Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Παρθένος & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: Ο τομέας των επαγγελματικών σας δεν αντιμετωπίζει έντονα προβληματικές καταστάσεις, ωστόσο, περνάει μέσα από ένα στάδιο αλλαγών, ανακατατάξεων και πιθανών αναθεωρήσεων τόσο σε επίπεδο πρακτικό όσο και σε επίπεδο συνεργασιών. Ο Δίας στον Σκορπιό έως τον Νοέμβριο σας δίνει την ευκαιρία να διαφημίσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τα πιστεύω σας, τις ιδέες σας και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και νέες συμμαχίες. Ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με το βιογραφικό σας και να το ενισχύσετε μέσα από περαιτέρω εκπαίδευση, ειδίκευση ή σεμινάρια. Οι συνθήκες της ζωής σας οδηγούν στο να πάρετε αποφάσεις που θα σας κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικούς. Παράλληλα, μπορείτε να προβάλλετε τις δεξιότητες σας και να διεκδικήσετε μία ανώτερη θέση, με περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες ή να κερδίσετε μέσα από νέες σχέσεις και συνεργασίες. Εάν ασχολείστε με τις εκδόσεις, τη συγγραφή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας, τις πωλήσεις και την εκπαίδευση θα έχετε θετικές εξελίξεις, επαγγελματικά ανοίγματα, ευκαιρίες κάτι που θα τονώσει την ψυχολογία σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς με τον Δία στον Τοξότη θα εργαστείτε περισσότερο ατομικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες ενώ ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να τονώνεται ακόμα περισσότερο. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει αμεσότερα εσάς του πρώτου δεκαημέρου φέρνοντας στη ζωή σας σταθερότητα, παγίωση και καταξίωση. Ο τομέας «καριέρα» δέχεται εύνοια μέσα από τη σταθεροποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε και ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, το οποίο είχε τη μορφή ιδέας πρωτίστως. Επαγγελματικά σχέδια σταθεροποιούνται ενώ και εσείς διαθέτετε πλέον περισσότερη εμπειρία και ικανότητα ώστε να φέρετε εις πέρας ένα επιχειρηματικό εγχείρημα με επιτυχία. Μέσα από σωστή οργάνωση, υπομονή, επιμονή και προσπάθεια οι κόποι σας μπορούν να αναγνωριστούν και δεν αποκλείεται να αναλάβετε μία θέση εξουσίας που θα εξυψώσει το γόητρο σας. Η δοκιμαστική κούρσα του Ουρανού στον Ταύρο από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Νοεμβρίου φέρνει ανανέωση στις φιλοδοξίες πολλών Παρθένων του πρώτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα για όσους έχουν γεννηθεί 23-24-25-26/8. Διακατέχεστε από ένα αίσθημα ελευθερίας, βαδίζετε πιο φιλελεύθεροι και ακολουθείτε ένα μονοπάτι ανεκτικότητας απέναντι στους άλλους κάτι που μπορεί να φέρει πρόοδο, ευκαιρίες για εξέλιξη και ανανέωση. Σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να ανανεώσετε το βιογραφικό σας, να το ενισχύσετε και να το εμπλουτίσετε. Πιθανό σενάριο εκείνο μιας επιπρόσθετης γνώσης ή ειδίκευσης. Πολλοί θα αποφασίσετε να αναβαθμίσετε τον τρόπο που εργάζεστε, γινόμενοι πιο καινοτόμοι, εφευρετικοί και ριψοκίνδυνοι. Η τόλμη σας γοητεύει και μπορεί να φέρει θεαματικά επαγγελματικά ανοίγματα. Πολλοί είναι εκείνοι που θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό ή σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρία. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνουν αλλαγές, ανακατατάξεις και γεγονότα στον τομέα της εργασίας σας και κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της δουλειάς σας. Πιθανά σενάρια; Η αλλαγή επαγγελματικής στέγης ή και πόστου εργασίας. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε εργοδότη ή άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει κάποιος συνάδελφος σας και να συνεργαστείτε με ένα καινούριο πρόσωπο έτσι θα κληθείτε να βρείτε καινούριες ισορροπίες. Η πολύμηνη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, ανάδρομη και ορθόδρομη, κάνει την καθημερινότητα σας έντονη, απαιτητική, κουραστική και κοπιαστική. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε στο διάστημα από τις 17/5 έως τις 12/8 και από τις 14/9 έως τις 16/11 όπου ο Άρης εντείνει άγχη και αγωνίες γύρω από εργασιακά θέματα ενώ δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες σε σχέση με συνεργάτες και συναδέλφους. Μάλιστα, στο πρώτο προαναφερθέν διάστημα αναμένονται πιθανές επαναξιολογήσεις και επαναπροσεγγίσεις έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι οι αληθινοί σας σύμμαχοι. Ιδιαίτερα θετικοί αναμένονται οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος καθώς το ισχυρό εξάγωνο Δία-Πλούτωνα ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, τον επαγγελματικό τομέα και φέρνει πρόοδο, φήμη, δημοτικότητα, αξιοποίηση και διαφήμιση των ταλέντων σας. Πιθανώς να βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο εγχείρημα που θα αποδώσει υλικά και ηθικά. Ιδιαίτερα επικερδής και εντυπωσιακός αναμένεται και ο Σεπτέμβριος για εσάς του πρώτου δεκαημέρου καθώς το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει πρόοδο, επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από σωστή οργάνωση, διαχείριση των ικανοτήτων σας και ρίσκο. Η πρόοδος, η αλλαγή και η αναζήτηση νέων επαγγελματικών μοτίβων μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σας. Ανεξαρτήτως δεκαημέρου είστε ένα από τα ζώδια που ευνοούνται λόγω σωστού timing. Είναι αυτό που λέμε ο παράγοντας τύχη, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να φανείτε κοντά στις εκλείψεις στις 31/1, στις 15/2 και στις 27/7. Ειδικότερα η έκλειψη Ιουλίου είναι αρκετά δύσκολη και κρύβει παγίδες, ανατροπές στον τομέα της εργασίας. Αλλαγές στο πρόγραμμα σας, στην καθημερινότητα σας, πιθανές συγκρούσεις και ρήξεις με συναδέλφους στο μενού της έκλειψης. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και πρέπει να επιστρατεύσετε την ευελιξία του χαρακτήρα σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

Οικονομικά: Ο τομέας των οικονομικών σας πέρασε έντονα σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη χρονιά επηρεάζεστε αμεσότερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς ο Ουρανός σε χιαστή με το ζώδιο σας, σας καλεί να αλλάξετε «τη σχέση» σας με το χρήμα και τους οικονομικούς σας χειρισμούς. Πιθανές αλλαγές, ανατροπές και αιφνιδιασμοί όχι απαραίτητα κακοί αναμένονται σε ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων και διατροφής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και αιφνίδιες εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά τρίτων ή του/της συντρόφου σας. Δεν αποκλείεται να αναζητήσετε καινοτόμους και εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης ή να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε ώστε να ενισχύσετε τις αποδοχές σας. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης των οικονομικών σας ανάδρομη στον Σκορπιό και τον Ζυγό τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο φέρνει καθυστερήσεις γύρω από ζητήματα οικονομικά. Καλό είναι να αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας ή να ζητήσετε μία αύξηση μισθού. Μην δανείσετε χρήματα και βάλτε φρένο σε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου. Η παρατεταμένη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού από τα τέλη Οκτωβρίου και όλον τον Νοέμβριο φέρνει έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Ακολουθήστε σωστούς οικονομικούς χειρισμούς, αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες και τυχόν οικονομικά ανοίγματα γιατί δεν αποκλείεται να βγείτε εκτεθειμένοι. Το δίμηνο αυτό είναι εξαιρετικό ώστε να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας. Ωστόσο, παρόλα αυτά έχετε κατά νου ότι τα απρόοπτα μπορεί να σημαίνουν θετικές οικονομικές ρυθμίσεις που θα σας βγάλουν από τη στενότητα. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να σας βάλει να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων. Μέσα σε αυτό το δίμηνο μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ιδιαίτερα επικερδή αγορά ή συμφέρουσα πώληση, κάτι που θα ενισχύσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα γνωρίσετε κέρδη και αύξηση στις αποδοχές σας μέσω της υλοποίησης ενός επαγγελματικού εγχειρήματος. Ιούλιος και Αύγουστος αναμένονται δύο μήνες με σημαντικά έσοδα ή πιθανή οικονομική ανάκαμψη. Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά σας φαίνεται να σταθεροποιούνται και να γνωρίζουν μια μικρή ανάκαμψη. Η οικονομική στενότητα και η έλλειψη πόρων μοιάζουν παρελθόν.

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυξάνετε η εξωστρέφεια σας ενώ παράλληλα αναδεικνύοντας το επικοινωνιακό σας ταλέντο, τις ιδέες σας και το οξυδερκές του μυαλού σας μπορείτε να κερδίσετε πόντους επαγγελματικά. Ταξίδια, επαφές, μετακινήσεις, τυχερές συμπτώσεις φέρνουν αισιοδοξία και ανανέωση στη ζωή σας. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου αποσύρεστε κάπως, επιθυμείτε να αποτραβηχτείτε ή να συνεχίσετε με εκείνους στους οποίους βρίσκετε κατανόηση. Ουσιαστικά, αλλάζει η διάθεση σας, γίνεστε πιο επιλεκτικοί. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι καθώς δέχεστε τη στήριξη του Κρόνου, ο οποίος σταθεροποιεί ζητήματα καρδιάς. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που έχει όλες τις προϋποθέσεις να σταθεροποιηθεί στο μέλλον. Παράλληλα, στο διάστημα από τις 15/5 έως τις 6/11 δέχεστε την επιρροή του «λυτρωτικού» Ουρανού, ο οποίος φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή σας. Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μία σχέση που δεν φανταζόσασταν ποτέ έρχεται να ανανεώσει τη ζωή σου και την καθημερινότητα σας βγάζοντας σας από τη ρουτίνα. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μία μετακίνηση, σε μία μετακόμιση, σε ένα ταξίδι ή μπορεί να είναι με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, φιλοσοφίας ζωής. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας στη ζωή σας ένα μεγάλο έρωτα, ο οποίος έρχεται να σας αλλάξει ψυχοσύνθεση και DNA. Δυνατά, βαθιά, παθιασμένα συναισθήματα απογειώνουν την αισθηματική σας ζωή και φέρνουν την απόλυτη ευτυχία-πληρότητα. Τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο το εντυπωσιακό εξάγωνο Δία-Πλούτωνα φέρνει μεγάλες ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε το επικοινωνιακό κομμάτι στη σχέση σας, η οποία θα γίνει πιο ουσιαστική ενώ τα συναισθήματα σας θα σταθεροποιηθούν. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να βρείτε το πρόσωπο εκείνο, που θα διεγείρει τον εγκέφαλο σας, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Οι μήνες Μάιος-Αύγουστος είναι εξαιρετικοί καθώς το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα απογειώνει το συναίσθημα σας και έρχεστε σε επαφή με πτυχές του εαυτού σας που πιθανόν καταπιέζατε ή αρνούσασταν να αντικρίσετε. Ένας έρωτας, γεμάτος ρομάντζο και ευαισθησίες έρχεται να σας ξεσηκώσει. 

Οι γεννημένοι στις 2-3-4-5-6-7/9 δέχεστε την παραπλανητική επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος σας κάνει υποκειμενικούς και δυσκολεύεστε να δείτε την πραγματικότητα. Ίσως διατηρείτε έναν δεσμό έχοντας εξιδανικεύσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η εξιδανίκευση αυτή μπορεί να σας οδηγήσει αργότερα σε απογοήτευση καθώς βλέπετε τα πάντα ιδανικά, ιδεατά, χωρίς ατέλειες. Καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί, συγκρατημένοι για να μην εκτεθείτε συναισθηματικά αργότερα. Πιθανά σενάρια; Να εμπλακείτε σε ένα ερωτικό τρίγωνο ή σε μία ιδιαίτερη ερωτική σχέση, η οποία έχει κάτι το μυστήριο. Δεν είναι διόλου απίθανο να γνωρίζετε τα λάθος άτομα και αυτό να σας κάνει να νιώθετε άτυχοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα στις 23-24-25-26/8 έχετε να περιμένετε πολλά στον έρωτα και την προσωπική σας ζωή τον Σεπτέμβριο καθώς το μεγάλο τρίγωνο της «γης» φέρνει έναν έρωτα που δεν περιμένετε, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να μακροημερεύσει. Η έκλειψη στις 13/7 στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής και σας βάζει σε μία διαδικασία να ανοιχτείτε, να δικτυωθείτε, να γνωρίσετε κόσμο και να γνωρίσετε πρόσωπα παρόμοιων αντιλήψεων. Μέσα σε συλλόγους και μέσα από ομοϊδεάτες μπορεί να βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Οι μήνες Ιούλιος, Αύγουστος και Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί. Μάλιστα, τον Οκτώβριο δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε για την αισθηματική σας ζωή ή για τις σχέσεις σας καθώς κλονίζονται οι αξίες σας και διαπιστώνετε τυχόν διαφορές με άτομα που μέχρι τώρα θαυμάζατε. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω από τις 18/3 έως τις 16/5 και από τις 13/8 έως τις 13/9 μιλάει για επιστροφές ερώτων από το παρελθόν, πιθανές επανασυνδέσεις και γενικότερες αναθεωρήσεις στον έρωτα. Πρέπει να ζυγίσετε καλά τα δεδομένα προκειμένου να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον αν έχετε κάνει μία νέα σχέση. Ένας διάστημα ιδιαίτερα ερωτικό και ερωτικά δραστήριο, με τη διάθεση σας για φλερτ, έρωτα και περιπέτεια να χτυπάει κόκκινο. Σε γενικές γραμμές αναμένεται μία ιδιαίτερα, ενδιαφέρουσα, τυχερή και σταθεροποιητική χρονιά για τον έρωτα και την κοινωνική σας ζωή, στη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μία γνωριμία με προϋποθέσεις για το μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου