Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Ταύρος

Γενικές Προβλέψεις
Η νέα χρονιά αναμένεται μία μεταβατική περίοδος στην διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα πρακτικά, καθημερινής φύσεως και εργασιακά. Ο Δίας από τον Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για εργασιακή ανέλιξη ενώ δίνει την δυνατότητα στους εκτός εργατικού δυναμικού να βρείτε εργασία. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό αλλά και τους πλανήτες να κάνουν την είσοδο τους στο ίδιο ζώδιο φαίνεται να σας απασχολεί ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες-γάμος-συντροφική ζωή. Ο τομέας των οικονομικών σας έχει δεχτεί κάποιες πιέσεις την περασμένη διετία, έχετε μάθει να ζείτε με λιγότερα ενώ παράλληλα αλλάξατε τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας. Η σχέση σας με το χρήμα άλλαξε σημαντικά και προβήκατε σε αναθεωρήσεις αξιών. Η διέλευση του Κρόνου από τον Τοξότη πιέζει τα οικονομικά σας για ακόμα μία χρονιά και σας καλεί να είστε μετρημένοι σε οικονομικούς χειρισμούς. Ωστόσο, όμως την νέα χρονιά θα υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο ή σταθερότητα και μάλιστα μέσω της προσωπικής σας εργασίας και της παροχής υπηρεσιών. Ο Ουρανός από τον Κριό αυξάνει την προνοητικότητα σας και πολλές φορές σας ωθεί να τολμήσετε, να πάρετε ρίσκα και αποφάσεις που είναι κόντρα στον χαρακτήρα σας. Αυτό σας εκπλήσσει ευχάριστα και κερδίζετε ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά και μέσα από σχέσεις. Ποσειδώνας και Πλούτωνας σε αρμονία με το ζώδιο σας αναστηλώνουν τις φιλοδοξίες σας, σας χαρίζουν αντοχή-ανθεκτικότητα ώστε να χτίσετε ένα καλύτερο αύριο. Η διαίσθηση σας και η προφητικότητα σας, σας βοηθούν να εκπληρώσετε όνειρα που δεν περιμένατε.

Υγεία – Ψυχολογία
Ο τομέας «υγεία» δεν δέχεται ιδιαίτερα δυσαρμονικές επιρροές. Ο Δίας από τον Ζυγό έως τις 9/10 λειτουργεί προστατευτικά όσον αφορά θέματα υγείας, διατροφής και άμυνας του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Εάν αντιμετωπίζατε κάποιο πρόβλημα υγείας το συγκεκριμένο διάστημα μπορείτε να βρείτε μία θεραπεία και να ανακουφιστείτε. Φροντίστε για το σώμα σας, μεριμνήστε για την υγεία σας ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας από πιθανά προβλήματα. Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Αύγουστο το εξάγωνο Δία-Κρόνου βοηθούν σημαντικά ώστε να βρείτε κάποια θεραπεία. Η εύνοια που δέχεστε δεν πρέπει σαφώς να σας καθησυχάσει. Η αντίθεση Δία-Ουρανού μιλάει για πιθανά αιφνίδια προβλήματα μέσω της επιπολαιότητας ή της υπερβολής. Καθώς χάνετε την έννοια του μέτρου στο φαγητό προσέχετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Μπορεί να υπάρξει δυσκολία στον ύπνο, συσσωρευμένος άγχος, στρεσάρισμα και νευρικότητα ιδιαίτερα τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 4/3 έως τις 15/4 καθώς η Αφροδίτη (κυβερνήτης του τομέα της υγείας) κινείται ανάδρομη. Το διάστημα από τις 29/1 έως τις 10/3 φροντίστε τον οργανισμό σας, εξασφαλίστε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα άθλησης και διατροφής και εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ανάπαυλα-ξεκούραση. Τέλος, το διάστημα από τις 23/10 έως τις 9/12 ο Άρης από τον Ζυγό και οι δυσμενείς γωνίες με Πλούτωνα και Ουρανό κατά καιρούς μπορούν να δείξουν κάποια παροδική εξασθένιση. Σε γενικές γραμμές, δεν διαφαίνονται σημαντικά ή μη ελέγξιμα προβλήματα υγείας. Έχοντας δίπλα σας, τον Δία από τον τομέα της υγείας φροντίστε να αυξήσετε την ευρωστία του οργανισμού σας.

Σπίτι – Οικογένεια 
Η οικογενειακή σας ζωή φαίνεται να περνάει μέσα από έναν κύκλο αλλαγών, εξελίξεων και γεγονότων στην διάρκεια του νέου έτους. Οι ηλιακές εκλείψεις στις 11/2 αλλά και στις 21/8 σε συνδυασμό με την σεληνιακή έκλειψη στις 7/8 συμβολίζουν έναν δείκτη αλλαγών. Πολλοί από εσάς θα προβείτε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να μετακομίσετε. Πιθανές αιτίες; Η ίδια σας η επιθυμία αλλά και επαγγελματικοί λόγοι. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε και θα πάρετε την απόφαση να ζήσετε μαζί με το ταίρι σας. Πιθανό σενάριο; Αλλαγές σε σχέσεις με άτομα της οικογένειας σας. Κάποιος παντρεύεται; Κάποιος μετακομίζει; Σε κάθε περίπτωση έχετε να περιμένετε γεγονότα και αλλαγές στον ενδοοικογενειακό σας βίο. Πολλοί θα αποφασίσετε να πουλήσετε ένα ακίνητο ενώ άλλοι θα προβείτε στην αγορά ενός νέου ακινήτου. Ο μήνας Ιούνης είναι άνετος και ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους δικούς σας. Κάποιας προσοχής χρήζει το διάστημα από τις 21/7 έως τις 6/9 καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις, καυγάδες και διάφοροι διαπληκτισμοί. Ωστόσο, παρόλα αυτά ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας θετικός για την οικογενειακή σας ζωή και για τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς αναμένονται κάποιες εξελίξεις σε θέματα οικογενειακών σχέσεων και αγοραπωλησιών ακινήτων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 
Αρκετές πιέσεις δέχτηκε ο τομέας των οικονομικών σας την περασμένη διετία καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη έφερε λιτότητα, οικονομική στενότητα και πιέσεις. Το ίδιο κλίμα εξακολουθεί να υπάρχει και το νέο έτος καθώς μέχρι σχεδόν την εκπνοή του ο Κρόνος φλερτάρει με τον τομέα εκείνο των οικονομικών. Μάθατε να ζείτε με τα λίγα, άλλαξε η σχέση σας με το χρήμα και προβήκατε σε οικονομικές αναθεωρήσεις γύρω από ζητήματα υλικής φύσεως. Ωστόσο, ο Δίας, κλασσικός κυβερνήτης των οικονομικών σας μέσα στην νέα χρονιά κορυφώνει ευμενείς όψεις με τον Δία (Ιανουάριος-Φεβρουάριος και Αύγουστος) και με τον Ουρανό (Μάιο και Νοέμβριο) κάτι που φέρνει οικονομική συσπείρωση και δυνατότητα ανάκαμψης. Νέοι πόροι, καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές, θετικές – ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις μπορούν να βελτιώσουν το εισόδημα σας και το βιοτικό σας επίπεδο. Η οικονομική ανάκαμψη θα καταλάβετε ότι αποτελεί προϊόν προσωπικής εργασίας και παροχής δικών σας υπηρεσιών. Μέσα από την εργασιακή-επαγγελματική ανάκαμψη , ισχυροποιείτε ο οικονομικός τομέας. Η πορεία του Ερμή στον Τοξότη το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου (ορθόδρομου και ανάδρομου) θέτει στο επίκεντρο οικονομικά ζητήματα, οικονομικές διεκδικήσεις και σας καλεί να είστε συνετοί-προσεκτικοί στις επενδύσεις ή στην καταναλωτική σας διάθεση. Συν τοις άλλοις, τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο καλό είναι να αποφύγετε ένα εργασιακό άνοιγμα , μία οικονομική επένδυση για λόγους εργασιακούς. Σε γενικές γραμμές, έχετε διδαχτεί τα καρμικά μαθήματα γύρω από οικονομικά ζητήματα και εφαρμόζοντας μια πιο «φειδωλή» τακτική-πολιτική μπορείτε να προβείτε σε αποταμιεύσεις. Προσέχετε την έντονα καταναλωτική σας διάθεση και την ανάγκη σας για ικανοποίηση των αισθήσεων στο διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 καθώς ο Άρης διατρέχει τους Διδύμους και φέρνει έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Θα κληθείτε να καλύψετε τρύπες και ο προϋπολογισμός είναι ελλειμματικός. Ένα ακόμα διάστημα που χρήζει προσοχής είναι εκείνο που εκτείνεται από τις 6/9 έως τις 22/10 καθώς ο Άρης από την Παρθένο κοντράρεται με τον Κρόνο από τον Τοξότη έτσι η ικανοποίηση των θέλω και τα ερωτικά «καπρίτσια» μπορούν να σας στοιχίσουν.

Τα εργασιακά σας βρίσκονται σε ανοδική τροχιά την νέα χρονιά καθώς η παρουσία του Δία στον Ζυγό ευνοεί τον εν λόγω τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βιώσετε μία αύξηση του πελατολογίου σας ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να βρείτε εργασία επιτυχώς. Σημαντικές ευκαιρίες, πρόοδος, ανάκαμψη και βελτίωση των συνθηκών εργασίας ή της καθημερινότητας σας αποτελούν έκφανση της ευεργετικής επίδρασης του Διός. Η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα σας ανεβαίνουν κατακόρυφα έτσι γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη και λαμβάνουν υπόψη τους την ύπαρξη σας. Οι μήνες Φεβρουάριος και Αύγουστος είναι αρκετά ρευστοί και σημαίνουν αλλαγές, ανακατατάξεις και γεγονότα καθώς οι εκλείψεις πιάνουν τον τομέα της καριέρας. Αλλαγή στέγης εργασίας, αλλαγή εργοδότη, αφεντικού ή και επαγγελματικού προσανατολισμού στο μενού της επιρροής των εκλείψεων. Το τελευταίο τρίμηνο η παρουσία Δία, Ερμή, Ήλιου και Αφροδίτης στον Σκορπιό φέρνουν στο φως νέες σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες έτσι είναι ένα τρίμηνο που θα χτίσετε συμμαχίες για το μέλλον και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Στο διάστημα από 4/3 έως 15/5 η Αφροδίτη (κυβερνήτης των εργασιακών σας) κινείται ανάδρομη μειώνοντας τα επίπεδα της παραγωγικότητας σας ή κάνοντας σας να νιώθετε αδρανείς. Μην είστε αυστηροί – επικριτικοί, αφήστε τον χρόνο να παρέλθει και προβείτε στις απαραίτητες ή κατάλληλες εργασιακές αναθεωρήσεις ώστε να εξελιχτείτε και να έχετε σταθερά ανοδική πορεία. Πιθανές αναθεωρήσεις σε επίπεδο εργασιακών-συναδελφικών σχέσεων. Αλλάξατε τρόπο εργασίας και προσέγγισης των καθημερινών σας ζητημάτων. Έντονο και απαιτητικό το διάστημα από τις 21/7 έως τις 5/9 καθώς θα έρθετε σε διλήμματα για ζητήματα οικογένειας και επαγγελματικά. Πρέπει να βρείτε τις απόλυτες ισορροπίες. Χρονιά με έμφαση όχι τόσο στην καριέρα σας και στην κοινωνική σας αναρρίχηση όσο στην εργασία σας και στην παροχή υπηρεσιών. Εύνοια εργασιακή, καλύτερες εργασιακές συνθήκες και καταπολέμηση της ανεργίας στο μενού της νέας χρονιάς.

Έρωτας, Αισθηματικά & Κοινωνική Ζωή
Ο έρωτας δεν αποτελεί την βασική προτεραιότητα σας την νέα χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσετε για την αισθηματική σας ζωή απλά έχετε άλλα πράγματα κατά νου και το ενδιαφέρον σας στρέφεται γύρω από εργασιακά και οικονομικά ζητήματα στο μεγαλύτερο μέρος του 2017. Από τις 10/10 το κλίμα αλλάζει άρδην, εντελώς, ριζικά. Το διαδοχικό πέρασμα του Δία, του Ερμή, του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη απέναντι σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Ο έρωτας, οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η δικτύωση, η κοινωνική σας ζωή σας απασχολούν δεόντως. Μάλιστα, το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας αέρα ανανέωσης, ελπίδα και αισιοδοξία. Το διάστημα από την 1/1 έως τις 7/2 η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω και τον Τοξότη (ορθόδρομος και ανάδρομος) δημιουργεί ένα κλίμα ευχάριστο και ιδιαίτερα στοχευμένο στην ερωτική-σεξουαλική σας ζωή. Πιθανώς να αναθεωρήσετε τα της σχέσης σας και την συντροφική σας ζωή ενώ δεν αποκλείονται και επανασυνδέσεις ή επιστροφές από το παρελθόν. Το διάστημα από την ¼ έως τις 20/4 ο Ερμής κινούμενος ανάδρομο σας στο ζώδιο σας μιλάει για επιστροφές ερώτων από το παρελθόν, για αναθεωρήσεις στην αισθηματική σας ζωή αλλά και για πιθανές επανασυνδέσεις. Το πράγμα φαίνεται να ξεκαθαρίζει από τις 17/5 έως τις 6/6 όπου ο Ερμής στο ζώδιο σας (ορθόδρομος) θα σας δώσει την δυνατότητα να αξιολογήσετε ανθρώπους, σχέσεις, καταστάσεις και την αισθηματική σας ζωή με περισσότερη ευθυκρισία και περίσσιο ρεαλισμό. Το διάστημα από τις 7/6 έως τις 5/7 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας εκτοξεύει την γοητεία σας στα ύψη. Οι κατακτήσεις σας αυξάνονται, ο έρωτας επιστρέφει στην ζωή σας και αυτό είναι ένα προμήνυμα του τι θα ακολουθήσει από τις 10/10ου και έπειτα. Το διάστημα από τις 4/3 έως τις 21/4 ο Άρης στο ζώδιο σας φέρνει την προσωπική σας ζωή στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο εγωισμός σας και να δημιουργηθούν προστριβές και ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Κοντρολάρετε τον εγωισμό σας, την αδιαλλαξία σας και διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) κινείται ανάδρομη και μπορεί να φέρει επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Ένα ακόμα σενάριο είναι η συναισθηματική εμπλοκή και το αίσθημα του ερωτικού αδιεξόδου ή της ερωτικής απογοήτευσης. Προσέχετε μην εμπλακείτε σε ερωτικά τρίγωνα ή αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες. Οι αναθεωρήσεις και οι επιστροφές ερώτων από το παρελθόν είναι στο μενού μιας ανήσυχης άνοιξης. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας περισσότερο στο δεύτερο μισό του 2017. Από τις 26/7 έως τις 31/8 ο Ερμής στην Παρθένο (ορθόδρομος και μη) δίνει έμφαση σε θέματα έρωτα και αισθηματικής ζωής. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν και αναθεωρήσεις στον έρωτα ειδικότερα τον Αύγουστο. Το κλίμα φαίνεται να ξεκαθαρίζει από τα μέσα Σεπτέμβρη όπου θα έχετε σχηματίσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα αισθηματικά σας. Από τις 6/9 έως τις 22/10 και από τις 21/9 έως τις 14/10 Άρης και Αφροδίτη αντίστοιχα στην Παρθένο εκτοξεύουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Έντονος ερωτισμός, διάθεση για παιχνίδι, φλερτ και περιπέτειες στο μενού της περιόδου. Το πρώτο εννεάμηνο δεν ενδείκνυται για δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις. Μάλιστα, το πρώτο εξάμηνο υπάρχει μία τάση εσωστρέφειας, νοσταλγικότητας και συνεχούς αναθεώρησης, η οποία φαίνεται να μετατρέπεται σε παιχνίδι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Οριστικές αποφάσεις, δεσμεύσεις και ξεκαθαρίσματα αναμένονται το τελευταίο τρίμηνο όπου ο έρωτας και η συντροφική ζωή αποτελούν προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου