεροποίησης. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνουν αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα στον εν λόγω τομέα. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας φέρνοντας ανανέωση και ελπίδα ενώ οι παλιοί αποχωρούν απελευθερώνοντας σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος-ιστός αλλάζει και πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε την ποιότητα μέσα στην ποσότητα ώστε να χτίσετε συμμαχίες και δυνατές σχέσεις σε γερά θεμέλια. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στον αισθηματικό σας βίο στις 11/2, στις 7/8 και στις 21/8 καθώς οι εκλείψεις μπορούν να χαλάσουν τις ισορροπίες και το καλό κλίμα. Ιδιαίτερα ερωτικό είναι το διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 καθώς ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο των ερώτων σας έτσι ο έρωτας συνεπαίρνει την διάθεση σας και το μυαλό σας. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τον δεσμό σας. Η χαρά της ζωής επιστρέφει στα χείλη σας ενώ και εσείς επιθυμείτε να παρευρίσκεστε σε κοσμικές δεξιώσεις και event. Ο μήνας Ιούλιος είναι ιδανικός για διακοπές καθώς η Αφροδίτη σας κάνει γοητευτικούς και βελτιώνει σημαντικά τα ζητήματα καρδιάς. Οι μήνες Μάιος και Ιούλιος συνολικά βοηθούν σχέσεις και συνεργασίες να ανακάμψουν ενώ τα ερωτικά σας δέχονται σημαντική εύνοια. Στο διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 ο Άρης απέναντι σας πυροδοτεί εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες με τον/την σύντροφο σας. Προσέξτε την αδιαλλαξία, την ισχυρογνωμοσύνη και μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες καθώς θα χαλάσει το καλό κλίμα που κυριαρχεί. Ωστόσο, από τις 6/9 και μέχρι τις 15/10 το κλίμα καταλαγιάζει και μπορείτε να απολαύσετε στιγμές γεμάτες πάθος και ερωτισμό. Η δύο φορές επαναλαμβανόμενη αντίθεση Δία-Ουρανού σας βάζει σε μία διαδικασία να μιλήσετε, να εκφραστείτε, να επικοινωνίσετε και επεκτείνει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η κοινωνική σας ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις και μοιάζει με πυροτέχνημα. Πιθανοί έρωτες σε ταξίδια, μετακινήσεις ή στο εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου