Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια Πρωτοχρονιάς - Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Κριός: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ξεφαντώσεις το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς με φίλους και τον/την σύντροφο σου. Εξωστρέφεια, ενθουσιασμός, δυναμισμός, χαμόγελο και ηχηρές κραυγές καλωσορίζουν το νέο έτος. Μία χρονιά που σου ανήκει μιας και θα γευτείς επέκταση στις κοινωνικές σου επαφές και θα αντλήσεις οφέλη μέσω τρίτων ή του/της συντρόφου σου. Προσοχή στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις.

Ταύρος: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με συνεργάτες-συναδέλφους ή σε επαγγελματικό χώρο μία ιδανική επιλογή του φετινού ρεβεγιόν. Η λάμψη σου, η κοινωνική σου προβολή σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν. Λέμε ναι σε reunion με άτομα από το παρελθόν. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα αλλά και πιθανές παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή ασάφειες.

Δίδυμοι: Η Σελήνη στον Υδροχόο βελτιώνει την διάθεση σου και εκτοξεύει την εξωστρέφεια σου. Ουδέτερη η ημέρα του Σαββάτου αλλά η Κυριακή σε αποζημιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα αναδεικνύεται και μπορείς να περάσεις όμορφα με φίλους ή συγγενείς. Προσοχή στο ρεβεγιόν εάν παρευρεθείς με συναδέλφους-ανωτέρους και προισταμένους.

Καρκίνος: Ρεβεγιόν με κάπως κλειστή και εσωστρεφή διάθεση. Ωστόσο, όμως μπορείς να περάσεις εξαιρετικά με τον/την σύντροφο σου καθώς έχετε χτίσει μια βαθιά-ουσιαστική σχέση κατανόησης. Εξαιρετικό το ρεβεγιόν με άτομα της οικογένειας σου αλλά και με συνεργάτες-συναδέλφους. Προσοχή στα αλκοτέστ στον δρόμο, μην κατεβάσεις όλες τις μάρκες των κρασιών.

Λέων: Προσωπική πανσέληνος φίλε Λέοντα. Εσύ & ο/η σύντροφος σου, ο/η σύντροφος σου και εσύ! Ιδιαίτερα εξωστρεφής στο ρεβεγιόν, θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να ξεφαντώσεις, να δείξεις τι εστί χαρά της ζωής. Εξαιρετικό το ρεβεγιόν με αδέλφια και στενούς συγγενείς αλλά και με το ταίρι σου. Λέμε ναι και σε κάποιο ταξίδι. Προσοχή μην χάσεις χρήματα ή μην πέσεις θύμα κλοπής.

Παρθένος: Ε με την Σελήνη στον Υδροχόο (φυσικός οίκος της Παρθένου για εσένα), όλο κάτι θα σε ενοχλεί και θα σε τσατίζει. Άσε και καμιά καρφίτσα να πέσει στο πάτωμα (πρόσεχε μην την πατήσεις σαφώς). Μπορείς όμως να περάσεις όμορφα σε ρεβεγιόν με συνεργάτες και συναδέλφους ενώ παράλληλα θέλεις να ξοδέψεις για να ικανοποιήσεις τα θέλω σου και τις αισθήσεις σου. Εάν έχεις ταίρι, μπορείς να ρθει πιο κοντά με τον/την σύντροφο σου.

Ζυγός: Λαμπερότατο και τυχερότατο το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Πολύ όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σου αλλά και με τα παιδιά σου. Εξωστρέφεια, ζωντάνια, ζωτικότητα, χαρά, εξωστρέφεια, διάθεση για διασκεδάσεις και φλερτ. Ναι στο ρεβεγιόν με συγγενικά πρόσωπα. Γενικότερα, σε αποζημιώνει το εν λόγω ρεβεγιόν. Ρίξε μια πενιά. Προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ και στην υγεία σου, μην αρπάξεις κάνα κρυολόγημα.

Σκορπιός: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς σε οικογενειακό mood. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια σου είναι τόσο δυνατές και από εκεί μπορείς να αντλήσεις ικανοποίηση και ζεστασιά. Ναι στο ρεβεγιόν με συναδέλφους και με συνεργάτες ή με τα άτομα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Όμορφες, ρομαντικές, γεμάτες αισθησιασμό στιγμές με τον/την σύντροφο σου. Άντληση ικανοποίησης μέσω της οικογένειας σου και των παιδιών σου.

Τοξότης: Σελήνη & Αφροδίτη διανύουν το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που σου δίνει λάμψη και αναδεικνύει το έντονα επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο. Ρεβεγιόν με συγγενείς-αδέλφια-γείτονες-συμμαθητές-συμφοιτητές νούμερο ένα επιλογή. Εσύ διαλέγεις τι και ποιον θέλεις. Λέμε ναι και σε ένα ταξιδάκι ή στις βόλτες. On the move αγαπητέ μου. Λίγο περίεργο το κλίμα στην οικογένεια, ασυνεννοησία, απογοήτευση, πικρία. Φτου στο δηλητήριο και go on. Μακριά από συγγενείς εξ αγχιστείας.

Αιγόκερως: Σελήνη στον Υδροχόο, μαζί με την Σελήνη. Παρόλο που είσαι σφιχτός στο να ξοδέψεις σε αυτό τε ρεβεγιόν θέλεις να χάσεις λίγο τον έλεγχο, ξοδεύοντας για να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου και τα θέλω σου. Λέμε ναι στο ρεβεγιόν με συναδέλφους και συνεργάτες. Προσοχή στις μετακινήσεις, στις απώλειες αντικειμένων, στην αφηρημάδα αλλά και στις σχέσεις σου με συγγενείς και αδέλφια. Μακριά από εκεί το ρεβεγιόν γιατί οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν.

Υδροχόος: Αφροδίτη & Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνουν να λάμπεις, να ξεχωρίζεις. Όμορφα συναισθήματα, ευδιαθεσία, κέφι, χαρά, ζωντάνια και ανανέωση. Λέμε ναι στο ρεβεγιόν με φίλους αλλά και με τον/την σύντροφο σας. Χαρούμενο ρεβεγιόν με τα παιδιά σας. Γενικότερα, η χρονιά μπαίνει με το δεξί. Προσοχή στις σπατάλες, στις απώλειες χρημάτων αλλά και στο υπερβολικό ποτό.

Ιχθείς: Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων σας ανήκε, σε αυτό το ρεβεγιόν μάλλον έχετε κάπως νοσταλγική διάθεση και τάση εσωστρέφειας. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας με τον εαυτό σας. Όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας και επιθυμία για απόδραση με το ταίρι σας. Λέμε ναι στο ρεβεγιόν με συνεργάτες-συναδέλφους. Προσοχή στην ανοσοποίηση σας, στο υπερβολικό ποτό και στις καταχρήσεις (αλκοόλ με μέτρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου