Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Λέων

Γενικές Προβλέψεις
Το νέο έτος είναι μία χρονιά αλλαγών, ευκαιριών, επέκτασης, προόδου και θετικών εξελίξεων σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Νέες ξεκινήματα, νέες εκκινήσεις, νέες προδιαγραφές σηματοδοτούν έναν νέο κύκλο εξελίξεων σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου, ωστόσο, όμως η αστάθεια και η λιτότητα φαίνονται να περιορίζονται την νέα χρονιά. Ένας άλλος «πολύπαθος» τομέας, ο οποίος σας έχει στιγματίσει είναι εκείνος της οικογένειας και ζητημάτων γύρω από πολύ οικεία πρόσωπα σας. Η νέα χρονιά στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ουδέτερη για τα ζητήματα που άπτονται της οικογένειας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο, όμως από τις 10/10 η είσοδος του Δία στον Σκορπιό αποτελεί έναν πολύ θετικό οιωνό. Η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου, Άρη και Δία το τελευταίο δίμηνο (Νοέμβριος-Δεκέμβριος) της χρονιάς σηματοδοτεί πολλές αλλαγές, εξελίξεις στον οικογενειακό σας βίο. Οι δε εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, με τον βόρειο δεσμό να διανύει το ζώδιο σας κάτι που φέρνει αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι θετικές γωνίες Δία, Κρόνου και Ουρανού μέσα στο έτος υπόσχονται επαγγελματική άνοδο και προσωπική ικανοποίηση.

Υγεία  & Ψυχολογία
Ο τομέας «υγεία-ψυχολογία» δεν δέχεται ιδιαίτερα δυσαρμονικές επιρροές. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα, ο οποίος σας βάζει στην διαδικασία να αλλάξετε στάση ζωής σε θέματα που αφορούν τους εν λόγω τομείς. Αλλάζει η επαφή που έχετε με το σώμα σας ενώ πολλές φορές αλλάζετε διατροφικές συνήθειες. Δεν είναι διόλου απίθανο να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να προσθέσετε στην καθημερινότητα σας την άσκηση και την άθληση. Η έναρξη κάποιου σπορ μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την φόρμα σας αλλά και την ψυχική σας υγεία. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους καλοκαιρινούς μήνες και δη στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 καθώς ο Άρης θα κινείται στον Καρκίνο και οι άμυνες σας θα είναι πεσμένες κατά καιρούς. Οι δύσκολες γωνίες με τον τομέα της υγείας μπορεί να σας εξουθενώσουν. Μεριμνήστε για την υγεία σας, την διατροφή σας, κρατάτε δυνάμεις, να τρέφεστε σωστά και να αθλείστε με μέτρο. Τους μήνες Απρίλη, Ιούλη και Αύγουστο το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις διατροφικές υπερβολές-καταχρήσεις. Ο μήνας Αύγουστος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι εκλείψεις σας στραγγίζουν ενεργειακά και πολλές φορές θα νιώθετε απώλεια ενέργειας ή άτονοι. Θωρακίστε τον οργανισμό σας, πάρτε συμπληρώματα διατροφής και να τρέφεστε σωστά. Ο Αύγουστος συνίσταται για θεραπείες ή για αν μεριμνήσετε του σώματος σας.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος έχει κατακεραυνωθεί την τελευταία τριετία καθώς έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες και ταλαιπωρίες που σας στοίχισαν από την λάμψη και την φωτεινότητα σας. Το νέο έτος είναι μία χρονιά που θα επαναφέρει την ισορροπία και την δικαιοσύνη σε θέματα οικογενειακά και πολύ προσωπικών σχέσεων. Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς κυλάει ουδέτερα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εμπόδια και καθυστερήσεις. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 11/3 έως τις 21/4 καθώς ο Άρης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας πιέζει γύρω από τέτοια θέματα και θα κληθείτε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι δύο πολλά υποσχόμενοι μήνες και υπόσχονται σημαντική ανάκαμψη. Τα καλά νέα έρχονται από τις 10/10, όπου ο Δίας κάνει την είσοδο του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Βελτίωση των ενδοοικογενειακών σχέσεων, χαρμόσυνα νέα από οικεία πρόσωπα δίνουν πνοή ζωής. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε κατοικία, θα ανακαινίσετε τον προσωπικό σας χώρο ή θα αποφασίσετε να συμβιώσετε. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται εξελίξεις στον εν λόγω τομέα. Ιδανικό το τελευταίο τρίμηνο ώστε να ασχοληθείτε με θέματα αγορών-πωλήσεων ακίνητης περιουσίας. Η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου, Δία, Άρη στον Σκορπιό υπόσχεται λάμψη, ικανοποίηση, χαρές και ευχάριστα στον εν λόγω τομέα. Το σπίτι γίνεται πηγή ενέργειας και επιτέλους τα προβλήματα αποτελούν γκρίζα σκιά του παρελθόντος. Πολλοί θα αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ τα μέλη της οικογένειας σας αυξάνονται και πληθύνονται.

Οικονομικά-Επαγγελματικά 
Ο τομέας των οικονομικών σας αποτελεί ένα μελανό σημείο για το ζώδιο σας καθώς πολλές φορές έχετε πέσει θύματα εκμετάλλευσης και έχετε χάσει ποσά. Ο Ποσειδώνας από  τους Ιχθείς καλεί εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ρίσκα και ανοίγματα καθώς χάνετε σε ευθυκρισία και αντικειμενικότητα κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και απώλεια εισοδήματος. Αποφύγετε την λήψη ενός δανείου, οικονομικά ανοίγματα και μην δανείσετε. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Απρίλιος σας βρίσκουν στραμμένους με τα μάτια στον οικονομικό τομέα. Τον Ιανουάριο η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς μιλάει για έντονες οικονομικές ανησυχίες ενώ σημαίνει πως τα οικονομικά αποτελούν πρώτο πλάνο. Πιθανή ροπή στην κατανάλωση. Ο μήνας Φεβρουάριος χρήζει κάποια προσοχής καθώς η έκλειψη στους Ιχθείς βάλλει τον οικονομικό τομέα προκαλώντας έκτακτα έξοδα και απώλειες. Στο πρώτο μισό του Απρίλη μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπο σας, αποφύγετε να δανείσετε παρόλα αυτά. Στο δεύτερο μισό του Απρίλη έχετε κέρδη, έσοδα και αύξηση εισοδήματος. Σε γενικές γραμμές το 2017 είναι μία χρονιά με έντονη οικονομική ανασφάλεια, σαφώς μικρότερη από το 2016 ενώ παράλληλα σας δίνετε η δυνατότητα για εισόδημα μέσα από την δουλειά και ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Επαγγελματικά η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου τους μήνες Ιανουάριο και Αύγουστο υπόσχεται επαγγελματική ανάκαμψη, ευκαιρίες για επέκταση και ισχυρά θεμέλια. Μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, τις σπουδές σας, την ειδίκευση σας και να προωθήσετε νέα επιχειρηματικά-επαγγελματικά πρότζεκτ με επιτυχία. Η σταθερότητα, η γονιμοποίηση και η άντληση ικανοποίησης είναι στο μενού της νέας χρονιάς. Θετικοί αναμένονται και οι μήνες Μάης-Νοέμβριος. Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού επαναλαμβάνεται δύο φορές μέσα στην χρονιά έτσι οι μήνες Μάιος και Νοέμβριος ενδείκνυνται για επαγγελματικές εκκινήσεις και εγχειρήματα. Τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε το πνεύμα, την σοφία, την πειθαρχία, τις αξίες, τις σταθερές και την ωριμότητα σας με το προοδευτικό πνεύμα, την επινοητική σας φύση ώστε να εντυπωσιάσετε με τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Πρόοδος, ενίσχυση του επαγγελματικού σας προφίλ υπόσχονται σταθερά ανοδική πορεία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ οι εργαζόμενοι θα βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σας. Τέλος, οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε όλες τις ευλογίες ώστε να βρείτε εργασία επιτυχώς. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και πολλές φορές μπορείτε να στραφείτε προς τα εκεί καθώς δεν αποκλείεται να βρείτε εργασία, κάτι που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να νιώσετε χρήσιμοι-παραγωγικοί. Τους μήνες Απρίλιο, Ιούλιο και Αύγουστο πρέπει να προσέχετε τους λάθος χειρισμούς γύρω από τα εργασιακά σας ζητήματα ενώ θα πρέπει να ελέγξετε την χειριστική σας συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους-συνεργάτες σας. Το διάστημα από τις 4/3 έως τις 21/4 αναμένονται έντονες επαγγελματικές διεκδικήσεις και απαιτητικά ωράρια. Ο επαγγελματικός τομέας αποτελεί προτεραιότητα σας ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε γύρω από εργασιακά-επαγγελματικά θέματα ή να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Ο μήνας Ιούνιος είναι εξαιρετικός καθώς προσφέρει αναγνώριση, δημοτικότητα και φήμη. Σε κάθε περίπτωση ο επαγγελματικός τομέας είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος-ευνοημένος ενώ ο οικονομικός περνάει κάποια κρίση-ρευστότητα και λιτότητα, σαφώς ασθενέστερη της περασμένης χρονιάς. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω καλεί εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας και την αποδοτικότητα σας. Πολλοί από εσάς ίσως χάσατε μία δουλειά αλλά το νέο έτος προσφέρει ευκαιρίες αποκατάστασης. Αλλαγή χώρου εργασίας, αλλαγή συνεργατών, αλλαγή ακόμα και αλλαγή αντικειμένου εργασίας στο μενού της επιρροής του Πλούτωνα.

Έρωτας, αισθηματική & Κοινωνική ζωή
Το νέο έτος είναι μια χρονιά πολλά υποσχόμενη για τον έρωτα, τα αισθηματικά σας αλλά και για την κοινωνική σας ζωή. Στο μεγαλύτερο μέρος του έτους ο Δίας από τον Ζυγό ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών, συζητήσεων, γνωριμιών και σας βάζει σε μία διαδικασία εξάπλωσης, τονώνει την εξωστρέφεια σας ενώ παράλληλα τονίζει την ανάγκη σας για έντονη κοινωνική ζωή. Δικτύωση του κοινωνικού σας ιστού, επικοινωνιακή ικανότητα-δεινότητα σας χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες. Γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους, οι οποίοι πολλές φορές έρχονται στην ζωή σας έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Το πρώτο επτάμηνο (με εξαίρεση τον Μάιο) είναι ιδιαίτερα ερωτικό, έντονο, παθιασμένο και κρύβει πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές. Τους μήνες Ιανουάριο και Απρίλιο τα πάθη φουντώνουν, ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο και επιθυμείς την απόλυτη ένωση-ταύτιση με τον/την σύντροφο σου. Μάλιστα, μέσα στην άνοιξη δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα πρόσωπο από τα παλιά και να σας ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Εκεί, είναι που πρέπει να προσέξεις και εάν όντως αξίζει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Μάη ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο ενώ η διάθεση σου για φλερτ, έρωτες εκτοξεύεται στα ύψη. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις διευκολύνσεις από το σύμπαν ώστε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να περάσετε καλά μαζί με το ταίρι σας αντλώντας ικανοποίηση. Οι δε αδέσμευτοι διανύετε μία πολύ έντονη, παθιασμένη και ερωτική περίοδο όπου ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Το διάστημα από τις 21/7 έως τις 21/9 η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου εκτοξεύει την ομορφιά σου στα ύψη και οι κατακτήσεις σου σημειώνουν πρόσημο θετικό. Ερωτισμός, δυναμισμός, μαγεία, ομορφιά, χάρη, σεξουαλικότητα υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες στον έρωτα.

Ο Δεκέμβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικός μήνας με την Αφροδίτη στον Τοξότη, στο κομμάτι που συμβολίζει για εσένα τον έρωτα. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς υπόσχεται ανανέωση, ξαφνικές-αιφνίδιες γνωριμίες και σταθεροποίηση. Ο Ουρανός από τον Κριό και ο Κρόνος από τον Τοξότη σχηματίζουν γωνίες τριγώνου με τον Ήλιο σου έτσι μπορείς να σταθεροποιήσεις μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση – γνωριμία που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς πνευματικά και διανοητικά. Η συμβολή του χορηγού Δία, ως τις 9/10 από τον Ζυγό πολλαπλασιάζει την θετική επιρροή. Νέοι έρωτες, καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες και ενθουσιασμοί στο μενού της νέας χρονιάς. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας καθώς αντλείτε ικανοποίηση, χαρά και ανανέωση. Μοναδική χρονιά. Παράλληλα, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνουν αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις στον έρωτα και τις σχέσεις. Όλα τα σενάρια ανοιχτά, όλα τα σενάρια πιθανά. Από την διάλυση μιας παλιάς σχέσης μέχρι την δημιουργία μίας νέας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρωτες ελλοχεύουν σε ταξίδια, μετακινήσεις ή για τους νεότερους σε ηλικία σε χώρους εκπαίδευσης ή μετεκπαίδευσης. Έντονη κοινωνική ζωή, προσκλήσεις, δικτύωση, κοινωνικότητα και κοινωνικοποίηση στο μενού του 2017. Ο έρωτας συνδυάζει αξίες, σταθερές, αρχές, πρέπει, ωριμότητα, σοφία, προοδευτικό πνεύμα, χιούμορ. Αέρας ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου