Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Δίδυμοι & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018!

Επαγγελματικά: Ιδιαίτερα δυναμικά ξεκινάει η νέα χρονιά, με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η τυχερή σύνοδος Άρη-Δία στον Σκορπιό σας ωθεί σε εργασιακά ανοίγματα και ρίσκα που θα σας ανταμείψουν. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που δίνει νέες βάσεις στο εργασιακό σας μέλλον. Ο Δίας στο Σκορπιό φέρνει εργασιακές ευκαιρίες, καλύτερες συνθήκες εργασίας, πρόοδο και θετικές εξελίξεις γύρω από ζητήματα που άπτονται του εργασιακού-επαγγελματικού τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε όλες τις προϋποθέσεις να βρείτε μία απασχόληση κοντά στα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Δεν αποκλείεται μία αναβάθμιση στη δουλειά σας, ένα πιο υπεύθυνο πόστο ή ένα πόστο που θα απολαμβάνετε περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση η εργασία γίνεται μία διαδικασία περισσότερο ευχάριστη, μέσα από την οποία αντλείτε ευχαρίστηση, χαρά και ικανοποίηση. Πολλοί από εσάς θα χτίσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, περισσότερο ενθουσιώδεις, με ανθρώπους πιο κοντά στη δική σας φιλοσοφία και κουλτούρα. Σε κάθε περίπτωση ο εργασιακός τομέας είναι προστατευμένος και έχετε ένα αόρατο χέρι βοηθείας από δυστροπίες, κακοτοπιές ή ατυχείς συγκυρίες. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι αρωγοί καθώς η θετική γωνία εξαγώνου Δία-Πλούτωνα φέρνει σταθεροποίηση στα επαγγελματικά, κέρδη, υλικά και ηθικά από την εργασία σας, κάτι που θα βελτιώσει το βιοτικό σας επίπεδο και τις οικονομικές συνθήκες στη ζωή σας.  Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του «Ποσειδώνα» κάτι που φέρνει σύγχυση και αμφιβολίες γύρω από ζητήματα καριέρας. Άλλοτε το αίσθημα ανικανοποίητου που βιώνετε, άλλοτε η ανάγκη σας να αλλάξετε τις τρέχουσες συνθήκες στην εργασία σας, σας οδηγούν σε σπασμωδικές αποφάσεις και αλλαγές που ίσως αργότερα μετανιώσετε. 

Καθώς η κρίση σας είναι υποκειμενική, θολή και στρεβλωμένη καλό είναι να αποφεύγετε τις μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σας ή να συμβουλεύεστε τη γνώμη τρίτων, πιο αντικειμενικών για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα. Μην ξεχνάτε να τσεκάρετε τα κίνητρα και τις προθέσεις όσων σας τάζουν επαγγελματική επιτυχία, αναγνώριση και καταξίωση μέσω της εύκολης ή παράνομης οδού. Μη βιαστείτε να πάρετε δεσμευτικές, οριστικές αποφάσεις και κρατάτε μικρό καλάθι σε εκείνους που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη, το θέατρο, το κινηματογράφο, τη φωτογραφία θα γνωρίσετε μεγάλες στιγμές επιτυχίας, δόξας και αναγνώρισης αρκεί να μην μπλεχτείτε σε παράνομες καταστάσεις που εγείρουν κριτική προς το πρόσωπο σας. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, οι μήνες Μάιος και Αύγουστος είναι ιδιαίτερα θετικοί για τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας καθώς το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος, γονιμότητα, παραγωγικότητα και δυνατές επιδόσεις-αποδόσεις. Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς όπου θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλα ποσά ενέργειας και προσπάθειας για προσωπικούς αγώνες επιβίωσης στον επαγγελματικό στίβο. Έντονη ρευστότητα και σημαντικές ανακατατάξεις-αναθεωρήσεις αναμένονται το φθινόπωρο για αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις γύρω από το εργασιακό σας μέλλον και την επαγγελματική σας πορεία. Πιθανώς να αναθεωρήσετε για συνεργασίες σας ή για τη σχέση σας με συναδέλφους και συνεργάτες. Τον Οκτώβριο δεν αποκλείονται αιφνίδιες αλλαγές και ρήξεις που δεν περιμένατε. Ωστόσο, το κλίμα ξεκαθαρίζει τον Δεκέμβριο έτσι θα μπορέσετε να αποφανθείτε με ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών. 

Οικονομικά: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω για τα επόμενα δυόμισι χρόνια σας καλεί να είστε προσεκτικοί γύρω από ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων και διατροφής. Καλείστε να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας γύρω από το χρήμα και τα υλικά αγαθά ενώ παράλληλα απαιτείται να αλλάξετε στάση απέναντι στο χρήμα κάτι που σημαίνει διαφορετικούς ή πιο συνετούς οικονομικούς χειρισμούς. Πολλοί από εσάς θα αντλήσετε ένα δάνειο και θα προβείτε σε ρυθμίσεις επί της αποπληρωμής του. Επιστρατεύστε τη λογική σας, κοιτάξτε τα δεδομένα πως έχουν και προβείτε στην πράξη αυτή έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό, ο οποίος δεν θα σας στοιχίσει μελλοντικά. Μέσα στο νέο έτος μπορεί να ανακύψουν ζητήματα γύρω από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Πιθανά σενάρια η μείωση του μισθού ή θα χρειαστεί να εργαστείτε για δύο λόγω κάποια πρακτικής ανάγκης. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος προβλέπονται επικερδείς και θετικοί καθώς το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα τονώνει το εισόδημα σας και την τσέπη σας. Ιδανικοί μήνες για να επιδιώξετε καλύτερες οικονομικές ρυθμίσεις επί του πρακτέου ή για να διεκδικήσετε οφειλόμενα. Πιθανά σενάρια; Της αποδοχής κληρονομιάς ή μιας χορηγίας. Ο μήνας Ιούλιος αναμένεται αρκετά πιεστικός ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν. Μην ανοίγεστε οικονομικά και μην δανείσετε σε τρίτους γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα χάσετε το προς δάνειο ποσό. Η έκλειψη της 13ης Ιουλίου ανοίγει έναν κύκλο έξι μηνών όπου θα δείτε αλλαγές στα οικονομικά σας. Ανασφάλεια και ρευστότητα σας οδηγούν σε μία πιο συντηρητική συμπεριφορά και σε μία ζωή λιγότερο σπάταλη και δαπανηρή. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα νιώσετε οικονομική λιτότητα, ασφυξία και θα μπείτε σε οικονομικούς περιορισμούς ή σε έναν λιγότερο «σπάταλο» τρόπο ζωής. Οι οικονομικές σας ανάγκες αυξάνονται και καλείστε να αναθεωρήσετε τακτική γύρω από το χρήμα, υιοθετώντας μια πιο «συνετή» διαχείριση των πόρων σας. Ποντάρετε τον μήνα Σεπτέμβριο σε μία συνεργασία, η οποία μπορεί να αποδώσει υλικά ή να αποφέρει κάποιο κέρδος. Δεν είναι διόλου απίθανο να έχετε κάποια κέρδη μέσα από ένα πρότζεκτ εφόσον δουλέψετε σκληρά και οργανωμένα. Το θετικό έγκειται στην επίτευξη ενός στόχου, ο οποίος θα αποδώσει καρπούς λίγο αργότερα. Αυξημένες οικονομικές ανάγκες, έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις αναμένονται στο διάστημα από τις 18/3 έως τις 16/5. Ο Άρης στον Αιγόκερω και οι έντονοι σχηματισμοί που αυτός δημιουργεί μιλούν για έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Αυξημένες ανάγκες φαίνεται να προκύπτουν το διάστημα από τις 13/8 έως τις 13/9, με σημαντική βελτίωση τον Σεπτέμβριο. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Η αισθηματική και κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς με την είσοδο του Δία απέναντι σας, στο ζώδιο του Τοξότη. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα τυχερή και γεμάτη θετικές προδιαγραφές γνωριμία, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επέκταση του κοινωνικού σας ιστού, ο οποίος είχε συρρικνωθεί την περασμένη διετία. Νέοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι, με φιλοσοφία ζωής παρόμοια με τη δική σας μπαίνουν στη ζωή σας και αυτό ενισχύει την διάθεση σας και την εξωστρέφεια σας έτσι βρίσκετε τον χαμένο σας εαυτό. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, όμως εάν διατηρούσατε μία σχέση συμβατικά, έχοντας επαναπαυτεί θα δώσετε ένα οριστικό τέλος καθώς θα τραβήξει την προσοχή σας ένα νέο, περισσότερο ενδιαφέρον άτομο. Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς αναμένεται περισσότερο ενδιαφέρον και συναρπαστικό ενώ παράλληλα θα ανακτήσετε μεγάλο κομμάτι της εξωστρέφειας σας. Το πρώτο δεκάμηνο φαίνεστε περισσότερο εσωστρεφείς και συγκρατημένοι καθώς είστε περισσότερο απορροφημένοι σε ζητήματα εργασιακά, καριέρας, καταξίωσης και οικονομικά. Βασική σας προτεραιότητα είναι η επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία ενώ κοιτάτε πιο πολύ στο πρακτικό κομμάτι της ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται στον πάγο. Οι πλανητικές συγκυρίες μιλούν για σταθεροποίηση-παγίωση της αισθηματικής σας ζωής. Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε. Με άλλα λόγια πολλοί θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και θα θελήσετε μια πιο στενή «επαφή» με τον/τη σύντροφο σας απολαμβάνοντας την ιδιωτική σας ζωή και γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, οι επιρροές είναι ποικίλες. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο (οι του Μαΐου) ενδέχεται να απέχετε από την σεξουαλική πράξη λόγω πρακτικών ζητημάτων (εγκυμοσύνης της συζύγου σας οι άνδρες, εγκυμοσύνη για τις ίδιες οι γυναίκες). Άλλο σενάριο είναι ένα ζήτημα σεξουαλικής χροιάς που θα χρειαστεί θεραπεία ή ίαση. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και δεν υπάρχουν φόβοι ανησυχίας. Οι γεννημένοι τον Ιούνιο θα βιώσετε έντονα πάθη, θυελλώδεις ερωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα σας κάτι που είναι πρωτόγνωρο για το επιφανειακό και επιπόλαιο ζώδιο σας. 

Η ανάγκη σας να έρθετε σε επαφή με το ταίρι σας και να κατανοήσετε τις βαθύτερες πτυχές του/της είναι κάτι μοναδικό. Αναζητάτε την ουσία και την ποιότητα στην αισθηματική σας ζωή. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ζουμερό, ερωτικό και κοινωνικό είναι το διάστημα από τις 25/4 έως τις 10/7. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας, το ζώδιο του Καρκίνου και του Λέοντα βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή και σας ωθεί να απολαύσετε τον έρωτα. Ιδιαίτερα ερωτικά είναι τα διαστήματα από τις 7/8 έως τις 9/9 και από την 1/11 έως τις 2/12 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον οίκο του έρωτα, στον Ζυγό. Μάλιστα η αναδρομή της δεν αποκλείεται να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν, τα οποία θα ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και η έκβαση της επιστροφής είναι αμφίβολη ή μάλλον αποτυχής. Η παρατεταμένη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού τον Νοέμβριο προκαλεί πονοκέφαλο στην αισθηματική σας ζωή, η οποία περνάει από 40 κύματα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί, ξαφνικές επανασυνδέσεις στο μενού του μήνα. Προσέχετε τη μόνιμη σας σχέση. Το φθινόπωρο αναμένεται έντονο, φλογερό, γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Τα σενάρια μπορούν να συνεχίσουν ακόμα πιο παρακάτω. Πως μπορείτε να ανάψετε τη φλόγα του έρωτα στην συντροφική σας ζωή; Πως μπορείτε να αναγεννήσετε τον έρωτα σας; Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο σας ωθούν σε επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, ειδήσεις και τονώνουν την ανάγκη σας να εκφραστείτε, να μιλήσετε αλλά και να ταξιδέψετε. Αναμένονται εξελίξεις στις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια. Πιθανό το σενάριο μιας μετακόμισης ή της αλλαγής μεταφορικού μέσου. Σε κάθε περίπτωση αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, που εκφράζεστε και που επικοινωνείτε. Αλλάζετε ιδεολογία και πιστεύω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου