Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό/Προβλέψεις

H Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα & του χρήματος γυρίζει ανάδρομη για το διάστημα από τις 4/3 έως τις 15/4 στα ζώδια του Κριού & των Ιχθύων. Τι σημαίνει ανάδρομη Αφροδίτη; Φυσικά, δεν γυρίζει ανάποδα, δεν πηγαίνει προς τα πίσω απλά η ταχύτητα της επιβραδύνει. Στο διάστημα αυτό, θα μας απασχολήσουν έντονα ζητήματα αισθηματικά & οικονομικά. Αναθεωρήσεις γύρω από ζητήματα καρδιάς, επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και επιστροφές σχέσεων κάθε είδους "κοινωνικής φύσης" στο προσκήνιο. Καλό είναι να αποφεύγονται μποτέ και αισθητικές επεμβάσεις ή πολύ σημαντικές αγορές. Επιπρόσθετα, καλό είναι να αποφεύγονται υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Ιδανικό διάστημα για διεκδικήσεις οφειλομένων ποσών. Επηρεάζονται αμεσότερα τον Μάρτη Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Ταύροι. Πιο ουσιαστική επιρροή για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους & Ιχθείς τον Απρίλιο. Πιθανό σενάριο;;; Η δημιουργία "καρμικών σχέσεων".... Picture is taken by Astrologer Bill Attride! 

♈ Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας σημαίνει αναθεωρήσεις σε ζητήματα καρδιάς. Οι κοινωνικές σας σχέσεις αλλά και η αισθηματική σας ζωή περνάνε μέσα από ένα στάδιο επαναπροσδιορισμού & ενδοσκόπησης. Αλλάζουν οι ανάγκες σας, οι προτεραιότητες σας ενώ απαιτείτε διαφορετικά πράγματα από τους γύρω σας είτε αυτοί καλούνται φίλοι, είτε αυτό καλείται σύντροφος. Επιστροφές ερώτων από το παρελθόν, επανασυνδέσεις με ανθρώπους του παρελθόντος, πιθανά reunion. Αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις, καλλωπισμούς. Δείτε τι δεν πηγαίνει καλά στις σχέσεις σας, στην αισθηματική σας ζωή & αλλάξτε το. Πιθανές καθυστερήσεις σε πληρωμές, διεκδικήσεις χρωστούμενων.

♉ Η αναδρομή της Αφροδίτης σημαίνει μία περίοδο εσωστρεφή, απολογισμών, στην διάρκεια της οποίας θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε συναισθηματικά από ανθρώπους και κοινωνικά δεσμά. Ιδανική περίοδος για να βρείτε τις ισορροπίες με τον εαυτό σας ώστε να είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας και τις επιλογές σας. Συναισθηματικοί απολογισμοί, κλείσιμο κάποιων καταστάσεων σε προσωπικές συνεργασίες & σχέσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ένα αίσθημα εγκατάλειψης, αποτυχίας ή πικρίας. Πιθανοί μυστικοί έρωτες, καταπιεσμένα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται η εμπλοκή σας σε μία παράνομη-αδιέξοδη σχέση. Ευνοείται η ενασχόληση με την θεραπεία, την ψυχανάλυση και τον διαλογισμό. Επαναπροσέγγιση διατροφικών συνηθειών & επαγγελματικών συνεργασιών.

♊ Αναθεώρηση στόχων, πλάνων & σχεδίων σημαίνει η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό για εσάς. Πιθανές επανασυνδέσεις & reunion με φιλικά πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται μία φιλική υπόθεση-σχέση να φέρει χροιά άκρως ερωτική. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταλάβετε ποιοι πραγματικά είναι φίλοι σας & ποιοι όχι ενώ παράλληλα αλλάζετε στάνταρ σχετικά με τις φιλίες σας, ιεραρχείτε διαφορετικά τους φίλους σας. Επανεξέταση του ορισμού της φιλίας. Ο τρόπος που προσεγγίζετε φιλικά πρόσωπα αλλάζει ενώ είναι περίοδος που συναντάτε καρμικούς ανθρώπους, οι οποίοι φέρουν παρόμοιες ιδέες & αντιλήψεις με τις δικές σας.

♋ Η αναδρομή της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει καθυστερήσεις & εμπόδια σε επαγγελματικά ζητήματα ενώ παράλληλα σας ωθεί σε αναθεωρήσεις γύρω από επαγγελματικές συνεργασίες ή ανωτέρους-προισταμένους. Δεν είναι καλό διάστημα να προωθήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, ωστόσο, αποτελεί εξαίρετο διάστημα για την αναθεώρηση ενός επαγγελματικού project. Αλλάζει η εικόνα σας προς τα έξω, το κοινωνικό σας προφίλ & στάτους. Μία περίοδος που θα κατανοήσετε ποιοι είναι οι συνεργάτες με τους οποίους πρέπει να συμμαχήσετε ώστε να αποκομίσετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

♌ Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό σημαίνει την αλλαγή του τρόπου σκέψης σας αλλά και της ιδεολογίας σας. Διανύετε μία περίοδο περισσότερο εσωστρεφή, στην διάρκεια της οποίας θα αλλάξετε απόψεις ή πιστεύω. Καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις σε θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης ή αποστολής βιογραφικών. Πιθανώς να υπάρξει κάποια αναβολή ή ματαίωση σε ένα νομικό ζήτημα. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων ή ταξίδια σε μέρη, όπου έχετε μία οικειότητα. Μπορεί να μιλάτε λιγότερο, σκέφτεστε περισσότερο και αναθεωρείτε αρχές, αξίες, σταθερές στη ζωή σας.

♍ Η Αναδρομή της Αφροδίτης στον Κριό σημαίνει οικονομικές καθυστερήσεις και αναβολές και δη γύρω από ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, διατροφών και δανείων. Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις και δανεισμούς σε επισφαλείς τρίτους. Αναθεωρείτε την αισθηματική σας - συντροφική σας ζωή ενώ και η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας περνάει μέσα από ένα πρίσμα επανεξέτασης. Δεν αποκλείεται να τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον ένα νέο πρόσωπο. Πιθανά καταπιεσμένα συναισθήματα ή εμπλοκές σε αδιέξοδες σχέσεις.

♎ Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας γυρίζει ανάδρομη απέναντι σας κάτι που σημαίνει επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και γενικότερες αναθεωρήσεις σε κάθε είδους κοινωνικές σχέσεις. αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζετε τους άλλους αλλά και οι άλλοι αλλάζουν στάση απέναντι σας. Δεν είναι περίοδος κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις αλλά η εν λόγω περίοδος αποτελεί ιδανικό διάστημα για επαναπροσέγγιση των πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Πολλές φορές δεν νιώθετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας έτσι χρειάζεστε τον χρόνο σας ώστε να αποκρυσταλλώσει αυτό που νιώθετε. Επανασυνδέσεις με φιλικά πρόσωπα. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να δείτε με ποιους ανθρώπους συμβαδίζουν οι αξίες σας και τα θέλω σας.

♏ Η αναδρομή της Αφροδίτης σημαίνει μία γενικότερη επαναπροσέγγιση & έναν επαναπροσδιορισμό στον τομέα της καθημερινότητας & των συνεργασιών. Μία περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα διαπιστώσετε με ποιους ανθρώπους φέρετε παρόμοιες σταθερές, αξίες & αρχές ώστε να συμβαδίσετε και να συνεργαστείτε. Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας και κάντε έναν έλεγχο για τυχόν προβλήματα υγείας. Ιδιαίτερα καλή περίοδος για αναθεώρηση επαγγελματικών πρότζεκτ αλλά όχι για νέες εκκινήσεις & εγχειρήματα.

♐ H αναδρομή της Αφροδίτης στον Κριό σας ωθεί σε μία περίοδο δυναμικών αναθεωρήσεων στο κομμάτι του έρωτα & σε ζητήματα καρδιάς. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και επανασυνδέσεις με φίλους στο μενού του μήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να φαίνεστε συναισθηματικά απόμακροι καθώς προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε τον ορισμό του έρωτα και της αγάπης. Καλό είναι να μπουν στον πάγο επαγγελματικά πρότζεκτ και να μην προβείτε σε νέες εκκινήσεις. Ιδανικό διάστημα για αναθεωρήσεις σχεδίων & επαγγελματικών εγχειρημάτων. Αλλάζετε τρόπο διασκέδασης. Από που αντλείτε ικανοποίηση;

♑ Ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό & αλλάζετε εικόνα, αντίληψη, αρχές και αξίες γύρω από ζητήματα σπιτιού & οικογένειας. Ποιοι είναι η οικογένεια σας; Ποιους ανθρώπους θεωρείτε πολύ δικούς σας; Πιθανώς να προχωρήσουν θέματα αγοραπωλησιών ή να θελήσετε να δώσετε γκάζι στην δυναμική προώθηση αγοραπωλησιών. Μην είστε ανυπόμονοι, έχετε κατά νου ότι από Μάη οι συνθήκες θα βελτιωθούν και δεν αποκλείεται να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επαφή με τον εαυτό σας, με το συναίσθημα σας, με τις ρίζες σας, με τις καταβολές σας αποτελεί ασπίδα σωτηρίας ενώ σας βοηθάει να χτίσετε plus αυτοπεποίθηση.

♒ Ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό κάτι που για εσάς σημαίνει αλλαγή ιδεολογίας, τρόπου σκέψης & φιλοσοφίας ζωής. Μπορεί να είστε κάπως πιο εσωστρεφείς, λιγότερο εκφραστικοί αλλά διανύετε μία περίοδο παρατήρησης και καταμέτρησης ώστε να κερδίσετε μέσω του ιδεολογικού σας εμπλουτισμού. Αναθεώρηση σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες ενώ δεν αποκλείονται και οι επιστροφές ερωτικών συντρόφων και σχέσεων του παρελθόντος. Ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων με τρίτα πρόσωπα και διάθεση για παιχνίδι σας συντροφεύουν.

♓ Η αναδρομή της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις σε ζητήματα οικονομικά, μισθοδοσίας και αποδοχών. Καλό είναι να αποφύγετε να ζητήσετε αύξηση μισθού ενώ πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν αποκλείονται επαναδιαπραγματεύσεις στα του μισθού σας. Πιθανώς να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. αποφύγετε να δανείσετε, διεκδικήστε οφειλόμενα προς εσάς. Αλλάζετε σύστημα αξιών, σταθερών, αρχών στη ζωή σας ενώ αλλάζετε εικόνα-ιδέα σχετικά με το φλερτ. Τι αποτελεί για εσάς το ωραίο; Το καλαίσθητο; Τι σας ωθεί στο να ταξιδέψουν οι αισθήσεις σας; Επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου