Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Λέων & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: Ο τομέας των επαγγελματικών σας δέχεται ποικίλες επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε. Όλοι οι Λέοντες, ανεξαρτήτως δεκαημέρου αλλά ειδικότερα οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την ευνοϊκή επιρροή του Δία, ο οποίος φέρνει νέες ευκαιρίες καριέρας και σπουδαίες εξελίξεις. Πιθανό σενάριο εκείνο της ευρέσεως μιας νέας εργασίας, η οποία θα γίνει δεύτερο σας σπίτι καθώς θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο ώστε να καταξιωθείτε. Άλλο ένα σενάριο, εκείνο της εργασίας από το σπίτι σας, από τον δικό σας, ιδιωτικό χώρο. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο θα χρειαστεί να μελετήσετε προσεκτικά ώστε να το υλοποιήσετε το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Μυστικές συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα ενώ ενδέχεται να «κουβεντιάζουν» το όνομα σας θετικά σχετικά με μία μελλοντική και επικείμενη προαγωγή. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικοί για επαγγελματικά εγχειρήματα, εδραίωση της καριέρας σας και απολαβές (ηθικές και υλικές) καθώς το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα φέρνει πρόοδο και σημαντική ενίσχυση. Αύξηση του πελατολογίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, καλύτερες εργασιακές συνθήκες για τους ιδιώτες και άντληση ικανοποίησης στο μενού των μηνών. Ο Δίας στον Τοξότη το τελευταίο δίμηνο ρίχνει φως στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις, το επιχειρηματικό σας ένστικτο έτσι οι ευκαιρίες στον τομέα «καριέρα» αυξάνονται σημαντικά. Όλοι οι Λέοντες, ανεξαρτήτως δεκαημέρου, αλλά ειδικότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος σας καλεί να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε, να γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι, να αναλάβετε ευθύνες και πρωτοβουλίες ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας και τα ταλέντα σας. Η περασμένη τριετία σας έδωσε την ικανότητα να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να εμπλουτίσετε τις ικανότητες σας, κάτι που θα χρειαστεί να αναδείξετε και να χρησιμοποιήσετε επί του πρακτέου. Ευθύνες, πρωτοβουλίες, λιγότερος ελεύθερος χρόνος μπορούν να προσφέρουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Εφόσον επιδείξετε ένα υπεύθυνο και οργανωμένο προφίλ θα αναγνωριστείτε και θα έχετε ανοδική πορεία. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 15/5 έως τις 6/11 επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου καλώντας σας να αλλάξετε τα πάντα από την ρίζα. Αλλαγές, ανατροπές, αιφνιδιασμοί στο μενού της περιόδου. Πιθανά σενάρια; 

Η αλλαγή εργοδότη, η αλλαγή εταιρίας, η αλλαγή επαγγέλματος ή αντικειμένου. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ρισκάρετε, αναζητώντας μια εργασία στο εξωτερικό εγκαταλείποντας τα πάτρια εδάφη. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε πόστο, να αναλάβετε καινούριες αρμοδιότητες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνετε ευέλικτοι, εφευρετικοί, επινοητικοί, πρωτοπόροι ώστε να αναβαθμίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να διαφημίσετε τις ικανότητες σας γινόμενοι περισσότερο ελκυστικοί. Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού τον Σεπτέμβριο σας καλεί να παντρέψετε την εμπειρία σας, τις γνώσεις σας και τις ικανότητες σας με το «διαφορετικό», το «καινοτόμο», το «επαναστατικό», το «προοδευτικό». Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει αμεσότερα εσάς στο τέλος δευτέρου, αρχές τρίτου δεκαημέρου. Βαθιές, ριζικές αλλαγές στο μενού της χρονιάς. Επιθυμείτε να αλλάξετε τα πάντα στον επαγγελματικό τομέα. Οι αλλαγές που επιδιώκετε είναι ουσιαστικές και σημαίνουν αλλαγή πολιτικής, τακτικής, τρόπου εργασίας ή ακόμα και αντικειμένου. Η ανάγκη σας για δύναμη, υπεροχή και ανάδειξη των ικανοτήτων σας, σας κάνουν δυναμικούς, ηγετικούς, φιλόδοξους. Τέλος, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνουν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, έτσι πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι εργασιακές σας σχέσεις διανύουν μια περίοδο ρευστότητας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους και να φανείτε περισσότερο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι μαζί τους καθώς δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε μελλοντικά ή να συμμαχήσετε. Πιο απαιτητικό το διάστημα από τις 18/3 έως τις 16/5 με τον Άρη να αυξάνει τις «αγγαρείες» και να κάνει την καθημερινότητα σας πιο κουραστική. Περισσότερες ευθύνες, υποχρεώσεις, περισσότερη ένταση και μια ροπή στους διαπληκτισμούς μπορούν αν χαλάσουν το καλό κλίμα, για αυτό μειώστε τον εγωισμό σας και φανείτε συζητήσιμοι ώστε να μειώσετε τις διαφωνίες. Έντονα κουραστικό και απαιτητικό το διάστημα από τις 13/8 έως τις 13/9 καθώς ο Άρης (ανάδρομος & ορθόδρομος)  στον Αιγόκερω θα φέρει εντάσεις, διαφωνίες αλλά και αναθεωρήσεις μέσα σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Μην εκφράζεστε άκομψα και χωρίς τακτ, επιδείξτε διπλωματία ώστε να μην χάσετε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. 

Οικονομικά: Τα οικονομικά σας έχουν περάσει μέσα από έντονα σκαμπανεβάσματα την προηγούμενη τριετία, έχετε βιώσει έντονη οικονομική ανασφάλεια και ρευστότητα ενώ κατά καιρούς πέσατε θύματα απάτης. Το νέο έτος είναι αρκετά καλύτερο, υπάρχει σταθερότητα και σημάδια ανάκαμψης-οικονομικής βελτίωσης. Ο Δίας στον Σκορπιό είναι βοηθητικός για θέματα ακίνητης περιουσίας, έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων και να κερδίσετε χρήματα. Μπορείτε να πωλήσετε ένα ακίνητο με όρους ιδιαίτερα συμφέροντες, μπορείτε να εκμισθώσετε ένα ακίνητο, κάτι που θα αυξήσει τις εισοδηματικές σας πηγές ενώ δεν αποκλείεται να αγοράσετε ένα ακίνητο σε χαμηλή τιμή. Σε κάθε περίπτωση η εκμετάλλευση ακινήτων μπορεί να αποδώσει με αποτέλεσμα ένα επιπρόσθετο εισόδημα. Ο Αύγουστος είναι εξαιρετικός και ιδιαίτερα ελπιδοφόρος-τυχερός καθώς το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα ευνοεί τον παράγοντα τύχη. Οι γεννημένοι Λέοντες στο δεύτερο δεκαήμερο, 5-6-7/8 (συν - πλην μια ημέρα) πρέπει να είστε προσεκτικοί γύρω από ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων-διατροφής καθώς η κρίση σας είναι θολή και μπορείτε να κάνετε λάθη που θα σας στοιχήσουν. Προσέχετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Φανείτε συνετοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, αποφύγετε τα μεγάλα και ριψοκίνδυνα οικονομικά ανοίγματα και μην δανείσετε ποσά σε τρίτους καθώς ενδέχεται να μην σας επιστραφούν. Οι θετικές γωνίες του Ποσειδώνα με τον Δία στέκεται ασπίδα προστασίες από κακοτοπιές κάτι που περιορίζει τον παράγοντα λάθους. Προσεκτικοί πρέπει να φανείτε το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς με την διέλευση του Δία από τον Τοξότη, όπου θα γίνετε περισσότερο επιπόλαιοι, ριψοκίνδυνοι και τολμηροί. Επιστρατεύστε τη λογική σας, ακολουθήστε έναν προσεκτικό σχεδιασμό καθώς ελλοχεύει ο παράγοντας λάθους. Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους, υποκειμενικούς και να χάσετε χρήματα. Η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη οικονομικά, υπόσχεται σταθερότητα και αύξηση ή διατήρηση των αποδοχών σας μέσα από προσωπική προσπάθεια και κόπο. Η εργασία σας αποδίδει ενώ παράλληλα μπορείτε να «πουλήσετε» τις ικανότητες σας με υψηλότερο αντίτιμο. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Ο τομέας που δέχεται τις περισσότερες αλλαγές και ανακατατάξεις. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνουν τα πάνω κάτω σε σχέσεις, συνεργασίες, στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, φέρνοντας ανανέωση ενώ παράλληλα ανοίγει ένας νέος κύκλος ευκαιριών και εξελίξεων μέσα από την διάθεση σας να συνεργαστείτε. Πιθανά σενάρια; Η επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, ένας γάμος ή ένας αρραβώνας. Εάν διατηρείτε μία σχέση συμβατικά δεν αποκλείεται να βρείτε τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να βάλετε ένα τέλος ή να θέσετε νέους όρους, βάζοντας τη σχέση σας σε νέες γερές βάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα γνωρίσετε νέους, ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους, κάποιος εκ των οποίων θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Όλοι οι Λέοντες, ανεξαρτήτως δεκαημέρου επιθυμείτε να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μοιραστείτε πιο προσωπικές στιγμές με τον/τη σύντροφο σας, γνωρίζοντας τον/την καλύτερα. Η συμβίωση είναι πολύ πιθανή μέσα στη νέα χρονιά, κάτι που θα δείξει εάν μπορείτε να συνεχίσετε μαζί. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη είναι η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να πειραματιστείτε και να έρθετε πιο κοντά στις ανάγκες του/της συντρόφου σας ενώ οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε έντονα παθιασμένες στιγμές. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς η διέλευση του Δία στον Τοξότη φέρνει τύχη και εύνοια γύρω από ζητήματα καρδιάς. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και έχετε όλες τις διευκολύνσεις είτε να ανανεώσετε τη σχέση σας, βάζοντας χρώμα και φως είτε να πραγματοποιήσετε μία νέα γνωριμία που θα φέρει αισιοδοξία και χαμόγελο. Ο Ουρανός στον Κριό από τις αρχές τις χρονιάς μέχρι τις 14/5 και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου ανανεώνει την αισθηματική ζωή των Λεόντων του τρίτου δεκαημέρου. Ενθουσιασμοί, κεραυνοβόλοι έρωτες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, έρωτες με χιλιομετρική απόσταση ή διαφορά ηλικίας στο μενού των συγκεκριμένων διαστημάτων. Ο έρωτας φυλάει καρτέρι στη γωνία. Το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας μπορεί να το συναντήσετε σε ένα ταξίδι, στο εξωτερικό ή να έχει καταγωγή από το εξωτερικό. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες, στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή στο διάστημα από τις 17/5 έως τις 12/8 και στο διάστημα από τις 14/9 έως τις 16/11 καθώς ο Άρης απέναντι σας αυξάνει τον εγωισμό σας και την διάθεση σας να διαπληκτιστείτε. Αποφύγετε καυγάδες, αψιμαχίες, περιορίστε την ξεροκεφαλιά σας για να μην δημιουργηθούν ρήγματα. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Περίοδος με σημαντικές εξελίξεις στον τομέα «σχέσεις, συνεργασίες, ερωτικά» με επαναξιολογήσεις και αναθεωρήσεις. Ιδιαίτερα κοινωνικοί και εξωστρεφείς μήνες οι Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος, όπου η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά. Έρωτας, φλερτ, τυχερές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν προσωπικά και επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνική και αισθηματική ζωή είναι όλο εκπλήξεις, με εναλλαγές, ευκαιρίες και επέκταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου