Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΑΣΤΡΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1/12: Ο Ερμής στον Τοξότη, θέση αδυναμίας παραδοσιακά για τον πλανήτη καθώς γίνεται αφηρημένος και υστερεί σε συγκέντρωση. Η εξωστρέφεια ανακτά τη δυναμική της σε επικοινωνιακό επίπεδο με αποτέλεσμα να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας. Μέσα στις επόμενες είκοσι ημέρες στρεφόμαστε στην επικοινωνία, στην διανόηση και τις μεγάλες ιδέες. Η ανάγκη μας για μελέτη και εμβάθυνση σε ορισμένα ζητήματα αποτελεί θετική επίδραση της πλανητικής αυτής συγκυρίας. Ιδανικό διάστημα για να απαντήσουμε καταφατικά σε φιλοσοφικές και επικοινωνιακές προκλήσεις. Ο Ερμής στον Τοξότη λαχταρά την διανοητική πρόκληση και ψάχνει για απαντήσεις στα μεγάλα φιλοσοφικά ζητήματα της ζωής. Η αδυναμία συγκέντρωσης η επιπολαιότητα στη διαχείριση του λόγου και η έλλειψη τακτ αποτελούν αδυναμίες της μετακίνησης του Ερμή στον Τοξότη. Η επικοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη και κοιτάζουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Εύνοια δέχονται σε επικοινωνιακό επίπεδο και εμπορικών διαπραγματεύσεων ή συμφωνιών Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Από κοντά ευνοούνται και εκείνοι που έχουν γενέθλιο Ερμή σε αυτά τα ζώδια. 

5/12: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Μία όψη που εξαίρει τον έρωτα και γλυκαίνει την ερωτική μας ζωή. Θέματα αισθηματικά και οικονομικά ευνοούνται αυτήν την ημέρα για αυτό καλό είναι να προωθήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Η όψη ενδείκνυται στο να συγχωρέσουμε όσους μας πλήγωσαν, μας πίκραναν ή μας απογοήτευσαν. Ημέρα συμφιλίωσης και εύρεσης ισορροπιών. Ευνοείται η τέχνη αλλά και δραστηριότητες που άπτονται αυτής. Εάν είχαν δημιουργηθεί προστριβές και διαφωνίες στην αισθηματική ζωή λόγω της έκλειψης σελήνης που έχει προηγηθεί είναι ιδανική στιγμή για να συζητήσετε και να επιλύσετε τις εντάσεις που προέκυψαν. Ευνοούνται σε ζητήματα καρδιάς και οικονομικά Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς και δη του δευτέρου δεκαημέρου. 

9/12: Ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Μία όψη που αποπροσανατολίζει και οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις. Η έλλειψη αντικειμενικότητας αποτελεί μειονέκτημα της ημέρας για αυτό καλό είναι να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές ή οριστικές αποφάσεις. Αδυναμία συγκέντρωσης και διάθεση για απόδραση από τα προβλήματα της καθημερινότητας αποτελούν αδυναμίες της ημέρας. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί με την διατροφή σας και να προσέξουμε την υγεία μας. Η ημέρα ενδείκνυται να ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σας και να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για εσάς και την αποτοξίνωση σας. Μία βόλτα στη θάλασσα εφόσον μας το επιτρέπεται και η ανάγνωση ενός βιβλίου ή κειμένων μπορούν να καταπραΰνουν το μυαλό και την ψυχή μας. Περισσότερο προσεκτικοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες ή στα ψιλά γράμματα. 

10/12: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πολλά υποσχόμενη η ερωτική ζωή με το πάθος και τα έντονα συναισθήματα να κυριαρχούν. Οι σχέσεις αποκτούν μία δυναμική και αυτό αποτελεί ασπίδα προστασίας στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων. Προωθήστε ζητήματα οικονομικά και επαγγελματικά καθώς η ημέρα ενδείκνυται για θετικές διαπραγματεύσεις. Πιθανές επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και οικονομική εύνοια για όλους μας ανεξαρτήτως ζωδίου. Η ημέρα της Πέμπτης είναι εξαιρετική για να τακτοποιήσουμε επαγγελματικές εκκρεμότητες ή ζητήματα οικονομικά. Ιδανική στιγμή για να δώσουμε έμφαση στην αισθηματική ζωή και να έρθουμε πιο κοντά στον/στη σύντροφο μας. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής  γήινοι και υδάτινοι. Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθείς ποντάρετε στη ημέρα αυτή. 

11/12: Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό υπόσχεται δυναμισμό, μαχητικότητα και μία εξαιρετική προϋπόθεση για την προώθηση σχεδίων μας. Ο δυναμισμός, η μαχητικότητα και ο ενθουσιασμός κινούν τα νήματα ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προκαλέσουμε όλες εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές που επιθυμούμε εδώ και καιρό. Δυναμικές εκκινήσεις, οι οποίες πολλές φορές προκύπτουν αιφνίδια αλλά και με τρόπο ανεξήγητο μας βγάζουν από την στατικότητα καθώς υπόσχονται πρόοδο και άνοδο. Η αισιοδοξία, ρίσκο, θάρρος και τόλμη αποτελούν ένα μοναδικό κοκτέιλ που υπόσχεται άνοδο. Νέοι δρόμοι και ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μας. Οι ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από το εξωτερικό και να υπόσχονται θετικά νέα από εκεί. Τυχεροί Κριοί, Τοξότες και Λέοντες με γενέθλια στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. 

13/12: Ο Ερμής από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ποιος είναι ο νικητής της αναμέτρησης; Ο Ερμής σε αδυναμία, ο Ποσειδώνας σε κυριαρχία. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για λήψη αποφάσεων και οριστικών δεσμεύσεων απέναντι σε τρίτους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό. Μία ημέρα προ της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη η ρευστότητα, η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια μας φέρνουν αντιμέτωπους με διλήμματα. Η εικόνα που έχουμε επάνω σε ένα θέμα και η ελλιπής ή λανθασμένη πληροφόρηση μπορούν να μας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις. Η υποκειμενικότητα κερδίζει έδαφος ενώ ο ρεαλισμός υποχωρεί. Φανείτε προσεκτικοί στις υπογραφές επαγγελματικών και οικονομικών συμβολαίων. Προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο και την εκπαίδευση. Η όψη μιλάει για αφηρημάδα για αυτό προσοχή που αφήνετε τα αντικείμενα σας και σε απώλειες αντικειμένων. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή για αυτό καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση του λόγου καθώς μπορεί να παρερμηνεύονται όσα λέμε ή και εμείς να παρερμηνεύουμε αυτά που μας λένε. Ιδιαίτερη προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. 

14/12: Η ημέρα είναι γεμάτη από αστρολογικά γεγονότα. Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη μαζί στον Τοξότη, εξάγωνο Αφροδίτης-Δία και τρίγωνο Ερμή-Άρη. Οι εκλείψεις από την αρχαιότητα θεωρούνταν κακοί οιωνοί ωστόσο προσωπικά τις θεωρώ λύτρωση. Αποτελούν μία αφύπνιση, μία δυναμική που μας ενεργοποιεί και μας ωθεί σε δραστικές αλλαγές. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της αλλαγής. Επηρεάζονται θέματα επικοινωνίας, ανώτερης εκπαίδευσης, σπουδών, διεθνών σχέσεων και σχέσεων με το εξωτερικό. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Αιγόκερω υπόσχεται τύχη και εύνοια σε ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά. Η αισιοδοξία και η θετική στάση απέναντι στους άλλους αλλά και στην ίδια τη ζωή αποτελεί ευκαιρία και πρόκληση από μόνη της. Προκύπτουν επαγγελματικές προτάσεις με καλές οικονομικές προοπτικές και θετικές συνεργασίες. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό υπόσχεται αυθορμητισμό και δυναμική επικοινωνία. Τονίζεται η ανάγκη για μάθηση, επέκταση και επιβεβαίωση των γνώσεων μας. Ιδανική ημέρα για να ερευνήσουμε σε βάθος ζητήματα που μας απασχολούν. Επειδή ο Τοξότης σχετίζεται με διάχυτη προσοχή ή διάσπαση προσοχής θέστε έναν στόχο, επικεντρώστε εκεί και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Άνθρωποι αισιόδοξοι, οι οποίοι μας βοηθάνε να ανακτήσουμε την καλή μας διάθεση έρχονται στη ζωή μας. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου έχουμε να κάνουμε με μία εξαιρετική ημέρα. 

15/12: Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου από τις αναιρετικές μοίρες του Σκορπιού και του Αιγόκερω. Ιδιάζουσα η όψη αυτή! Από μόνη της υπόσχεται σταθερότητα, επιτυχία και μακροημέρευση σε ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον σταθερό απλανή Bungula υπόσχεται δόξα και τιμές. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε περίπτωση κατάχρησης δύναμης και εξουσίας σημαίνει απώλειες που αφορούν σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε σχέσεις. Ημέρα θετική για οικονομικές συμφωνίες και επισημοποιήσεις σχέσεων. Ωστόσο, έχουμε κάτι να μάθουμε από την όψη! Οι άνθρωποι δεν είναι κτήματα μας, δεν μας ανήκουν. Χρειάζεται να δίνουμε χώρο και ελευθερία στους ανθρώπους μας, να ξεπεράσουμε συναισθηματικές ανασφάλειες που μας κρατούν στάσιμους και επιφυλακτικούς απέναντι στην προοπτική μιας νέας συνεργασίας. Εύνοια δέχονται σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθείς. 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη! Η νέα θέση του πλανήτη του έρωτα και της αγάπης υπόσχεται ελκυστικές περιπέτειες. Το επόμενο δεκαπενθήμερο ανακτάμε την αισιοδοξία μας και την εκφραστικότητα μας, γινόμαστε πιο εκδηλωτικοί στις σχέσεις μας με αποτέλεσμα να έρθουμε πιο κοντά μαζί τους. Τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη μας για συντροφικότητα, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Πολλοί θα θελήσουμε να ταξιδέψουμε εφόσον μας το επιτρέπουν τα περιοριστικά μέτρα και η τρέχουσα κατάσταση με τον Covid-19. Ιδανική στιγμή για να σχεδιάσουμε το επόμενο μας ταξίδι, την επόμενη μας περιπέτεια μόλις ανοίξει η κατάσταση με τον Κορωνοΐό. Η διάθεση μας βελτιώνεται σημαντικά και θέλουμε να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, τα οποία μπορεί να βρίσκονται και στο εξωτερικό. Οι σχέσεις γίνονται πιο ανάλαφρες καθώς φεύγουμε από το ασφυκτικό περιβάλλον του Σκορπιού. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία, ανοχή και ανεκτικότητα για να είναι υγιείς. Η διάθεση για φλερτ και περιπέτειες τονίζεται ιδιαίτερα. Τύχη και εύνοια σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο για Τοξότες, Κριούς και Λέοντες, των οποίων η αισθηματική ζωή βελτιώνεται. Οικονομικά αναμένετε κέρδη ωστόσο αυξάνεται και η διάθεση σας για δαπάνες και κατανάλωση. 

17/12: Ο Κρόνος στον Υδροχόο. Θα δημοσιευτεί ξεχωριστό άρθρο σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία Δία & Κρόνου στον Υδροχόο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο κάνει τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και τους φίλους πιο ουσιαστικές. 

19/12: Ο Δίας στον Υδροχόο. Θα δημοσιευτεί ξεχωριστό άρθρο σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία Δία & Κρόνου στον Υδροχόο. Ο Δίας στον Υδροχόο αποτελεί θέση χαράς για τον πλανήτη και σημαίνει νέες γνωριμίες και νέες ενώσεις με ανθρώπους στη ζωή μας. 

Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν αλλαγές στην τεχνολογία και στην θέση της στην καθημερινή μας ζωή. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται σε ομάδες, συλλογικούς χώρους αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με την φιλανθρωπία. 

Ήλιος σύνοδος Ερμής στον Τοξότη. Μία όψη που δημιουργεί νευρικότητα και ανυπομονησία. Το μυαλό βρίσκεται σε υπερδιέγερση με αποτέλεσμα να αναλώνουμε την ενέργεια μας σε ανούσιες ή περιττές σκέψεις. Παρόλη την υπερδραστηριότητα του μυαλού μας η όψη υπόσχεται αισιοδοξία. Η ημέρα μας κάνει επιρρεπείς στην κόπωση και στην διανοητική εξάντληση. Δεν χρειάζεται να παιδεύουμε το μυαλό μας με εικασίες και θεωρίες. Αποφύγετε την αλαζονεία και τον δογματισμό για να αποφύγετε εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στην οδήγηση, στον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Δεν είναι καλή ημέρα για οριστικές αποφάσεις καθώς δεν υπάρχει ευθυκρισία και ρεαλισμός. Πιο προσεκτικοί Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. 

20/12: Ο Ερμής στον Αιγόκερω! Η αφηρημένη σκέψη, οι σκόρπιες ιδέες έρχονται να πάρουν σύσταση και δομή με την διέλευση αυτή. Η θέση αυτή εξαίρει την επικοινωνία καθώς υπόσχεται δέσμευση, σταθερότητα και αξιοπιστία. Ο τρόπος που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε γίνεται συγκεκριμένος, απτός με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας μας. Μπορεί να υστερούμε σε αισιοδοξία αλλά κερδίζουμε σε πρακτικότητα και ικανότητα. Η θέση ευνοεί όσους ενδιαφέρονται να προωθήσουν ζητήματα επαγγελματικά ή ένα νέο πρότζεκτ. Θέματα καριέρας ευνοούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανεξαρτήτως ζωδίου για όλους μας υπάρχει η δυνατότητα να αναδείξουμε τις ικανότητες μας και να διακριθούμε. Εύνοια σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις για Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους αλλά και για όσους έχουν γενέθλιο Ερμή στα ζώδια αυτά. 

21/12: Θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντηση των δύο θεμέλιων αυτών πλανητών. 

22/12: Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω κάτι που συμβολίζει την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. Η μεγαλύτερη νύχτα του έτους αποτελεί γεγονός. Οι επόμενες τριάντα ημέρες μας βρίσκουν στραμμένους σε ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας και κοινωνικής προβολής. Η δράση μας χαρακτηρίζεται από λιγότερο ενθουσιασμό και περισσότερη πρακτικότητα, η επιπολαιότητα δίνει τη θέση της στη σοβαρότητα. Η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου και Ερμή στον Αιγόκερω μας κάνει προσγειωμένους, λεπτομερείς, πρακτικούς αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ανάγκη την ζεστασιά των σχέσεων (Αφροδίτη στον Τοξότη). Οτιδήποτε στηρίζεται σε γερές βάσεις έχει προοπτική. Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σας, ο δυναμισμός σας και είστε έτοιμοι για καινούρια-δυναμικά εγχειρήματα. 

23/12: Άρης τετράγωνο Πλούτωνας. Μία όψη που φέρνει στην επιφάνεια βία, θυμό, δυνατά συναισθήματα πάθους που μπορούν να διαταράξουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Παιχνίδια εξουσίας, κόντρες, ίντριγκες και κανόνες επιβίωσης συμβαίνουν στον επαγγελματικό στίβο. Δεν αποκλείονται προστριβές με ανωτέρους, έχοντες εξουσία αλλά και με συνεργάτες μας. Ο εγωισμός, ο θυμός, η εγωπάθεια αλλά και το αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας μπορούν να μας κάνουν επιθετικούς, απότομους και κυνικούς. Η ημέρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και καλό είναι να βρούμε διεξόδους ώστε να συσσωρεύσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Παραμονές Χριστουγέννων ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ας αποφύγουμε να «μαυρίσουμε» τις καρδιές μας τέτοιες ημέρες. Πιέσεις στα επαγγελματικά καθώς τρέχουν τα clozing και οι διαδικασίες κλεισίματος. 

25/12: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ανήμερα Χριστουγέννων η επικοινωνία αποτελεί το πιο δυνατό σημείο. Ιδανική ημέρα για να ευχηθούμε και να εκφράσουμε την αγάπη μας σε ανθρώπους που αγαπάμε, στην οικογένεια μας, σε συγγενείς μας αλλά και σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μας ή στο εξωτερικό. Η τεχνολογία αποτελεί τον μεσάζοντα εκείνον που μηδενίζει την απόσταση. Ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις υπόσχεται η όψη την ημέρα αυτή. Οργανώστε μία εκδρομή εφόσον μας επιτραπεί, κανονίστε μία βόλτα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευνοούνται οι συναντήσεις και οι μετακινήσεις, φυσικά με μέτρο, σύνεση και προσοχή λόγω της πανδημίας. 

27/12: Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο υπόσχονται ξαφνικές ευκαιρίες σε ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας και οικονομικά. Στο μεσοδιάστημα των εορτών μπορούμε να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας και να γίνουμε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά μας. Η όψη προσφέρεται για εξαιρετικές ανακαλύψεις και επινοήσεις. Μπορούμε να βρούμε μία φαεινή ιδέα για ένα πρότζεκτ ή την λύση σε ένα πρόβλημα που μας απασχολούσε. Νιώθουμε ανανεωμένοι, ελεύθεροι, ανεξάρτητοι με αποτέλεσμα να είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η υψηλή διανοητική αντίληψη μας φέρνει μπροστά σε εξαιρετικές ιδέες. Πιθανές υπογραφές οικονομικών συμβολαίων ενώ για κάποιους δεν αποκλείεται ένα μπόνους ή μια χορηγία. Τυχεροί σε επίπεδο διάθεσης, επαγγελματικό και οικονομικό Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι. Ανεξαρτήτως ζωδίου η ημέρα προσφέρει αίσθημα διεκδίκησης και μαχητικότητα. 

29/12: Πανσέληνος στον Καρκίνο! Θέματα οικογενειακά, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και πολύ προσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο. Η σημερινή και η αυριανή ημέρα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες στο σπίτι μας ή στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις. Κυκλοθυμία, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μεταπτώσεις μας κάνουν ευαίσθητους και πιο επιρρεπείς στην κριτική. Τίθεται το δίλημμα, δουλειά ή σπίτι; Ένα διήμερο με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν και στην αντίπερα όχθη οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να εκτελέσουμε. Οι ημέρες χρειάζονται προσοχή και πειθαρχία. Επιστρατεύοντας τη λογική και ελέγχοντας τις απότομες συναισθηματικές μας αντιδράσεις μειώνουμε τις πιθανότητες διαπληκτισμών και εντάσεων. Ωστόσο, η πανσέληνος δεν είναι αρνητική καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρει λύσεις ως μάνα εξ ουρανού. Υπάρχει η διάθεση και η τάση να ξεπεράσουμε τις όποιες εντάσεις προκύψουν μέσα από επινοητικούς τρόπους και κατανοώντας τις ανάγκες των άλλων. Δείχνοντας ανοχή και ανεκτικότητα στις σχέσεις μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ισορροπία και την αρμονία λίγο πριν το τέλος του 2020. 

30/12: Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, μιας εντελώς διαφορετικής Πρωτοχρονιάς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε ζητήματα μισθολογικά ή μιας αύξησης στο τέλος της χρονιάς. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στις αγορές καθώς μπορεί να εντυπωσιαστούμε από κάτι ακριβό ή πολυτελές το οποίο δεν θα μας αρέσει στην συνέχεια. Μην κάνετε ακριβές αγορές πολύτιμων αντικειμένων. Αναβάλλετε την υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου με την δικαιολογία της στατικότητας των ημερών. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα η όψη εξυμνεί τον έρωτα. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία ανακτούν έδαφος βοηθώντας να ξεπεράσουμε τυχόν εντάσεις που προηγήθηκαν με την πανσέληνο του μήνα. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε καινούριες γνωριμίες και σε ανθρώπους που σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα καθώς αργότερα δεν αποκλείεται να διαψευσθείτε και να απογοητευτείτε. Οι ήδη έχοντες έναν δεσμό  βρείτε την ευκαιρία να έρθετε κοντά στον/στην σύντροφο σας. Περισσότερη προσοχή σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου