Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (2-8/9)


Κριός: Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι άκρως θετική για θέματα επαγγελματικά, εργασιακά αλλά και υγείας. Οι θετικές γωνίες του Άρη, του Πλούτωνα και του Ερμή χαρίζουν ζωτικότητα, επαγγελματικές ευκαιρίες και καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Τώρα μπορείτε να ποντάρετε στην εύρεση εργασίας γι’ αυτό κινηθείτε κυκλωτικά και πεισματικά ώστε να αυξήσετε και τις οικονομικές απολαβές σας. Ο ερωτισμός σας, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και εσείς επιθυμείτε να ικανοποιήσετε τα βαθύτερα θέλω σας και ποθώ. Ο οικονομικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις και μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά ενώ παράλληλα οι οικονομικές εξελίξεις δρομολογούνται με τρόπο θετικό και αυτό ενισχύει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Απομάκρυνση και ψυχρότητα βιώνετε σε μία σχέση ή συνεργασία, η οποία δοκιμάζεται για τελευταία φορά. Μην απομακρύνεστε από τον/τη σύντροφό σας, σταθείτε κοντά στην οικογένειά σας, πιθανώς ένα άτομο οικείο να χρειαστεί την συμπαράστασή σας. Οι ανασφάλειες δεν σας ταιριάζουν, διεκδικήστε τα κεκτημένα σας και εξασφαλίστε ένα καλύτερο αύριο. Επιπλοκή σε ένα θέμα ακινήτου, αναβάλετε μία εκδίκαση σχετικά με το ακίνητό σας στην αρχή της εβδομάδας.


Ταύρος: Ιδιαίτερα δημιουργικοί και καθόλου νωχελικοί φίλοι μου Ταύροι, το φθινόπωρο σας βρίσκει αισιόδοξους, θετικούς απέναντι στη ζωή και μπορείτε να αντλήσετε χαρές και ευχάριστες στιγμές από τα παιδιά σας αλλά και από την επαφή σας με τον/τη σύντροφό σας. Οι σχέσεις σας μοιάζουν με πηγές ανανεώσιμες και στη ζωή σας πνέει ούριος άνεμος ρίχνοντας τον «υδράργυρο». Μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πιο ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας, να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις, μάθετε πως μέσα από το «εμείς» μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Μία νομική επιτυχία στο μενού της εβδομάδας ενώ ευχάριστες ειδήσεις καταφθάνουν στα αυτιά σας από το εξωτερικό. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και πιθανώς μία νέα ερωτική σχέση. Οι νεότεροι σε ηλικία διανύετε μία μοναδική περίοδο σχετικά με τον τομέα των σπουδών σας, κυνηγήστε την επιτυχία. Είστε πιο αισιόδοξοι, πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, αποφύγετε μόνο την σκληρή κριτική και την καυστικότητα-σκληρότητα στο λόγο σας. Φροντίστε για την υγεία σας καθώς στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε αποδυναμωμένοι. Μην συγκρούεστε με συνεργάτες, η καθημερινότητα φέρει υποχρεώσεις, οργανωθείτε και διεκδικήστε ακόμα και μερίδιο στην αγορά εργασίας.

Δίδυμοι: Ο τομέας της εργασίας είναι ιδιαίτερα ακμαίος και είστε από τους ευνοημένους ώστε να βρείτε θέση εργασίας εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού, είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και έτοιμοι να εργαστείτε προκειμένου να καταξιωθείτε αλλά και να ενισχύσετε τον ψυχολογικό σας τομέα, η αυτοπεποίθηση κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο οικονομικός τομέας αν και παρουσιάζει κάποια έκτακτα έξοδα στην αρχή της εβδομάδας εξελίσσεται ομαλότατα και μπορείτε να βρεθείτε με πλεονάζοντα προϋπολογισμό. Είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και μπορείτε να προβείτε σε ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα βελτιώσουν το βιοτικό σας επίπεδο. Κάποια ψυχολογική πίεση στην αρχή της εβδομάδας σας ζορίζει, καλείστε να αποφορτιστείτε από μία αλλαγή και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Μπορεί να βιώσετε μία απομάκρυνση από τον/την σύντροφό σας ή τα παιδιά σας, να θυμάστε όμως όπου υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχουν εμπόδια. Η υγεία σας αναζωογονείται και βρίσκεστε σε καλή φόρμα, ασκηθείτε και αρχίστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής.

Καρκίνος: Στην αρχή της εβδομάδας φαίνεστε πιο βαρύθυμοι και σκυθρωποί, ένα ζήτημα οικογενειακό ή ακίνητης περιουσίας βάζει φρένο στην χαρά σας, μην μου ανησυχείτε, είναι κάτι παροδικό. Ενδέχεται να βιώνετε μία αποξένωση ή μία απομόνωση, μην αυτοεξορίζεστε καθώς η περίοδος είναι ιδιαίτερα γόνιμη, ενδιαφέρουσα και άκρως δημιουργική. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας, μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία ξεπροβάλλει στον ορίζοντα και αυτό φέρνει φρεσκάδα ανανέωσης. Μία σχέση ισχύος έρχεται να αναδείξει την δύναμή σας και ένα άτομο εξουσίας είναι ιδιαίτερα προστατευτικό μαζί σας. Επιτυχίες δια του λόγου και της ρητορείας, κερδίζετε σε επίπεδο διαπραγμάτευσης και μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Λύστε τυχόν παρεξηγήσεις με τον/τη σύντροφό σας και βελτιώστε το επικοινωνιακό κομμάτι στην προαναφερθείσα σχέση ή σχετικά με τα παιδιά σας. Μπείτε στην διαδικασία εύρεσης εργασίας, περάστε συνεντεύξεις και αποστείλετε βιογραφικά, αποτελεί ευνοϊκή περίοδο η αρχή του μήνα. Απολαύστε όμορφες συζητήσεις με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς. Πραγματοποιείτε ένα ταξίδι επαγγελματικό σε κοντινό προορισμό, κάλλιστα μπορείτε να το συνδυάσετε με αναψυχή και διασκέδαση.

Λέων: Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα καθώς νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι και ένα βάρος σας κατατρέχει, διασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και μην κοινοποιείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ένα άλλο σενάριο είναι η λήψη μιας απόφασης σχετικά με μία σχέση παρασκηνιακή, θα την επισημοποιήσετε ή θα την διαλύσετε; Οι πιθανότητες υπέρ της διάλυσης. Αποφύγετε την σκληρή χρήση της γλώσσας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς. Έχτε τις δυνατότητες να αντιμετωπίσετε το «μέτωπο» οικογένεια, οι επιρροές είναι θετικές και προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη και θαλπωρή κοντά στην οικογένειά σας. Αναμένονται εξελίξεις, μάλλον θετικές με ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας ή σχετικά με μία αγοραπωλησία. Κερδίζετε οικονομικές μάχες και διεκδικείτε με μαχητικότητα ποσά που σας οφείλονται. Ποντάρετε σον εργασιακό τομέα, αναζητήστε εργασία εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ασχοληθείτε με το σώμα σας και υιοθετείστε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, η απαλλαγή από τοξίνες καθαρίζει το πνεύμα σας και την αύρα σας. Η ζωτικότητα στα ύψη. Οικογένεια, εργασία και υγεία σε θετική τροχιά, προσοχή στις μετακινήσεις καθώς στην αρχή της εβδομάδας ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε.

Παρθένος: Στην αρχή της εβδομάδας ίσως νιώσετε πως ένας στόχος σας έχει μπλοκάρει και δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε, μην απογοητεύεστε καθώς αυτό μάλλον ανατρέπεται και φαίνεται να ευοδώνεται τελικά η προσπάθειά σας. Απογοήτευση αναμένεται να βιώσετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο, μην απογοητεύεστε, είναι ένα ξεκαθάρισμα, αν αξίζει να λέγεται «φίλος» το εν λόγω πρόσωπο θα κατανοήσει το λάθος του. Ο λόγος σας κερδίζει πόντους, κερδίζετε σε ρητορεία και σε πειθώ έτσι έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ιδέες σας ευστοχότατες και εσείς υπολογίσιμη δύναμη. Σε ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Οι σκέψεις σας ιδιαίτερα εύστοχες, εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και προβάλλετε τα ταλέντα σας. Ιδανική περίοδος για διαπραγματεύσεις αλλά και για εύρεση εργασίας στους εκτός εργατικού δυναμικού. Χαρούμενες ειδήσεις καταφθάνουν από τα παιδιά σας ή η έλευση του πελαργού. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να επιβαρυνθείτε οικονομικά και αυτό θα σας χαλάσει τη διάθεση, συμβαίνουν και αυτά, προσαρμοστείτε στην τρέχουσα κατάσταση και φροντίστε μέσα από τα ταλέντα σας, τη δημιουργικότητα  σας αλλά και μέσα από τον λόγο σας να καλύψετε την προαναφερθείσα οικονομική επιβάρυνση.


Ζυγός: Ο μήνας ξεκινάει κάπως κουραστικά, οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα αρκετές, εσείς καλείστε στην αρχή της εβδομάδας να οργανωθείτε και να ανταποκριθείτε στην ρουτίνα σας. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους αλλά και γενικότερα στις σχέσεις σας και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιο άτομο νιώθετε πως απομακρύνεται είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, μία σχέση δοκιμάζεται και εφόσον κρατήσει στο πλήρωμα του χρόνου σημαίνει πως όντως άξιζε να συγκαταλέγεται στις σχέσεις σας. Κινηθείτε παρασκηνιακά, μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας παρά μόνο σε άτομα της οικογένειάς σας ή σε όσους θεωρείτε οικογένειά σας, αυτοί θα σας στηρίξουν και θα ενισχύσουν την ψυχολογία σας αλλά και το πορτοφόλι σας. Στα ίχνη της γάτας βαδίζετε και εφόσον δεν κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ο τομέα των οικονομικών θα δεχτεί τονωτικές ενέσεις. Θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο και επιτυχείς διαπραγματεύσεις σχετικά με αγοραπωλησίες. Ανακαινίστε τον ιδιωτικό σας χώρο και προς τα μέσα της εβδομάδας και με την ανακαίνιση του γραφείου σας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσετε καλύτερη διάθεση.

Σκορπιός: Στην αρχή της εβδομάδας ίσως αντιμετωπίσετε μία νομική εκκρεμότητα, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένετε. Πιθανότητες για ταλαιπωρία σε όσους βρίσκονται στο εξωτερικό, οι μετακινήσεις είναι λίγο κουραστικές στην αρχή της εβδομάδας. Ίσως ακούσετε σκληρή κριτική εις βάρος σας και μάλλον άδικα, μην δώσετε σημασία, αποφύγετε να γίνετε σκληροί, η αδιαφορία είναι μεγάλο όπλο. Η εβδομάδα αρχίζει με κάπως πεσμένη την ψυχολογία σας και εσάς να βιώνετε τα πάντα υπό μεγεθυντικό φακό, αποφύγετε τις δεσμεύσεις την Δευτέρα και αφήστε να κυλήσει η εβδομάδα καθώς αναμένεται ιδιαίτερα θετική. Είστε μαχητικοί, δυναμικοί, γοητευτικοί και μέσα από τον λόγο μπορείτε να κερδίσετε πόντους. Προωθήστε τις ιδέες σας και διαπραγματευτείτε με όρους επωφελείς καθώς έχετε πειθώ και ο λόγος σας μαγνητίζει. Θετικές εξελίξεις αναμένονται μέσα σε έναν χώρο με ομοϊδεάτες σας, είστε πιο αισιόδοξοι, πιο εξωστρεφείς και φυσικά πρέπει να κατανοήσετε ότι δια της ομαδικότητας μπορείτε να αντλήσετε πολλαπλά οφέλη. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να ζήσετε με φιλικά σας πρόσωπα. Η επικοινωνία μαζί τους αναδεικνύεται σωτήρια. Απολαύστε την συντροφιά των στενών σας συγγενών, οργανώστε μία σύναξη μαζί τους. Επιλύονται τυχόν προβλήματα που είχαν ανακύψει την προηγούμενη περίοδο με τα αδέλφια σας.

Τοξότης: Στην αρχή της εβδομάδας βαδίζετε σε μότο εσωστρέφειας και περισυλλογής, αποφύγετε να γίνετε σκληροί με τον/τη σύντροφό σας καθώς εκεί θα βρείτε ένα χάδι, μία αγκαλιά. Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν στην αρχή της εβδομάδας, φανείτε συνετοί και μην ξοδεύετε υπέρογκα ποσά. Σεξουαλική αποχή; Αποφεύγετε την ένωση με τον/τη σύντροφό σας; Μα δεν διανύετε την Μεγάλη Εβδομάδα, δεν είστε παλαιοημερολογίτες. Μία απογοήτευση με ένα φιλικό πρόσωπο σας έχει πικράνει, φτού, φτου, πετάξτε το δηλητήριο και μην κολυμπάτε σε αυτό. Ένας στόχος συναντάει εμπόδια στην υλοποίηση αλλά αυτή η αίσθηση είναι προσωρινή. Κάτι ετοιμάζετε…ένα επαγγελματικό άνοιγμα; Την επισημοποίηση μιας ερωτικής σχέσης; Σε κάθε ενδεχόμενο δεν κοινοποιείτε τις ιδέες σας, τις αποφάσεις σας και δράτε παρασκηνιακά. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει οικονομικά αλλά και ηθικά. Τα επαγγελματικά μπαίνουν σε τροχιά ανάκαμψης, η εικόνας σας προς τα έξω βελτιώνετε και μπορείτε να αναζητήσετε εργασία εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Επαγγελματικά, αυτοπεποίθηση και οικονομικά σε θετική τροχιά, προσοχή στις φιλίες σας.

Αιγόκερως: Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει έντονα πιεσμένους, επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες έχουν γεμίσει το πρόγραμμα, καλείστε να ανασυγκροτηθείτε και να τις φέρετε εις πέρας, εξάλλου ο Κρόνος συμμετέχει σε δυσκολία γωνία με την Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης είναι και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αποφύγετε την ψυχρότητα απέναντι στον/στη σύντροφό σας, κάποια παράπονα μπορεί να προκύψουν από την πλευρά του/της, μην δίνετε έκταση στην ένταση. Μία σχέση-συνεργασία δοκιμάζεται για πολλοστή φορά, εάν δεν αντέξει σημαίνει πως έπρεπε να πέσει η αυλαία. Χαρές και ικανοποίηση εισπράττετε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ενώ μια σχέση φιλική ακροβατεί στα όρια του έρωτα, κρατήστε το προφίλ σας, την σοβαρότητά σας και μην εμπλέκετε τους δύο τομείς. Ένα όνειρο ζωής ολοκληρώνεται επιτυχώς. Μία νομική επιτυχία στο μενού της εβδομάδας και θετικές εξελίξεις αναμένονται να καταφθάσουν στα αυτιά σας από το εξωτερικό. Κερδίζετε σε ρητορεία, σε εμπορικές και διαπραγματευτικές ικανότητες, προωθήστε τις ιδέες σας και επωφεληθείτε. Αισιοδοξία, αλλαγές και μάλιστα αλλαγές που φτάνουν ως το κοκαλάκι σας οδηγούν σε ένα ποιοτικότερο και πιο άνετο μέλλον. Οι νεότεροι έχετε θετικές εξελίξεις στον τομέα των σπουδών σας.

Υδροχόος: Στην αρχή της εβδομάδας ίσως νιώσετε τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος πεσμένες, φροντίστε για την υγεία σας, εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου εφόσον μπορείτε. Η καθημερινότητα πιέζει και καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σας και οργανωθείτε, τα μανίκια ψηλά, πιάστε δουλειά. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μία νομική υπόθεση,αποφύγετε να παραβείτε το νόμο και ακολουθείτε τη νόμιμη οδό. Ο τομέας των επαγγελματικών σε κούρσα ανόδου, η εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά, ο δυναμισμός σας και η μαχητικότητά σας στα ύψη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσετε στον οικονομικό τομέα. Διεκδικήστε τα οφειλόμενα ή αναζητήστε μία συμπληρωματική εργασία, η οποία θα αποδώσει και οικονομικά. Ο ερωτισμός, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη. Από τετάρτη και έπειτα οι ημέρες είναι εξαιρετικές ώστε να υπογράψετε συμβόλαια οικονομικής οροθεσίας ή να ασχοληθείτε με πωλήσεις. Επιχειρηματική ιδέα και δράση σας ωθούν σε επαγγελματικές επιτυχίες και αναγνώριση αξιών-κόπων. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και συνεργαστείτε με άτομα εμπιστοσύνης ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιχθείς: Μιμείστε τους Τοξότες; Σεξουαλική αποχή, νηστεία και πάλι αποχή; Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να βιώσετε μία απομάκρυνση από τον/τη σύντροφό σας είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. είτε οι ανάγκες έχουν επιβάλλει έναν αποχωρισμό είτε η ίδια η ζωή εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Μην ανησυχείτε, είναι κάτι παροδικό και σύντομα θα νιώσετε την δημιουργικότητά σας στο ζενίθ. Έκτακτες επιβαρύνσεις οικονομικές στο μενού της Δευτέρας, κάποιος ξεχασμένος λογαριασμός, μία απρόοπτη αγορά σας βάζουν μέσα. Φροντίστε να κάνετε σωστούς οικονομικούς χειρισμούς, αποφύγετε τη λήψη ενός δανείου. Νιώθετε κάπως πιεσμένοι ψυχολογικά αλλά σύντομα ανακτάτε την χαμένη σας αισιοδοξία και ζωντάνια. Η επαφή με το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και προσφέρει διασκέδαση και έναν πρωτόγνωρο τρόπο ζωής. Μία νομική επιτυχία σας αβαντάρει οικονομικά ενώ η επικοινωνία με το ταίρι σας είναι εξαιρετική, μπορείτε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που προέκυψαν την προηγούμενη περίοδο. Πιθανό το σενάριο της επικοινωνίας μέσα από το διαδίκτυο με τρόπους που ενέχουν το στοιχείο της τεχνολογίας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες ανατέλλουν και φέρνουν ανανέωση. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε θετικές εξελίξεις στον τομέα των σπουδών σας ενώ χαρές αντλείτε από τις φιλίες σας, οι οποίοι φίλοι σας στηρίζουν ψυχολογικά. Όνειρα ζωής υλοποιούνται!!!

                                                   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου