Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Κριός

Γενικές Προβλέψεις
Το νέο έτος αναμένεται μία άκρως εποικοδομητική , τυχερή και επεκτατική χρονιά όπου ο παράγοντας της τύχης και των ευκαιριών χτυπούν κόκκινο για το ζώδιο σας. Ο Δίας απέναντι ως τις 9/10 φέρνει νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και νέους ανθρώπους στην ζωή σας ενώ παράλληλα η αισθηματική σας ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις. Στην συνέχεια, από τις 10/10 ευνοείται ιδιαίτερα η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή και ο οικονομικός σας τομέας. Ο Κρόνος από τον Τοξότη σταθεροποιεί την προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή ενώ η θετική γωνία εξαγώνου μεταξύ Δία-Κρόνου ευεργετεί τους συγκεκριμένους τομείς. Η επαγγελματική επιτυχία και η αναγνώριση είναι δεδομένες μέσα στο νέο έτος. Φροντίστε να διευθετήσετε επαγγελματικά ζητήματα και να προβείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε καθώς από τις 20/12 ο Κρόνος στον Αιγόκερω σημαίνει όχι απαραίτητα εμπόδια και δυσκολίες, απλώς λειτουργεί κάπως κατασταλτικά, μη ευνοώντας επαγγελματικά ρίσκα. Ο Ουρανός από το ζώδιο σας εξακολουθεί να προκαλεί αλλαγές, ανατροπές και αναπάντεχα γεγονότα στην ζωή σας . Ξαφνικές-αιφνίδιες ευκαιρίες που σας συνεπαίρνουν, επαγγελματικές αλλαγές αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες-χωρισμοί ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα στην ζωή σας. Ειδικότερα, επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ωστόσο, Δίας-Κρόνος-Ουρανός σε άφθονες όψεις μεταξύ τους σημαίνουν ευκαιρίες, πρόοδο, επανάσταση, καινοτομία και σταθεροποίηση. Οι εκλείψεις σταδιακά μετατοπίζονται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ενώ η είσοδος του βορείου δεσμού στον Λέοντα σηματοδοτεί μία περίοδο αλλαγών στα ερωτικά σας αλλά και σε θέματα δημιουργικά σας. 

Υγεία & Ψυχολογία 
Ο τομέας «υγεία-ψυχολογία» έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια. Τα πράγματα δεν είναι ανησυχητικά αυτήν την χρονιά αλλά σαφώς υπάρχουν διαστήματα, στην διάρκεια των οποίων πρέπει να δείχνετε περισσότερη προσοχή και να μεριμνείτε για το σώμα σας, την υγεία σας και την διατροφή σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 26/2 σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, διατροφής και να εξασφαλίζετε ώρες για προσωπική ανάπαυλα-ξεκούραση. Ο μήνας Ιανουάριος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Άρης από τους Ιχθείς και τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο μειώνει τις αντοχές σας και τις άμυνες σας. Έτσι, η ανάγκη σας για απόσυρση και ξεκούραση μεγαλώνει. Προσέχετε την διατροφή σας. Στο διάστημα από τις 29/1 έως τις 10/3 ο Άρης από το ζώδιο σας δυναμιτίζει τον τομέα. Πολλές φορές υπάρχει η ροπή στα ατυχήματα, στα κοψίματα, στα καψίματα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, ελέγξτε την ταχύτητα σας. Πιθανώς, ο οργανισμός σας στο εν λόγω διάστημα να είναι πιο ευάλωτος σε εμπύρετες ασθένειες. Ένα άλλο διάστημα που πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή αρχίζει από τις 6/9 και τελειώνει στις 22/10 όπου ο Άρης διασχίζει την Παρθένο. Οι κόντρα γωνίες με Ποσειδώνα και Κρόνο μπορούν να μειώσουν τις αντοχές σας. Οι γεννημένοι από  τις 10/4 έως τις 19/9 προσέχετε ημικρανίες, πονοκεφάλους, ατυχηματάκια όπως κοψίματα ή σπασίματα. Επίσης, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη πρέπει να αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές με την υγεία σας, όπως λόγου χάρη να χάσετε πολλά κιλά. Τέλος, πολλοί από εσάς στρέφεστε στην εναλλακτική ιατρική, στην αποθεραπεία και σε εναλλακτικές πρακτικές ώστε να βελτιώσετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας. 

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος δεν περνάει ιδιαίτερες αλλαγές μέσα στην νέα χρονιά ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του έτους η ομαλότητα σφραγίζει την ευτυχία και την ισορροπία. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο καθώς οι εκλείψεις σελήνης, η πρώτη στις 11/2 και η δεύτερη στις 7/8 σηματοδοτούν μία περίοδο εντάσεων και πιθανών αλλαγών. Στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 ο Άρης από τον Καρκίνο και οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό σηματοδοτούν μια περίοδο ιδιαίτερα απαιτητική, έντονη, με τις αντιθέσεις να μεγαλώνουν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις απόλυτες ή εκκεντρικές συμπεριφορές. Τον μήνα Αύγουστο, παρ ότι η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του οικογενειακού σας βίου, η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο σημαίνει ισορροπία, αρμονία, γαλήνη και σύσφιξη των ενδοοικογενειακών σας σχέσεων. Τέλος, προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 23/10 έως τις 9/12 όπου ο Άρης πιέζει για ακόμα μία φορά θέματα οικογενειακής ζωής και πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Κρατήστε τα όρια μεταξύ ερωτικής σχέσης-οικογένειας και επαγγελματικών απαραβίαστα. 

Οικονομικά – Επαγγελματικά 
Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που πιέστηκε αρκετά τα περασμένα χρόνια, ωστόσο, όμως το νέο έτος είναι σαφώς καλύτερο ενώ από τις 10/10 η διέλευση του Δία από τον Σκορπιό σημαίνει εισοδηματική ανάκαμψη, άνοδο, καλύτερο βιοτικό επίπεδο και περισσότερες οικονομικές διευκολύνσεις-ευκολίες. Μπορείτε να ρυθμίσετε ζητήματα οφειλών, χρεών, δανείων ενώ δεν αποκλείονται θετικές εξελίξεις γύρω από κληρονομικά, φορολογικά και θέματα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου μοιάζουν εντυπωσιακά καθώς ο εν λόγω τομέας θα ανασάνει δεόντως. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τον Δία και τον Άρη σημαίνουν έσοδα, οικονομική βελτίωση και διευκολύνσεις που θα τονώσουν την τσέπη σας. Άκρως ενισχυτικό το διάστημα από τις 7/6 έως τις 5/7 όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου κάτι που σημαίνει αύξηση εσόδων και καλύτερη διαπραγμάτευση επί μισθοδοτικών θεμάτων. Από τις 4/3 έως τις 15/4, η Αφροδίτη, κυβερνήτης του τομέα των οικονομικών σας κινείται ανάδρομη έτσι σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά. Αποφύγετε να δανείσετε ποσά, μην επενδύετε χρήματα και μην προβείτε σε σημαντικές αγορές καθώς θα υπάρξουν απώλειες, αναβολές, ματαιώσεις ή πιθανόν να προμηθευτείτε ελαττωματικά προϊόντα. Οι μήνες Φεβρουάριος. Μάιος, Ιούνιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι μήνες εσόδων, όπου το πορτοφόλι σας θα ανακάμψει. Στην αντίπερα όχθη, οι μήνες Ιανουάριος, Μάρτιος και Απρίλιος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να βιώσετε έντονη οικονομική ανασφάλεια, λιτότητα ή απώλειες. 
Επαγγελματικά την περασμένη χρονιά είχατε ευκαιρίες για εύρεση εργασίας είτε περιστασιακά είτε part-time είτε full-time. Ωστόσο, πολλοί Κριοί αντιμετωπίσατε το θέμα της μη άντλησης ικανοποίησης και αποφασίσατε να αλλάξετε εργασία και επαγγελματικό προσανατολισμό. Το νέο έτος, αποτελεί μία άνετη χρονιά για τα επαγγελματικά σας όπου μπορείτε να κινήσετε τα νήματα και να επιτύχετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου βιώνετε την σαρωτική ενέργεια του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ο οποίος φέρνει ριζικές, βαθιές, σαρωτικές αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, επαγγελματικής κατεύθυνσης και σταδιοδρομίας. Πολλοί νιώθετε το αίσθημα του ανικανοποίητου και επιθυμείτε να αλλάξετε καριέρα ή αντικείμενο. Άλλοι έχοντας εγκαταλείψει τις σπουδές σας λόγω προβλημάτων διαβίωσης επιθυμείτε τώρα να συνεχίσετε τις σπουδές σας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Ο Δίας στον Ζυγό ως τις 9/10 φέρνει στο προσκήνιο νέες επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες και νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν να σας προσφέρουν πολλά ώστε να εξελιχθείτε ένα βήμα παραπέρα. 

Η αντίθεση Δία-Ουρανού αλλά και το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού σε συνδυασμό με το εξάγωνο Δία-Κρόνου που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές μέσα στο πρώτο εννεάμηνο σημαίνουν επαγγελματικές ευκαιρίες, ενίσχυση και ένα πιο σταθερό και αποτελεσματικό-αποδοτικό επαγγελματικό μέλλον. Σημαντικός ο παράγοντας της τύχης, ο οποίος σας συντροφεύει αυτήν την χρονιά έτσι μπορείτε να προβείτε σε ριζικές αλλαγές, ανανεώσεις και ευκαιρίες στον εν λόγω τομέα. Ευκαιρίες, αιφνίδιες επαγγελματικές συνεργασίες που σας βοηθούν να επεκταθείτε πνευματικά αλλά και πρακτικά τονώνουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Η επαγγελματική σταθερότητα, η καταξίωση και η επιτυχία σας προάγουν σε ένα ανώτερο επίπεδο. Η αναβάθμιση αποτελεί πιθανή εκδοχή το νέο έτος. Συνδυάζοντας την έμπνευση, την πρωτοτυπία, την πρωτοπορία, την επανάσταση, την αισιοδοξία, το επικοινωνιακό σας χάρισμα, την θέληση σας, τον δυναμισμό σας αλλά και αυξάνοντας την εργατικότητα σας μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Καλό είναι να προωθήσετε τα σχέδια σας, τις φιλοδοξίες σας και τις επαγγελματικές αλλαγές που στοχεύετε καθώς από τις 20/12 ο Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω φέρνοντας σας αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις. Αναδείξατε την αρετή «της εργατικότητας», την υπομονής και της επιμονής, μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Μάθετε να υπομένετε καθώς από τις 20/12/2017 ο Κρόνος από τον αιγόκερω απαιτεί την ενηλικίωση σας και την ανάδειξη ενός πιο υπεύθυνου προφίλ. Προσέχετε σχέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και έχοντες εξουσία τους μήνες Απρίλη, Ιούλη και Αύγουστο καθώς το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα σας κάνει υπερβολικούς και αντιδραστικούς. Πολλές φορές επιθυμείτε την εξουσία ή να επιβληθείτε και αυτό δεν αποκλείεται να σας στοιχίσει κοινωνικά ή να χάσετε κάποιους ανθρώπους «δύναμη» που είχατε στο πλευρό σας. Αποβάλλετε την χειριστική-επιβλητική σας διάθεση. 

Έρωτας, Αισθηματικά & Κοινωνική Ζωή
Το νέο έτος έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Δίας στον Ζυγό έως τις 9/10 φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες και τονίζει την ανάγκη σας για συντροφική ζωή. Οι δεσμευμένοι πιθανώς να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία για νέες, τυχερές και ενθουσιώδεις γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά. Η ανανέωση, ο αισθησιασμός, η χαρά και ο αυθορμητισμός επιστρέφουν στην ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά ενώ ο κύκλος των γνωριμιών σας αυξάνεται και πληθύνεται. Η αντίθεση Δία-Ουρανού τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη σημαίνει ξαφνικές-αιφνίδιες γνωριμίες που μπορούν να σας ξεμυαλίσουν. Νέοι άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας, φιλοσοφίας και νοοτροπίας εισβάλλουν στην ζωή σας φέρνοντας αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης. Οι δεσμευμένοι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα μεγάλο δίλλημα. Το θέμα είναι πως ο έρωτας μπορεί να είναι τόσο ισχυρός αλλά μπορεί να μην διαρκέσει. Ζυγίστε τις ανάγκες σας, τις προτεραιότητες σας και αποφασίστε τον δρόμο που θα χαράξετε. Από την άλλη πλευρά, το εξάγωνο Δία-Κρόνου υπόσχεται σταθεροποίηση, σταθερότητα και μακροβιότητα στον έρωτα και στις σχέσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείτε να ζήσετε έναν έρωτα ζωής που να συνδυάζει την χαρά, την αισιοδοξία, την πρωτοτυπία, την επανάσταση, τα όρια, τα πρέπει και τις αξίες. Οι επιρροές και οι σχηματισμοί είναι με το μέρος σας ώστε να χτίσετε μία υπέροχη αισθηματική ζωή. Από τις 10/10 ο Δίας στον Σκορπιό και στην διάρκεια των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου, Αφροδίτης και Άρη στον Σκορπιό σημαίνουν την ανάγκη σας για βαθύτερη και ουσιαστικότερη δέσμευση. Τώρα, επιθυμείτε έναν/μία σύντροφο που να σας καλύπτει όχι μόνο επιφανειακά αλλά και ψυχικά. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας χτυπούν κόκκινο φέρνοντας ένα πρώιμο καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα. 

Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας (ορθόδρομη και ανάδρομη) σημαίνει ευκαιρίες για φλερτ, έρωτα και διασκεδάσεις. Το ερωτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο ενώ η γοητεία σας σαγηνεύει. Ο Φεβρουάριος αναμένεται ένας καυτός και άκρως ερωτικός μήνας ενώ ιδιαίτερα πικάντικοι και ενδιαφέροντες είναι οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Τον μήνα Μάρτη η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας σημαίνει πιθανές αναθεωρήσεις στον έρωτα ή και επιστροφές ερωτικών προσώπων από το παρελθόν σας. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα άτομο ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία. Εσείς πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε μία απόφαση. Από τις 29/1 έως τις 10/3 ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ερωτικούς, σαγηνευτικούς, ανανεωμένους αλλά πρέπει να προσέχετε τον εγωισμό και την αδιαλλαξία σας ώστε να μην δημιουργήσετε ρήγματα στις σχέσεις σας. Ο μήνας Μάης και ειδικότερα το διάστημα από τις 29/4 έως τις 6/6 μοιάζει ιδανικό ενώ δεν αποκλείεται να αποκατασταθούν κάποιες ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Ένα άλλο εκρηκτικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον διάστημα αναδεικνύεται εκείνο από τις 21/7 έως τις 20/9 όπου Άρης και Αφροδίτη αυξάνουν τις ερωτικές δονήσεις και οι κεραίες σας είναι ανοιχτές. Μία πολλά υποσχόμενη χρονιά για τον ερωτικό τομέα αναμένεται το 2017. Πολλοί από εσάς θα ζήσετε ένα μεγάλο πάθος, το οποίο δεν αποκλείεται να προκύψει εντελώς αναπάντεχα με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας-σταθεροποίησης. Άλλοι πάλι θα προβείτε σε αναθεωρήσεις ή θα δεχτείτε την επιστροφή ενός έρωτα από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αναβάλλετε τις οριστικές αποφάσεις-δεσμεύσεις για το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς καθώς το πρώτο εξάμηνο είναι περίοδος συναισθηματικής ρευστότητας, επιπολαιότητας και αλλαγών. Τέλος, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σηματοδοτούν μία περίοδο αλλαγών σε επίπεδο αισθηματικό – ερωτικό. Η επιθυμία σας για έναν μεγάλο έρωτα σας ωθεί να ψαχτείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου