Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Σκορπιός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 – Σκορπιός
Γενικές Προβλέψεις 
Το 2017 είναι μία χρονιά σχετικά ήπια, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις στο πρώτο εννεάμηνο του. Στο τελευταίο τρίμηνο ωστόσο, παρ όλα αυτά η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας και η παράλληλη διέλευση των πλανητών από τον Σκορπιό σημαίνει ραγδαίες , καταιγιστικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, στον έρωτα αλλά και στην προσωπική – επαγγελματική σας ζωή. Το πρώτο εννεάμηνο η διέλευση του Δία από τον Ζυγό και τον 12ο ηλιακό σας οίκο σημαίνει εύνοια γύρω από ζητήματα εργασιακά, υγείας, ψυχολογίας ενώ σας ωθεί στην φροντίδα του εαυτού σας μέσα από τον αθλητισμό ή την εναλλακτική ιατρική-γυμναστική. Ο Κρόνος από τον Τοξότη σας πιέζει για ζητήματα οικονομικά, μισθού ή κεκτημένων ασφαλείας. Καλείστε να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης απέναντι στο χρήμα. Ο Ουρανός από τον Κριό αποτελεί πρόκληση για το ζώδιο σας και ειδικότερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου καθώς σας καλεί να αλλάξετε τρόπο δράσης και αντιμετώπισης για ζητήματα εργασίας, καθημερινότητας αλλά και εργασιακών-συναδελφικών σχέσεων. Διανύετε μία περίοδο έντονης εργασιακής αβεβαιότητας, αστάθειας ενώ πρέπει να μάθετε να είστε περισσότερο ευέλικτοι-ευπροσάρμοστοι σε εργασιακές ανατροπές και αλλαγές ισορροπιών σε σχέσεις με συναδέλφους-συνεργάτες. Μεριμνήστε για την υγεία σας, ασχοληθείτε με το σώμα σας και την διατροφή σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς επηρεάζει θετικά το ζώδιο σας και μάλιστα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα καρδιάς, παιδιών και αισθηματικά ειδικότερα εάν έχετε γεννηθεί στο τέλος του Οκτώβρη και στις αρχές Νοέμβρη. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας μεταμορφώνει, σας αναγεννά ενώ χαρίζει δύναμη νου, λογικής έτσι ώστε να κερδίσετε πόντους σε επίπεδο πειθούς. Ο λόγος σας γοητεύει, ιντριγκάρει και κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Υγεία – Ψυχολογία
Η υγεία σας σε γενικές γραμμές είναι προστατευμένη από δυσμενείς επιρροές και επιθετικούς σχηματισμούς. Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 10/10 βελτιώνει την ψυχολογία σας, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για ζητήματα υγείας. Παράλληλα, παρέχει εναλλακτικές λύσεις μέσω αποθεραπείας, εναλλακτικής «άσκησης» ή διαλογισμού, γιόγκα. Είναι μία θέση που ευνοεί την ψυχανάλυση αλλά και την εύρεση ισορροπιών με τον ίδιο σας τον εαυτό. Εν συνεχεία, από τις 11/11ου και έπειτα εισέρχεται στο ζώδιο σας έτσι καλείστε να είστε μετρημένοι και προσεκτικοί με την διατροφή σας ώστε να μην πάρετε βάρος. Προσέχετε τις διατροφικές υπερβολές, μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες φαγητού ή αλκοόλ. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει αμεσότερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου και σας καλεί να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, τρόπο ζωής και lifestyle. Κάντε αναπροσαρμογές στην καθημερινότητα σας προσθέτοντας την άσκηση αλλά και ένα πιο ισορροπημένο σύστημα διατροφής. Ο Άρης, κυβερνήτης του τομέα της υγείας σας επιτάσσει την προσοχή σας στο διάστημα από τις 29/1 έως τις 10/3 καθώς ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να έχετε υπερβάλλουσες υποχρεώσεις και αυτό να λειτουργεί σαν αιτία κατανάλωσης ενέργειας και δύναμης. Φροντίστε το σώμα σας, θωρακίστε τις άμυνες σας. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε στο διάστημα από τις 23/10 έως τις 9/12 ενώ στο υπόλοιπο του Δεκέμβρη πρέπει να προσέχετε την ταχύτητα, τις φλεγμονές, τα κοψίματα και τα καψίματα. Το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου και ειδικότερα από τις 4/3 έως τις 15/4 δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επανεξετάσετε ένα θέμα υγείας. Δώστε προσοχή στα σημάδια του οργανισμού σας, ακούστε το σώμα σας και κάντε έναν επανέλεγχο ενός θέματος υγείας. Οι εκλείψεις τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο φέρνουν ψυχολογικές πιέσεις και έντονη εσωτερική αναμπουμπούλα. Προσέχετε περισσότερο για θέματα υγείας. 

Σπίτι – Οικογένεια 
Ο τομέας «σπίτι - οικογένεια» σας απασχολεί έντονα το νέο έτος καθώς οι εκλείψεις Φεβρουαρίου-Αυγούστου λαμβάνουν χώρα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου κάτι που σημαίνει αλλαγές, ανακατατάξεις, γεγονότα και εξελίξεις στους εν λόγω τομείς. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7/8 στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακά, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας αλλά και πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν τέτοιου είδους θέματα ή να  χρειαστεί να δώσετε την προσοχή σας σε άτομα της οικογένειας σας που θα ζητήσουν την βοήθεια σας. Οι ηλιακές εκλείψεις στον Λέοντα στις 11/2 και στις 21/8 φέρνουν αλλαγές στο σπίτι, μία πιθανή μετακόμιση για λόγους επαγγελματικούς. Στο πρόγραμμα των εκλείψεων η ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να προκύψουν επαγγελματικά ζητήματα και εσείς θα κληθείτε να βρείτε τις ισορροπίες ώστε να μην αμελήσετε ζητήματα σπιτιού ή προσωπικά. Σενάριο πρώτο; Μία συμβίωση ή επισημοποίηση. Σενάριο δεύτερο; Μία μετακόμιση ή ανακαίνιση του σπιτιού σας. Πολλοί δεν αποκλείεται να δείτε την οικογένεια σας να μεγαλώνει. Ο Ουρανός, κυβερνήτης των οικογενειακών ζητημάτων σας σε αντίθεση με τον Δία σημαίνει αλλαγές, ανατροπές και αιφνίδιες εξελίξεις. Θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι και δη κοντά στις 3/3 και τις 28/9 όπου κορυφώνεται ο σχηματισμός. Οι γεννημένοι από τις 14 έως τις 19/11 είστε οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής. Οι μήνες Μάιος και Νοέμβριος είναι εξαιρετικοί, σταθεροποιητικοί ενώ μπορείτε να νιώσετε ένα αίσθημα απελευθέρωσης-αποδέσμευσης μέσω των δικών σας ανθρώπων. Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού σημαίνει βελτίωση και επιτυχία στους εν λόγω τομείς. Τέλος, μπορείτε να νιώσετε κάποιες πιέσεις λόγω αυξημένων απαιτήσεων-αναγκών των δικών σας στο διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 ενώ ο Σεπτέμβριος είναι σαφώς καλύτερος και εξομαλύνει πιέσεις και αντιθέσεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 
Ο οικονομικός τομέας εξακολουθεί να αποτελεί «φλέγον» ζήτημα, ύψιστης σημασίας καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη σας πιέζει, προκαλώντας οικονομική ασφυξία, λιτότητα, ελλείψεις και περιορισμούς. Ήδη από το περασμένο έτος δοκιμάζεστε έντονα ενώ και φέτος τα πράγματα εξακολουθούν στο ίδιο μοτίβο, σαφώς βελτιωμένα ελαφρώς. Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τα αποκτήματα ενώ μαθαίνετε να χειρίζεστε διαφορετικά ζητήματα οικονομικής χροιάς. Στις 28/8 το εξάγωνο Δία-Κρόνου υπόσχεται οικονομική σταθερότητα αλλά και ανάκαμψη εισοδήματος. Νιώθετε σαφώς ευεργετημένοι και το πορτοφόλι σας τονώνεται. Η επιρροή είναι σε ισχύ από τις 15/8 έως τις 15/9. Επωφεληθείτε μέσα από επιτυχείς οικονομικές συμφωνίες, επιτυχείς αγοραπωλησίες αλλά και από καλύτερες εργασιακές προοπτικές. Κοντά στις 30/3 και στις 4/8 το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε επενδύσεις και ρίσκα ή ανοίγματα γύρω από εργασιακά ζητήματα ενώ σας αποτρέπει να δανείσετε σε αδέλφια και συγγενείς. Αποφύγετε την αγοραπωλησία μηχανών και αυτοκινήτων. Οι επιρροές είναι σε ισχύ δέκα ημέρες πριν και μετά της δοθείσες ημερομηνίες. Πολλοί δεν αποκλείεται να έχετε αναπάντεχες εξελίξεις, ανατροπές σε ζητήματα εργασίας στις αρχές Μαρτίου και στα τέλη Σεπτεμβρίου όσον αφορά εργασιακά ζητήματα. Καλό είναι να είστε περισσότερο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές της καθημερινότητας ή του προγράμματος σας ώστε να μην χάσετε πιθανές εργασιακές ευκαιρίες που θα σας δώσουν και οικονομική ανάσα. Το διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 ο Άρης στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια έντονες οικονομικές ανησυχίες και έκτακτα έξοδα ή υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν. Τυχεροί μήνες για τα οικονομικά σας αποτελούν ο Μάης και ο Νοέμβρης όπου ανακάμπτετε και τα οικονομικά σας τονώνονται μέσω της προσωπικής σας εργασίας. Καλύτερες εργασιακές-οικονομικές προδιαγραφές. Τα καλύτερα και εντυπωσιακότερα αναμένονται στο τελευταίο τρίμηνο όπου το διαδοχικό πέρασμα των πλανητών, Δία, Ερμή, Ήλιου, Αφροδίτης και Άρη από το ζώδιο σας φέρνουν ευκαιρίες και τύχη. Οι γιορτές του 2017 σας βρίσκουν απαλλαγμένους από οικονομικές αγωνίες και με γεμάτο πορτοφόλι. 

Επαγγελματικά αναμένονται εξελίξεις, αλλαγές, ανακατατάξεις και γεγονότα που θα σημαίνουν το τέλος μιας περιόδου όπου βυθιστήκατε στην απαισιοδοξία ή την στατικότητα-στασιμότητα. Οι σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τους μήνες Αύγουστο και Φεβρουάριο σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου σημαίνουν έντονη δυναμικότητα. Πιθανά σενάρια; Εύρεση εργασίας, εύρεση μιας θέσης εργασίας που θα σας βοηθήσει να ανέλθετε ιεραρχικά-επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε εργοδότη ή και αντικείμενο εργασίας ενώ πιθανή είναι και μία μετακόμιση για επαγγελματικούς λόγους. Οι φιλοδοξίες σας χτυπούν κόκκινο ενώ και εσείς κινείτε τα νήματα ώστε να αλλάξετε καταστάσεις γύρω από την καριέρα σας. Σαφώς βιώνετε ασφάλεια, ρευστότητα αλλά το θετικό έγκειται στην έντονη κινητικότητα και στις ευκαιρίες που έρχονται στο φως του Ήλιου. Ο Ήλιος, κυβερνήτης της καριέρας και οι ηλιακές εκλείψεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας έρχονται να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα κάνοντας σας παραγωγικούς και δυναμικούς. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο (μηνός Νοεμβρίου) κύριοι αποδέκτες των εκλείψεων. Ο Ουρανός από τον Κριό καλεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου (Νοεμβρίου) να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε. Χρησιμοποιήστε πιο καινοτόμες μεθόδους, προβείτε σε εκσυγχρονιστικές αλλαγές και ρίσκα που θα αναδείξουν το έργο σας και τις ικανότητες σας. Τοιουτοτρόπως θα κερδίσετε την εύνοια ανωτέρων και προϊσταμένων. Μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι γύρω από επαγγελματικά και μην διστάζετε να παίρνετε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείετε να αλλάξετε συνεργάτες ή εργασιακό χώρο. Σε κάθε περίπτωση το αιφνίδιο και ανατρεπτικό σας συντροφεύουν. Στο διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 θα χρειαστεί να τρέξετε για επαγγελματικά θέματα για αυτό οργανώστε τις διακοπές σας τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο που θα είστε πιο ξένοιαστοι και με ερωτική διάθεση plus. Οι μήνες Ιούνιος και Ιούλιος είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί. Σε περίπτωση που δεν οργανώσετε διακοπές τούτους τους μήνες ποντάρετε στην επαγγελματική σας εξέλιξη-πρόοδο. Μάλιστα από τις 26/8 έως τις 20/9 η Αφροδίτη στον λέοντα σε συνδυασμό με το εξάγωνο Δία-Κρόνου υπόσχονται άνοδο, αναγνώριση, λάμψη και προβολή. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αναμένατε αύξηση του πελατολογίου σας. Τέλη Φλεβάρη-αρχές Μάρτη και τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη έχετε να περιμένετε ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις. Το καλύτερο και τυχερότερο διάστημα για τον επαγγελματικό σας τομέα αναμένεται εκείνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου καθώς οι διαδοχικές διελεύσεις από το ζώδιο σας φέρνουν ευκαιρίες, νέες επαγγελματικές συνεργασίες και επιτυχείς συμφωνίες. Σε κάθε περίπτωση επαγγελματικά και οικονομικά βρίσκονται σε θετική τροχιά. 

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική ζωή 
Η αισθηματική σας ζωή δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα σας το νέο έτος και μέχρι τον Οκτώβριο καθώς επαγγελματικά, καριέρα, οικογένεια, σπίτι και οικονομικά απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Αυτό δεν σημαίνει πως ο παράγοντας τύχη εκλείπει ούτε πως εσείς αδιαφορείτε, απλώς έχετε άλλες έγνοιες. Από τις 10/10 το πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας σημαίνει νέες ερωτικές σχέσεις ή έναν μεγάλο έρωτα. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα τυχερή σχέση-γνωριμία που θα φέρει αισιοδοξία στην ζωή σας και θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης. Η συνέχεια είναι εντυπωσιακή καθώς ακολουθούν Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο σας. Η σύνοδος τους με τον «μέγα ευεργέτη» Δία σημαίνει ευκαιρίες για φλερτ, έρωτα και διασκεδάσεις. Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε την αισθηματική σας ζωή και η σχέση σας θα γίνει πηγή έμπνευσης, χαράς και αισιοδοξίας. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά ενώ χτίζετε νέες σχέσεις-συνεργασίες με αποτέλεσμα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Όλα μα όλα για τον έρωτα! Μέχρι τις 10/10 ο Δίας στον Ζυγό δημιουργεί περισσότερη ανάγκη για απομόνωση ενώ αναζητάτε στιγμές πιο «ιδιωτικές-προσωπικές» με τον/την σύντροφο σας. Ένα άλλο σενάριο είναι να βιώσετε ένα πάθος, έναν ανομολόγητο ή παράνομο έρωτα έτσι το αίσθημα εγκλωβισμού και περικύκλωσης – βραχυκύκλωσης θα σας αποσυντονίσει. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει ένα φλερτ με ένα άτομο από τον χώρο εργασίας σας ή στον χώρο που βρίσκεστε σε καθημερινή βάση. Πιθανοί έρωτες σε χώρους fitness. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, μετά τις 20/12 σημαίνει σταθεροποίηση και παγίωση μιας αισθηματικής υπόθεσης για εσάς των πρώτων ημερών και δη για εσάς που έχετε γεννηθεί στις 24-25-26/10. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς δίνει στους γεννημένους στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου να απολαύσετε έναν έρωτα «μαγικό» - «παραμυθένιο» που ονειρευόσασταν χρόνια. Το ρομάντζο, ο αισθησιασμός, το συναίσθημα εκτοξεύουν την αισθηματική σας ζωή στα ύψη. 

Οι γεννημένοι στις 8-9-10-11-12-13/11 μπορείτε να βιώσετε ένα δυνατό πάθος, που θα αλλάξει το είναι σας και την προσωπικότητα σας. Η επικοινωνία μέσα σε αυτήν την σχέση είναι ακλόνητη και δεν υπάρχουν περιθώρια αποσύνθεσης ή δυσκολίες. Έχετε να ανταλλάξετε πολλά σε νοητικό-διανοητικό επίπεδο με τον άνθρωπο αυτόν. Η ηλιακή έκλειψη στις 26/2 στους Ιχθείς μιλάει για αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα στον έρωτα. Πολλοί θα ερωτευτείτε, άλλοι θα δημιουργήσετε έναν νέο δεσμό ενώ άλλοι θα αναβαθμίσετε την σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές είναι προ των πυλών και δείχνουν ότι «Τα πάντα ρει» στον έρωτα. Ο μήνας Ιανουάριος είναι ιδιαίτερα ερωτικός, παθιασμένος και μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας στην κρεβατοκάμαρα σας. Επιθυμείτε την πλήρη ταύτιση ψυχής και σώματος. Τον μήνα Απρίλιο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές ερώτων από το παρελθόν και ένα άτομο από το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα σας ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία. Εσείς, κρίνοντας τα δεδομένα θα πρέπει να αξιολογήσετε την περίπτωση και να αποφασίσετε αν όντως πρέπει να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία στο ερωτικό σας παρελθόν. Πολλοί θα αναθεωρήσετε για την αισθηματική σας ζωή τον μήνα Απρίλιο έτσι καλό είναι να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς καθώς τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν αλλάζοντας τα δεδομένα στον έρωτα αλλά και στις σχέσεις σας γενικότερα. Οι μήνες Ιούνιος και Ιούλιος είναι σαφώς καλύτεροι ώστε να οργανώσετε τις διακοπές σας καθώς η Αφροδίτη από τον Ταύρο και τους Διδύμους σας γεμίζουν πάθος, ερωτισμό και εξομαλύνουν την σχέση σας κάνοντας σας να περάσετε καλύτερα. Ασφαλώς και η διάθεση σας είναι καλύτερη και υπόσχεται περισσότερη ξενοιασιά. Ο μήνας Αύγουστος δεν είναι άσχημος, έχετε εύνοια για ταξίδια και αποδράσεις αλλά υπάρχουν στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικά. Δεν θα λέγαμε όχι σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που συνδυάζει επαγγελματικούς λόγους με αναψυχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου