Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Καρκίνος & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: Ο τομέας των επαγγελματικών σας ανακάμπτει σημαντικά ενώ παράλληλα απαλλάσσεστε από εμπόδια, δυσκολίες, προκλήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις. Έχοντας πάρει τα μαθήματα σας μέσα από εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες βαδίζετε με περισσότερη σιγουριά, γνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σύμμαχοι σας. Διαθέτετε την δέουσα εμπειρία και πείρα ώστε να φέρετε εις πέρας ευθύνες και υποχρεώσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο κάτι που κάνει περισσότερο ανάλαφρη την καθημερινότητα σας και σας προσφέρει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Ουρανού, ο οποίος φέρνει ξαφνικές-αιφνίδιες αλλαγές και ανακατατάξεις. Πιθανά σενάρια; Η αλλαγή εργοδότη, η αλλαγή κύκλου συνεργατών ή ο εκσυγχρονισμός της δουλειάς σας. Δεν είστε λίγοι εκείνοι που καλείστε να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε υιοθετώντας μοντέρνες, καινοτόμες μεθόδους και τεχνικές. Ο εκσυγχρονισμός και η «αλλαγή» σας κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς και αυξάνει τη ζήτηση σας ενώ παράλληλα μπορείτε να προωθήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ κερδίζοντας σε φήμη και κύρος. Πιθανώς να αλλάζει χέρια η διοίκηση της εταιρίες στην οποία εργάζεστε και αυτό σας καλεί να αλλάξετε για να βρείτε καινούριες ισορροπίες με τους νέους διοικούντες. Περισσότερο έντονη η επιρροή από τις αρχές της χρονιάς έως τις 15/5 και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος απέναντι σας «δοκιμάζει» σχέσεις και συνεργασίες και έρχεται να δείξει σε πόσο δυνατά θεμέλια αυτές στηρίζονται. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα έρθουν τα πάνω-κάτω στον τομέα της καριέρας και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σύμμαχοι και υποστηρικτές σας. Καλείστε να επιστρατεύσετε τη λογική σας και τον ρεαλισμό σας, κάνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς σας. Σας ανατίθενται περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις κάτι που σας καθιστά πιο υπεύθυνους. Η λήψη ευθυνών και η αναβάθμιση σας μπορεί να συνεπάγεται αναφορές απέναντι στη διοίκηση ή τον προϊστάμενο σας. Πιθανό σενάριο αυτό του να αναλάβετε ένα νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ, το οποίο θα θέσετε σε εφαρμογή και θα αποδώσει τόσο ηθικά όσο και υλικά. Γίνεστε περισσότερο τολμηροί, ριψοκίνδυνοι και αυξάνεται το επιχειρηματικό σας ένστικτο.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε αύξηση στο πελατολόγιο σας ενώ το όνομα σας θα «διαφημιστεί», κάτι που θα σας χαρίσει κύρος. Καλύτερες συνθήκες εργασίας αναμένονται για τους υπόλοιπους. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε να κάνετε με μία ιδιαίτερα τυχερή χρονιά, στη διάρκεια της οποίας δεν αποκλείεται να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Δεν είστε λίγοι εκείνοι που θα αναζητήσετε ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό. Φαίνεται πως αλλάζετε τρόπο σκέψης, ιδεολογία και ότι η προσαρμοστικότητα σας σε συνδυασμό με την αποδοχή των αλλαγών μπορεί να βοηθήσει στην εκπλήρωση ενός στόχου, ενός ονείρου ζωής. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι πολλά υποσχόμενοι με την καριέρα σας να βρίσκεται στο απόγειο της επιτυχίας. Τύχη και εύνοια έχετε να αναμένετε μέσα από δυνατές σχέσεις και συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από μακροβιότητα και ανθεκτικότητα. Σε κάθε περίπτωση η εξωστρέφεια που σας χαρακτηρίζει το νέο έτος αποτελεί προνόμιο ώστε να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Το μήνα Νοέμβριο η παρατεταμένη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει επαγγελματικούς αιφνιδιασμούς, αλλαγές, ανακατατάξεις και ανατροπές. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο συνεργασίες από το παρελθόν ή να κάνετε αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες επί του επαγγελματικού σας. Πιθανό σενάριο αυτό της δημιουργίας νέων σχέσεων-συνεργασιών, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο με τρόπο εντελώς αναπάντεχο και αντισυμβατικό. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας της καριέρας σημειώνει πρόοδο και υπόσχεται καλύτερες στιγμές, μέσα από τις οποίες θα αντλήσετε ικανοποίηση και έσοδα. 

Οικονομικά: Ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται την επιρροή των εκλείψεων στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου έτσι περνάει μέσα από ζυμώσεις και έντονα σκαμπανεβάσματα. Οι εκλείψεις στον τομέα των οικονομικών σας μιλούν για αλλαγές οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με μεταβολές στις αποδοχές σας (αύξηση ή μείωση εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο) ενώ παράλληλα σας βάζουν σε διαδικασία να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων, οι οποίες θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στο εισόδημα σας. Αλλάζουν οι ανάγκες σας που σημαίνει ότι αυξάνονται οι ανάγκες σας και χρειάζεται να διαθέσετε ή να δαπανήσετε περισσότερα για ικανοποίηση των θέλω σας ή των επιθυμιών σας. Πιθανό σενάριο η εύρεση μιας δεύτερης εργασίας με απώτερο σκοπό την αύξηση της ρευστότητας σας. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σας κάνει εφευρετικούς, ριψοκίνδυνους, τολμηρούς και σας ωθεί σε επαγγελματικά ανοίγματα και εγχειρήματα, κάτι που μπορεί να αποδώσει οικονομικά και να σημάνει την αύξηση εσόδων ή την ενίσχυση της ρευστότητας σας. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από τις 17/5 έως 12/8, από τις 14/9 έως τις 16/11 και η αναδρομή του το καλοκαίρι στο ίδιο ζώδιο σημαίνουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν. Αυξάνονται οι οικονομικές σας ανάγκες και πρέπει να φανείτε σώφρονες στη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων ώστε να μην βρεθείτε με ελλειμματικό προϋπολογισμό. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα στα διαστήματα αυτά καθώς θα δυσκολευτείτε να τα πάρετε πίσω ή δεν θα τα πάρετε καθόλου. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς εσάς ενώ ευνοούνται και οι συζητήσεις με κάποιον ειδικό (λογιστή- φοροτεχνικό- ελεγκτή) για οικονομικές σας υποθέσεις. Συζητήστε προσεκτικά και με λεπτομέρεια τα οικονομικά σας ζητήματα και διεκδικήστε καλύτερες οικονομικές ρυθμίσεις ή ευνοϊκότερους όρους από Σεπτέμβριο και έπειτα. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Ιούλιος φέρουν περισσότερη οικονομική ρευστότητα με τα έξοδα και οι ανάγκες σας να αυξάνονται. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων, επενδύσεις και μεγάλα οικονομικά ανοίγματα κοντά στην έκλειψη Ιουλίου (27/7). Το παρατεταμένο τετράγωνο Άρη-Ουρανού από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου και στο διάστημα από τις 14/9 έως τις 16/11 μιλάει για έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που έρχονται ως «μάνα εξ ουρανού». Πιο πιεστικό το τέλος Μαΐου, το καλοκαίρι και ο Σεπτέμβριος. Αποφύγετε να δανείσετε σε φίλους ή να επενδύσετε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις. Μην γίνεστε σπόνσορες σε συλλογικές ομάδες και δραστηριότητες. Πιθανό σενάριο της αλλαγής στα οικονομικά του/της συντρόφου σας για πολλούς εκ υμών. Μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντος σας απορροφούν θέματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών και οικονομικών συνδιαλλαγών με το δημόσιο. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Το ζώδιο σας «δεδικαίωται». Η παρουσία του Δία από την περασμένη χρονιά μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 φέρνει στη ζωή σας άφθονο έρωτα, φλερτ, παιχνίδι και μοναδικές ιστορίες αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολλές γνωριμίες, θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ξεσηκώσει ερωτικά καθώς θα ταιριάζει με την κουλτούρα σας και τη νοοτροπία σας. Όσοι διατηρείτε έναν δεσμό θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να συμβιώσετε ή ακόμα και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Πιθανή η απόκτηση ενός απογόνου, που θα φέρει πληρότητα και ολοκλήρωση. Από την άλλη πλευρά, εάν διατηρείτε έναν δεσμό συμβατικά, από συνήθεια θα έλθουν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα προβλήματα έτσι θα κληθείτε να πάρετε μία οριστική απόφαση είτε θέτοντας τη σχέση σας σε νέες βάσεις είτε δίνοντας ένα τέλος. Μην σκέφτεστε αρνητικά, μπορεί στην αρχή να φανεί επώδυνο αλλά μακροπρόθεσμα θα καταλάβετε ότι είστε κερδισμένοι. Όσο γρηγορότερα αφήσετε τοξικές σχέσεις στο παρελθόν τόσο πιο γρήγορα θα αναρρώσετε συναισθηματικά και ψυχικά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μάλιστα, καλό είναι να είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασιστικοί ώστε αφήνοντας το «παλαιό» να υποδεχτείτε το «καινούριο». Ο Ιανουάριος είναι εντυπωσιακός και η σύνοδος Άρη-Δία στον Σκορπιό μιλάει για την γέννηση νέων σχέσεων-συνεργασιών, γεμάτων προοπτική και τύχη. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι ενισχυτικοί για την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή καθώς το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα δυναμώνει τις σχέσεις σας και τις κάνει πιο ουσιαστικές. Δέχεστε σημαντική εύνοια, ενίσχυση και βοήθεια από τρίτους έτσι αποκτάτε ισχυρές συμμαχίες. Οι μήνες Μάης και Αύγουστος είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και βελτιώνουν τη σχέση σας με τον/τη σύντροφο σας ενώ υπόσχονται πολλά και για τους αδέσμευτους. Τον Σεπτέμβριο το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού μιλάει για ανανέωση στον κοινωνικό σας κύκλο, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας μέσα από συνειδητές επιλογές. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, φέρνουν πρόοδο και σας βοηθούν να εξελιχθείτε. 

Προσοχή χρειάζεται σε ανταγωνισμούς και εγωιστικές διαθέσεις στο διάστημα από τις 18/3 έως τις 16/5 και από τις 13/8 έως τις 13/9 καθώς ο Άρης απέναντι σας (Αιγόκερως) φέρνει εντάσεις, ρήξεις, διαφωνίες και καυγάδες μεγατόνων. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας, επιστρατεύστε τη λογική σας και παραμερίστε το συναίσθημα σας ώστε να μην γκρεμίσετε ότι χτίσατε μέχρι τώρα. Η αναδρομή του Άρη απέναντι σας από τις 13/8 έως τις 13/9 φέρνει αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο και στην κοινωνική σας ζωή ενώ άτομα από το παρελθόν σας χτυπούν την πόρτα ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία. Φιλτράρετε τα γεγονότα με διαίσθηση και πάρετε τις αποφάσεις σας. Εάν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία προσπαθήστε ξανά, διαφορετικά αφήστε το πιάτο στην κατάψυξη ως έχει. Το τρίμηνο Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Σκορπιό, άλλοτε ορθόδρομη άλλοτε ανάδρομη μιλάει για έμφαση στον τομέα του έρωτα. Οι μήνες Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι άκρως ερωτικοί, βελτιώνουν την αισθηματική σας ζωή ενώ τον Οκτώβριο δεν αποκλείονται επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Πιθανές αναθεωρήσεις στο γάμο αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου οι δύο ευεργέτες (Δίας & Αφροδίτη) μιλούν για τύχη στον έρωτα. Ένα δίλλημα σας ή κάποιες αμφιβολίες σας επιλύονται τον Δεκέμβριο, όπου θα μπορέσετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο σας στις 13/7 μιλάει για αλλαγές στη ζωή σας, στις σχέσεις σας και στον έρωτα. Πιθανά σενάρια; Μία εγκυμοσύνη; Ένας γάμος; Ένας μοιραίος έρωτας; Ένας μοιραίος χωρισμός; Μία αλλαγή κατοικίας; Σε κάθε περίπτωση μπαίνετε σε μία φάση δυναμικών αλλαγών και γνωριμιών, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας άρδην. Όλα μα όλα για τον έρωτα και τις σχέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου