Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ήλιος στον Κριό & Νέα Σελήνη στον Κριό/Προβλέψεις

Δευτέρα 20/3 και ώρα 12:29 μμ ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Κριό εγκαινιάζοντας την νέα αστρολογική Πρωτοχρονιά. Εαρινή Ισημερία! Ίση ημέρα, ίση νύχτα, η απόλυτη εξίσωση. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται η Αφροδίτη Rx (ανάδρομη), ο Ερμής & ο Ουρανός. Η Αφροδίτη σχετίζεται με τα αισθήματα αλλά και με τα χρήματα, ο Ερμής σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνούμε ή εκφραζόμαστε ενώ ο Ουρανός σχετίζεται με την πρόοδο και την καινοτομία. Στις 25/3 ο Ήλιος συναντάει την ανάδρομη Αφροδίτη Rx, μία όψη που μας οδηγεί να αναθεωρήσουμε αρχές, αξίες περί έρωτος αλλά και να διεκδικήσουμε ποσά που μας οφείλονται. Παράλληλα, ο Ερμής συναντάει τον "ηλεκτρικό" Ουρανό στις 26/3 ξεσηκώνοντας τον νου, κάνοντας μας αυθόρμητους και παρορμητικούς στον τρόπο έκφρασης και στην μεταξύ μας επικοινωνία. Στις 27/3 ο Άρης από τον Ταύρο σχηματίζει ένα αρμονικό εξάγωνο συνεργασίας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ο ιδεαλισμός, ο οραματισμός & η πνευματικότητα ανακάμπτουν. Τέλος, την Τρίτη 28/3 και ώρα 5:57 πμ σχηματίζεται μία μοναδική "πύρινη" νέα σελήνη στον Κριό, στην οποία συμμετέχει σε αποκλίνουσα όψη συνόδου η ανάδρομη Αφροδίτη. Αναμένεται ένας νέος, σημαντικός σεληνιακός μήνας στην διάρκεια του οποίου θα αναθεωρήσουμε τι είναι ο έρωτας, ποιες σχέσεις αξίζουν στη ζωή μας. Έντονα ερωτικός ο Μάρτιος στο υπόλοιπο του και ο Απρίλιος. Μέσα από το πρίσμα της συναισθηματικής αναθεώρησης & ωρίμανσης μπορούμε να φτάσουμε στην ουσία των σχέσεων, εκεί που υπάρχει μόνο ειλικρινής-αυθόρμητη "ΑΓΑΠΗ". 

♈ +Ενέργεια, φως, ζωτικότητα, δημιουργικότητα, παρόρμηση, ενθουσιασμός. Τόνωση ενέργειας, λήψη πρωτοβουλιών, δραστικές αλλαγές, επινοητικές-προοδευτικές ιδέες που φέρουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. 
+Αναθεώρηση σε σχέσεις-συνεργασίες, στην αισθηματική-συντροφική ζωή. Έντονα ερωτική περίοδος. 
+Πιθανές επανασυνδέσεις από το παρελθόν αλλά και έναρξη σχέσεων που έχουν κάτι να σας αφήσουν.

♉ +Υγεία, ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, εσωτερική γαλήνη, εύρεση εσωτερικών ισορροπιών. Τόνωση σωματικής ενέργειας, ισχυροποίηση ανοσοποιητικού, διαλογισμός. 
+Κάτι καινούργιο εκκολάπτεται στα αισθηματικά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. 
+Κάτι καινούργιο εκκολάπτεται στα επαγγελματικά & στα οικονομικά. 
+Ιδέες για οικονομικές αποδόσεις και ανάκαμψη των οικονομικών σας.

+Τόνωση ενέργειας, αυτοπεποίθησης και της κοινωνικότητας σας. Εξωστρέφεια, ανάδειξη της ικανότητας σας στις προσωπικές-διαπροσωπικές σχέσεις. 
+Φίλοι, ομοϊδεάτες, συλλογικοί χώροι, αποδοτικότητα μέσα από πνεύμα συνεργατικότητας & ομαδικής άμιλλας. 
+Μία φιλία ίσως φέρει ερωτική χροιά ή έντονα ερωτικό τόνο. 
+Όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, socializing, δικτύωση. 
+Ιδέες και στόχοι που σας εδραιώνουν. Εξομάλυνση στις σχέσεις.

♋ +Εύνοια & φως στα επαγγελματικά σας, σε ζητήματα καριέρας, κοινωνικής προβολής & καταξίωσης. 
+Επαγγελματικές επανασυνδέσεις και συνένωση με παλιούς συνεργάτες ή επισύναψη επαγγελματικών δεσμών με ανθρώπους που έχετε να ανταλλάξετε πολλά σε προσωπικό επίπεδο. 
+Κοινωνική λάμψη, φως, ανάδειξη του κοινωνικού σας προφίλ. 
+Εργασία και υγεία κρύβουν θετικές - σταθεροποιητικές εξελίξεις. Ευχάριστα νέα από εκεί.

♌ +Αισιοδοξία, τόνωση ενέργειας, αυτοπεποίθησης & λάμψης. Αναθεώρηση του τρόπου διασκέδασης αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας ζωής. Τι αξίζει στη ζωή σας; Αλλαγή της αίσθησης του ωραίου και του άνετου. 
+Πιθανές σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή διαφορά. +Πιθανώς να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο, με το οποίο έχετε να ανταλλάξετε πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο & επίπεδο αξιών. 
+Σταθεροποίηση στον έρωτα αλλά και σε επαγγελματικά σας πρότζεκτ.

♍ +Οικονομικά, θέματα που σχετίζονται με δάνεια, διατροφές, χορηγήσεις, χορηγίες, διατροφές, υποτροφίες αλλά και γενικότερα θέματα οικονομικής διεκδίκησης. 
+Έντονα ερωτική περίοδος αλλά και έντονα ψυχολογική-διερευνητική, στην διάρκεια της οποίας ανακαλύπτετε πολλά για τις σχέσεις και τον έρωτα. 
+Αναθεώρηση αξιών-σταθερών στη ζωή σας. 
+Οικονομικά-οικογενειακά. 
+Σύσφιξη ενδοοικογενειακών σχέσεων & άντληση αγάπης μέσα από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

♎ +Σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας, δημιουργικότητα και δη δημιουργικότητα μέσω του ταλέντου σας, του ιδιαίτερου χειρισμού των διαπροσωπικών & κοινωνικών σας σχέσεων. 
+Πιθανές αναθεωρήσεις-επαναξιολογήσεις σε θέματα σχέσεων-συνεργασιών. 
+Αλλαγή τρόπου προσέγγισης των σχέσεων, πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν αλλά και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, με τα οποία έχετε κάτι να ολοκληρώσετε. 
+Οικονομικές διεκδικήσεις. 
+Έρωτας, φλερτ.

♏ +Εύνοια εργασιακή, βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες & συναδέλφους. Πιθανές επανασυνδέσεις σχέσεων σε επίπεδο συνεργασίας & καθημερινής συναναστροφής. 
+Αλλαγή διατροφικών συνηθειών, αλλαγή στο σώμα σας αλλά και στο πως αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας, το σώμα σας και τον οργανισμό σας. 
+Αλλαγή και επαναξιολόγηση του τρόπου που εργάζεστε και μεθοδεύετε καταστάσεις στα επαγγελματικά-εργασιακά σας ζητήματα.
+Οικονομική σταθερότητα και ένα αίσθημα περισσότερης ασφάλειας.

♐ +Έρωτας, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια, χαρά, αισιοδοξία, ανάκτηση της ικανότητας σας να χαμογελάτε και να υπερπηδάτε εμπόδια με ένα πλατύ χαμόγελο. 
+Αναθεώρηση του τρόπου που διασκεδάζετε αλλά και αναθεωρήσεις σε αισθηματικό-ερωτικό επίπεδο. 
+Πιθανές επιστροφές ερώτων από τα παλιά, reunion και επανασυνδέσεις. 
+Επισύναψη σχέσεων με άτομα που έχετε να ανταλλάξετε πράγματα συναισθηματικά. Ωστόσο, υπάρχουν μικρά κωλύματα, εμπόδια ή καθυστερήσεις. 
+Επαναπροσέγγιση ενός δημιουργικού πρότζεκτ αλλά και περίοδος επανεξέτασης επαγγελματικών-οικονομικών θεμάτων. 
+Κινήσεις "ματ" σε σπουδές & εύρεση εργασίας που αποδίδουν.

♑ +Οικογενειακές, ενδοοικογενειακές-πολύ προσωπικές σχέσεις. Αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζετε ανθρώπους και καταστάσεις ενώ καταλαγιάζετε συναισθηματικά και ανακτάτε την ηρεμία σας. 
+Εύρεση ισορροπιών με τον εαυτό σας. 
+Προώθηση θεμάτων σχετικών με ακίνητη, κινητή περιουσία, αγορές & πωλήσεις. 
+Πιθανώς να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι σε ένα μέρος "οικείο" που θα θεωρηθεί δεύτερο σπίτι σας. 
+Κλείνουν επιτυχώς κάποιοι κύκλοι σε προσωπικό-επαγγελματικό επίπεδο.

♒ +Επικοινωνία, διάλογος, επαφές, συζητήσεις, αναθεώρηση ιδεολογίας αλλά και του τρόπου έκφρασης και γενικότερα επαναξιολόγηση του ιδεολογικού σας συστήματος. 
+Αγάπη, ασφάλεια και όμορφες στιγμές με αδέλφια και στενούς συγγενείς. 
+Τυχερές μετακινήσεις, τυχερά ταξίδια, ευχάριστες συμπτώσεις της ζωής. Είναι αυτό που λέμε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. 
+Αξιόλογοι φίλοι, συνεργάτες ή ομοϊδεάτες που σας κατοχυρώνουν επαγγελματικά και σε κοινωνικό επίπεδο.

 ♓ +Οικονομικά, θέματα αποδοχών, μισθού. Πιθανές διεκδικήσεις ποσών που σας οφείλονται ή ανακάλυψη εναλλακτικών πηγών εισοδήματος. 
+Αλλαγή συστήματος αξιών-σταθερών στη ζωή σας. Τι αξίζει; Ποιος αξίζει; 
+Αυτοπεποίθηση & παγίωση-σταθεροποίηση καταστάσεων σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. 
+Απόδοση επαγγελματικών-οικονομικών υποθέσεων. Η δύναμη σας, η αξία σας αναγνωρίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου