Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια Χριστουγέννων

Κριός: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 8ο σας οίκο και μάλλον ένα mood εσωστρέφειας σας συντροφεύει. Η επαφή με τον/την σύντροφο σας προτεραιότητα. Ανέκαθεν θέλατε να ξοδεύετε και να ταξιδεύετε τις αισθήσεις σας, κάντε το ανενόχλητοι. Οι φίλοι σας βοηθούν να περάσετε υπέροχα.

Ταύρος: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 7ο σας οίκο και μάλλον (μάλλα-μάλιστα) οι άλλοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Σύντροφος εστί; Φίλοι εστί; Πάντως η λάμψη σας, σας κάνει να ξεχωρίζετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, το φαίνεσθαι σας λάμπει σαν το "Άστρο" της Βηθλεέμ. Λέμε ναι, σε ένα ρεβεγιόν Χριστουγέννων με συναδέλφους και συνεργάτες.
Δίδυμοι: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 6ο σας οίκο και μάλλον κάτι σας ενοχλεί μίζερα Διδυμάκια. Πρέπει να συνυπολογίσετε τα θέλω των άλλων; Έχετε και υποχρεώσεις;! Μην είστε σιχαμένοι αγαπάτε αλλήλους! Προσέχετε μη μου φάτε πολύ! Ρεβεγίον one the move, σε κίνηση, το καλύτερο σας. Ταξιδέψτε!

Καρκίνος: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 5ο σας οίκο απαίσια καβουράκια. Τι εστί αυτό; Χαρά, διασκέδαση, φλερτ, εξωστρέφεια, τσαλίμια και νάζια. Οργανώστε ένα ταξίδι, μια εκδρομή με το ταίρι σας. Πάθος, ερωτισμός. όμορφες στιγμές και με την οικογένεια σας, δεν λέω...αλλά που θα ρίξετε άγκυρα;! 

Λέων: Το φεγγαράκι φωτίζει τα εν οίκω! Μάλλον, σε mood οικογενειακό τα Χριστούγεννα και φέτος! Όμορφες στιγμές με τους οικείους αλλά έχετε και την Αφροδίτη απέναντι σας να σας κάνει να λάμπετε. Έρωτες, φλερτ, διασκεδάσεις, πάθη, λάθη! Λέμε ναι σε ένα ταξιδάκι αναψυχής, λέμε ναι και στον/στην σύντροφο μας.

Παρθένος: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 3ο σου οίκο. Μάλλον θα ταξιδέψεις, μάλλον θα εκφραστείς, μάλλον θα επικοινωνίσεις, μάλλον θα κουτσομπολέψεις. Φίλοι, αδέλφια & συγγενείς δίπλα σου. Λέμε ναι στο ρεβεγιόν με την οικογένεια και με συναδέλφους. Ξόδεψε και κάτι βρε παιδί μου.

Ζυγός: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 2ο σου. Τι πνεύμα καταναλωτικό που είσαι βρε παιδί μου; Την ρήμαξες την αγορά, ψωνίστρα μου! Θέλεις να απολαύσεις την χλίδα, την άνεση, την πολυτέλεια. Οι τυχερές όψεις της Αφροδίτης απογειώνουν την αισθηματική ζωή σου στα ύψη! Φλερτ, ταξίδια, και επαφές με τα αδέλφια και τους συγγενείς υπόσχονται πολλά.

Σκορπιός: Η Σελήνη στο ζώδιο σου φέρνει μάλλον εγωιστικές διαθέσεις και τα θέλω σου σε πρώτο πλάνο. Ευκαιρία να ξεκουραστείς, να βρεις τις ισορροπίες με τον εαυτό σου. Οι τυχερές όψεις της Αφροδίτης φέρνουν δίπλα σου οικείους και όσους θεωρείς οικογένεια σου. Απόλαυσε την θαλπωρή τους!

Τοξότης: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 12ο σου. Μάλλον ένα αίσθημα νοσταλγικότητας σε πιάνει και ένας απολογισμός, μια επισκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Μην χάσεις την Ιθάκη του όσα πέτυχες, είναι πολλά. Ανάμεικτα συναισθήματα σαν χυμό μπανάνα-βύσσινο. Οι τυχερές όψεις της Αφροδίτης σε καλούν να ταξιδέψεις, να δεις φίλους και να περάσεις όμορφα. Ξέρεις ότι αξίζεις και τι αξίζεις.

Αιγόκερως: Σελήνη στον ενδέκατο σου οίκο, Μάλλον το ρεβεγιόν με φίλους αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή σου. Εξωστρέφεια, διάθεση για απόδραση και ταξίδια. Διεκδίκηση οφειλομένων και επιθυμία να ξοδέψεις, να καλοπεράσεις, να ταξιδέψεις τις αισθήσεις σου. Ναι και στο ρεβεγιόν με συναδέλφους.

Υδροχόος: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 10ο σου. Λέμε ναι, γιατί όχι στο ρεβεγιόν με συναδέλφους και συνεργάτες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε τυχερές όψεις μιλάει για εξωστρέφεια, για διάθεση για φλερτ και εξόδους. Πέρνα όμορφα, διασκέδασε με φίλους, αισιοδόξησε. 

Ιχθείς: Σελήνη στον Σκορπιό, στον 9ο σου οίκο, Μάλλον θέλεις να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τα δύσκολα και την πραγματικότητα. Χριστούγεννα σε όμορφο, αισιόδοξο mood. Καταλαγιάζεις συναισθηματικά. ναι στο ρεβεγιόν με τον/την σύντροφο σου, ναι στο ρεβεγιόν με συνεργάτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου