Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Ανάδρομος (Rx) Άρης στον Υδροχόο & Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Κριός
+ Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών. Έμφαση στην επικοινωνία, στον διάλογο, στις συζητήσεις. Πιθανή μία μετακίνηση ή μετακόμιση ή ένα ταξίδι. Έμφαση σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Επιτυχία σε σπουδές και εύνοια σε θέματα αναζήτησης εργασίας. 
- Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 φέρνει αναθεωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες. Καθυστερήσεις στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων. Προτείνεται ένας στοχευμένος επαναπροσδιορισμός στους στόχους σας. Αναθεωρήσεις σε ζητήματα φιλίας και στον φιλικό σας κύκλο. Θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι. Πιθανώς να νιώσετε εσωστρεφείς και πως ο κοινωνικός σας κύκλος συρρικνώνεται αλλά στην ουσία θέλετε να ηρεμήσετε βγαίνοντας πλήρως οργανωμένοι το φθινόπωρο. Το διάστημα από τις 26/6 έως τις 12/8 ο τομέας των οικονομικών αποτελεί φλέγον ζήτημα, πιθανά έκτακτα έξοδα. Αναθεώρηση συστήματος αξιών. Ο μήνας κλείνει (γύρω στις 28/6) με πίεση γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, ζητήματα καριέρας και οικογενειακά.

Ταύρος: +Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά και σας καλεί να αναζητήσετε εναλλακτικές εισοδηματικές πηγές. Πιθανές οικονομικές διεκδικήσεις πρέπει να επιτευχθούν μέχρι τις 24/6. Θέλετε να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ή επαγγελματική σας ζωή ωστόσο ξεχνάτε κάποιες παραμέτρους. 
= Παράμετρος πρώτη; Ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο. Από τις 26/6 έως τις 12/8 πιέζει επαγγελματικά ζητήματα, ζητήματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν στον πάγο και διανύετε μια περίοδο όπου επαναπροσεγγίζετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Πιθανά παιχνίδια εξουσία και ανταγωνισμοί ελλοχεύουν στην επαγγελματική αρένα. Μη υλοποίηση στόχων, σχεδίων, φιλοδοξιών και εντάσεις με προισταμένους. Οι ανατροπές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή είναι στο μενού του καλοκαιριού. Η υπομονή είναι αρετή σας αλλά εξαντλείται και μπορεί να γίνετε επιθετικοί, εριστικοί, βίαιοι. Προσοχή στις αναταραχές παντού. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Στα τέλη του μήνα (28/8) ένα ταξίδι μπορεί να σας ανανεώσει ή να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρει η ενέργεια σας. Προσοχή στην οδήγηση, στις σχέσεις με το νόμο αλλά και σε σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας και μη.

Δίδυμοι
+Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας (14/6) φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν φέρνοντας ανανέωση και λάμψη. Οι αδέσμευτοι έχετε όλη την εύνοια να πραγματοποιήσετε μία τυχερή γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι διανύετε μία ιδιαίτερα τυχερή περίοδο στην αισθηματική σας ζωή. Πιθανές νέες επαγγελματικές συνεργασίες. 
-Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 σας βάζει σε μία διαδικασία αναθεώρησης της ιδεολογίας σας, της φιλοσοφίας σας και του τρόπου ζωής σας. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις-επιπλοκές αλλά και στις σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας. Έχετε ανάγκη από λιγότερες μετακινήσεις και όταν τις πραγματοποιείτε να είστε περισσότερο προσεκτικοί (πχ. στο όχημα σας και στα ανταλλακτικά του ή την μηχανή). Οδηγείστε σε συνειδητοποιήσεις και σε εκλάμψεις που πηγάζουν υποσυνείδητα. Ο μήνας κλείνει (28/6) με έξοδα, οικονομικές αγωνίες και άγχη γύρω από οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να υπάρξει ένα θέμα που θα βάλει την αισθηματική σας ζωή στην κατάψυξη εκείνες τις ημέρες.

Καρκίνος:
 +Η νέα σελήνη στους Διδύμους (14/6) σημαίνει το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων στην προσωπική σας ή επαγγελματική σας ζωή. Έχετε ανάγκη την απομόνωση και θέλετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να βρείτε νέες ισορροπίες στην καθημερινότητα σας. Όλα αυτά σημαίνουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, το οποίο σίγουρα φαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί με σχετική ευκολία. Ο ύπνος, η προσευχή και η σωστή διατροφή μπορούν να σας απαλλάξουν από τοξίνες και αρνητικά συναισθήματα.
- Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 σημαίνει έκτακτα έξοδα και περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις. καλείστε να κάνετε καλύτερους οικονομικούς χειρισμούς και να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας. Πιθανώς η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή να παρουσιάσει κάποια προβλήματα ή εσείς να απέχετε καθώς έχετε άλλες προτεραιότητες. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με τον/την σύντροφο σας. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων και μην υπογράψετε συμβόλαια οικονομικού περιεχομένου. Πιθανώς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ψυχρότητα στις φιλικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται κάποιες σχέσεις να διακοπούν. Ωστόσο, το διάστημα αυτό μπορείτε να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Ο μήνας κλείνει με έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα, παράπονα και θυμός για αυτό καλό είναι να μην είστε σκληροί, επικριτικοί. Επιστρατεύστε την λογική σας, δαμάστε το συναίσθημα σας και κάνετε σωστή κριτική που θα φανεί επικοδομητική και όχι καταστροφική.

Λέων
+Η νέα σελήνη στις 14/6 ανοίγει έναν νέο εξωστρεφή κύκλο δεκατεσσάρων ημερών όπου θα τρέξετε αρκετά ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας υλοποιώντας ένα σχέδιο σας. Φίλοι και ομοϊδεάτες σας στηρίζουν ενώ μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε μέσα στον χώρο που εσείς πιστεύετε ότι ανήκετε. Η εξωστρέφεια χτυπάει κόκκινο, η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή τον κύκλο των ομοϊδεατών σας. 
-Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο βάζει φρένο στην αισθηματική σας ζωή και κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις-επαναξιολογήσεις. Δεν αποκλείονται εντάσεις, διαξιφισμοί, αντιπαραθέσεις και εξάρσεις εγωισμού. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού αναταράζει τις σχέσεις σας, οδηγεί σε ρήγματα και ψυχρότητα. Πιθανός ένας ξαφνικός έρωτας ή ένας χωρισμός. Επαγγελματικές ανατροπές και αλλαγές σχεδίων επαγγελματικής χροιάς. Κάθε είδους σχέση περνάει μέσα από αλλαγές και εναλλαγές. Στο τέλος του μήνα (28/6) η πανσέληνος στον Αιγόκερω σας καλεί να προσέξετε την υγεία σας, το σώμα σας, την διατροφή σας. Η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ο χρόνος για διασκέδαση και καλοπέραση ελάχιστος. Τερέν διεκδικήσεων, αρένα όλοι οι τομείς της ζωής σας.

Παρθένος
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους (14/6) ανοίγει έναν νέο κύκλο μοναδικών εξελίξεων και ευκαιριών για ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Νέες σχέσεις και συνεργασίες, νέα σχέδια στο μενού των ημερών. Τα ωράρια χτυπάνε κόκκινο αλλά ανεβαίνετε κλίμακα ή κλιμάκιο (όχι φορολογικό ας ελπίσουμε). Πιθανή αλλαγή στην εμφάνιση σας. 
-Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο από 26/6 έως 12/8 φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας για αυτό καλό είναι να τρέξετε επαγγελματικές εκκρεμότητες μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Προσοχή σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά και στις άμυνες του οργανισμού σας. Αποφύγετε επεμβάσεις και αισθητικές επεμβάσεις. Στο τέλος του μήνα (28/6) η αισθηματική ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο και ένα ερωτικό θέμα σας απασχολεί. Προσοχή στην αυστηρή κριτική που ενδέχεται να ασκήσετε. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα και να υπάρξει απόσταση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα ώστε να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Πιθανώς ένα σχέδιο σας να μπλοκάρει κοντά στην πανσέληνο στις 28/6.

Ζυγός
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 ανοίγει μία ιδιαίτερα εξωστρεφή περίοδο δεκατεσσάρων ημερών, γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις και έντονες κοινωνικές επαφές. Έμφαση στα σχέδια σας, στις φιλοδοξίες σας και τους στόχους σας. Πιθανές επιλύσεις νομικών ζητημάτων. Περάστε συνεντεύξεις, στείλετε βιογραφικά και ενισχύστε το επαγγελματικό σας προφίλ. Πιθανώς να προκύψει ένα ταξίδι επαγγελματικό που θα ενισχύσει την καριέρα σας και θα καταφέρετε να το συνδυάσετε με αναψυχή. 
-Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 βάζει την αισθηματική ζωή στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε για την σχέση σας και την μελλοντική της πορεία. Πιθανώς να βγουν παράπονα, θυμός και γκρίνια. Αποφύγετε τις εκρήξεις και μην τραβάτε το νήμα. Μία περίοδος με πολλά έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν. Η ψυχολογία σας ιδιαίτερα εύθραυστη όταν συγκλίνει το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Τα τέλη του μήνα (28/6) σας βρίσκουν πιεσμένους ψυχολογικά και ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί. Πιθανώς ένα άτομο της οικογένειας σας χρειάζεται την βοήθεια σας και θα πρέπει να μεριμνήσετε για αυτό. Η καθημερινότητα τρέχει και εσείς πρέπει να βρείτε χρόνο και χώρο και για τα ζητήματα καριέρας αλλά και για τους οικείους σας.

Σκορπιός
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα, θέματα με εφορίες, δάνεια, διατροφές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αναμένονται έσοδα και κέρδη από εκεί που δεν το περιμένετε αυτό το δεκαπενθήμερο. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της και έρχεστε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι περνάτε φάση ανανέωσης.
- Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος και καλείστε να τα κλείσετε οριστικά. Πιθανώς να ανακύψουν ζητήματα με το σπίτι σας, την οικογένεια σας και πολύ δικούς σας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται η αλλαγή σπιτιού ή μία μετακόμιση. Μέσα από δυσκολίες, αναβολές, καθυστερήσεις και δυσκολίες όμως θα καταφέρετε να την πραγματοποιήσετε. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Πιθανό σενάριο; Επαγγελματικές προκλήσεις και δυσκολίες στην υλοποίηση σχεδίων που ωστόσο θα τρέχουν από το φθινόπωρο. Σε κάθε περίπτωση προωθήστε τα επαγγελματικά σας μέχρι τις 24/6. Πιθανά σενάρια του τετραγώνου Άρη-Ουρανού ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας ξαφνικός χωρισμός ή μία επιστροφή από το παρελθόν, για την οποία θα πρέπει να αποφασίσετε. Το τέλος του μήνα (28/6) σας βρίσκει σε ένα επικοινωνιακό πάρε δώσε. Συνεντεύξεις και διαπραγματεύσεις για επαγγελματικά ζητήματα στο μενού των ημερών. Προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, προσοχή στις μετακινήσεις σας. Επιστρατεύστε την λογική σας, ασκήστε ορθή κριτική και φιλτράρετε όσα λέτε και όσα ακούτε.

Τοξότης
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 σημαίνει νέες σχέσεις και συνεργασίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναμένονται εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και καλό είναι να ακολουθήσετε τις εξελίξεις που συμβαίνουν. Η αισθηματική σας ζωή στο μικροσκόπιο με εσάς να έχετε περισσότερες απαιτήσεις. 
-Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 σας καλεί να αναθεωρήσετε ιδεολογία και παίζει με τον τρόπο σκέψης σας, ο οποίος πρέπει να αλλάξει. Προσοχή στην οδήγηση, στο αυτοκίνητο (μηχανή και εξαρτήματα) αλλά και στις μετακινήσεις σας. Φαίνεται ότι θέλετε να δραπετεύσετε αλλά η καθημερινές υποχρεώσεις ενδέχεται να μην το επιτρέπουν. Πάντως μετ εμποδίων τα καταφέρνετε. Προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Το παρατεταμένο τετράγωνο Άρη-Ουρανού κάνει την καθημερινότητα σας γεμάτη ανατροπές και πρέπει να φανείτε ευέλικτοι. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα (28/6) φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα. Πιθανώς να νιώθετε οικονομικά πιεσμένοι και να έχετε έξοδα ή απώλειες οικονομικές. Ένα άλλο σενάριο είναι να διαθέσετε χρήματα για διασκεδάσεις και καλοπέραση. Κρίση αξιών και σταθερών. Συγκρούσεις με άτομα λόγω διαφορετικού συστήματος αξιών-αρχών και ιδανικών.

Αιγόκερως
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους (14/6) φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφής στο προσκήνιο αλλά φαίνεται να παίρνουν τον σωστό δρόμο και βγαίνετε ωφελημένοι και κερδισμένοι. Πιθανώς να προκύψουν έσοδα. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά.
- Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 σημαίνει έντονες οικονομικές ανησυχίες και ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου και οικονομικές συμφωνίες. Τρέξτε οικονομικά ζητήματα έως τις 24/6. Κρίση αξιών, αλλαγή σταθερών στη ζωή σας. Πιθανές ρήξεις με γνωστούς σας λόγω διαφορετικότητας αξιών. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα και μην προβείτε αυτό το καλοκαίρι σε οικονομικά ανοίγματα και επαγγελματικά εγχειρήματα. Πιθανός ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ένας αιφνίδιος χωρισμός-αποχωρισμός την περίοδο του παρατεταμένου τετραγώνου Άρη-Ουρανού.

Υδροχόος
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 είναι ενισχυτική για το ζώδιο σας καθώς ευνοεί τον έρωτα, τις διασκεδάσεις και τα επιχειρηματικά εγχειρήματα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα.
- Καλό είναι να τρέξετε θέματα επαγγελματικά και επιχειρηματικά μέχρι τις 24/4 καθώς στις 26/6 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 12/8 έτσι θα βάλει φρένο στη δράση σας ή εσείς θα φανείτε διστακτικοί και θα θελήσετε να επανεξετάσετε στόχους και πλάνα. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επανεξετάζετε την αισθηματική σας ζωή αλλά και κάθε είδους σχέση. Πιθανές επιστροφές ερώτων και συνεργασιών από το παρελθόν. Κοντά στο παρατεταμένο τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκύψουν αιφνίδια ζητήματα στο σπίτι ή με πολύ δικούς σας, οικείους ανθρώπους. Αποφύγετε θυμούς, εντάσεις, τον εγωισμό και δώστε τόπο στην οργή. Μην συσσωρεύετε αρνητικά συναισθήματα. Προσοχή σε φλεγμονές και καψίματα. Στο τέλος του μήνα η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει ψυχολογικές πιέσεις, ένα αίσθημα εγκλεισμού ενώ δεν αποκλείεται να χρειάζεστε ηρεμία, ησυχία και να μην την βρίσκετε. Εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή. Υποχρεώσεις και μία έντονη καθημερινότητα δεν σας αφήνουν χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυλα.

Ιχθείς
+Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 14/6 φέρνει εξελίξεις σε θέμα σπιτιού, ακινήτων αλλά και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Αναμένονται εξελίξεις σε θέματα με άτομα της οικογένειας σας ενώ δεν αποκλείονται και θετικές επαγγελματικές εξελίξεις. Πιθανή μία εγκυμοσύνη ή η επέκταση της οικογένειας σας. 
-Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/6 έως τις 12/8 εντείνει μια περίοδο με εμμονές, φοβίες και αρκετή περισυλλογή. Καλείστε να αντιμετωπίσετε τις φοβίες και να προχωρήσετε στην επιτυχία με γνώμονα το θάρρος σας. Προσέχετε την υγεία σας, τις άμυνες του οργανισμού σας και την διατροφή σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε. Είναι μία περίοδος προετοιμασίας και εκκόλαψης ενός στόχου σας ή μιας δυνατής σας επιθυμίας. Πιθανό σενάριο να σας συζητούν ανώτεροι ή τρίτοι και όχι απαραίτητα για κακούς σκοπούς. Το παρατεταμένο τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει συνεχείς μετακινήσεις και ταξίδια αλλά παράλληλα σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ταλαιπωρίες στα ταξίδια. Προσοχή στις σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια. Η πανσέληνος στα τέλη του μήνα (28/6) στον Αιγόκερω φέρνει δοκιμασίες και κρίσεις μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Πιθανώς να απομακρυνθείτε ή να ψυχραθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ένα άλλο σενάριο είναι η μη εκπλήρωση ενός σχεδίου αλλά είναι κάτι παροδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου