Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Κριός & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις. Μέσα στο νέο έτος καλείστε να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στο στόχαστρο και εσείς αναζητάτε την τελειότητα και την αναγνώριση, κάτι που μπορεί να επέλθει μόνο εφόσον οργανωθείτε και εργαστείτε σκληρά ή μεθοδικά. Τιθασεύοντας τον έντονα παρορμητικό χαρακτήρα σας και αυξάνοντας τα αποθέματα της υπομονής ή της επιμονής μπορείτε να ανέβετε σκαλοπάτι επαγγελματικά κάτι που θα σας ικανοποιήσει ηθικά αλλά και υλικά. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις κάτι που θα μειώσει τον ελεύθερο σας χρόνο. Ωστόσο, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται μία προαγωγή. Πολλοί από εσάς θα ανεξαρτητοποιηθείτε επαγγελματικά, πατώντας στα δικά σας πόδια και αρχίζοντας μια δική σας επιχείρηση. Δεν είναι λίγοι οι Κριοί που θα πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε απέναντι σε ένα νέο πρότζεκτ ή σε έναν νέο κύκλο σπουδών κάτι που θα σας δώσει πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής αποτελούν οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, οι οποίοι θα νιώσουν το βαρύ πυροβολικό του Κρόνου. Από την άλλη πλευρά, οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου έρχεστε αντιμέτωποι με τον Πλούτωνα. Μεγάλες, βαθιές, ριζικές, κυτταρικές αλλαγές αναμένονται στον τομέα της καριέρας σας. Πολλοί από εσάς νιώθετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου και θέλετε να κάνετε μια στροφή στα επαγγελματικά σας. Νιώθετε πως έχετε κουραστεί, πως δεν έχετε να προσφέρετε κάτι στον τομέα που δραστηριοποιείστε έτσι δεν είναι διόλου απίθανο μία μετεκπαίδευση σε ένα άλλο αντικείμενο που θα σας γεμίζει συναισθηματικά. Πολλοί από εσάς επιθυμείτε μία θέση ισχύος, ένα πιο υπεύθυνο πόστο ώστε να νιώσετε καταξιωμένοι ωστόσο πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να θυσιάσετε χρόνο και προσωπική ελευθερία. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι ιδανικοί ώστε να βάλετε σε λειτουργία ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, το οποίο θα αποδώσει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας. Προσοχή στο διάστημα από τις 18/3 έως τις 16/5 και 13/8 έως 13/9 καθώς ο Άρης από τον Αιγόκερω προκαλεί επαγγελματικούς αγώνες, άγχη και αγωνίες. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, κρατήστε χαμηλό προφίλ και κοιτάξτε το δικό σας συμφέρον μη δίνοντας λαβές για σχόλια και κριτικές.

Οικονομικά: Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει έσοδα και βελτιώνει τις συνθήκες γύρω από ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων ή διατροφών. Δεν αποκλείεται να κληρονομήσετε ένα ποσό ή ένα ακίνητο, κάτι που θα αυξήσει τα κεκτημένα σας. Μπορεί να επιτύχετε ευνοϊκές ρυθμίσεις σε θέματα εφορίας ή αποπληρωμής δανείων και οφειλών. Πιθανό το σενάριο της αποδοχής μιας χορηγίας και της επιστροφής οφειλομένων. Ένα άλλο σενάριο σχετίζεται με τη βελτίωση των οικονομικών του/της συντρόφου σας. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας των υλικών αγαθών φαίνεται πως έχει υποστηρικτικές επιρροές μέσα στο νέο έτος. 

Από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Νοεμβρίου ο Ουρανός εισέρχεται για πρώτη φορά στον Ταύρο. Ο Ταύρος στο ωροσκόπιο σας σχετίζεται με τα υλικά αγαθά, τα αποκτήματα, τον μισθό και τους πόρους σας. Αλλαγές, ανακατατάξεις, απρόβλεπτα γεγονότα γύρω από τους τομείς αυτούς θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακές. Πολλοί από εσάς θα γίνετε περισσότερο προοδευτικοί και θα υιοθετήσετε εκσυγχρονισμένες-νεωτεριστικές μεθόδους ώστε να αυξήσετε τον μισθό σας και τις αποδοχές σας. Δεν αποκλείεται να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, κάτι που θα αυξήσει το εισόδημα σας. Γίνεστε περισσότερο προοδευτικοί, καινοτόμοι και αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Μην διστάσετε να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε, υιοθετήστε πιο μοντέρνες μεθόδους ώστε να ξεχωρίσει το έργο σας και να αναγνωριστούν οι ικανότητες σας. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από τις 17/5 έως τις 12/8 σε δυσαρμονία με τον Ουρανό φέρνει έκτακτα έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις και τρύπες που πρέπει να καλυφθούν. Υιοθετήστε έναν πιο συντηρητικό τρόπο χειρισμού γύρω από οικονομικά ζητήματα, αποφύγετε οικονομικά-επαγγελματικά ανοίγματα και φανείτε σκεπτικοί σε μία επαγγελματική πρόταση-συνεργασία που ενδεχομένως να μην πάει τόσο καλά όσο σχεδιάζετε. Περίοδος ρευστότητας, αστάθειας και οικονομικών σκαμπανεβασμάτων. Προσέχετε τα οικονομικά σας και την διαχείριση των πόρων σας κοντά στις εκλείψεις του Ιούλη. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο είναι βοηθητικό και άκρως ενισχυτικό για τον οικονομικό τομέα, έτσι θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Ποντάρετε αυτούς τους τρεις μήνες για να αποταμιεύσετε ή προωθήστε οικονομικά ζητήματα για να επιτύχετε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. 

Η Αφροδίτη, το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα παραμείνει στον Σκορπιό, ορθόδρομη και ανάδρομη έτσι θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα εφορίας, δανείων, διατροφών, κληρονομικών φορολογικών και οικονομικών διακανονισμών πάσης φύσεως. Σε αυτό το διάστημα αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και να δανείσετε. Τον Οκτώβριο η αναδρομή της Αφροδίτης αποτελεί σήμα κατατεθέν ώστε να μην δανείσετε και να μην εμπλακείτε σε οικονομικές συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται να χάσετε χρήματα. Διεκδικήστε οφειλόμενα και μην διστάσετε να απαιτήσετε όσα σας χρωστάνε. Ο Δεκέμβριος είναι θετικός, αναμένονται έσοδα ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν γύρω από ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, διατροφών, δανείων και διακανονισμών. Ο Δεκέμβρης θα κρίνει το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας-συμφωνίας. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι ενισχυτικοί, καθώς ο Πλούτωνας κυβερνήτης των οικονομικών σας σε θετικό εξάγωνο με τον χορηγό Δία μπορεί να φέρει έσοδα, πρόοδο και επιτυχείς οικονομικούς διακανονισμούς. Μην διστάσετε να προβείτε σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα βγείτε κερδισμένοι. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Η κοινωνική σας ζωή δεν αποτελεί βασική σας μέριμνα για το νέο έτος και ειδικότερα το πρώτο εξάμηνο καθώς ο επαγγελματικός τομέας απορροφά μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας σας και αποτελεί βασική σας προτεραιότητα. Το τελευταίο δίμηνο του 2018 τα πράγματα αλλάζουν καθώς η διέλευση του Διός στον Τοξότη τονώνει την εξωστρέφεια σας, τη διάθεση σας για επέκταση οριζόντων και νέες γνωριμίες. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς και συγκεκριμένα έως τις 10/11 ο Δίας στον Σκορπιό σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και μοναχικούς ενώ έχετε την ανάγκη να έλθετε κοντά στον/στη σύντροφο σας, να τον/την γνωρίσετε καλύτερα και να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Οι δεσμευμένοι έχετε να περιμένετε απολαυστικά ερωτικά βράδια, γεμάτα πάθος και έντονες στιγμές στην κρεβατοκάμαρα σας. Οι αδέσμευτοι ποντάρετε για μία νέα γνωριμία το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς καθώς το πρώτο δεκάμηνο είναι πιο εσωστρεφές. Μην ξεχνάτε, ότι η παρουσία του Δία στον Σκορπιό βελτιώνει τη σεξουαλική σας ζωή και τονώνει τη λίμπιντο σας. Οι μήνες Μάιος και Αύγουστος προσφέρουν μία συναισθηματική ασφάλεια-σταθερότητα ενώ ο Μάρτιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αναμένεται άκρως ερωτικός. Ευνοϊκό το διάστημα από τις 14/6 έως τις 9/7 με την Αφροδίτη στον Λέοντα να βελτιώνει τα ζητήματα καρδιάς. 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γεμάτο εξελίξεις, αναθεωρήσεις και αναπάντεχα γεγονότα προβλέπεται το διάστημα από τις 7/8 έως το τέλος της χρονιάς καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και του Σκορπιού ορθόδρομη και ανάδρομη. Η ιδιάζουσα πορεία της Αφροδίτης ρίχνει φως στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, γάμος, αισθηματική ζωή ενώ παράλληλα οι άλλοι θα αποτελέσουν προτεραιότητα σας. Μία πιο ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, περισσότερες συναναστροφές σας βγάζουν από την μετριότητα του πρώτου εξαμήνου. Αναθεωρήσεις στον έρωτα, στις σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή αναμένονται από τις 5/10 έως τις 15/11 όπου θα έρθουν τα πάνω κάτω. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν και μία επαναξιολόγηση της προσωπικής σας ζωής στο μενού της περιόδου. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και αιφνίδιες επανασυνδέσεις προβλέπονται στο διάστημα από τις 25/10 έως τα τέλη Νοεμβρίου με την διαρκείας αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού. 

Το διάστημα αυτό θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για την αισθηματική σας ζωή, πιθανώς να εντοπίσετε και να συνειδητοποιήσετε διαφορές σε θέλω και επιθυμίες με τον/τη σύντροφο σας έτσι θα προκληθεί μία απόσταση ή μια ασυμφωνία. Ωστόσο, καλό είναι να πάρετε οριστικές αποφάσεις από τον Δεκέμβριο και έπειτα που θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου αλλάζουν πολλά στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε κάποια πράγματα προκειμένου να αποφασίσετε για το μέλλον και την πορεία μιας σχέσης. Τολμηροί, θαρραλέοι και ριψοκίνδυνοι καθώς είστε δεν διστάζετε να κάνετε αλλαγές που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα σας δώσουν την ασφάλεια που επιθυμείτε. Πιθανό σενάριο; Η συγκατοίκηση με τον/τη σύντροφο σας. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ρίσκο αυτό θα έχει αποτελέσματα καθώς θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ποιοι είστε και που βαδίζετε. Τα σενάρια; Δύο. Γάμος ή χωρισμός. Μέσα από την επαφή και την τριβή με το ταίρι σας θα καταλάβετε εάν η σχέση έχει προοπτικές και μπορεί να συνεχίσει στο μέλλον. Εάν δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια και εφόσον λείπει το στοιχείο της επικοινωνίας η λύση είναι μία, ο χωρισμός. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, θα πονέσει αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα λυτρωθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι με την πάροδο του χρόνου. Παράλληλα, οι εκλείψεις στον άξονα αυτό μιλούν για αλλαγές στον κοινωνικό σας χώρο και ιστό. Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει, συναναστρέφεστε με νέους ανθρώπους, αλλάζετε παρέες και αυτό σας κάνει ακόμα πιο δημοφιλείς. Φροντίστε μόνο μην ξεχάσετε τις ρίζες σας, την καταγωγή σας και τους παλιούς σας φίλους. Σε κάθε περίπτωση έχετε να περιμένετε αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις σε θέματα κοινωνικής ζωής και αισθηματικά. Οι γνωριμίες και οι επαφές μπορούν να σας βοηθήσουν αύριο, μεθαύριο σε μία επαγγελματική επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου