Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 Αιγόκερως

Γενικές Προβλέψεις 
Το 2017 αναμένεται μία χρονιά επέκτασης και ευκαιριών όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα και το κοινωνικό σας προφίλ. Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 9/10 φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, εξελίξεις και δυνατότητες επέκτασης-προαγωγής. Από τις 10/10 και έπειτα εισερχόμενος στον Σκορπιό δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και τις δημόσιες σχέσεις κάνοντας σας περισσότερο δημοφιλείς και πιο πληθωρικούς στον λόγο και την σκέψη. Ο Κρόνος από τον Τοξότη και τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο σας καλεί να κλείσετε κύκλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να προβείτε σε μία αναπροσαρμογή των διατροφικών συνηθειών σας αλλά και του τρόπου ζωής. Ο οικογενειακός σας βίος συνεχίζει να περνάει από το πρίσμα των αλλαγών καθώς ο Ουρανός σε τετράγωνο δυσαρμονίας φέρνει αλλαγές, ανατροπές, αναπάντεχες εξελίξεις και εσείς πρέπει να αναπροσαρμόσετε την ζωή σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς βοηθάει την σκέψη σας, χαρίζει γλυκύτητα λόγου και περιορίζει τον τεχνοκράτη χαρακτήρα σας χαρίζοντας φαντασία, διαίσθηση και πιο ιδεαλιστικές εμπνεύσεις. Η αξιοπιστία σας σε συνδυασμό με την ευφάνταστη σκέψη σας κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τέλος, ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου φέρνοντας ριζικές αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. 

Υγεία – Ψυχολογία
Ο τομέας της υγείας σας χρήζει κάποιας προσοχής ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί καθώς δέχεστε ποικίλες επιρροές. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Κρόνου έτσι χρειάζεται να μεριμνήσετε περισσότερο για θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας. Χρειάζεται να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που ζείτε, να προσθέσετε την άθληση ενώ η σωστή διατροφή μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να λειτουργήσει καλύτερα ο οργανισμός σας. Φροντίστε το σώμα σας, αγαπήστε τον εαυτό σας. Η ψυχολογία σας κατά καιρούς είναι μελαγχολική και βαριά αλλά έχετε την δυνατότητα πλήρους ανασυγκρότησης της καθώς το ημιεξάγωνο Κρόνου με το ζώδιο σας παρέχει διευκολύνσεις-διεξόδους. Παράλληλα, ο Ουρανός από τον Κριό και η κόντρα γωνία τετραγώνου προς το ζώδιο σας επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και προκαλεί πονοκεφάλους, ημικρανίες και ροπή στα ατυχήματα, στα κοψίματα ή στα καψίματα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι άσχημο, μοιραίο σαφώς αλλά πρέπει να προσέχετε την ταχύτητα και την φωτιά. Ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας επηρεάζει ειδικότερα τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις ενώ παράλληλα αποδομεί – γκρεμίζει οτιδήποτε παλιό όσον αφορά συνήθειες  και διατροφή. Ασφαλώς, πρέπει να κάνετε συχνά τσεκ απ και να μεριμνείτε για θέματα υγείας και διατροφής. Καλό θα είναι να αλλάξετε ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Τον μήνα Φεβρουάριο η ψυχολογία σας περνάει έντονα σκαμπανεβάσματα. Οι μήνες Μάρτιος και Μάιος μπορούν να αποδειχθούν λυτρωτικοί για θέματα υγείας για αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες ώστε να προλάβετε ασθενικές καταστάσεις. Τέλος, το διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 πρέπει να προσέχετε την υγεία σας καθώς οι πολλές υποχρεώσεις θα λειτουργούν σαν βαρίδιο. Διασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα. Τους μήνες Απρίλιο, Ιούλιο και Αύγουστο προσέχετε διατροφικές υπερβολές και υπερβολές στον τομέα υγείας, να είστε προνοητικοί. 

Σπίτι – Οικογένεια 
Ο οικογενειακός σας βίος έχει περάσει αρκετές ανατροπές και αλλαγές τα τελευταία χρόνια με την διέλευση του Ουρανού από τον Κριό. Η εν λόγω διέλευση επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο (9/1 έως 20/1) και φέρνει αλλαγές, αναπάντεχες εξελίξεις και γεγονότα. Πιθανώς, η οικογένεια σας να μεγαλώνει, να παντρεύονται τα παιδιά σας ή να μπαίνετε σε διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτων. Άλλοι, δεν είναι διόλου απίθανο να μετακομίζετε ή να προβαίνετε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να βιώσουν έναν ξαφνικό χωρισμό ή αποχωρισμό. Τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο η αντίθεση Δία-Ουρανού φέρνει αιφνίδιες εξελίξεις και γεγονότα που ούτε καν φανταζόσασταν. Το αποτέλεσμα μην σας φοβίζει, δεν είναι απίθανο να είναι θετικό. Από την άλλη πλευρά οι μήνες Μάης και Νοέμβριος μοιάζουν εξαιρετικοί για σταθεροποίηση σε θέματα σπιτιού-ακινήτων. Μπορείτε να προβείτε στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου με επωφελείς όρους και συνθήκες. Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού μοιάζει ιδιαίτερα επωφελές για θέματα συμφωνιών και μάλιστα με τρόπο υπόγειο-μυστικό. Κέρδη αναμένονται από την ακίνητη περιουσία και τα αποκτήματα. Τον μήνα Φεβρουάριο η παραμονή του Άρη στον Κριό φέρνει οικογενειακά άγχη και αγωνίες. Μεριμνήστε για άτομα της οικογένειας σας καθώς θα χρειαστούν στήριξη ψυχολογική ή πρακτική. Συγκεκριμένα, ο Μάρτης πρέπει να αποφευχθεί για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή μιας διαπραγμάτευσης επί τέτοιων ζητημάτων. Το διάστημα από τις 29/4 έως τις 6/6 είναι ιδιαίτερα τυχερό ενώ μπορείτε να συσφίξετε τους πολύ προσωπικούς σας δεσμούς. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 
Ο τομέας των οικονομικών σας δεν φαίνεται να περνάει ιδιαίτερες δυσκολίες αν και υπάρχουν περίοδο μέσα στο 2017 που θα βιώσετε ανασφάλεια, ρευστότητα ή οικονομική δυσπραγία-στενότητα. Το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα το διάστημα από τις 20/1 έως τις 19/2 θέματα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Η διέλευση Ήλιου και Ερμή από τον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα ενώ εντείνει την ανάγκη σας για καλοπέραση και κατανάλωση ωθώντας σας σε υπερβολές. Αναμένονται έκτακτα έξοδα ή έξοδα για κάλυψη αναγκών αλλά παράλληλα μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές μεθόδους είσπραξης εισοδημάτων. Το διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 η διέλευση του Άρη από τον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια έντονες οικονομικές ανησυχίες και δη σε θέματα που σχετίζονται με την εφορία, τα δάνεια και τις κληρονομιές. Πιθανώς να προκύψουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν ενώ στο ίδιο διάστημα περίπου και συγκεκριμένα από τις 27/8 έως τις 20/9 η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει έσοδα και θετικές ρυθμίσεις-διαπραγματεύσεις επί τέτοιου είδους θέματα. Ο κυβερνήτης των οικονομικών σας, ο Ουρανός τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο και Σεπτέμβριο σε δύσκολες γωνίες μπορεί να φέρει στον αφρό της θάλασσας των οικονομικών σας αναπάντεχες εξελίξεις, έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να καλυφθούν έγκαιρα. Οι μήνες Μάης-Νοέμβριος είναι σταθεροποιητικοί και μπορείτε να έχετε μία περισσότερη άνεση-διευκόλυνση. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τους μήνες Φεβρουάριο & Αύγουστο φέρνουν αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα σε οικονομικά ζητήματα, σε ζητήματα μισθοδοσίας αλλά και σε εκείνα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια και διατροφές. Δεν αποκλείεται να είστε υποκείμενο αύξησης εισοδήματος και το πορτοφόλι σας να δεχτεί τονωτικές ενέσεις ενώ παράλληλα μπαίνετε σε μία περίοδο αναζήτησης εναλλακτικών εισοδηματικών πηγών. Τους εν λόγω μήνες δεν αποκλείεται να βιώσετε ρευστότητα οικονομική, λιτότητα ή κάποια δυσκολία συγκέντρωσης χρημάτων ενώ παράλληλα οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σας βάζουν σε μία διαδικασία να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στο χρήμα. Η αλλαγή στους οικονομικούς χειρισμούς και στους χειρισμούς των πόρων σας μπορεί να αποβεί σωτήρια. 

Ο τομέας των επαγγελματικών σας δέχεται σημαντική ενίσχυση  μέχρι τις 9/10 καθώς η διέλευση του Διός από το ζενίθ του ωροσκοπίου φέρνει πρόοδο και θετικότερες προδιαγραφές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ βελτιώνονται και οι συνθήκες εργασίας στον χώρο δουλειάς. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες και ευεργετικότατα γεγονότα αυξάνουν το υπόβαθρο σας και ενισχύουν το κοινωνικό σας προφίλ καταξιώνοντας σας. Τον μήνα Αύγουστο το σταθεροποιητικό εξάγωνο Δία-Κρόνου σημαίνει επαγγελματική ενίσχυση, σταθερότητα και υπόσχεται ανοδική τροχιά. Εργασία και επαγγελματικά στο συν. Οι μήνες Φεβρουάριος-Μάρτιος και Σεπτέμβριος πιθανώς να έχουν κάποια απρόοπτα επαγγελματικά αλλά εσείς ως μάστερ χειρισμών σε υποθέσεις καριέρας μπορείτε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Από τις 10/10 ο Δίας στον Σκορπιό και η σταδιακή διέλευση των πλανητών από το ίδιο ζώδιο υπόσχεται καλύτερη επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο ενώ βελτιώνει την συνεννόηση με συνεργάτες-συναδέλφους και ανωτέρους. Μπαίνετε σε μία φάση υλοποίησης στόχων και φιλοδοξιών μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Χτίζετε ένα πιο εξωστρεφές προφίλ, επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, να περάσετε συνεντεύξεις ή να στείλετε βιογραφικά επιτυχώς. Ο Κρόνος από τον Τοξότη επιτάσσει ή καλύτερα καλεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου να κλείσετε κύκλους σε εργασιακό επίπεδο με τρόπο επιτυχή. Η μετάβαση σε έναν νέο κύκλο πραγμάτων επί των επαγγελματικών σας μπορεί να επιτευχθεί με σχετικά ήπιο – εύκολο τρόπο. Παράλληλα, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου 10/1 έως 20/1 δέχεστε την ανατρεπτική επιρροή του Ουρανού έτσι για κάποιους από εσάς μπορεί κάποια επαγγελματικά ζητήματα να λήγουν απότομα ή λόγο άδοξα ενώ άλλοι πρέπει να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε ή προβάλλεστε κοινωνικά. Υιοθετήστε πιο καινοτόμους, εναλλακτικές μεθόδους. Οι γεννημένοι στις 30-31/12 και στις 1-2-3/1 δέχεστε την ευεργετικότατη επιρροή του Ποσειδώνα κάτι που σας κάνει λιγότερο τεχνοκράτες και πεζούς, χαρίζοντας σας φαντασία ή διαίσθηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση μεγαλόπνοων ιδεών και η δύναμη σας είναι αξιόλογη ή λαμβάνεται υπόψη. Ο λόγος σας ξεχωρίζει για την πειθώ του και κερδίζετε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Εύνοια δέχεστε όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, την συγγραφή, την εκπαίδευση, την έρευνα ή τις δημόσιες σχέσεις και την πολιτική. Τέλος, Ο Πλούτωνας από τον αιγόκερω φέρνει ριζικές, βαθιές, κυτταρικές αλλαγές για εσάς του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου. Τι σημαίνει αυτό; Πιθανή αλλαγή αντικειμένου εργασίας και στροφή στην καριέρα. Αλλαγή θέσης εργασίας, πόλης εργασίας ή εργοδότη. Μία προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα χρειάζεται τους μήνες Απρίλη-Ιούλη και Αύγουστο, αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Προσοχή στο διάστημα από τις 4/3 έως τις 15/4 καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης των επαγγελματικών σας κινείται ανάδρομη. Όχι σε νέες εκκινήσεις-εγχειρήματα. 

Έρωτας, Αισθηματικά – Κοινωνική Ζωή 
Ο έρωτας ασφαλώς δεν αποτελεί μεγάλη σας προτεραιότητα το νέο έτος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ, διασκεδάσεις ή για αισθηματικές περιπέτειες. Η παρουσία του Δία έως τις 9/10 πιθανώς να σημαίνει την έναρξη μιας ερωτικής υπόθεσης-ενός ειδυλλίου μέσα στον επαγγελματικό χώρο, το οποίο σχετίζεται μαζί σας. Ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται η αισθηματική περιπέτεια είναι άκρως μυστικός. Μυστικά συναισθήματα, ανομολόγητα πάθη και καταπιεσμένα θέλω μπορεί να σας πνίγουν κατά καιρούς ή κατά περιόδους αλλά εσείς καταφέρνετε να απεγκλωβίζεστε. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς και ειδικότερα από τις 10/10 και έπειτα η διέλευση των πλανητών στον Σκορπιό σημαίνει ανάκτηση της εξωστρέφειας σας ενώ η κοινωνική σας ζωή χρωματίζεται με ένα ουράνιο τόξο. Δικτύωση, κοινωνικές επαφές, φιλίες λειτουργούν υποστηρικτικά ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τους αντίστοιχους κύκλους. Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 20/12 και φέρνει έναν καρμικό έρωτα για τους γεννημένους στις 21-22-13/12. Δεν είναι διόλου απίθανο να επισημοποιήσετε την υπάρχουσα σχέση σας ή να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Εάν διατηρείτε μία σχέση από ανάγκη ή συνήθεια αυτή φαίνεται να δοκιμάζεται, να περνάει ένα τεστάρισμα. Εάν δεν περάσει τις εξετάσεις, ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Ο Ποσειδώνας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς στηρίζει εσάς στο τέλος Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου να ζήσετε έναν έρωτα διαφορετικό, περισσότερο ρομαντικό, με περισσότερο συναίσθημα κάτι που είναι κόντρα στην τεχνοκρατική φύση σας. Μπορείτε να ζήσετε ένα μεγάλο ρομάντζο που θα σας αλλάξει ως προσωπικότητα. 

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου φέρνοντας βαθιές, ριζικές, κυτταρικές εξελίξεις στον έρωτα αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος, έναν έρωτα που θα σας αλλάξει άρδην, ως χαρακτήρες. Από την άλλη μία έντονη σχέση μπορεί να καταλήξει κακήν κακώς. Το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη είναι άκρως ερωτικό, αισθησιακό, παθιάρικο. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνουν αλλαγές στην ερωτική-σεξουαλική σας ζωή ή στην «στενή» - «προσωπική» σας σχέση με τον/την σύντροφο σας. Τώρα ζητάτε ουσιαστικότητα, πίστη, αφοσίωση ενώ δεν δέχεστε ρηχές καταστάσεις. Το έτος αυτό ενδέχεται να γνωρίσετε έναν έρωτα ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μία μετακίνηση ή σε ένα ταξίδι σας. Ο Ιανουάριος και η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου είναι έντονα ερωτικές και σας βοηθούν να ανακτήσετε το πάθος και την επικοινωνία στην σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Το διάστημα από τις 11/3 έως τις 21/4 με τον Άρη στον Ταύρο η λίμπιντο σας χτυπάει κόκκινο και οι κατακτήσεις σας αυξάνονται κατακόρυφα. Ιδανικό διάστημα για να αναθερμάνετε την αισθηματική σας ζωή. Το διάστημα από τις 17/5 έως τις 6/6 βελτιώστε την μεταξύ σας επικοινωνία αλλά και την επικοινωνία στις σχέσεις σας με τρίτους καθώς η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο είναι ευεργετικότατη. Ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και το πρώτο μισό του Οκτώβρη η Αφροδίτη από τα ζώδια του Καρκίνου, του Λέοντα και της Παρθένου υπόσχεται ένα ευχάριστο διάστημα για τον έρωτα, τις σχέσεις σας αλλά και για την κοινωνική σας ζωή. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 καθώς οι επιρροές είναι ποικίλες. Ενώ θέλετε να ερωτευθείτε, να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας και την φωτεινή πλευρά της ζωής οι συγκρούσεις με τους τρίτους ελλοχεύουν. Προσέχετε τις ανταγωνιστικές διαθέσεις ,τον παρορμητισμό σας και την ξεροκεφαλιά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου