Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Άρης στον Σκορπιό/Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα/Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα


Από την Πέμπτη 23/08 και ώρα 18:24 μετά μεσημβρινής έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7/10 ο Άρης εισέρχεται βασιλικά και θριαμβευτικά στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, στον Σκορπιό. Ο πλανήτης της αποφασιστικότητας, της δράσης, της επιθετικότητες, της αυτοσυντήρησης, του πάθους, της ίντριγκας, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας και της ενέργειας βρίσκει πρόσφορο έδαφος ώστε να εκφράσει όλες του τις ποιότητες με ευκολία και σε υπερθετικό βαθμό. Η δράση μας γίνεται δυναμική, είμαστε πιστοί σε ότι και αν κάνουμε, έχουμε τεράστια αποθέματα ενέργειας, δύναμης και αντοχής. Η σεξουαλικότητα, η ζήλια, το πάθος ανακτούν έδαφος και η λίμπιντό μας είναι ιδιαίτερα τονισμένη έτσι οδηγούμαστε σε θυελλώδεις ερωτικές-σεξουαλικές περιπέτειες ή αναμείξεις. Το μυστήριο μας ελκύει ιδιαιτέρως αλλά παράλληλα ελκυόμαστε και από αινιγματικές προσωπικότητες, που αποπνέουν ένα πέπλο σαγήνης. Θέτουμε στόχους και αρνούμαστε να τους εγκαταλείψουμε καθώς χαρακτηριζόμαστε από πάθος, μαχητικότητα και υπομονή, δεν εγκαταλείπουμε εφόσον δεν ολοκληρώσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι καθώς ο Άρης σχηματίζει θετικές γωνίες τριγώνου και εξαγώνου. Πιο απαιτητική περίοδος εγκαινιάζεται για Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς. Πιο αναλυτικά ας μελετήσουμε τις  όψεις που σχηματίζει ο Άρης από τον Σκορπιό:


26/8: Ο Άρης από τον Σκορπιό σε θετική γωνία τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ευνοεί την καλλιτεχνική δράση, τις τέχνες και όσους ασχολούνται με την τέχνη. Η ενέργειά μας είναι προσανατολισμένη από έμπνευση, ιδεαλισμό και μπορούμε κυριολεκτικά να «ζωγραφίσουμε» αποτυπώνοντας τη δράση μας στην πραγματικότητα. Ο ρομαντισμός, το πάθος, η αγάπη και η σεξουαλικότητα εμπλέκονται αρμονικά μεταξύ τους και η σεξουαλική πράξη μεταμορφώνεται όχι μόνο σε μία σαρκική ένωση, αλλά σε μία ένωση ψυχών. Η φαντασία, η διαίσθηση και η θέληση μπορούν να μας οδηγήσουν στην εφαρμογή σχεδίων που κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί με την απλή λογική. Παντοδύναμος ο Άρης, παντοδύναμος και ο Ποσειδώνας εκφράζουν τις ποιότητές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό αποτελεί ένδειξη πως οι καλλιτέχνες, ο κόσμος της τέχνης μπορεί να πάρει τη σκυτάλη και να αναδείξει μεγάλα ταλέντα αλλά και την παρουσία του. Ας ελπίσουμε ο καιρός να μας επιτρέψει να οργανώσουμε μια σύντομη απόδραση αυτές τις ημέρες και να μην συμβούν ακραία καιρικά φαινόμενα, η όψη είναι δείκτης υγρασίας και αφθονίας του υγρού στοιχείου.

3/9: Άρης και Πλούτωνας, οι δύο κυβερνήτες του Σκορπιού συναντώνται σε θετική γωνία εξαγώνου, ο μεν πρώτος από τον Σκορπιό, ο δε δεύτερος από τον Αιγόκερω. Η ανάγκη για δύναμη και υπεροχή είναι έμφυτες αυτήν την ημέρα, το πάθος, ο δυναμισμός και η ανάγκη μας για διεκδίκηση είναι στο μενού των ημερών. Η όψη ενισχύει την επιμονή, την υπομονή και το αίσθημα αυτοσυντήρησής μας. Η σεξουαλικότητα, ο υπέρμετρος ερωτισμός και το πάθος είναι διάχυτα στην αρχή του φθινοπώρου. Η όψη χαρίζει σε πολλούς επιχειρηματικό ένστικτο και φλογερό ταπεραμέντο προκειμένου να αναδείξουν τη δράση τους αλλά και τις ηγετικές τους ικανότητες. Η ενέργεια είναι προσανατολισμένη σε έναν στόχο και εάν δεν ολοκληρωθεί αυτό το σχέδιο μας ή η αποστολή μας δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας. Ο στρατηγικός σχεδιασμός, η σωστή καθοδήγηση της δράσης μας και της ενέργειάς μας μπορούν να αποφέρουν επιτυχίες επαγγελματικές αλλά και οικονομικές. Ιδανικές ημέρες για προώθηση επαγγελματικών και οικονομικών σχεδίων-σχεδιασμών.

4/10: Ο Άρης και ο Βόρειος Δεσμός της σελήνης συναντώνται στο ζώδιο του Σκορπιού σε όψη συνόδου. Η μοίρα της συνάντησης «κορυφής» είναι η 26ο με 27ο , δύο μοίρες βαριές και συνδεδεμένες με το θάνατο, την μεταφυσική και το υποσυνείδητο-ασυνείδητο. Καλούμαστε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να εξελιχθούμε μέσω της βούλησης και της σωστής απόφασης-τακτικής. Η ενέργεια του σχηματισμού είναι τεράστια και οφείλουμε να κατευθύνουμε σωστά την δράση μας προκειμένου να επιτύχουμε θεαματικά αποτελέσματα σε κάποιον τομέα. Όλες οι Πλουτώνιες δυνάμεις είναι υπερτονισμένες, το πάθος, ο ερωτισμός, η σεξουαλικότητα καλπάζουν και εμείς οφείλουμε να χειριστούμε τα συναισθήματά μας και τις γενετήσιες ορμές μας ώστε να συμπορεύονται με το συναίσθημα. Ας αποφύγουμε τη βιαιοπραγία και τον αυταρχισμό μιας και η όψη ενδείκνυται για τέτοιου είδους θέματα. Ενδέχεται να ακούσουμε για εμπρηστικές επιθέσεις, για αυτοκτονίες, για θανάτους αλλά και για απόπειρες βιασμού. Προσεκτικά οφείλουμε να κινηθούμε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής μας πράξης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων ή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια εμπεριέχουν την επιρροή του Άρη από τον Σκορπιό αλλά και τις θετικές γωνίες με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.    

Που μπορούμε να έχουμε επιτυχίες;          

Κριός: Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης από τον Σκορπιό σας χαρίζει δυναμισμό, μαχητικότητα και άνεση κινήσεων καθώς εκφράζεται άνετα από το εν λόγω περιβάλλον. Ενασχόληση με θέματα που άπτονται του οικονομικού τομέα φέρνει η νέα θέση του Άρη, θέματα κληρονομικά-φορολογικά έρχονται στην επιφάνεια και εσείς καλείστε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές-υποχρεώσεις. Τα έξοδα είναι αρκετά και καλείστε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς ή οφειλές προς το δημόσιο, την εφορία και τις τράπεζες. Παρόλα αυτά μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς εσάς και αυτό θα φέρει ανάκαμψη εισοδήματος και καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο ξυπνάει και σχεδιάζετε με επιτυχή στρατηγική τη δράση σας, η οποία αποφέρει ηθική αλλά και οικονομική ικανοποίηση. Έτοιμοι να ριχτείτε στην αρένα της ζωής διεκδικείτε όσα σας αξίζουν και θέλετε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Η σεξουαλικότητά σας, ο ερωτισμός σας στα ύψη και επιθυμείτε να επιδοθείτε στην ερωτική πράξη χωρίς επιφυλάξεις και ενδοιασμούς. Αναζητάτε την πλήρη ένωση, την απόλυτη ένωση με τον/τη σύντροφό σας ή με τον/την εραστή/ερωμένη σας. Ένα αίσθημα ιδιοκτησίας σας καταβάλλει και γίνεστε ιδιαίτερα κτητικοί με τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και με αντικείμενα. Αναζητάτε την σταθερότητα στη ζωή σας αλλά δεν διστάζετε να ρισκάρετε και να επιδοθείτε σε επαγγελματικά ρίσκα ή σε ερωτικές περιπέτειες.  Η θετική γωνία με τον Ποσειδώνα χαρίζει έμπνευση, ιδεαλισμό, οραματισμό και είναι εξαιρετική επιρροή για τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, τους ζωγράφους, τους θεατρολόγους. Κάθε καλλιτεχνική σας πτυχή αναδύεται και έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε τα ταλέντα σας. Γίνεστε πιο στοργικοί και ανακαλύπτεται πως εκτός από τον μαχητικό σας χαρακτήρα διαθέτετε και μία ιδιαίτερα ρομαντική φύση, μην εγκλωβίζεστε στο «εγώ» σας, αποδείξτε πως μπορείτε να δώσετε αγάπη ακόρεστη. Η θετική γωνία με τον Πλούτωνα φέρνει θετικές εξελίξεις στον πολύπαθο επαγγελματικό τομέα. Μία άνοδος, μία προαγωγή ή η ανάληψη περισσοτέρων ευθυνών βοηθάνε σημαντικά ώστε να αναβαθμιστείτε και να αποκτήσετε μια πιο σημαντική θέση που θα αποφέρει κέρδη σε οικονομικό επίπεδο. Αποκτάτε δύναμη στον επαγγελματικό στίβο, γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη και αυτό φέρνει ένα αίσθημα ικανοποίησης.

Ταύρος: Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό εγκαινιάζει μία περίοδο απαιτητική κατά την οποία οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο και εσείς οφείλετε να ακολουθήσετε ή καλύτερα οφείλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τους που πολλές φορές μπορεί να είναι παράλογες. Αποφύγετε τις διαμάχες στις σχέσεις είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές και σηκώστε «λευκή σημαία» στις αντιπαραθέσεις με τον/τη σύντροφό σας. Οι σχέσεις μετατρέπονται σε αρένα και εσείς καλείστε να ρίξετε νερό στο κρασί σας ώστε να αραιώσουν οι εντάσεις. Οι επιθυμίες σας και τα βαθύτερά σας θέλω έρχονται σε σύγκρουση με εκείνα των άλλων και αυτό λειτουργεί κατασταλτικά για εσάς, οφείλετε για τον εαυτό σας να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς». Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να τις υπηρετήσετε. Εφόσον δεν διαλυθούν με την πάροδο του χρόνου σημαίνει πως όντως άξιζαν. Ένα όνειρο ζωής φαίνεται να υλοποιείται ενώ ιδέες γεμάτες έμπνευση μπορείτε να αντλήσετε από τους φίλους σας ή από ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Η συναναστροφή σας με τους φίλους είναι ιδανική και καταφέρνετε να χαλαρώσετε δίπλα τους. Επιτυχίες αναμένονται στον τομέα της εκπαίδευσης για τους νεότερους σε ηλικία ενώ ευχάριστα νέα έρχονται από το εξωτερικό. Προωθήστε τις ιδέες σας εκεί και η δράση σας θα αποφέρει καρπούς και οφέλη ηθικά αλλά και οικονομικά. Διαθέτετε δύναμη λόγου και μπορείτε να πείσετε μέσα από τον λόγο, γι’ αυτό ποντάρετε στο επικοινωνιακό κομμάτι. Μία νομική επιτυχία φέρνει έσοδα και τονώνει τον οικονομικό σας τομέα μέσω μιας ευνοϊκότερης ρύθμισης.

Δίδυμοι: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό στρέφει ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας και της προσωπικής σας δράσης στους τομείς που αφορούν θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας και με αυτόν τον τρόπο ο προσωπικός ελεύθερος σας χρόνος να μειωθεί σημαντικά. Χρειάζεται να κινείστε προσεκτικά στον χώρο που διαπραγματεύεστε επί καθημερινής βάσης και να αποφεύγετε εντάσεις με άτομα του εργασιακού σας χώρου. Να εξασφαλίζετε ώρες για ξεκούραση και ύπνο καθώς οι ευθύνες θα εξαντλούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Να ακολουθείτε πλήρη γεύματα, αλκαλικής τροφής και να κάνετε τακτικές επισκέψεις στον γιατρό καθώς ο οργανισμός σας θα είναι ευάλωτος. Οι Δίδυμοι που ασχολείστε με ένα επάγγελμα καλλιτεχνικού περιεχομένου θα αναγνωρίσετε άνοδο και αναγνώριση ενώ οι επιτυχίες έρχονται να σας αυξήσουν το γόητρο. Στη επαγγελματική σας δράση μπορείτε να γίνετε πιο εμπνευσμένοι και βάση διαίσθησης να αποκομίσετε κέρδη ηθικά αλλά και οικονομικά. Τα έσοδα δεν λείπουν και μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς εσάς. Θέματα κληρονομικά-φορολογικά φαίνονται να ρυθμίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ το πορτοφόλι σας δέχεται τονωτικές ενέσεις. Η αυτοπεποίθησή σας, η σεξουαλικότητά σας και ο ερωτισμός σας στα ύψη, αναζητήστε τον έρωτα, όχι τον πόλεμο με τον/τη σύντροφό σας καθώς μπορείτε να βιώσετε το απόλυτο πάθος. Η θετική γωνία Πλούτωνα-Άρη αποδίδει οικονομικά κέρδη μέσα από την εργασία, αναζητήστε θέσεις εργασίας καθώς είστε από τους ευνοημένους της περιόδου. Κοντά στις 3 του Σεπτέμβρη η υγεία σας φαίνεται να ενδυναμώνεται, αλκαλοποιήστε τις άμυνες σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Καρκίνος: Σημαντική εύνοια για το δικό σας ζώδιο αποτελεί η εν λόγω διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό καθώς φέρνει πινελιές έρωτα και δημιουργίας στη ζωή σας. Αυξάνεται η αισιοδοξία σας και η επεκτατική σας διάθεση ενώ παράλληλα θέλετε να επιτύχετε σε πολλούς τομείς. Δεν είναι δύσκολο καθώς ένα εντυπωσιακό εξάγωνο μεταξύ Άρη-Πλούτωνα σας καθιστά αρχηγούς της δημιουργίας. Θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να απαλλαγείτε από το κέλυφός σας. Οι δεσμευμένοι έχουν την ευκαιρία να «αναστήσουν» την ήδη υπάρχουσα σχέση ή να βρουν μία νέα με καλύτερες προοπτικές. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα και βρείτε το κατάλληλο σας ταίρι. Καλή περίοδος για απόκτηση παιδιών ενώ εξελίξεις θα έχετε οι γονείς σχετικά με τα παιδιά σας, ελπίζω τα νέα να είναι ευχάριστα. Περιορίστε απλώς την κτητική και εριστική σας διάθεση απέναντί τους. Ευχάριστες ειδήσεις αναμένονται στο τέλος Αυγούστου από το εξωτερικό και αυτό φέρνει τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Ιδανική περίοδος για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι, στο οποίο ενδέχεται να βιώσετε έναν πλατωνικό έρωτα. Οι ιδέες σας έχουν αποχρώσεις αισιόδοξες και εμπνευσμένες έτσι κερδίζουν σε απήχηση, εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του μυαλού σας και χτίστε ένα πιο γόνιμο αύριο. Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας φαίνεται να αποκτά αποχρώσεις πάθους και μπορείτε να αντλήσετε αγάπη και έρωτα από το ταίρι σας. Μία νέα γνωριμία στις αρχές Σεπτέμβρη φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σας χαρίζει δύναμη και μαχητικότητα, ένας άνθρωπος έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας με θάρρος και σθένος.

Λέων: Ένα από τα άμεσα επηρεαζόμενα ζώδια είναι το δικό σας καθώς η πορεία του Άρη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας, οικογενειακής ασφάλειας και σπιτιού. Εντάσεις αναμένονται με τα άτομα της οικογένειάς σας και ειδικότερα με τη μητέρα σας. Ένα επόμενο σενάριο αποτελεί το γεγονός πως κάποιο άτομο της οικογένειάς σας χρειάζεται τη βοήθειά σας και αυτό σας φέρνει μία επιπλέον έγνοια. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε σπίτι ή και να αυτονομηθείτε από άποψη κατοικίας. Μπορεί να νιώθετε κάπως ευάλωτοι μέσα στο σπίτι σας και να αναζητάτε τη στήριξη είτε φίλων είτε της σχέσης σας. Εντάσεις αναμένονται όσον αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας ή εφόσον έχετε μπει στη διαδικασία αγοραπωλησιών. Είστε γεμάτοι έμπνευση, όραμα και διαίσθηση, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και προβείτε σε ανάλογες επιχειρηματικές κινήσεις ώστε να κερδίσετε μία οικονομική μάχη ή έναν οικονομικό αγώνα. Πολλοί Λέοντες ανακαλύπτετε καλλιτεχνικές φλέβες της προσωπικότητάς σας και μπορείτε να κερδίσετε μέσα από την ενασχόλησή σας με την τέχνη ή την μεταφυσική. Τα όρια μεταξύ σεξουαλικότητας και συναισθήματος είναι δυσδιάκριτα, ωστόσο μπορείτε προς τα τέλη Αυγούστου να αποδράσετε σε έναν προορισμό με υδάτινο στοιχείο και να απολαύστε την συντροφιά και την αγάπη του/της συντρόφου σας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου είστε από τους πλέον ευνοημένος στην αγορά εργασίας και μπορείτε να βρείτε μία θέση εργασίας, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε χρήσιμοι, δημιουργικοί και παραγωγικοί. Εξασφαλίστε την αλκαλοποίηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος καθώς οι ημέρες ενδείκνυνται για τόνωση της άμυνάς σας. Κάντε ένα τσεκ απ και διαγνώστε τυχόν προβλήματα υγείας, η λύση θα είναι άμεση.

Παρθένος: Μία επικοινωνιακή κινητοποίηση φέρνει για το δικό σας ζώδιο ο Άρης από τον Σκορπιό. Ατελείωτες μετακινήσεις και μάλιστα εντός συνόρων για λόγους επαγγελματικούς η αναψυχής αναδύει η εν λόγω διέλευση από τον τρίτο φυσικό ηλιακό σας οίκο. Μπορείτε να δώσετε συνεντεύξεις , να στείλετε βιογραφικά και να αναζητήσετε θέσεις εργασίας έτσι ώστε να ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό. Οι μαθητές και οι φοιτητές είναι ενεργοί σε θέματα σπουδών και μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στη γνώση. Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά στις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς υπάρχει πιθανότητα για ρήξεις και εντάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να διαλύσετε σχέσεις με τέτοιου είδους άτομα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικότερα στις μεταφορές και τα ταξίδια. Στα τέλη Αυγούστου φαίνεται να ζήστε μία ιδιαίτερα ρομαντική-ειδυλλιακή σχέση, η οποία ίσως κρατήσει για λίγο, είτε έχει διάρκεια είτε όχι ζήστε την. Σχέσεις με άτομα του καλλιτεχνικού χώρου σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πως και εσείς διαθέτετε καλλιτεχνικές φλέβες. Οι δεσμευμένοι οργανώστε μία απόδραση με τον/τη σύντροφό σας ή μία από κοινού δραστηριότητα, οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ενδέχεται να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος καίει τα σωθικά σας, απολαύστε τον έρωτα. Είστε ακόρεστα δημιουργικοί και μπορείτε να υλοποιήσετε όνειρα ζωής είτε ατομικά είτε με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας. Ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας επιφυλάσσουν οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

Ζυγός: Ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας των οικονομικών σας και μάλιστα των οικονομικών σας που εξαρτώνται από την δική σας εργασία. Θέματα μισθοδοσίας και μισθοληψίας έρχονται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα χρειάζεται να κινείστε με οικονομική σύνεση και ρεαλισμό για να αποφύγετε ελλειμματικό προϋπολογισμό και περιττά έξοδα. Παρόλα τα έξοδα όμως ο δυναμισμός σας είναι σημαντικός και η ψυχολογία σας αν και περνάει μέσα από διακυμάνσεις κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα προκειμένου να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Θα ασχοληθείτε με συμφωνίες και νομικά θέματα οικονομικού περιεχομένου ενώ μπαίνετε σε μία διαδικασία οικονομικών συμφωνιών και διαπραγματεύσεων, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου νε επιτύχετε τους πιο δυνατούς και προς όφελός σας διακανονισμούς. Όσοι Ζυγοί ασχολείστε με τον καλλιτεχνικό κλάδο αναμένεται να έχετε ιδιαίτερες επιτυχίες και αναγνώριση στα τέλη Αυγούστου, ο ιδεαλισμός σας και η καλλιτεχνική σας φλέβα σας καθιστούν πρωταγωνιστές. Η καθημερινότητα σας μοιάζει ονειρεμένη, μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις και αντιμετωπίστε την με τετράγωνη λογική. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις γεμίζουν με πάθος και τα δεσμά ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο, αυτό σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και να αναγνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας, τις ρίζες σας και τις καταβολές σας. Επιτυχία σε ένα θέμα ακινήτου αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου ή επωφελής πώληση ακινήτων, γενικότερα ασχολείστε με τις αγοραπωλησίες και με τα ρευστοποιήσιμα διαθέσιμα. Εάν τυχόν είχατε βιώσει απομάκρυνση από άτομα της οικογένειάς σας τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να συσφίξετε τα δεσμά σας. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να δεχτεί τονωτικές ενέσεις, αυξάνοντας τα διαθέσιμά σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός: Στο ζώδιο σας ο Άρης και η παρουσία του εκεί σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους, ερωτικούς και σεξουαλικούς. Η ενέργειά σας στα ύψη και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε σε όλα τα επίπεδα. Γόνιμη, δημιουργική και άκρως παραγωγική περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να ρίχνετε νερό στο κρασί σας καθώς γίνεστε απόλυτοι, εριστικοί και αυταρχικοί έτσι μπορεί να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και να έρχονται ρήξεις και παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και αλκαλικές έτσι ώστε να θωρακίζετε τον οργανισμό σας έτσι ώστε να μην καταρρεύσετε. Ο ερωτισμός σας διάχυτος και ο έρωτας σας μεταμορφώνει. Η αισιοδοξία είναι στα χείλη σας και παρόλα τα νεύρα μπορείτε να επιτύχετε πολλούς από τους προσωπικούς σας στόχους. Κοντά στα τέλη Αυγούστου θα ζήσετε έναν έρωτα μοναδικό, οι δεσμευμένοι επιδιώξτε μοναδικές στιγμές έρωτα και αληθινής αγάπης με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας ενώ οι αδέσμευτοι ζήστε ένα ειδύλλιο είτε έχει διάρκεια είτε όχι. Μπορείτε να πραγματώσετε ένα όνειρο ζωής ενώ οι καλλιτέχνες του ζωδίου θα έχετε επιτυχία σε θέματα που σας απασχολούν έτσι επωφεληθείτε του τριγώνου Άρη-Ποσειδώνα ώστε να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο λόγος σας αποκτά δύναμη και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη, εκφράστε τις απόψεις σας, τα όσα σκέφτεστε ώστε να ηγηθείτε μιας ομάδας ή ενός συλλόγου. Ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και που ξέρετε; Ίσως ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αποκτούν πάθος και ενδυναμώνουν, φροντίστε να είστε δίπλα τους καθώς αυτοί είναι που θα σας στηρίξουν στα δύσκολα. Προβείτε στην αλλαγή του μεταφορικού σας μέσου ή κινητού τηλεφώνου. Έχετε κέρδη και οφέλη μέσα από τις εμπορικές σας ικανότητες αλλά και ικανότητα στο να κλείνετε συμφωνίες με όρους ευνοϊκούς. Πραγματοποιείτε αρκετά ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς και εκεί μπορείτε να βιώσετε μια σκηνή πάθους ή μια γνωριμία ενδέχεται να ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας.

Τοξότης: Έντονο παρασκήνιο δημιουργεί η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό.Εργάζεστε πυρετωδώς και καταβάλλετε σημαντική δραστηριότητα αλλά με έναν τρόπο πιο μυστικό και απόμακρο. Η δράση σας είναι μάλλον κάπως παρασκηνιακή και προσπαθείτε να αποφύγετε τα αδιάκριτα και κακόβουλα μάτια. Δεν αποκλείεται να δημιουργείται ένα σημαντικό παρασκήνιο είτε στα επαγγελματικά σας είτε σε διάφορα κομμάτια της ζωής σας, το οποίο πολύ πιθανόν να μην γνωρίζετε. Αποφύγετε να μπείτε στο μάτι του κυκλώνα και μη δίνετε λαβές για σχόλια καθώς οι εχθροί θέλουν να σας προκαλέσουν μία κρίση ή πτωτική τάση. Η διάθεσή σας έχει σκαμπανεβάσματα και αυτό σας στρεσάρει ακόμα περισσότερο. Να διασφαλίζετε ώρες για ύπνο, ξεκούραση και να παίρνετε σωστά γεύματα, πλήρη σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θα αλκαλοποιήσουν το αμυντικό σας σύστημα. Πιθανότατα να θέλετε να κρατήσετε κρυφή μία ερωτική σχέση. Προβείτε σε επαγγελματικούς σχεδιασμούς με σωστή στρατηγική, υπομονή και επιμονή, μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας και εμπλουτίστε τη δράση σας με γόνιμες ιδέες. Μπορείτε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας και να βιώσετε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα. Κατανοείτε πως η οικογένεια είναι πηγή ασφάλειας και ζωντάνιας για εσάς. Προβείτε στην ανακαίνιση του χώρου σας, το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Κινηθείτε βάση ενστίκτου και διαίσθησης, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και σχεδιάστε με στρατηγική και μεθοδικότητα την επαγγελματική σας πορεία, η οποία μπορεί να αποφέρει οικονομικά κέρδη και οφέλη, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί το εισόδημά σας ή να μπει ρευστό στην τσέπη σας και συνάμα να ανακτήσετε αυτοπεποίθηση λόγω της αύξησης της παραγωγικότητάς σας. Η ενασχόληση με την μεταφυσική, τον μυστικισμό, την ενόραση αλλά και την αστρολογία αποφέρει οφέλη και ηθική ικανοποίηση.

Αιγόκερως: Ο Άρης από τον Σκορπιό σας κάνει πρωταγωνιστές καθώς είστε υπολογίσιμη δύναμη μέσα σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Είστε απορροφημένοι σε θέματα φιλανθρωπίας, ιδρυμάτων αλλά γενικότερα έχετε μία ιδιαίτερη επιθυμία να συμβάλετε κοινωνικά και να καθιερώσετε την συνδρομή σας στα κοινωνικά και συλλογικά μονοπάτια. Φίλοι είναι κοντά σας και εσείς με τη σειρά σας αναζητάτε τη συντροφιά τους. Ο φιλικός σας κύκλος μπορεί να επεκταθεί αλλά χρειάζεται να είστε κάπως προσεκτικοί σε διαμάχες και διαξιφισμούς καθώς ο Άρης πυροδοτεί κάπως το όλο κλίμα. Είστε σε μία περίοδο αναδημιουργίας και θέτετε πάλι από την αρχή στόχους, τους οποίους επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους, τους οποίους θα ολοκληρώσετε με την πάροδο του χρόνου. Διανύετε μια περίοδο μελέτης αλλά και σχεδιασμού για το μέλλον σας ενώ φαίνεται να ενστερνίζεστε απόψεις πιο προχωρημένες και καινοτόμες που αναδεικνύουν την οξυδέρκειά σας. Στα τέλη Αυγούστου οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς είναι ιδιαίτερα καλές και σας προσφέρουν ένα αίσθημα αγάπης και ζεστασιάς, κάτι το οποίο δεν σας αφήνει ασυγκίνητους και σας «λυγίζει». Μία μετακίνηση, ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να κρύβει μια ερωτική περιπέτεια, εφόσον είστε δεσμευμένοι προσέξτε καθώς θα εμπλακείτε συναισθηματικά. Προτάξτε την Κρόνια λογική σας και αντιμετωπίστε την κατάσταση με την τετράγωνη λογική σας. Από τον Σεπτέμβριο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, νιώθετε δυνατοί, δυναμικοί και ανανεωμένοι, έχετε την ικανότητα να κινήσετε γη και ουρανό, ακόμα και βουνά ώστε να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίας αλλά παράλληλα να χαράξετε και μία νέα πορεία στον αισθηματικό σας τομέα. Η δύναμη που διαθέτετε τεράστια και σας οδηγεί να ρισκάρετε, να πάρετε αποφάσεις ζωής προκειμένου να εξελιχθείτε και να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο. Μία φιλία έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και φαίνεται να στηρίζει τις προσπάθειές σας, έχετε από κοντά αυτόν τον φίλο και εμπιστευτείτε τις συμβουλές του.

Υδροχόος: Το επόμενο ζώδιο που επηρεάζεται δυσαρμονικά από την διέλευση του Άρη στον Σκορπιό αποτελείτε φίλοι μου Υδροχόοι. Θέματα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να δώσετε σημαντικές μάχες, τις οποίες βέβαια μπορείτε να τις κερδίσετε εφόσον οργανωθείτε και κοπιάσετε. Όλα για την καριέρα και την κοινωνική σας προβολή το μότο που σας ταιριάζει. Η καριέρα σε πρώτο πλάνο και εσείς έχετε επωμιστεί ευθύνες και μάλιστα περισσότερες από όσες μπορείτε να αντέξετε. Θέτετε ένα στοίχημα στον εαυτό σας και θέλετε να επιτύχετε ανεβαίνοντας σκαλιά σταδιοδρομίας. Χρειάζεται όμως να είστε μετριοπαθείς καθώς η απολυτότητα σας, ο αυταρχισμός σας και η αλαζονεία σας μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με προϊσταμένους ή όσους έχουν μία ανώτερη θέση από εσάς. Εφόσον καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τους στόχους σας ενδέχεται να σας δοθεί κάποιο αξιολογότερο πόστο. Πολλοί Υδροχόοι θα ανακαλύψετε καλλιτεχνικές πτυχές της προσωπικότητάς σας και η ενασχόληση με κάτι που ενέχει το στοιχείο της καλλιτεχνίας μπορεί να φέρει έναν επιπλέον μισθό. Στη ζωή σας εκτός από την παράξενη λογική σας υπάρχει και ρομαντισμός, δεν είστε τελικά άκαρδοι και άκρως εγκεφαλικοί, συνειδητοποιείτε ευαίσθητες πτυχές της προσωπικότητας σας. Εκφραστείτε με ένα χάδι, με μία αγκαλιά ώστε να εκπλήσσετε τους γύρω σας και τον/τη σύντροφό σας. Διανύετε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων και κεφαλαίων στη ζωή σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σας ζωή, μην προβείτε σε τυμπανοκρουσίες, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και επιμείνετε ώστε να κλείσουν οριστικά τα κεφάλαια που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Γεμίζετε διαίσθηση, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κινηθείτε προς έναν νέο δρόμο, ο οποίος θα φέρει κοινωνική καταξίωση, καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές και χρήμα.

Ιχθείς: Καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό μιας και τονίζει την αισιοδοξία σας και το χαμόγελό σας. Είστε πιο δεκτικοί σε νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε μελλοντικά. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών ή μεταπτυχιακών-διδακτορικών ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να καθίσετε στα έδρανα είτε ως καθηγητές είτε ως φοιτητές. Προσοχή σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και σε σχέσεις σας με άτομα προερχόμενα εκτός Ελλάδας καθώς υπάρχει ένα κλίμα εμπόλεμο. Αποφύγετε ταξίδια στο εξωτερικό και νομικές αντιδικίες. Κάποιες προστριβές με τα πεθερικά δεν αποκλείονται, ωστόσο θέτετε νέους στόχους και επιθυμείτε να δημιουργήσετε καθώς έχετε ένα θεαματικό τρίγωνο μεταξύ Άρη-Πλούτωνα που σας κάνει ερωτικούς και αρκετά δημιουργικούς. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό αποδεικνύεται ιδιαίτερα σωτήριο για τα επαγγελματικά σας και ενισχύει τις θετικές εξελίξεις, οι οποίες αποδίδουν και οικονομικά. Προς τα τέλη Αυγούστου οι καλλιτέχνες διανύετε μία ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική περίοδο, έχετε τις ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε ενώ παράλληλα το χρήμα έρχεται μέσα από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορείτε να ζήσετε το απόλυτο ρομάντζο με τον/τη σύντροφό σας γι’ αυτό μην απομακρύνεστε από εκεί. Στις αρχές του μήνα ένα όνειρο ζωής μπορεί να υλοποιηθεί, ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που επεξεργάζεστε αρκετό καιρό μπορεί να φέρει ηθική και υλική ικανοποίηση. Η εύνοια κρύβεται στις φιλίες και οι φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί για εσάς, μην απομακρύνεστε από αυτούς, ακούστε τι έχουν να σας που και μάθετε να εργάζεστε σε ένα επίπεδο συλλογικό-ομαδικό καθώς τα κέρδη και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε είναι πολλαπλάσια. Κυνηγήστε τον λεπτομερή και ακριβή σχεδιασμό σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, οι ημέρες είναι ιδανικές για τέτοιου είδους θέματα.

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου