Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Καρκίνος

Γενικές Προβλέψεις
Το νέο έτος αναμένεται χρονιά σταθμός καθώς οι αλλαγές, οι αναπροσαρμογές και τα νέα δεδομένα φλερτάρουν με τη ζωή σας. Ωστόσο, δέχεστε σημαντική εύνοια και αναστηλώνεστε μετά από αρκετά χρόνια προκλήσεων και αντίξοων συνθηκών. Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 10/10 φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού-οικογένειας αλλά και πολύ προσωπικών σχέσεων. Πιθανά σενάρια η απόκτηση ενός απογόνου, η συμβίωση, η μετακόμιση ή η ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται ενώ παράλληλα έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα και εξελίξεις. Εν συνεχεία, από τις 10/10ου και έπειτα η διέλευση του Διός στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού τονώνει την δημιουργικότητα σας και εκτοξεύει την διάθεση σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας! Οι αδέσμευτοι έχετε την δυνατότητα να επισυνάψετε έναν ιδιαίτερα χαρούμενο δεσμό ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αντλήσετε το μέγιστο της ευτυχίας μέσω του έρωτα. Τα επιχειρηματικά σας πλάνα ξετυλίγονται και η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη. Ο Κρόνος από τον Τοξότη πιέζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου (12 έως 22 Ιουλίου) φέρνοντας ευθύνες ρουτίνας, υποχρεώσεις και έντονα-απαιτητικά προγράμματα. Χρειάζεται να φανείτε επίμονοι, οργανωτικοί ώστε να αποδώσετε τα μέγιστα στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητα σας. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει αλλαγές, ανατροπές, αιφνίδιες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανώς να αλλάξετε εργοδότη, επάγγελμα ή χώρο εργασίας. Σε κάθε περίπτωση ένα αναπάντεχο γεγονός αλλάζει τα δεδομένα στον επαγγελματικό στίβο. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά, εκ βαθέων, κυτταρικά σχέσεις-συνεργασίες αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να απογοητεύεστε κατά καιρούς από ανθρώπους και να αποχωρούν με τρόπο βίαιο ή απότομο ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να γνωρίζετε ανθρώπους «μοιραίους» που στιγματίζουν την ζωή σας και την αλλάζουν άρδην. Οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής του Πλούτωνα είστε οι γεννημένοι μετά τις 5/7 έως τις 12/7, οι οποίοι βλέπετε καταιγιστικές εξελίξεις στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών αλλά και στην προσωπική σας ζωή. 

Υγεία-Ψυχολογία
Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε δέχεστε διαφορετικές επιρροές. Ωστόσο, ανεξαρτήτως δεκαημέρου όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου ευνοείστε σε επίπεδο ψυχολογίας και διάθεσης καθώς ο Δίας από τον Ζυγό ανοίγει την ψυχική σας κατάσταση και ανακτάτε την χαμένη σας «πίστη». Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα έτσι μπορείτε να είστε λιγότερο υποπτευμένοι σχετικά με πιθανές παθήσεις καθώς η ανοσοποίηση σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά δεδομένα. Ο Κρόνος από τον Τοξότη καλεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου (12-22/7) να φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στα εν λόγω ζητήματα. Εξαντλητικά ωράρια, αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας έτσι θα χρειαστεί να ξεκουράζεστε και να εξασφαλίζετε ώρες για ανάπαυλα και ανάπαυση. Καλό είναι να κάνετε συχνά τσεκ απ, να μεριμνάτε για το σώμα σας και την υγεία σας καθώς δεν αποκλείεται να διαγνωσθούν προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Τα οποιαδήποτε προβλήματα είναι αντιμετωπίσιμα. Παράλληλα, οι του τρίτου δεκαημέρου δέχεστε την κόντρα γωνία του Ουρανού, ο οποίος από τον Κριό προκαλεί εκρήξεις θυμού, νευρικότητα, άγχος, οξυθυμία και κυκλοθυμία. Πιθανώς να πάσχετε από πονοκεφάλους, ημικρανίες και ίλιγγους. Η επαφή με την φύση και η σωστή εκτόνωση του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης μπορούν να σας ανακουφίσουν. Προσθέστε στο πρόγραμμα σας και στην καθημερινότητα σας την άθληση, αρχίστε κάποιο χόμπι. Τέλος, οι γεννημένοι από τις 5 έως τις 12 Ιουλίου οφείλετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, lifestyle και τρόπο ζωής καθώς αυτό θα βελτιώσει την άμυνα σας και την ανοσοποίηση σας. Η έναρξη κάποιου χόμπι, η φροντίδα για το σώμα σας και η μέριμνα για την υγεία σας πρέπει να γίνουν προτεραιότητα σας. Το διάστημα από τις 22/4 έως τις 5/6 χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί καθώς οι άμυνες σας είναι πεσμένες, πάρτε συμπληρώματα διατροφής, κοιμηθείτε λίγο περισσότερο. Το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου προσέχετε ότι έχει να κάνει με την φωτιά, κοψίματα, καψίματα, φλεγμονές αλλά και την ταχύτητα ή τα αιχμηρά αντικείμενα. 
Σπίτι – Οικογένεια
Ο Δίας από τον Ζυγό προσφέρει αρμονία, ισορροπία ενώ παράλληλα εκτονώνονται οι όποιες συγκρούσεις, διαφωνίες είχαν προκύψει τα περασμένα χρόνια. Πιθανά σενάρια; Μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση ή η απόκτηση ενός απογόνου. Ο Δίας σημαίνει επέκταση και δεν είναι διόλου απίθανο να αποκτήσετε έναν απόγονο ή η οικογένεια σας να μεγαλώσει. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά και αυτό σας ανακουφίζει καθώς είστε άμεσα συνδεδεμένοι με τους δικούς σας. Μπορεί να προβείτε στην επιτυχή ή καλύτερα επικερδή αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει συνεχώς ανατροπές, αλλαγές και αιφνίδιες εξελίξεις γύρω από τα επαγγελματικά σας έτσι ο οικογενειακός σας βίος διαταράζετε από εξωτερικούς παράγοντες όπως την δουλειά. Οι αντιθέσεις Δία-Ουρανού κορυφώνονται στις 3/3 και στις 28/9 έτσι πρέπει να είστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι, ρεαλιστές και ευέλικτοι σε ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμα σας ώστε να μην διαταραχθεί ο οικογενειακός σας βίος. Από τις αρχές της χρονιάς έως τα τέλη Μάρτη αλλά και τον Σεπτέμβριο συμβαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς οι ρυθμοί πέφτουν σημαίνοντας πως έχετε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούλιο και Αύγουστο δεν αποκλείεται να βιώσετε πιέσεις συναισθηματικές ή άγχος για άτομα από το οικογενειακός ας περιβάλλον. Συνοψίζοντας, είναι άξιο να τονίσουμε ότι η νέα χρονιά αποτελεί χρονιά επέκτασης, ευκαιριών σε επίπεδο σπιτιού-οικογένειας ενώ οι σχέσεις με οικείους βελτιώνονται σημαντικά. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το πρώτο οχτάμηνο κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα καθώς ο Δίας από τον άξονα καριέρας-οικογένειας λειτουργεί ελαφρώς προστατευτικά φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις ή αύξηση του πελατολογίου εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ωστόσο, το τελευταίο τρίμηνο ο της χρονιάς, ο Δίας από τον Σκορπιό αλλά και η διαδοχική διέλευση των πλανητών από το ίδιο ζώδιο εκτοξεύουν την δημιουργικότητα σας στα ύψη και βελτιώνουν σημαντικά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορείτε να παρουσιάσετε ένα νέο πρότζεκτ και να προωθήσετε ζητήματα καριέρας. Η αναγνώριση, η άνοδος, η προαγωγή και η επιτυχία φλερτάρουν με το ζώδιο σας. Πολλοί από εσάς χτίζετε νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε κοινωνικά ή να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει αμεσότερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις και μία πιο απαιτητική καθημερινότητα στον εργασιακό σας τομέα. Μπορεί να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες ή κάποιος να αποχωρεί από ένα πόστο και να σας ανατίθενται περισσότερες αρμοδιότητες. Ωστόσο, εάν εργαστείτε σκληρά, μεθοδικά και επίμονα θα καταξιωθείτε και θα κερδίσετε το στοίχημα. Παράλληλα, Ουρανός από τον Κριό φέρνει αλλαγές, ανατροπές αιφνίδιες εξελίξεις στον χώρο εργασίας σας αλλά και στον επαγγελματικό σας τομέα έτσι θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στα δεδομένα που αλλάζουν ταχύτατα. Χρειάζεται να υιοθετήσετε περισσότερο καινοτόμες μεθόδους ώστε να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και δουλεύετε, κάτι που θα σας αναδείξει κοινωνικά και επαγγελματικά. Τους μήνες Μάη και Νοέμβρη το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού προσφέρει πρόσφορο έδαφος ώστε να αναδείξετε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ. Συνδυάζοντας την πρόοδο, την καινοτομία, την δομή, τα όρια, την σωστή σύνθεση μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η δύο φορές επαναλαμβανόμενη αντίθεση Δία-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές αλλά και πιθανές απρόοπτες επιτυχίες. Όλα μα όλα για την καριέρα. Δεν αποκλείεται να σας προταθεί μία επαγγελματική συνεργασία, σταθμός, που θα σας αναβαθμίσει. Από την αρχή της χρονιάς ως τα τέλη του Μάρτη και από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Οκτώβρη μπορείτε να αδράξετε πιθανές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μην διστάσετε να ρισκάρετε, να τολμήσετε αλλαγές ή να διεκδικήσετε ένα καλύτερο πόστο, το δικαιούστε. 

Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα τους μήνες Μάρτη, Απρίλη, Ιούλιο και Αύγουστο σημαίνει πιθανές συγκρούσεις της οικογένειας σας με τις φιλοδοξίες σας. Οι σχέσεις με τους δικούς σας δεν αποκλείεται να είναι τεταμένες ή να υπάρξουν προβλήματα-εμπόδια και προκλήσεις προερχόμενα από το σπίτι σας ή τον οικογενειακό σας χώρο. Μην παραβλέπετε κινδύνους και κρυφούς εχθρούς καθώς παίζονται παιχνίδια εξουσίας εις βάρος σας καθώς φθονούν την πρόοδο σας. Οι γεννημένοι στις 29-30/6 και στις 1-2-3/7 δέχεστε την ευεργετική στήριξη του Ποσειδώνα, ο οποίος σας βοηθάει να εκπληρώσετε ένα όνειρο ζωής, μία επαγγελματική σας φιλοδοξία. Περάστε συνεντεύξεις, στείλτε βιογραφικά αναζητήστε εργασία ακόμα και στο εξωτερικό. Ο Πλούτωνας φέρνει ριζικές αλλαγές σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, άλλες εκ των οποίων διαλύονται ολοσχερώς και άλλες αναδεικνύονται παντοδύναμες και ισχυρότατες. Το διάστημα από τις 29/1 έως τις 10/3 ο Άρης από τον Κριό σας βάζει σε ένα τερέν επαγγελματικών διεκδικήσεων και φρενίτιδας. Άγχος, αγώνες, συγκρούσεις, παιχνίδια εξουσίας στο μενού της περιόδου. Θα χρειαστεί να τρέξετε για ζητήματα καριέρας. Παράλληλα, τον μήνα Φεβρουάριο μπορείτε να κάνετε θαύματα καθώς η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σας αναδεικνύει κοινωνικά και έχετε την εύνοια από ανωτέρους και προϊσταμένους. Ο μήνας Μάρτης θεωρείται μήνας περισυλλογής και ανασυγκρότησης γύρω από τον επαγγελματικό σας χώρο ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε για επαγγελματικές συνεργασίες. Αποφύγετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και τα σχέδια σας, προφυλάξτε τα κεκτημένα σας. Οι μήνες Μάιος-Ιούνιος μοιάζουν εξαιρετικοί και απογειώνουν την καριέρα σας, τα πλάνα σας και τα σχέδια σας. Οι επαγγελματικές συνεργασίες στο στόχαστρο. Ο Δεκέμβριος επίσης κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, άνοδο, παραγωγικότητα και ευτυχείς συγκυρίες για εργασιακά ζητήματα. 

Ο τομέας των οικονομικών σας περνάει μία περίοδο αλλαγών ενώ αναμένονται εξελίξεις και ανακατατάξεις. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνουν τούτες τις αλλαγές. Τους μήνες των εκλείψεων, Φεβρουάριο, Αύγουστο αλλά και καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς έχετε έντονες οικονομικές ανησυχίες, οικονομική ανασφάλεια-αβεβαιότητα ενώ η ρευστότητα σας κλονίζει. Ο μισθός σας, οι αποδοχές σας κυμαίνονται σταθερά συγκριτικά με την περασμένη χρονιά και φαίνεται πως δεν είστε ικανοποιημένοι. Οι εκλείψεις σας βάζουν σε μία διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών πηγών εσόδων & πόρων. Δεν είναι διόλου απίθανο να βρείτε μία συμπληρωματική εργασία, μία δεύτερη δουλειά και να ενισχύσετε το εισόδημα σας και την αγοραστική ικανότητα σας. Ένα άλλο σενάριο είναι η «μη ικανοποίηση» στην δουλειά που βρίσκεστε. Πολλοί μπορεί να νιώθετε ότι αδικείστε στην εργασία και για τις παροχές σας, κάτι που μπορεί να σας ωθήσει να αναζητήσετε κάτι καλύτερο ή να ρισκάρετε μία επαγγελματική αλλαγή. Ρισκάρετε! Προβλέπονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, κάτι που σας κρατά σε αγωνία και εγρήγορση. Στο διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 αλλά και μέχρι τις 21/9 Άρης και Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζουν τις οικονομικές σας ανάγκες. Ο Αύγουστος σας βρίσκει με προϋπολογισμό αρνητικό ενώ ο Σεπτέμβριος κυμαίνεται στην αντίπερα όχθη, βρίσκοντας σας με το πορτοφόλι γεμάτο. Τα επαγγελματικά σας καλά κρατούν και σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε μέσω της εργασίας σας και της καταβολής προσωπικής προσπάθειας. Σίγουρα, τα επαγγελματικά σας αβαντάρουν έτσι ενισχύεται το εισόδημα σας. Μην εμπλέξετε το χρήμα με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την οικογένεια. Αποφύγετε να δανείσετε ή να προβείτε σε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα που θα σας εκθέσει οικονομικά. Μην διστάσετε να προβείτε σε επαγγελματικές αλλαγές και ρίσκα καθώς τα αποτελέσματα φαίνεται να σας δικαιώσουν με αποτέλεσμα ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και περισσότερες ανέσεις. 

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική Ζωή
Ο έρωτας και η αισθηματική ζωή δεν αποτελούν την προτεραιότητα σας το πρώτο εννεάμηνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αγνοείτε τα ζητήματα καρδιάς ή ότι δεν υπάρχουν διαστήματα ερωτικά. Ο Δίας στον Ζυγό έως τις 10/10 ενισχύει το αίσθημα θαλπωρής και ζεστασιάς μέσα στην συντροφική σας ζωή, την οποία επιθυμείτε να κρατήσετε μακριά από τα φλας και την δημοσιότητα. Το αίσθημα να ζήσετε έντονες-παθιασμένες ιδιωτικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας τονίζεται ιδιαιτέρως. Από τις 10/10 και μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Δίας αλλά και η διαδοχική διέλευση του Ερμή, του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη από τον Σκορπιό εκτοξεύουν την ερωτική διάθεση στα ύψη. Η χαρά, η διασκέδαση, η ευτυχία, το φλερτ, ο έρωτας επιστρέφουν στην ζωή σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας ή να την αναβαθμίσετε προχωρώντας ένα στάδιο παραπέρα, αποκτώντας ακόμα και έναν απόγονο. Οι αδέσμευτοι βγείτε από το καβούρι και αναζητήστε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο καθώς το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12 έρχεται να δοκιμάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στις 21-22-13-14/12. Σχέσεις-συνεργασίες αλλά και η αισθηματική σας ζωή μπαίνουν στο στόχαστρο και τεστάρονται. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό που δεν στηρίζεται σε δυνατά θεμέλια δεν αποκλείεται να δώσετε τέλος ενώ εάν αντέξει τις δοκιμασίες θα αποφασίσετε εκ νέου μία συμβίωση. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί στις 28-29-30/6 αλλά και στις 1-2-3/7 κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Δεν αποκλείεται να βιώνετε μία απίθανη αισθηματική σχέση, γεμάτη ευαισθησίες, ρομάντζο, συναίσθημα. Ο έρωτας έρχεται να σας σώσει κυριολεκτικά και τον ζείτε όπως εσείς ακριβώς επιθυμείτε. 

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις 6-7-8-9-10-11/7 φέρνοντας στο προσκήνιο έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος σας αλλάζει εκ κυττάρου. Σενάριο νούμερο ένα; Μέσα από έναν συναισθηματικό «θάνατο», μέσα από μία συναισθηματική απογοήτευση νιώθετε καθηλωμένοι ή απογοητευμένοι αλλά έχετε κατά νου ότι μέσα από τα συντρίμμια σας θα ξαναγεννηθείτε βιώνοντας έναν θυελλώδη δεσμό. Σίγουρα δεν είστε οι ίδιοι άνθρωποι, αυτό είναι δεδομένο. Πολλοί θα νιώσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή σας και θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στον αισθηματικό σας βίο. Ο Ιανουάριος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι σούπερ ερωτικοί μήνες όπου ο έρωτας και η κοινωνική σας ζωή δέχονται τονωτικές ενέσεις. Τον Απρίλιο δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις ή αναθεωρήσεις σε ζητήματα καρδιάς ή στην σχέση σας με τους άλλους. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει απόλυτους, απότομους, εριστικούς, προκλητικούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήγματα και «σεισμικές» δονήσεις στις σχέσεις. Μειώστε την ταχύτητα, ελέγξτε τον εγωισμό σας και την ξεροκεφαλιά σας. Ο Αύγουστος συνίσταται για διακοπές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου