Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Δίας στον Σκορπιό/Προβλέψεις

Ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/10 όπου και θα παραμείνει δεκατρείς (13) μήνες, μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα φέρει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, τις τράπεζες, την εφορία και το δημόσιο. Μιας και είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος θα διογκώσει ζητήματα σχετικά με οικονομικές υποθέσεις και την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο. Προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν ζητώντας επίλυση. Στο μενού του νέου έτους Δία οικονομικές αναδιαρθρώσεις και αναμορφώσεις πολιτικών σχηματισμών. Ο Δίας από αυτή τη θέση χαρίζει πείσμα, υπομονή, ανθεκτικότητα, αναλυτική ικανότητα και βαθιά συναισθήματα. Η καχυποψία, η εμμονή και ο φόβος μπορούν να σταθούν εμπόδια στις επιδιώξεις μας. Ωστόσο, έχει ισχυρό ένστικτο επιβίωσης και μπορεί να γίνει πολύ επινοητικός ώστε να εξασφαλίσει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Η ερωτική-σεξουαλική ζωή σε προτεραιότητα. Πολλά ζευγάρια και πολλοί γάμοι θα αποκτήσουν την ένταση που έχει χαθεί καθώς θα βρεθούν νέες ισορροπίες στη σεξουαλική τους ζωή. Τυχόν προβλήματα σεξουαλικής φύσεως μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ο έρωτας γίνεται απόλαυση. Ιδιαίτερα ευνοημένα τα επαγγέλματα του ψυχολόγου, του ερευνητή, του αναλυτή (χημικού-οικονομικού), εύνοια για φαρμακοποιούς, αστυνομικούς, σεναριογράφους και ιατρούς. Λογιστές, ελεγκτές και οικονομικοί αναλυτές-χρηματιστές σε ανοδική τροχιά.

Ο Δίας στον Σκορπιό ενισχύει τον οικονομικό τομέα ενώ παράλληλα δέχεστε εύνοια γύρω από ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων και διατροφών. Μπορείτε να επιτύχετε επικερδείς οικονομικές συμφωνίες ή να ρυθμίσετε με όρους ευνοϊκούς οικονομικές εκκρεμότητες. Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ώστε να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε χορηγίες, κληρονομιές ή να έχετε κέρδη από τρίτους. Πιθανή η βελτίωση του εισοδήματος του/της συντρόφου σας. Η ερωτική-αισθηματική-σεξουαλική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και αντλείτε ικανοποίηση και πληρότητα, κάτι που σας φέρνει κοντά με το ταίρι σας. Η ανάγκη σας για ιδιωτικότητα και στενή επαφή είναι έντονη κάτι που μπορεί να σας κάνει λιγότερο εξωστρεφείς και κοινωνικά δραστήριους. Η νέα θέση του Δία τονίζει το επιχειρηματικό σας ένστικτο και σας ωθεί σε αποφάσεις που προάγουν το επαγγελματικό σας στάτους. Χρήματα και αισθήματα στο συν!

Σχέσεις, συνεργασίες, γάμος, συμβίωση και κοινωνική ζωή δέχονται σημαντική ενίσχυση με την διέλευση του Δία από τον Σκορπιό. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, φέρνοντας αισιοδοξία, ανανέωση ενώ παράλληλα σας βοηθάνε να εξελιχτείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 ο κοινωνικός σας κύκλος ανανεώνεται και διευρύνεται κάτι που σας βοηθάει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα έτσι δεν αποκλείεται να γοητευτείτε ή να ερωτευτείτε. Όσοι διατηρείτε έναν δεσμό συμβατικά δεν είναι διόλου απίθανο να έλθουν στην επιφάνεια προβλήματα και θα κληθείτε να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας είτε δίνοντας τέλος είτε επαναπροσδιορίζοντας το δεσμό σας. Σε κάθε περίπτωση η εύνοια από τρίτους είναι σημαντική για αυτό καλό είναι να είστε κοινωνικοί, ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι με τους άλλους ώστε να αδράξετε τα μέγιστα των ευκαιριών. Αυτό που συνειδητοποιείτε είναι ότι μέσω της ομαδικής-συλλογικής δράσης επιτυγχάνετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Δίας στον Σκορπιό βελτιώνει και γλυκαίνει την καθημερινότητα σας, κάνοντας την περισσότερο ευχάριστη και διασκεδαστική. Ωστόσο, παρόλα αυτά δεν είστε λίγοι εκείνοι που θα νιώσετε μία αύξηση των ευθυνών και υποχρεώσεων σας στην καθημερινή σας ζωή, κάτι που θα σας στερήσει ελεύθερο χρόνο. Σημαντική εύνοια δέχεται ο τομέας της εργασίας κάτι που μπορεί να σημαίνει αύξηση του πελατολογίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή καλύτερες συνθήκες στον χώρο εργασίας για τους υπόλοιπους. Οι εκτός εργατικού δυναμικού δέχεστε σημαντική εύνοια έτσι μπορείτε να βρείτε εργασία πάνω στον τομέα σας, κάτι που θα σας ικανοποιήσει ηθικά. Η βελτίωση του τομέα "εργασία" συνεπάγεται αύξηση αποδοχών και βελτίωση των οικονομικών σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες βελτιώνονται σημαντικά και η παραγωγικότητα σας αυξάνεται. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η ραθυμία και η τεμπελιά. Ένας άλλος τομέας που δέχεται ενίσχυση είναι εκείνος της υγείας. Πολλοί από εσάς θα βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας ή σε κάποια πάθηση ενώ δεν είστε λίγοι και εκείνοι που θα αποφασίσετε να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής πιο υγιεινό σε συνδυασμό με γυμναστική. Υγεία, ψυχολογία και εργασία ευνοούνται σημαντικά.

Από τους πλέον ωφελημένους μιας και ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει στη ζωή σας φως, χαρά, αισιοδοξία και επέκταση. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται σημαντικά. Πιθανά σενάρια για τους δεσμευμένους η επισημοποίηση της σχέσης σας, ένας γάμος ή η απόκτηση ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση η συντροφική-αισθηματική ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις. Οι αδέσμευτοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα γνωρίσετε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα, μερικά από τα οποία θα σας ξεσηκώσουν συναισθηματικά. Πιθανό σενάριο ένας έρωτας με ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει ελπίδα στη ζωή σας. Τα κοινά ενδιαφέροντα και η κοινή φιλοσοφία ζωής θα αποτελέσουν ενωτικό κρίκο των δυο σας και αυτό θα βοηθήσει στην μακροβιότητα της σχέσης. Εύνοια δέχεται ο επιχειρηματικός τομέας και τα επαγγελματικά σας. Δεν είστε λίγοι εκείνοι που θα βάλετε πλώρη στην εφαρμογή ενός επιχειρηματικού πρότζεκτ που θα αποδώσει οικονομικά. Η αισιοδοξία, η χαρά και η διασκέδαση επιστρέφουν στη ζωή σας ενώ παράλληλα τονώνεται η εξωστρέφεια σας κάτι που σας ωθεί σε νέες γνωριμίες και στην επισύναψη νέων σχέσεων-συνεργασιών. Σε κάθε περίπτωση ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται.

Ο Δίας στον Σκορπιό βελτιώνει την οικογενειακή σας ζωή, τις ενδοοικογενειακές και πολύ προσωπικές σχέσεις. Πιθανά σενάρια αυτά της μετακόμισης, της ανακαίνισης ή και της συγκατοίκησης με τον/τη σύντροφο σας. Αυξάνεται η ανάγκη σας για ιδιωτικότητα, ζεστασιά και θαλπωρή κάτι που σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Η νέα θέση του Δία σας βάζει να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και με τον χώρο σας ως οίκημα. Σημαντική ενίσχυση δέχεται ο τομέας των επαγγελματικών και της καριέρας σας κάτι που θα σας ενισχύσει οικονομικά. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά και απαλλάσσεστε από συναισθηματικές αδυναμίες, φοβίες και εμμονές. Ιδιαίτερα θετικό το διάστημα για την απόκτηση απογόνων, γονιμότητα και παραγωγικότητα. Η συναισθηματική σας σταθερότητα αυξάνεται και η "Πίστη" στον εαυτό σας ενισχύεται σημαντικά κάτι που σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης.

Ο Δίας στον Σκορπιό ρίχνει φως στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία και την έκφραση κάτι που θα σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και κοινωνικά δραστήριους. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, επαφές, συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και ιδεών στο μενού της νέα διέλευσης του Δία από τον Καρκίνο φέρνουν επιτυχία και αναγνώριση. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και γνωρίζετε ανθρώπους σημαντικούς που θα σας βοηθήσουν προσωπικά ή επαγγελματικά στο εγγύς μέλλον. Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε σχέση με αδέλφια και στενούς συγγενείς έτσι θα λάβετε χαρμόσυνα από τον πολύ κοντινό σας κύκλο. Βγαίνετε από το καβούκι σας, θέλετε να μιλήσετε και να επικοινωνίσετε τις ιδέες σας κάτι που σας κάνει δημοφιλείς και αρεστούς. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 καλό είναι να περάσετε συνεντεύξεις, να στείλετε βιογραφικά ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας με σπουδές και επιμορφωτικά σεμινάρια ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Ο έρωτας καλά κρατεί έτσι αυτό το διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ζουμερό. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μια δυνατή, παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν άνθρωπο παρόμοιας φιλοσοφίας ζωής και κουλτούρας κάτι που θα σας καλύψει εγκεφαλικά και θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα.

Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει οικονομική ενίσχυση, αύξηση μισθού και αποδοχών ενώ παράλληλα σας βάζει σε μία διαδικασία αναζήτησης συμπληρωματικών πηγών εισοδήματος. Επιτυχείς οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές οικονομικών συμβολαίων με όρους επωφελείς στο μενού της νέας αυτής διέλευσης. Σχέσεις και συνεργασίες που έχουν προκύψει την προηγούμενη περίοδο δείχνουν σημάδια σταθεροποίησης και αρχίζετε πλέον να προσμετράτε συμμάχους. Η αισθηματική σας ζωή σταθεροποιείται και βαδίζετε με περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια σε αυτό το επίπεδο. Αλλάζουν οι αρχές, οι αξίες σας και οι σταθερές σας έτσι μπορεί να διαπιστώσετε ότι ταιριάζετε με περισσότερους ή διαφορετικούς ανθρώπους. Η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα σας ωθεί να δημιουργήσετε πιο ισχυρούς δεσμούς, οι οποίοι θα έχουν ανθεκτικότητα και ισχύ στις αντιξοότητες. Τα οικονομικά ανακάμπτουν και γεμίζετε σιγουριά.

Ο Δίας στο ζώδιο σας ανοίγει έναν νέο δωδεκαετή κύκλο παρέχοντας σας εφόδια, τύχη, επέκταση και ευκαιρίες. Βελτιώνεται η σχέση που έχετε εσείς με τον εαυτό σας συνεπώς βελτιώνονται και οι σχέσεις σας με τρίτους. Σχέσεις και συνεργασίες δέχονται τονωτικές ενέσεις, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και αυτό σας χαρίζει ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αν και εσωστρεφείς η διέλευση του Δία από το ζώδιο σας, σας κάνει εξωστρεφείς και ανοιχτούς στις συνδιαλλαγές-συναναστροφές. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μέσα από συνεργασίες. Ευνοείται η δικτύωση και το socializing. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την υπάρχουσα σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός απογόνου. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ερωτευτείτε και να γνωρίσετε ένα άτομο κοντά στη δική σας φιλοσοφία και κουλτούρα κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους, ελπιδοφόρους. Σχέσεις, συνεργασίες, γάμος στο συν.

Ο Δίας στον Σκορπιό σας βάζει σε μια περίοδο περισυλλογής, επαναπροσδιορισμού στόχων και ενδοσκόπησης. Φαίνεται πως ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του και καλείστε να τον κλείσετε. Σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται να φτάνουν σε οριακό σημείο και εσείς πρέπει να αποφασίσετε για το μέλλον τους και την πορεία τους. Πολλοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι μια σχέση δεν σας καλύπτει ως έχει και σκέφτεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες ώστε να βγει η σχέση αυτή από την χλιαρότητα και τη βολή της. Τι σημαίνει αυτό; Μία επισημοποίηση, ένας γάμος ή ένας χωρισμός. Θέματα εργασιακά δέχονται εύνοια, ωστόσο μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα μέσα από ατομική προσπάθεια. Η δουλειά σας μπορεί να είναι είτε απομακρυσμένη, είτε από το σπίτι είτε να μην σας βάζει να πραγματευτείτε με τρίτους. Πιθανό το σενάριο της ευρέσεως εργασίας σε μία επαρχιακή πόλη ή σε ένα νησί. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μάθετε να εργάζεστε προσωπικά, ατομικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Φανείτε προσεκτικοί, προσέξτε τις λεπτομέρειες, ακούστε-μάθετε! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσετε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας μέσα από σεμινάρια και εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τον αποκρυφισμό, την ψυχολογία μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ηρεμήσει. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά και φαίνεται πως έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας, ο οποίος σας γλυτώνει από δυσκολίες και κακοτοπιές. Κατά πάσα πιθανότητα να ετοιμάζετε κάτι, που θα παρουσιάσετε στο τέλος του 2018. Αισθηματικά επιδιώκετε την ασφάλεια σας και ποντάρετε στη σταθερότητα σας αποφεύγοντας τα φλας και τον φακό.

Ο Δίας στον Σκορπιό ενισχύει την εξωστρέφεια σας και την κοινωνική σας ζωή. Δικτύωση, γνωριμίες και ένας νέος κοινωνικός κύκλος σας χτυπούν την πόρτα αλλάζοντας τα γνώριμα στη ζωή σας. Νέοι άνθρωποι, παρόμοιας κουλτούρας και νοοτροπίας μπαίνουν στη ζωή σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει επαγγελματικά. Εύνοια και ενίσχυση δέχεστε από φιλικά πρόσωπα, συλλόγους και ομοϊδεάτες. Η ανάμειξη σας με τα κοινά μπορεί να φανεί επικερδής. Θέτετε νέους στόχους, ατενίζετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και κινητοποιείστε ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης και το βιοτικό επίπεδο ζωής σας. Πολλοί θα αποφασίσετε να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε, να γίνετε περισσότερο καινοτόμοι και να αναβαθμίσετε την καριέρα σας. Οι δημόσιες σχέσεις και η επαφή με το διαδίκτυο ευνοούνται σημαντικά. Οι αδέσμευτοι έχετε την εύνοια των αστρικών σχηματισμών ώστε να πραγματοποιήσετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσετε έναν ανθεκτικό-ποιοτικό δεσμό. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον/στη σύντροφο σας και να ενδυναμώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας από απόσταση ή με διαφορά ηλικίας ακόμα και με ένα άτομο νεότερης ηλικίας ή διαφορετικής εθνικότητας-κουλτούρας.

 Όλα μα όλα για την καριέρα. Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τον τομέα των επαγγελματικών σας, φέρνοντας νέες συνεργασίες στο πλευρό σας. Άνθρωποι πληθωρικοί, αισιόδοξοι, διαφορετικής φιλοσοφίας και κουλτούρας με αυτούς που συνηθίζατε να συνεργάζεστε έρχονται κοντά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αλλαγή του στάτους σας και του δημόσιου προφίλ σας. Ο τομέας των επαγγελματικών σας φαίνεται να απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας και η δουλειά σας ή καλύτερα ο χώρος της δουλειάς σας φαίνεται να γίνεται το δεύτερο σας σπίτι. Ευνοούνται τα επαγγελματικά εγχειρήματα ενώ μπορείτε να επιδιώξετε τις αλλαγές, οι οποίες θα σας δικαιώσουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ οι συνθήκες εργασίας θα βελτιωθούν για τους υπολοίπους. Πιθανό σενάριο εκείνο της βοήθειας και της προαγωγής λόγω προστασίας από ανωτέρους και προισταμένους. Αναλαμβάνετε ευθύνες και υποχρεώσεις, αυξάνεται ο φόρτος εργασίας σας αλλά και η αποδοχή σας στο κοινό. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 μπορείτε να γίνετε πιο δημοφιλείς ενώ παράλληλα ο κοινωνικός σας κύκλος ενισχύεται σημαντικά. Καριέρα και επαγγελματικές συνεργασίες βαίνουν θετικώς.

Ένα από τα πλέον ωφελημένα ζώδια. Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό αυξάνει τον παράγοντα τύχη στη ζωή σας και το χαμόγελο φαίνεται να επιστρέφει στη ζωή σας. Ανακτάτε την αισιοδοξία και την πίστη σας. Τονώνεται η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κοινωνικός σας κύκλος και ο κύκλος των γνωριμιών σας. Μπορεί να πραγματοποιήσετε ιδιαίτερα τυχερές σχέσεις και συνεργασίες ενώ νέοι άνθρωποι παρόμοιας φιλοσοφίας ζωής μπαίνουν στη ζωή σας με αποτέλεσμα να χτίσετε συμμαχίες. Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε κάποια μετεκπαίδευση, μεταπτυχιακές σπουδές ή θα αποφασίσετε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και την καριέρα σας με σεμινάρια. Ιδανικό διάστημα για να επιδιώξετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο στον επαγγελματικό τομέα και να πάρετε προαγωγή. Οι εκτός εργατικού δυναμικού ευνοείστε σε θέματα ευρέσεως εργασίας. Περάστε συνεντεύξεις, στείλτε βιογραφικά, χτυπήστε την πόρτα σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Η ανάγκη σας για ταξίδια και αλλαγή παραστάσεων σας οδηγεί να γνωρίσετε διάφορους πολιτισμούς και ανθρώπους (διαφορετικούς) που ίσως φανούν χρήσιμοι για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αλλάζετε ιδεολογία, πεποιθήσεις, πιστεύω και η αλλαγή αυτή είναι προς όφελος σας. Το να γίνετε πιο ευέλικτοι και εύκαμπτοι με τις ιδέες των άλλων μπορεί να σας ωφελήσει. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ενισχύσετε την υπάρχουσα σχέση σας μέσα από ταξίδια. Ποντάρετε στην καλύτερη επικοινωνία. Οι αδέσμευτοι έχετε τα άστρα σύμμαχο σας για να γνωρίσετε νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου