Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Δίας στον Τοξότη

Κριός: +Ιδεολογία, τρόπος σκέψης & απελευθέρωση πνεύματος. Επιτυχία σε σπουδές και σε επαγγέλματα του ακαδημαϊκού, νομικού κλάδου ή του κλάδου της συγγραφής-δημοσιογραφίας. Μετακόμιση, πιθανή μετακίνηση στο εξωτερικό. Επαφές με το εξωτερικό και αλλαγή στον τρόπο σκέψης. Αισιοδοξία, δημόσιες σχέσεις, κοινωνικότητα. Ανανέωση του κοινωνικού σας κύκλου.

Ταύρος: +Κληρονομικά, φορολογικά, θέματα που σχετίζονται με εφορία, διατροφή. Κερδοφόρες λύσεις σε ζητήματα οικονομικών ρυθμίσεων οφειλών και κερδοφόρες επενδύσεις. Βελτίωση της ψυχολογίας, ενίσχυση της διαίσθησης. Βελτίωση των ερωτικών του/της συντρόφου σας. Βελτίωση της ερωτικής-σεξουαλικής σας ζωής. Πάθος, έρωτας, δυνατά συναισθήματα. Ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικούς αναλυτές, λογιστές χρηματιστές, χημικούς αναλυτές, ψυχολόγους.

Δίδυμοι: +Σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνική ζωή, διεύρυνση κοινωνικού κύκλου. Βελτίωση στον γάμο, στην ερωτική-συντροφική ζωή. Κέρδη και εύνοια μέσω των συνεργασιών. Γάμος, δέσμευση, επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου σε συνδυασμό με οριοθέτηση στις σχέσεις και επέκταση των ουσιαστικών σχέσεων. Εύνοια για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τις δημόσιες συναλλαγές και τον κόσμο.

Καρκίνος: +Υγεία, διατροφή, διατροφικές συνήθειες, απαλλαγή από κακές συνήθειες. Προσθήκη άθλησης και εναλλακτικής γυμναστικής. Εργασία, εύρεση εργασίας για τους εκτός εργατικού δυναμικού. Βελτίωση στις συνθήκες εργασίας και πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Κέρδη για όσους ασχολούνται με την υγεία, την φαρμακευτική και την παροχή υπηρεσιών.

Λέων: +Έρωτας, φλερτ, διασκεδάσεις, αισιοδοξία, ανάκτηση της λάμψης και του "ΕΓΩ" σας. Επισημοποίηση, συμβίωση, γάμος. Απόκτηση απογόνου. Επιχειρηματικότητα, επιτυχείς επαγγελματικές κινήσεις, πρόοδος, εξέλιξη. Βρίσκετε τον χαμένο σας εαυτό. Νέα ξεκινήματα! Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να αρχίσετε μια τυχερή σχέση. Ευνοούνται οι αθλητές στον αστερισμό του Λέοντα και γενικότερα οι επιχειρηματίες.

Παρθένος: +Σπίτι, οικογένεια, ενδοοικογενειακές σχέσεις και εξομάλυνση τυχόν αντιπαραθέσεων. Συμβίωση, συγκατοίκηση, επισημοποίηση μιας σχέσης. Βελτίωση της ψυχολογίας και ανάκτηση αυτοπεποίθησης. Ενδυνάμωση σχέσεων και σταθεροποίηση. Οι σχέσεις γίνονται πηγή χαράς. Εύνοια και στα επαγγελματικά. Ευνοούνται οι μεσίτες, οι διακοσμητές.

Ζυγός: +Επικοινωνία, διάλογος, συζητήσεις, επαφές, δημόσιες σχέσεις, κοινωνικότητα, social life και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Ευχάριστα από στενούς συγγενείς και αδέλφια. Επιτυχία σε σπουδές, πιθανή μετακόμιση, επικερδή ταξίδια. Ευνοούνται συγγραφείς, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί. Γνωρίζετε νέο κόσμο που ωστόσο φιλτράρετε και αξιολογείτε πιο ορθά.

Σκορπιός: +Οικονομικά, μισθός, έσοδα, εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος, εκμετάλλευση κάποιου ταλέντου σας. Ανανέωση στο σύστημα αξιών σας και στο τι "αξίζει" στη ζωή σας. Βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ζωής και αντιμετώπιση οικονομικών προβλημάτων. Σταθεροποίηση στην αισθηματική σας ζωή. Εύνοια σε όσους ασχολούνται με τη γη, την ανακύκλωση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τοξότης: +Σχέσεις, συνεργασίες, γάμος. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και κερδίζετε μέσω συνεργασιών αλλά και μέσω της "πίστης" στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας. Αισιοδοξία, θερμότητα, εγκαρδιότητα, γενναιοδωρία και πληθωρικότητα. Βελτιώνεται η σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό και συνεπώς με τους άλλους. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Προσοχή στα περιττά κιλά και σε οτιδήποτε άπτεται της σφαίρας του περιττού. Αξιολογείτε τους ανθρώπους πιο σοφά.

Αιγόκερως: +Περίοδος περισυλλογής, απόσυρσης και παρασκηνιακής δράσης για το επιτυχές κλείσιμο επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Βελτίωση υγείας, πιο υγιής τρόπος ζωής με λιγότερες τοξικές σχέσεις να σας περιστελεχώνουν. Διαίσθηση, προστασία από το κακό ή από αντίξοες και δύσκολες καταστάσεις.

Υδροχόος: +Φίλοι, συλλογικοί χώροι, ομοϊδεάτες. Υλοποίηση σχεδίων και στόχων ζωής. Εύνοια μέσω συλλογικής δράσης, ενίσχυση του κοινωνικού σας χαρακτήρα. Νέοι άνθρωποι και νέα φιλικά πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας ανανεώνοντας την. Κοινωνική προσφορά, διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Βελτίωση των αισθηματικών και ευκαιρίες για το καινούριο στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθείς: +Επαγγελματικά, καριέρα, κοινωνική προβολή, καταξίωση. Επαγγελματική πρόοδος, αναβάθμιση κάτι που συνεπάγεται αύξηση αποδοχών. Εύνοια από ανωτέρους και προισταμένους, περισσότερη δημοτικότητα και απήχηση στο κοινό. Βελτίωση των σχέσεων με συνεργάτες και συναδέλφους, μεγαλύτερη αποδοχή. Ευνοούνται οι πολιτικοί στον αστερισμό του Ιχθύος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου