Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Παρθένος

Γενικές Προβλέψεις 
Το νέο έτος αποτελεί χρονιά σταθεροποίησης των αποκτημάτων της περασμένης χρονιάς. Οι πιέσεις, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δεν λείπουν ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες σε αισθηματικό και επαγγελματικό – οικονομικό επίπεδο. Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 9/10 φέρνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη ενώ υπόσχεται ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και καλύτερες συνθήκες ζωής. Από τις 10/10 εισέρχεται στον Σκορπιό και ενισχύει τον κύκλο των γνωριμιών σας ενώ παράλληλα αυξάνει τον κοινωνικό κύκλο σας. Ο Κρόνος μέχρι και λίγο πριν τα Χριστούγεννα πιέζει τον οικογενειακό τομέα φέρνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις καλώντας σας να ωριμάσετε ή να ενηλικιωθείτε. Είναι μία χρονιά που πρέπει να μεριμνήσετε για άτομα της οικογένειας σας ή να αναλάβετε βάρη και ευθύνες. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου (12/9 έως 22/9) σας καλεί να αναπροσαρμόσετε την καθημερινότητα σας και να αναθεωρήσετε πολιτική γύρω από τα οικονομικά σας ζητήματα και την ερωτικοσεξουαλική σας ζωή. Ο Ποσειδώνας καλεί τους γεννημένους στο τέλος Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου να είναι προσεκτικοί σε σχέσεις-συνεργασίες και στον έρωτα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξιδανικεύσεων και απογοητεύσεων. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ενισχύει την ζωτικότητα σας και σας χαρίζει πυγμή μπροστά στην υλοποίηση στόχων και σχεδίων σας. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στις 8-9-10/9. Τέλος, η έκλειψη του Φεβρουαρίου αναμοχλεύει τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας, άλλοι αποχωρούν και ο κοινωνικός σας περίγυρος περνάει μέσα από αρκετές αλλαγές.

Υγεία-Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται κάποια προσοχή στην διάρκεια του νέου έτους και πρέπει να μεριμνήσετε για θέματα διατροφής και σώματος. Οι γεννημένοι 29-30-31/8 και 1-2-3-4/9 δέχεστε την δυσαρμονική επιρροή του Ποσειδώνα και καλό θα είναι να προσέχετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να αποφεύγετε καταχρήσεις και κατανάλωση αλκοόλ ή λιπαρών. Υιοθετήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, αθληθείτε. Μπορείτε να στραφείτε στην εναλλακτική ιατρική-θεραπεία και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας ή να καταπολεμήσετε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Οι γεννημένοι από τις 12/9 έως τις 22/9 θωρακίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες σας καθώς το τετράγωνο του Κρόνου προς τον ήλιο σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι ή καταπονημένοι κατά καιρούς. Προσέχετε τα οστά σας, πεσίματα, σπασίματα ή κατάγματα. Χρειάζεται να εξασφαλίζετε χρόνο για προσωπική ανάπαυλα και ξεκούραση. Τέλος, οι γεννημένοι από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου δέχεστε την αναγεννησιακή δύναμη του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έτσι μπορείτε να ξεπερνάτε με ευκολία προβλήματα υγείας. Τονώστε τον οργανισμό σας και αλκαλοποιείστε την άμυνα σας. Το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου η διέλευση του Άρη από τους Ιχθείς και η έκλειψη μπορεί να φέρουν κάποια εξασθένιση στην άμυνα σας, πάρτε βιταμίνες. Προσοχή χρειάζεται ο μήνας Αύγουστος καθώς οι εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στον άξονα της υγείας σας. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, προσθέστε ένα χόμπι στην καθημερινότητα σας. Τους μήνες Απρίλη-Ιούλη και Αύγουστο προσέχετε διατροφικές υπερβολές και την υπέρμετρη κατανάλωση φαγητού. Οι μήνες Μάης-Νοέμβριος είναι εξαιρετικοί για να βάλετε την διατροφή σας και την υγεία σας σε πρόγραμμα, υιοθετώντας νέα στάση ζωής.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνει ευθύνες-υποχρεώσεις-κούραση και δοκιμάζει τον τομέα σπίτι-οικογένεια-προσωπικές σχέσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου καλείστε να ωριμάσετε, να αναλάβετε ευθύνες και να ενηλικιωθείτε καθώς ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ενδέχεται να χρειάζεται την συνδρομή σας ή στήριξη σας. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος κρύβουν αλλαγές, ανατροπές και αιφνίδιες εξελίξεις γύρω από τον οικογενειακό σας βίο. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακές, όμως, καλείστε να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο αντιμετώπισης γύρω από θέματα που άπτονται του εν λόγω τομέα. Τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο το εξάγωνο Δία-Κρόνου υπόσχεται σταθερότητα, ευχάριστες εξελίξεις, χαρούμενα νέα. Ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείτε με αγορές και πωλήσεις ακινήτων. Παράλληλα, το διάστημα από τις 21/9 έως τις 14/10 οι σχέσεις σας γλυκαίνουν. Ενώ οι φετινές γιορτές, θα είναι διαφορετικές καθώς από τις 20/12/17 ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Τοξότη και έτσι απαλλάσσεστε από προβλήματα, άγχη και αγωνίες. Επιτέλους, μετά από 2,5 χρόνια οικογενειακών πιέσεων θα απολαύσετε το σπίτι σας και τους πολύ προσωπικούς σας δεσμούς.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Η παρουσία του Δία στον Ζυγό ως τις 9/9 έρχεται να ενισχύει τον τομέα εκείνον των οικονομικών σας, του εισοδήματος σας αλλά και του μισθού σας. Μέσα στο πρώτο εννεάμηνο αναμένεται οικονομική ανάκαμψη, πρόοδος, καλύτερες οικονομικές συνθήκες και ένα πιο καλό οικονομικό background. Τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, ωστόσο, όμως έχετε την δυνατότητα να βρείτε τις ισορροπίες. Παράλληλα, δεν αποκλείονται και κάποια έσοδα ή σταθεροποίηση στις εισοδηματικές σας πηγές. Ο μήνας Αύγουστος μοιάζει εξαιρετικός και φαίνεται πως το πορτοφόλι σας γεμίζει. Το εξάγωνο Κρόνου-Δία υπόσχεται σταθερότητα στον μισθό σας, αυξημένες αποδοχές αλλά και εύνοια μέσα από αγοραπωλησίες ακινήτων. Τους μήνες Μάιο και Νοέμβριο το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού υπόσχεται οικονομική ανάκαμψη, ευρωστία, κέρδη μέσα από θέματα που σχετίζονται με δάνεια, διατροφές, εφορίες. Κέρδη από ακίνητα και κληρονομιές στο μενού των εν λόγω μηνών. Πιθανές τυχερές-ευνοϊκές ρυθμίσεις για ζητήματα φορολογικά. Το διάστημα από τις 4/3 έως τις 15/4, η Αφροδίτη, κυβερνήτης των οικονομικών σας κινείται ανάδρομη στον Κριό και τους Ιχθείς έτσι σας καλεί να αποφύγετε να δανείσετε σε τρίτους ενώ απαιτεί να διαχωρίσετε τα οικονομικά με τον/την σύντροφο σας. Ιδανική περίοδος για διεκδίκηση οφειλομένων από τρίτους προς εσάς. Τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό μιλάει για έντονες οικονομικές ανησυχίες και ενασχόληση με θέματα που άπτονται του οικονομικού τομέα. Έσοδα, μεγαλύτερη ανάγκη για κατανάλωση λόγω κάλυψης των αναγκών σας-επιθυμιών σας. Το μήνα Μάρτιο αποφύγετε την λήψη ενός δανείου και ανάληψη οικονομικών ευθυνών, μην δανείζετε και αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Ο Ιούνιος είναι αρκετά επικερδής σαν μήνας και αυτός. Στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς αναμένετε να βγάλετε κέρδη εάν ασχολείστε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μεταφοράς, με την συγγραφή ή την εκπαίδευση. Κέρδη και ενίσχυση οικονομική για εσάς που ασχολείστε  με τις δημόσιες σχέσεις. Ο τομέας των οικονομικών δέχεται σημαντική ενίσχυση, εύνοια και μπορείτε να νιώθετε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι.
Επαγγελματικά δεν αναμένονται τεράστιες αλλαγές ούτε σοβαρές αντιξοότητες. Σίγουρα, ο Κρόνος από τον Τοξότη και τον άξονα καριέρας-οικογένειας φέρνει ευθύνες-υποχρεώσεις και σας καλεί να αναδείξετε ένα πιο υπεύθυνο προφίλ ώστε να αναδείξετε το έργο σας και την δουλειά σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο (12-22/9) έχετε να φέρετε εις πέρας περισσότερες ευθύνες και εκκρεμότητες. Η διέλευση του Δία από τον Ζυγό έως τις 9/10 σημαίνει σταθεροποίηση των προσπαθειών σας και των ευκαιριών που ήλθαν στη ζωή σας την περασμένη χρονιά.

Από τις 10/10 ο Δίας στον Σκορπιό σημαίνει ενίσχυση για εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο, τις εκδόσεις, την συγγραφή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης-επικοινωνίες και τις δημόσιες σχέσεις. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνετε και μπορείτε να κερδίσετε συμμαχίες. Ανοδική πορεία και καταξίωση έχετε να περιμένετε εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση ενώ τέλος το τελευταίο τρίμηνο προσφέρεται για ενίσχυση του βιογραφικού σας, για αποστολή βιογραφικών και για να περάσετε συνεντεύξεις. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος μπορούν να φέρουν εργασιακές-επαγγελματικές αλλαγές λόγω κρίσεων και ανισορροπίας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αλλαγές και ανατροπές. Ο Αύγουστος μπορεί να αναδειχτεί σε έναν πολύ τυχερό και θετικά υποσχόμενο μήνα για τα επαγγελματικά σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δίνει την δυνατότητα σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να επιτύχετε, να επικοινωνίσετε και να εκφράσετε ένα δυνατό επιχειρηματικό πλάνο-σχέδιο. Οι γεννημένοι στις 7-8-9/1 έχετε την θετική συνδρομή του Πλούτωνα ώστε να μεταμορφώσετε την ζωή σας και να φέρετε εις πέρας ένα μεγαλόπνοο σχέδιο ζωής που θα σας δικαιώσει επαγγελματικά. Στο τέλος της χρονιάς, η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σημαίνει σταθεροποίηση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών και δη για εσάς του μηνός Δεκεμβρίου. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 καθώς ο Άρης από τους Διδύμους (ζενίθ) πιέζει και φέρνει απαιτητικά προγράμματα, πολλές ώρες εργασίας και κούραση. Όλα μα όλα για την καριέρα. Προσέχετε ανταγωνισμούς με ανωτέρους, προϊσταμένους και έχοντες εξουσία. Τον μήνα Ιούλιο η Αφροδίτη από τους Διδύμους χαρίζει επαγγελματική εύνοια, τύχη σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ ο έρωτας μπορεί να υπάρξει μέσα στον χώρο εργασίας. Οι εκλείψεις τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο σημαίνουν εργασιακή ρευστότητα ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές σε σχέσεις με συνεργάτες-συναδέλφους ή στην καθημερινότητα σας. Καλείστε να αναθεωρήσετε τρόπο στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα.

Έρωτας, Αισθηματικά – Κοινωνική Ζωή
Το νέο έτος είναι μία χρονιά σταθεροποίησης στα αισθηματικά σας και μάλιστα φαίνεται να σταθεροποιείτε καταστάσεις που γεννήθηκαν την περασμένη χρονιά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει συναισθηματική αδράνεια και πως τα αισθηματικά σας είναι άνοστα. Υπάρχουν επιρροές στον αστρολογικό ουρανό που προσδίδουν γεύση και χρώμα. Ο Δίας στον Ζυγό ως τις 9/10 σας βάζει σε μία διαδικασία να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή και μία σχέση που πιθανώς προέκυψε το περασμένο έτος. Τώρα, μπορείτε να δείτε την ταύτιση αξιών και το κατά πόσο μπορείτε να συμβιώσετε ή να συμπορευτείτε με αυτόν τον άνθρωπο. Ο μήνας Αύγουστος παρ όλες τις εκλείψεις μπορεί να αποβεί πολύ θετικός για τα αισθηματικά σας και για μία επισημοποίηση-συμβίωση. Στην συνέχεια, από τις 10/10 και ως το τέλος του έτους ο Δίας στον Σκορπιό αλλά και η είσοδος των πλανητών στον Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σας για επικοινωνία, έκφραση και δικτύωση. Ο κοινωνικός σας ιστός μεγεθύνεται ενώ ο τομέας των δημοσίων σχέσεων τονίζεται ιδιαιτέρως. Γνωρίζετε νέα άτομα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε στην ζωή σας τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ο Κρόνος ως τις 201/12 δοκιμάζει τις αντοχές σε μία σχέση-συνεργασία ή στην προσωπική σας ζωή και τον γάμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαλύονται τέτοιου είδους σχέσεις, απλώς περνάνε μέσα από κρας τεστ και αν αντέξουν συνεχίζουν ακάθεκτες, εάν όχι καταλήγουν ή σε απλή συμβίωση ή σε χωρισμό. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο (12/9 έως 22/9) είστε οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής. Παράλληλα, η διέλευση του Ουρανού από τον Κριό επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου (12/9 έως 22/9) με τον αντίρροπο τρόπο. Φέρνει ευκαιρίες, κεραυνοβόλους έρωτες, θυελλώδη ερωτικά πάθη. Η λίμπιντο σας, το σεξαπίλ σας ξυπνάν και είστε έτοιμοι/ες να ζήσετε ένα φλογερό ειδύλλιο. Απολαύστε τον έρωτας χωρίς συστολές και ενοχές.

Ο Ποσειδώνας καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου και στις αρχές Σεπτέμβρη να είστε προσεκτικοί στο κομμάτι των σχέσεων, συνεργασιών αλλά και του γάμου καθώς ο παράγοντας «εξιδανίκευση-ωραιοποίηση» είναι ιδιαίτερα έντονοι και αυτό φαίνεται πως μπορεί να σας ωθήσει σε κακές εκτιμήσεις. Έτσι λίγο αργότερα τα προσωπεία θα πέσουν και θα συνειδητοποιήσετε πιθανόν λάθος επιλογές επί των σχέσεων-συνεργασιών σας ή του γάμου σας. Ωστόσο, δεν είναι διόλου απίθανο να ζήσετε ένα φοβερό ρομάντζο, μία σχέση που θα γκρεμίσει τον τεχνοκράτη χαρακτήρα σας και θα αλλάξει τα ιδανικά σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και ειδικότερα στις 7-8-9-10-11-12/9 μπορείτε να βιώσετε την ισχυρή δύναμη του «αναγεννητικού» Πλούτωνα. Ένα μοιραίο πάθος, μία ισχυρή, δυνατή, δυναμική, παθιασμένη σχέση μπορεί να ανατείλει και εσείς θα αλλάξετε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου φέρνει αλλαγές στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Σίγουρα μέσα στην περασμένη χρονιά γνωρίσατε πολύ κόσμο, ο κοινωνικός σας ιστός μεγάλωσε αλλά τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιοι και πόσοι είναι αυτοί που μένουν. Η ποσότητα αποχωρεί και μένει η ποιότητα. Το πρώτο εξάμηνο είναι ιδιαίτερα ερωτικό καθώς η Αφροδίτη άλλοτε από τους Ιχθείς (απέναντι σας) και άλλοτε από τον Κριό (οίκος του έρωτα και του σεξ)  σας συντροφεύει. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος μοιάζουν εξαιρετικοί ενώ τα αισθήματα σας αναζωπυρώνονται. Το διάστημα Μαρτίου και έως τις 15/4 δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές ερώτων από το παρελθόν ενώ ένα άτομο ίσως ξαναχτυπήσει την πόρτα σας. Τα πράγματα αρχίζουν να ξεδιαλύνουν στην πορεία από το δεύτερο μισό του Απρίλη και μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς προσφέρεται για βελτίωση του επικοινωνιακού υποβάθρου στις σχέσεις σας, επωφεληθείτε. Ευνοείται η κοινωνική σας ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου