Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου


1/9: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησής του και κάνει τον λόγο ακριβή, λεπτομερή, αναλυτικό και ιδιαίτερα οξυδερκή.  Η λογική αποκτά έδαφος, ο νους μας λειτουργεί με τρόπο ιδιαίτερα παραγωγικό και αναλυτικό έτσι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα ιδανική θέση για επιτυχείς εμπορικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις προσφέρεται για οικονομικές επιτυχίες και ευημερία. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι οι ευεργετημένοι της εν λόγω διέλευσης. Από κοντά δέχονται την εύνοια του φτερωτού «Θεού» Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οι οποίοι κερδίζουν πόντους στο λόγο, στις ιδέες και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

2/9: Ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με τον Ερμή κάνει την επικοινωνία ασαφή, το κλίμα νωθρό. Ο υποκειμενισμός σε περίοπτη θέση και η αντικειμενική προσέγγισης των καταστάσεων περιορισμένη, ας αποφύγουμε τις οριστικές αποφάσεις, τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές οικονομικών ή νομικών συμβολαίων καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κρύβονται παγίδες. Η αφηρημάδα χτυπάει κόκκινο, έχετε υπόψη σας πως θα ακούσουμε αρκετά, λίγα θα είναι αληθή, το ψέμα και τα σκάνδαλα καλπάζουν. Προσοχή στις μετακινήσεις, στον τρόπο που χειριζόμαστε τον λόγο μας καθώς η ασάφεια είναι έντονη. Προσοχή στις κλοπές! Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

3/9: Οι σχέσεις δοκιμάζονται για τελευταία φορά, τα τελευταία 2,5 χρόνια η διέλευση του Κρόνου από τον Ζυγό έφερε δοκιμασίες σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε οτιδήποτε εμπεριέχει το στοιχείο του "μαζί", του συμπορεύομαι. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο τετραγωνίζει με τον Κρόνο και αυτό αποτελεί ένδειξη πως το συναίσθημα βρίσκει εμπόδια και εμείς δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε την αγνότητα αλλά και τα τρυφερά μας συναισθήματα. Μελαγχολία, νοσταλγικότητα είναι στο μενού της αρχής του μήνα και μας οδηγούν σε γλυκές αναμνήσεις που ζήσαμε το καλοκαίρι. Η οικονομική λιτότητα αποτελεί γεγονός, ας αποφύγουμε την γκρίνια και ας συμβιβαστούμε με τα γεγονότα. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δοκιμάζονται οι σχέσεις για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, οι οποίοι νιώθουν αρκετά πιεσμένοι και απόμακροι. Η απομόνωση δεν ωφελεί.

Ευτυχώς, μας κρατάει δυνατούς και ακμαίους το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα. Προβλέψεις για το πως μας επηρεάζει η όψη αναλύονται στο άρθρο για τον Άρη στον Σκορπιό με τρόπο εκτενή και διεξοδικά.

4&5/9: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Άρη χαρίζουν αυτό το διήμερο ικανότητα στο λόγο, πειστικότητα και ισχυρή επιχειρηματολογία. Ο νους μας είναι ιδιαίτερα δυνατός και μας παρέχει όλες τις θετικές προδιαγραφές προκειμένου να διαπραγματευτούμε ορθώς και να κλείσουμε με επιτυχία υπογραφές συμβολαίων οικονομικής-νομικής προέλευσης. Διεκδικήστε δια του λόγου, διεισδύστε στα άδυτα και επιλύστε τη ρίζα των προβλημάτων που σας ταλανίζουν. Ιδιαίτερα ευεργετημένοι των όψεων Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.Προωθήστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και τις οικονομικές.

6/9: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του καλοκαιριού, στον φλογερό Λέοντα και η αγάπη αποκτά μεγαλειώδη χαρακτήρα, γίνεται πομπώδης και λαμπερή. Στον έρωτα αλλά και στις σχέσεις μας απαιτούμε τον θαυμασμό. Ο έρωτας αποκτά μία μορφή δραματική, γενναιόδωρη αλλά και απαιτητική. Μας ελκύουν οι δυναμικές προσωπικότητες και επιθυμούμε να εκφράσουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο με τρόπο κραυγαλέο και σκανδαλώδη. Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις αποκτά ερωτισμό, θέρμη και γοητεία ενώ το φλερτ και οι περιπέτειες εξακολουθούν να μας χαρίζουν καλοκαιρινή διάθεση. Η εύνοια φλερτάρει με Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ενώ αρωγός στέκεται η καρυάτιδα για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.


7/9: Ήλιος τετράγωνο Δίας και η αισιοδοξία είναι υπέρμετρη, αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ατασθαλίες, σε ραθυμία και σε μία ροπή για καλοπέραση και απολαύσεις. Χρειάζεται σύνεση, εργατικότητα προκειμένου να μείνουμε πιστοί στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Ας χαμογελάσουμε και λίγο. Πιο επιρρεπείς στην τεμπελιά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

9/9: Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, η αισιοδοξία υπέρμετρη, ο λόγος μας πομπώδης. Μπορεί να υποσχόμαστε πολλά και να μην τα πραγματοποιούμε. Καλό είναι να αποφύγουμε δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις ή υποχρεώσεις συμβολαίων καθώς θα υπερεκτιμήσουμε τους όρους και το αποτέλεσμα θα φανεί κατώτερο των προσδοκιών. Πιο επιρρεπείς στην τεμπελιά και τις λάθος εκτιμήσεις Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

10/9: Ο Ερμής στην καρδιά του Ήλιου, αστρολογική επιρροή δυνατή και έντονη. Χαρίζει οξυδέρκεια, δυνατό νου αλλά μας κάνει νευρικούς, απότομους και διανοητικά εξουθενωμένους. Κάντε μία ευχή πνευματικού περιεχομένου, ποιος ξέρει; Ίσως γίνει πραγματικότητα. Προσεκτικά στην οδήγηση και ειδικότερα Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

13/9: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό χαρίζει συναισθηματική απελευθέρωση, αγάπη ανιδιοτελή. Οι σχέσεις δέχονται τονωτικές ενέσεις και ενδυναμώνουν, ευχάριστες εκπλήξεις θα ανάψουν την σπίθα μεταξύ ζευγαριών που έχουν δοκιμαστεί και οι σχέσεις θα ανανεωθούν. Επιτυχείς οικονομικές συγκυρίες μας χαρίζουν ένα μειδίαμα σε καιρούς χαλεπούς. Ιδανική ημέρα για όσους λειτουργούν εκτός πεπατημένης, για εκείνους που δεν δεσμεύονται. Ευχάριστες συναντήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες ξημερώνουν για Λέοντες, Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς αλλά και για Διδύμους-Τοξότες.


16/9: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στην 23ο της Παρθένου και αποτελεί ιδανική ένδειξη για την εκκίνηση επαγγελματικών σχεδίων, τα οποία φαίνονται να αποδίδουν σημαντικά σε υλικό αλλά και ηθικό επίπεδο. Ιδανικό το φεγγάρι αυτό ώστε να ενστερνιστούμε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, απαλλαγμένο από τοξικές τροφές. Η ενασχόληση με το σώμα μας, με την υγεία μας αλλά και με την ψυχολογία μας ευνοούνται ιδιαιτέρως. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς ενώ εύνοια δέχονται Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι.

17/9: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Αφροδίτης, στον Ζυγό και η επικοινωνία αποκτά στυλ και χάρη. Η διπλωματία και η ευγένεια είναι αρετές που οφείλουμε να προβάλλουμε προκειμένου να κερδίσουμε σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών αλλά και σε θέματα που άπτονται του επικοινωνιακού τομέα. Η επικοινωνία κερδίζει έδαφος αλλά μας ενδιαφέρει η επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και όχι η εις βάθος. Λόγω δύσκολων γωνιών με τους Ουρανό, Πλούτωνα και Κρόνο ο λόγος απαιτεί λεπτούς χειρισμούς καθώς οι ισορροπίες φαίνονται να διαταράσσονται. Η επιθετικότητα, η εριστικότητα, η αναρχία στο λόγο, η σκληρή κριτική και το «μαύρο» χιούμορ μας παρασύρουν σε λάθη, καλό είναι να ελέγξουμε όσα έχουμε να πούμε και να χειριζόμαστε τον λόγο μας προσεκτικά. Ευνοημένοι στο επικοινωνιακό κομμάτι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Από κοντά ευνοούνται Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ερμή-Ουρανού και Πλούτωνα γίνεται ακριβείας στις 21 Σεπτεμβρίου.

19/9: Κορυφώνεται για δεύτερη φορά μέσα στο έτος το τετράγωνο του «επαναστάτη» Ουρανού με τον «μυστικό» Πλούτωνα. Οι ανατροπές, οι αλλαγές και η αναδιάρθρωση σε παγκόσμιο και προσωπικό επίπεδο είναι ορατές. Μετά τον θάνατο έρχεται η αναγέννηση. Ειδικό θέμα θα παρουσιαστεί αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

22/9: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, το καλοκαίρι μας αποχαιρετά επισήμως. Η φθινοπωρινή ισημερία μας καλεί να βρούμε τις ισορροπίες του εαυτού μας, να ανασυγκροτηθούμε και να σκεφτούμε την πορεία μας στο χρόνο. Ας φέρουμε σε ισορροπία τα θέλω μας με τα πρέπει και ας φροντίσουμε να πραγματώσουμε τις επιδιώξεις μας και τα όνειρά μας.

27/9: Οι εραστές, Άρης και Αφροδίτη σε τετράγωνο φέρνουν ένταση στις ερωτικές αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις για Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς. Τα όρια μεταξύ συναισθήματος και σεξουαλικότητας είναι δυσδιάκριτα, καλό είναι να υπολογίζουμε τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου μας και να μην παραγράφουμε την έννοια της συντροφικότητας. Το πάθος μπορεί να διοχετευτεί με τρόπο έντονα ερωτικό εφόσον ξεπεράσουμε τον εγωισμό και την εγωπάθεια.

30/09: Ο μήνας κλείνει με ένα σούπερ ντούπερ δυνατό φεγγάρι. Η πανσέληνος σχηματίζεται στην 7ο  του Κριού και σε εμπλοκή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό προκαλεί εντάσεις, επαναστατική διάθεση και ανατροπές. Τα πάθη φουντώνουν, οι σχέσεις μας είναι ιδιαίτερα τεταμένες, ο εγωκεντρισμός και η εγωπάθεια μας οδηγούν σε ρήξεις καθώς το «εγώ» φαίνεται να υπερισχύει του «εμείς». Ας δούμε συλλογικά και ας αποφύγουμε τις μονοδιάστατες προσεγγίσεις. Ώρα να ισορροπήσει το «εγώ» με το «εμείς» και να εξελιχθούμε μέσω της συλλογικής προσπάθειας. Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στις εν λόγω ζωδιακές θέσεις. έντονες και ανατρεπτικές, γεμάτες πάθος και σεξ οι ημέρες μετά την 28η Σεπτεμβρίου. Ένα τριήμερο έντασης, πάθους, ρήξεων αλλά και ξαφνικών χωρισμών μας περιμένει.

Πιο αναλυτικά: 

Κριός: Ο Ερμής από την Παρθένο έως τις 16 του μήνα σας κάνει αρκετά προσγειωμένους στην καθημερινότητά σας και έρχεστε αντιμέτωποι με τις υποχρεώσεις ρουτίνας αλλά και τον εργασιακό τομέα, ο οποίος φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαιτέρως. Οι υποχρεώσεις έρχονται στην επιφάνεια και εσείς με μεθοδικότητα και εργατικότητα προσπαθείτε να τις φέρετε εις πέρας, φυσικά μπορείτε! Οι σχέσεις με τους συναδέλφους αποκτούν καλύτερο επικοινωνιακό υπόβαθρο και μπορείτε να επιλύσετε τυχόν διαφορές που είχαν προκύψει την προηγούμενη περίοδο. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, με την διατροφή σας και ελάτε σε επαφή με το σώμα σας, διαγνώστε τυχόν προβλήματα υγείας, είναι ιδανική η διέλευση του Ερμή από την Παρθένο για θέματα που άπτονται της υγείας. Από τις 17 του μήνα εισέρχεται απέναντι σας και δίνει έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά η ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον είστε μετριοπαθείς και δεν διαπληκτίζεστε λεκτικά.  Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα προσφέρει γόνιμο έδαφος στο κομμάτι που σχετίζεται με τον έρωτα και την δημιουργία. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι με τον/τη σύντροφό σας αλλά και μαζί με τα παιδιά σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία μοναδική περίοδο, γεμάτη ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες που αναπτερώνουν το ηθικό σας και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας.  Η διάθεσή σας εξωστρεφής, αισιόδοξη και περιπετειώδης, το φθινόπωρο μπορεί να μπήκε αλλά εσείς έχετε ακόμα καλοκαίρι στην καρδιά. Η αισιοδοξία και η χαρά συμπορεύονται με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, οι ανατροπές δεν λείπουν και οι εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα προσπαθούν να βάλουν φρένο στην καλή σας διάθεση, μην πτοείστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, για τον/τη σύντροφό σας και απολαύστε στιγμές έρωτα και ευτυχίας. Η νέα σελήνη του μήνα στις 16 του μήνα έρχεται να προσφέρει εργασιακές ευκαιρίες, αναζητήστε μια θέση στην αγορά εργασίας. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά και η καθημερινότητά σας μοιάζει πιο γλυκιά. Ιδανική περίοδος για να βελτιώσετε τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος και να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες. Κάντε ένα τσεκ απ και διαγνώστε ένα πιθανό πρόβλημα υγείας. Ο μήνας κλείνει με μία πανσέληνο στο ζώδιό σας, η οποία έρχεται να αναταράξει τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα, αποφύγετε να συγκρουστείτε με άτομα θέσης εξουσίας ή με τον/την σύντροφό σας, κρατήστε διαλλακτικό προφίλ και μην διαπληκτίζεστε στο βωμό των προσωπικών σας θέλω και επιθυμιών.

Ταύρος: Ο Ερμής έως τις 16 του μήνα από την Παρθένο είναι ιδιαίτερα ευεργετικός μιας και ξεδιπλώνει τις καλλιτεχνικές σας πτυχές και η δημιουργικότητά σας εκτοξεύετε στα ύψη. Φέρετε ιδιαίτερα γόνιμες ιδέες και μπορείτε να τις υλοποιήσετε προκειμένου να αντλήσετε χαρά και ικανοποίηση. Ευχάριστες συζητήσεις αναζητάτε στο πλευρό του/της συντρόφου σας αλλά και δίπλα στα παιδιά σας, τα οποία φέρνουν χαρμόσυνα νέα. Η αισιοδοξία σας και οι αισιόδοξες σκέψεις ανανεώνουν την προσωπικότητά σας και σας χαρίζουν χαρά και χαμόγελο. Από τις 17 του μήνα εισέρχεται στον Ζυγό και κάνει την καθημερινότητά σας πιο απαιτητική, πιο γεμάτη και με περισσότερες υποχρεώσεις. Λόγω δυσαρμονικών γωνιών που θα σχηματίσει με του Ουρανό και τον Πλούτωνα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας καθώς μπορεί να προβείτε σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Φροντίστε την υγεία σας καθώς ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος και οι άμυνες σας ενδέχεται να εξασθενήσουν. Από τις 6 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και αυτό προσφέρει γαλήνη στην οικογενειακή σας ζωή και τυχόν διαφωνίες εξομαλύνονται. Αναζητάτε σχέσεις που σας προσφέρουν ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα ενώ η ζωή σας αποκτά ιδιωτικότητα και είναι άκρως εμπιστευτική. Προβείτε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας σημαντικά. Η ενασχόληση με τα ακίνητα αλλά και τις πωλήσεις αποφέρει καρπούς και οικονομικές διευκολύνσεις. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα χαρίζει άφθονη δημιουργικότητα και αυξάνει την παραγωγικότητά σας κάνοντάς σας αποτελεσματικούς προς πάσα κατεύθυνση. Ο έρωτας σας συντροφεύει, οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, να έρθετε πιο κοντά στο έτερον σας ήμισυ ενώ οι αδέσμευτοι έχετε τις προδιαγραφές να κάνετε μια μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται από τα παιδιά σας ή από τον/τη σύντροφό σας ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό να σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση. Στις 30 η πανσέληνος στον Κριό διεγείρει ανασφάλειες, φοβίες και προκαλεί έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις ή κάποια εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, φροντίστε για την υγεία σας και εξασφαλίστε ώρες για ύπνο ή οργανώστε κάποια απόδραση που θα σας ξεκουράσει. Οι υποχρεώσεις είναι υπερβάλλουσες, ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος αλλά εσείς έχετε την ικανότητα μέσω της πρακτικότητας να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και να αποδράσετε. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις ή σε ίντριγκες και παρανομίες καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικού θα έχει αρνητικό αντίκτυπο επάνω σας.

butterfly tree autumn picture and wallpaperΔίδυμοι: Ο Ερμής από την Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογένειας και σας βάζει σε μία διαδικασία να ασχοληθείτε με τα του οίκου. Οι σχέσεις σας εξομαλύνονται και μπορείτε στηριζόμενοι στο διάλογο να επιλύσετε πιθανές παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει την προηγούμενη περίοδο. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας σας απασχολεί παράλληλα και εγκαινιάζεται μία περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείτε με πωλήσεις ακινήτων ή γενικότερα με τον τομέα πωλήσεις. Από τις 17 εισέρχεται στον Ζυγό και σας βοηθάει να γίνεται πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί στη σκέψη ενώ μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας. Φυσικά, λόγω δυσαρμονικών γωνιών με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να πάρουν έκταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, με τα παιδιά σας ή με το ταίρι σας. Αν μη τι άλλο, η νέα διέλευση του Ερμή σας χαρίζει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και ευκαιρίες για φλερτ, συζητήσεις και ευχάριστες αποδράσεις είτε νοητικές είτε κυριολεκτικές. Από την 6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και σας βάζει σε μία διαδικασία μετακινήσεων και μετακόμισης. Πολλοί Δίδυμοι θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι επαγγελματικό, στο οποίο ενδέχεται να προκύψει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται σημαντικά και συνειδητοποιείτε την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους. Ο λόγος σας γίνεται πιο γλυκός και αυτό σας κάνει ικανότατους διαπραγματευτές ενώ χαρίζει ευκαιρίες σε εμπορικές συναλλαγές. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα σας βάζει σε μία διαδικασία ενασχόλησης με τα του οίκου, μπορείτε να προβείτε σε μία μετακόμιση ή στην ανακαίνιση του χώρου κατοικίας σας προκειμένου να διαμορφώσετε ένα νέο στυλ που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας. Αναζητάτε την ηρεμία, την ασφάλεια και επιθυμείτε να δημιουργήσετε δεσμά που σας ενώνουν με ανθρώπους της ίδιας ρίζας ή καταγωγής. Πιθανώς να έχετε εγκατασταθεί στο εξωτερικό και αναζητάτε το Ελληνικό στοιχείο ώστε να γίνετε μία γροθιά. Ο μήνας κλείνει με μία πανσέληνο στον Κριό που φέρνει κάποιες εντάσεις με φίλους σας ή με ανθρώπους που ενστερνίζονται τις ίδιες απόψεις με εσάς. Στο μενού της πανσελήνου κάποια έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού ενώ η κυκλοθυμία σας και η ψυχολογική φόρτιση είναι έντονες με αυτό το φεγγάρι. Αναζητάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, το πάθος σας κυριεύει αλλά φροντίστε να μην φερθείτε σκληρή ή εκκεντρικά, η απομόνωση δεν ωφελεί. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον ερωτικό με τον οικονομικό τομέα καθώς θα πληγεί η τσέπη σας, μην ξοδεύετε υπέρογκα ποσά στο βωμό ενός έρωτα καπρίτσιου.

Καρκίνος: Ο Ερμής από την Παρθένο έως τις 16 σας χαρίζει ρητορεία, επικοινωνιακή δεινότητα και σας βάζει σε μία διαδικασία συνεχών μετακινήσεων για λόγους επαγγελματικούς. Ιδανική περίοδος για να περάσετε συνεντεύξεις και να αποστείλετε βιογραφικά, η εύρεση εργασίας μοιάζει ευκολότερη ενώ οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς μπορούν να εξομαλυνθούν σημαντικά. Ο λόγος σας κερδίζει σε ρητορεία και μπορείτε εύκολα να πείσετε τους γύρω σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Λέοντα χαρίζει ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας και παγίωση μιας σχέσης που δημιουργήθηκε μέσα στον Αύγουστο, τώρα θα φανεί εάν αξίζει να συνεχίσει στο χρόνο. Έσοδα και έξοδα δεν λείπουν από το μενού του μήνα, μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά παρόλα αυτά και να αυξήσετε τα εισοδηματικά σας αποθέματα. Αναζητάτε περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σας και επιθυμείτε την σταθερότητα και τη μονιμότητα. Μπορείτε να βρείτε μία συμπληρωματική εργασία, η οποία θα φανεί πολύτιμη στην ενίσχυση της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο κατά την οποία μπορείτε να προωθήσετε δυναμικά τις απόψεις σας και να κερδίσετε πόντους σε επίπεδο επικοινωνιακό, ο λόγος σας έχει πειθώ και αυτό σας βοηθάει στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας δυναμικά. Ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας ενώ μπορεί να πραγματοποιήσετε ταξίδια εντός εσωτερικού για λόγους επαγγελματικούς. Πολλοί θα αλλάξετε μεταφορικό μέσο ενώ άλλοι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με στενούς συγγενείς και αδέλφια. Η πανσέληνος του μήνα στο κλείσιμο εγκυμονεί κινδύνους και ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται του επαγγελματικού τομέα ή του τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, την επαναστατική διάθεση αλλά και τις τάσεις επιβολής και κυριαρχίας επάνω στους ανωτέρους αλλά και στον/στη σύντροφό σας. Οι υποχρεώσεις μπορεί να φανούν υπερβάλλουσες, κάποιο άτομο από τον εργασιακό χώρο μπορεί να λείπει και εσείς επωμίζεστε περισσότερες υποχρεώσεις, αυτό σας πιέζει ψυχολογικά αλλά σας οδηγεί στην ανάδειξη μιας και εάν επιδείξετε εργατικότητα θα λάβετε ένα μπόνους ή μία προαγωγή.

September Month 2012Λέων: Ο Ερμής από την Παρθένο σας βάζει σε μία διαδικασία ενασχόλησης με τον οικονομικό τομέα, είναι ιδανική περίοδος για να κυνηγήσετε οφειλόμενα ποσά και να τα επανεισπράξετε. Τα έξοδα δεν λείπουν, καλείστε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις-οφειλές αλλά η εν λόγω διέλευση υπόσχεται και έσοδα. Μπαίνετε δυναμικά στην αναζήτηση μιας δευτερεύουσας ή συμπληρωματικής εργασίας, η οποία θα αποφέρει οικονομικά οφέλη. Από τις 17 εισέρχεται στον Ζυγό και η εξωστρέφειά σας εκτοξεύεται στα ύψη, ο λόγος σας έχει γοητεία και πειστικότητα αλλά καλό είναι λόγω δύσκολων γωνιών που πραγματοποιεί στην αρχή να αποφύγετε να είστε σοκαριστικοί ή επικριτικοί καθώς μπορεί να φανείτε αλαζόνες, απόλυτοι η δογματικοί. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς, ελέγξτε τον λόγο σας και βρείτε λύσεις, μην διαταράσσετε τις σχέσεις σας. Ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας, αποστολές βιογραφικών ενώ ένα ταξίδι μπορεί να κρύβει εργασιακές ευκαιρίες. Από τις 6 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και αυτό σας κάνει πιο όμορφους, πιο γοητευτικούς, μπορείτε να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας ή να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Εγκαινιάζεται μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδος τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους, επωφεληθείτε της διελεύσεως της θεάς του έρωτα και της αγάπης. Προωθήστε την εικόνα σας προς τα έξω και κερδίστε τις εντυπώσεις καθώς έχετε τα άστρα σύμμαχό σας. Η νέα σελήνη στα μέσα του μήνα φέρνει έσοδα και ρευστό στην τσέπη σας δίνοντάς σας οικονομική ευχέρεια και ανάκαμψη αυτοπεποίθησης. Τα έσοδα είναι στο μενού του νέου σεληνιακού μήνα ενώ μπορείτε να βρείτε μία δευτερεύουσα εργασία που θα στηρίξει το εισόδημά σας. Χρήματα και αισθήματα σε θετική τροχιά, μπαίνετε σε μία περίοδο όπου θέλετε να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας. Η πανσέληνος του μήνα στο τέλος του Σεπτέμβρη είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας και κρύβει ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με μία νομική υπόθεση ενώ παράλληλα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό, αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή γίνεται αισιόδοξος plus ενώ οι νεότεροι σε ηλικία έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα στον τομέα των σπουδών σας. Η εύρεση εργασίας έχει όνομα «εξωτερικού» και εκεί μπορείτε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Παρθένος: Ο Ερμής από ο ζώδιό σας επιταχύνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας και εγκαινιάζει μία περίοδο εξωστρέφειας και διεκδικήσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επί ένα δίμηνο σχεδιάζετε επαγγελματικό ανασχηματισμό και ήρθε η ώρα να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η κοινωνικότητά σας αυξημένη, οι ιδέες σας ολόλαμπρες και έχετε την μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τις 17 και έπειτα εισέρχεται στον Ζυγό και σας βάζει σε μία διαδικασία ενασχόλησης με τα οικονομικά σας ή τα κεκτημένα σας. Να θυμάστε πως φέρνει αναπάντεχα έξοδα στην διάρκεια των δύσκολων γωνιών με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μπορεί να βιώσετε μια οικονομική δυσπραγία-λιτότητα. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις στο μενού της διέλευσης αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείτε να διαπραγματευτείτε περί οικονομικών θεμάτων με επιτυχία μετά τις 27 του μήνα. Αναζητήστε μια δευτερεύουσα εργασία που θα αποδώσει οικονομικά. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας βάζει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε μία περίοδο ανάλυσης των συναισθημάτων σας και σε μία ενδοσκόπηση. Οδηγείστε στα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και ενδέχεται να κάνετε πιο ξεκάθαρες κουβέντες με τον/τη σύντροφό σας. Κάποια θέματα επαγγελματικά ή της προσωπικής σας ζωής φαίνεται πως κλείνουν και η αυλαία πέφτει. Πολλοί ενδέχεται να βιώσετε έναν πλατωνικό έρωτα ή να εμπλακείτε σε μία παράνομη ερωτική σχέση. Η νέα σελήνη στα μέσα του μήνα στο ζώδιό σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, οι επιτυχίες είναι προ των πυλών, νέοι άνθρωποι έρχονται να φέρουν ανανέωση στη ζωή σας ενώ αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Διανύετε μία περίοδο όπου ενδέχεται να προκύψουν νέες επαγγελματικές σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σημαντικά. Η πανσέληνος του μήνα διεγείρει ανασφάλειες, φοβίες και εμμονές ενώ αυξάνει την κυκλοθυμία σας. Ο ερωτισμός σας βαθύς, έντονος και εσείς είστε ευερέθιστοι σε εξωτερικούς παράγοντες. Η σεξουαλικότητά σας στα ύψη, αποφύγετε ωστόσο τις προστριβές με τον/τη σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά, μην απομακρύνεστε. Στο μενού της πανσελήνου απρόοπτα έξοδα που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, θα χρειαστεί να κλείσετε τρύπες και να πληρώσετε οφειλές. Είναι κάτι παροδικό, μην ανησυχείτε, τα έσοδα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αποφύγετε τις απόλυτες απόψεις και μην γίνεστε αυταρχικοί με τον/τη σύντροφό σας ή τα παιδιά σας.

Autumn Tree Leaves Maple Ζυγός: Ο Ερμής έως τις 16 αλλά και η νέα σελήνη στις 16 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου σας βάζουν σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης αλλά και απολογισμών για τη χρονιά που έχει περάσει. Φαίνεται πως μετά από μία απαιτητική περίοδο κλείνετε κάποιους κύκλους στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με τρόπο επιτυχή. Καλό είναι να μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας και τις αποφάσεις σας μιας και υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι φθονούν την πρόοδο σας, διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας. Ένα επαγγελματικό σχέδιο φαίνεται να τροποποιείται και εσείς καλείστε να το εφαρμόσετε σταδιακά ώστε να αποφέρει κέρδη και οφέλη. Η απομόνωση δεν είναι η λύση στην επιτυχία, χρειάζονται οι συναναστροφές και η επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο, απλά συζητήστε τα όσα σκέφτεστε με άτομα άκρως εμπιστευτικά για εσάς. Από τις 17 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει διπλωματία αλλά και επικοινωνιακή δεινότητα προκειμένου να προβείτε σε επιτυχείς εμπορικές διαπραγματεύσεις. Προβάλλετε με ρητορεία τις απόψεις σας και κερδίστε τις εντυπώσεις μιας και έχετε την ικανότητα να παρουσιάσετε αυτά που σκέφτεστε με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποφύγετε την εκκεντρική-αναρχική στάση στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας αλλά και με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος καθώς αρχικά ο Ερμής από τον Ζυγό πραγματοποιεί δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6 του μήνα σας χαρίζει εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή, επιθυμείτε να βρεθείτε με φίλους, οι οποίοι είναι άκρως ευεργετικοί προς εσάς. Εφικτή μοιάζει η ολοκλήρωση ενός σχεδίου ζωής αλλά μέσω της συλλογικής δραστηριοποίησης, η εργασία μαζί με ομοϊδεάτες ή φίλους είναι ιδιαίτερα παραγωγική και ευχάριστη. Σχεδιάζετε με μεγαλύτερη άνεση και αισιοδοξία για το μέλλον, μπορείτε να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα για έναν στόχο που μπορεί αργότερα να υλοποιήσετε. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία, το σενάριο της δημιουργίας ενός ερωτικού ειδυλλίου είναι ορατό. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα αποτελεί «εκρηκτικό μηχανισμό» για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, αποφύγετε να εμπλακείτε με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με μέλη της οικογένειάς σας. Αναμένεται μία ανατροπή ή δύσκολη συγκυρία με ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Μην δίνετε έδαφος στις ανασφάλειές σας, καταπολεμήστε τες και με την διπλωματία που σας διακατέχει αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τα προαναφερθέντα άτομα.

Σκορπιός: Μέχρι τις 16 του μήνα βαδίζετε πιο άνετα, με περισσότερη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα καθώς ο Ερμής διελαύνει από τον οίκο του Υδροχόο για εσάς και σας χαρίζει «Ουράνιες» ιδιότητες. Η επαφή με φίλους αλλά και με ανθρώπους που φέρουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας αποτελεί σημείο εκκίνησης για εσάς. Κάνετε σχέδια και με στρατηγική σχεδιάζετε την ολοκλήρωση ενός μακροπρόθεσμου στόχου. Η κοινωνική σας συνείδηση αποτελεί κινητήριο δύναμη προκειμένου να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που άπτονται του κοινωνικού στοιχείου. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα χαρίζει αισιοδοξία, έναν αντικομφορμιστικό τρόπο σκέψης και ιδιαίτερα πρωτοπόρες ιδέες, οι οποίες εφόσον εκφραστούν θα σας χαρίσουν πόντους και δύναμη. Μπορεί να βρίσκεστε πιο κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου, ενός ονείρου ζωής και αυτό σας ικανοποιεί για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του μήνα, ο Ερμής κινείται στον Ζυγό και αυτό σας κάνει κάπως εσωστρεφείς ή επιφυλακτικούς με τους ανθρώπους γύρω σας, σίγουρα κάνετε σκέψεις που δεν τις κοινοποιείτε, αυτή είναι και η πιο σωστή τακτική, αποφύγετε να είστε «ανοιχτά βιβλία» και κινηθείτε στο παρασκήνιο και εμπιστευόμενοι μόνο όσους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Καθώς σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τα αδέλφια σας, τους στενούς συγγενείς ή με έναν συνεργάτη σας. Καλό είναι να φροντίσετε για την υγεία σας καθώς μπορεί να υπάρξει μία αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα υπόσχεται καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές, εύνοια από ανωτέρους ή μία προαγωγή. Η εικόνα σας προς τα έξω βελτιώνεται σημαντικά και έχετε απήχηση στον κοινωνικό ιστό, αυτό σας χαρίζει δύναμη και κύρος. Σχέσεις με συνεργάτες εξομαλύνονται και μπορείτε να τις αποκαταστήσετε αν τυχόν είχαν προκύψει παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος του μήνα εγείρει εργασιακές αγωνίες και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη ή ευθεία αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σας, φανείτε πιο διαλλακτικοί και ρίξτε νερό στο κρασί σας προκειμένου να αποφευχθούν τα πιο δύσκολα. Κοντά στην πανσέληνο φροντίστε για την υγεία σας καθώς το άγχος αποτελεί κατασταλτικό παράγοντα και σας αποδυναμώνει.

Τοξότης: Έντονη καθημερινότητα και επαγγελματικούς αγώνες υπόσχεται η νέα θέση του Ερμή από την Παρθένο, έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις υποχρεώσεις σας. Οι σχέσεις σας με ανωτέρους, προϊσταμένους αλλά και με τους συναδέλφους σας μπορούν να βελτιωθούν όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι ενώ μπορείτε να διεκδικήσετε μία προαγωγή. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, όσοι ενδιαφέρεστε να βρείτε δουλειά ή είστε άνεργοι έχετε την στήριξη του εν λόγω φεγγαριού προκειμένου να ψάξετε κενές θέσεις εργασίας. Βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι αναζήτησης εργασίας. Μία επαγγελματική συνεργασία στέκεται δίπλα σας, και αυτό ενισχύει την απόδοση σας-παραγωγικότητά σας. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Ερμής από τον Ζυγό σας καλεί να δείτε φίλους ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους της ομάδας στην οποία ανήκετε. Είστε εξωστρεφείς, διπλωμάτες και μέσα από τον διάλογο μπορείτε να αποκτήσετε συμμάχους που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και παράλληλα θα κατανοήσουν την ανάγκη σας για συμπόρευση και ευγενή άμιλλα. Αγκάθι αποτελεί ο τομέας των οικονομικών, κακοί χειρισμοί ή έξοδα αναπάντεχα σας οδηγούν σε ελλειμματικό ταμείο. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα χαρίζει αισιοδοξία, εξωστρέφεια και μοναδικές εμπορικές ικανότητες. Κερδίζετε έδαφος στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε-πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχίες σε θέματα ανωτέρων σπουδών και εκπαίδευσης.  Η πανσέληνος στον Κριό δεν είναι καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο, αντιθέτως σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και δημιουργικούς, η χαρά και η αισιοδοξία φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Ο έρωτας έχει το στοιχείο του κεραυνοβόλου, φροντίστε να είστε ρεαλιστές και να μην τινάξετε μια μόνιμη σχέση στο βωμό του κεραυνοβόλου. Οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα και φύγατε, η ζωή για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου κοντά στην πανσέληνο μοιάζει με παιδική χαρά. Οι κυρίες του ζωδίου προσέξτε καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, ενώ όσες ενδιαφέρεστε για μια εγκυμοσύνη τα νέα της έλευσης του πελαργού δεν θα αργήσουν. Καθόλου κακός μήνας για το δικό σας ζώδιο, είστε δυναμικοί, στρατηγικοί, έχετε βέβαια υπερβάλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά μπορείτε να τις διευθετήσετε με επιτυχία ενώ ο έρωτας, το φλερτ και οι διασκεδάσεις δεν λείπουν από το μενού.

Αιγόκερως: Ο Ερμής έως τις 16 του μήνα αλλά και η νέα σελήνη την ίδια ημέρα από το ζώδιο της Παρθένου χαρίζουν αισιοδοξία, πίστη και δύναμη ώστε να κοιτάξετε τη ζωή με θετικό μάτι και να ελπίζετε σε ένα καλύτερο αύριο. Ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό έρχονται να αναπτερώσουν το ηθικό σας, μία εύρεση εργασίας εκεί, μία έγκριση ενός βιογραφικού ή ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό αποφέρουν κέρδη, έσοδα και ικανοποίηση. Οι νεότεροι σε ηλικία εισπράττετε ηθική ικανοποίηση μέσα από την ενασχόληση σας με ένα μεταπτυχιακό καθώς εξελίσσεται με ικανοποιητικό τρόπο ενώ ο τομέας των ανωτέρων σπουδών σας βαίνει άκρως ομαλώς και επιτυχώς. Μία νομική επιτυχία στο μενού των εν λόγω επιρροών, φέρνει ευνοϊκές οικονομικές επιπτώσεις και αυτό τονώνει την τσέπη σας. Από τις 17 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και η καθημερινότητά σας γίνεται πιο απαιτητική, οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα αυξάνονται και πληθύνονται αλλά εσείς μέσα από την εργατικότητά σας και την επιμονή σας μπορείτε να κερδίσετε έδαφος και καλύτερες προοπτικές. Καθώς θα σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα αλλά και τον Κρόνο πιο αργά οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί, πιο μετριοπαθείς, λιγότερο καυστικοί, σοκαριστικοί και σκληροί ή επικριτικοί καθώς οι σχέσεις σας μπορούν να διαταραχτούν και ειδικότερα οι οικογενειακές, οι επαγγελματικές ή εκείνη με τον/τη σύντροφό σας. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα στον οίκο που αντιστοιχεί για εσάς το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει πάθος, βαθύ ερωτισμό και βαθιά συναισθήματα. Επιθυμείτε την ουσιαστική και εις βάθος ένωση με τον/τη σύντροφό σας και μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές μαζί με το ταίρι σας. Το πάθος χαρακτηρίζει όποια δραστηριότητα καταπιάνεστε, η μαχητικότητά σας, σας οδηγεί σε επιτυχίες και το επιχειρηματικό σας ένστικτο εκτοξεύεται στα ύψη. Ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα σας κάνουν λάγνους και αισθησιακούς, απολαύστε το φλερτ και τις ερωτικές περιπέτειες. Η ενασχόληση με τον οικονομικό τομέα στο μενού της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Λέοντα, ιδανική περίοδος για να επανεισπράξετε οφειλόμενα ποσά και να τονωθεί περεταίρω ο οικονομικός σας προϋπολογισμός. Η πανσέληνος στον Κριό εγείρει ανατροπές σε θέματα που άπτονται της οικογένειάς σας και προσωρινά σας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους και τρωτούς. Αποφύγετε την εκκεντρική συμπεριφορά και την επαναστατική διάθεση εις βάρος ενός προσώπου της οικογένειάς σας. Ένας απότομος χωρισμός μπορεί να σας πικράνει και μετά θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να κολλήσει το γυαλί. Ένα θέμα σχετικό με την ακίνητη περιουσία μπορεί να ανατραπεί και αυτό σας ανησυχεί ιδιαιτέρως. Αποφύγετε να γίνεστε σκληροί, απόλυτοι και αυταρχικοί καθώς ο εγωισμός και ένα ισχυρό αίσθημα επιβολής μπορούν να ανατινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Autumn Sunset Tree Shaded Υδροχόος: Χρήματα και αισθήματα στα επάνω τους και σε πρώτο πλάνο φίλοι μου Υδροχόοι. Ο Ερμής έως τις 16 από την Παρθένο και η νέα σελήνη την ίδια ημέρα στο ίδιο ζώδιο σας βάζουν σε μία διαδικασία ενασχόλησης με τον οικονομικό τομέα, με διατροφές, δάνεια, φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις. Μπορείτε να κινηθείτε πιο ευέλικτα, πιο άνετα και να ρυθμίσετε με όρους υπέρ σας την αποπληρωμή ενός δανείου ή γενικότερα αποπληρωμές δόσεων. Διεκδικήστε οφειλόμενα ποσά ώστε να σας επιστραφούν και να χτυπήσει ο προϋπολογισμός κόκκινο από έσοδα και όχι από έξοδα. Κάποιες υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα φυσικά δεν λείπουν αλλά το ισοζύγιο κλείνει πλεονασματικό. Ο ερωτισμός σας, ο αισθησιασμός σας και η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και αυτό υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Ένα αίσθημα ιδιοκτησίας, εξασφάλισης και «ποθώ» σας κυριεύει, αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια και γίνεστε ιδιαίτερα κτητικοί. Αποφύγετε να «πνίξετε» με την κτητικότητά σας τους άλλους ή το ταίρι σας και διοχετεύστε τον ερωτισμό σας με τρόπο που θα σας ανανεώσει. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι απολαύστε τον έρωτα και το πάθος. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και σας βοηθάει να κοιτάξετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία καθώς οι προηγούμενες ημέρες είναι κάπως πιο εσωστρεφείς και συναισθηματικά έντονες. Ενδέχεται να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για λόγους επαγγελματικούς και εκεί ενδέχεται να προκύψει ένα ειδύλλιο, φροντίστε να μην αποκαλυφθεί και γενικότερα να έχετε κατά νου πως η ταλαιπωρία μπορεί να σας εκνευρίσει, αποφύγετε την αφηρημάδα και προσέχετε τα αντικείμενά σας. Μην είστε επικριτικοί, σκληροί και καυστικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας, περιορίστε και δαμάστε τη γλώσσα σας ώστε να κερδίσετε σε επίπεδο διαπραγμάτευσης και εμπορικών συναλλαγών. Μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας, εξασφαλίστε την ηρεμία και μην ανατινάζετε με «βόμβα» εκείνους που σας αγαπάνε. Η Αφροδίτη απέναντι σας στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα γλυκαίνει τις σχέσεις, εξομαλύνει τυχόν διενέξεις και σας ωθεί στη συναναστροφή ώστε να αντλήσετε ικανοποίηση. Οι αδήμευτοι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ οι αδέσμευτοι αναζητήστε το έτερον σας ήμισυ. Νέες επαγγελματικές σχέσεις ξεπροβάλλουν και έρχονται να σας στηρίξουν. Η πανσέληνος του μήνα φέρνει ένταση, νευρικότητα, διανοητική εξουθένωση και αναταράσσει σχέσεις με αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και την εμπλοκή σας σε νομικές υποθέσεις, ταλαιπωρία και κούραση αναμένεται στις μετακινήσεις σας στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό ενώ οι ειδήσεις που καταφθάνουν στα αυτιά σας είναι ανατρεπτικές και αυτό χαλάει προσωρινά το κλίμα. Μην γίνεστε σκληροί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ελέγξτε τον θυμό σας και βάλτε ωτοασπίδες στην επικοινωνιακή παραζάλη που σας χτυπάει ανελέητα. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο.

Ιχθείς: Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει ο πρώτος μήνας της νέας σεζόν. Ερμής και νέα σελήνη απέναντι στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα εστιάζουν το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις επαγγελματικές, φιλικές αλλά και σε εκείνη με τον/τη σύντροφό σας. Μπορείτε δια του λόγου να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες που είχαν προκύψει την προηγούμενη περίοδο. Μπαίνετε σε μία περίοδο όπου κάτι καινούριο ανατέλλει στον εν λόγω τομέα και νέοι άνθρωποι έρχονται να στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου στο μενού του μήνα. Οι αδέσμευτοι έχετε τις θετικότερες αστρολογικές επιρροές προκειμένου να κάνετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Από τις 17 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και αυτό εντείνει αρχικά ένα αίσθημα ανασφάλειας μιας και σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Η ανασφάλεια, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η έντονα κυκλοθυμική συμπεριφορά μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιθετική συμπεριφορά. Κάποια έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και το ταμείο προσωρινά γίνεται ελλειμματικό, μην στεναχωριέστε! Τα έσοδα είναι προσωρινά και σύντομα θα έρθει ρευστό αλλά μέσα από την διεκδίκηση οφειλόμενων ποσών προς εσάς, γι’ αυτό διεκδικήστε τα οφειλόμενα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και βελτίωση της καθημερινότητάς σας, η οποία γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και κρύβει χαρές. Οι εκτός εργατικού δυναμικού μπείτε δυναμικά στον αγώνα της αναζήτησης εργασίας καθώς οι πόρτες μπορεί να ανοίξουν, αναδείξτε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες εξομαλύνονται και η συναναστροφή μαζί τους κρύβει χαρές και ευχαρίστηση. Ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με το σώμα σας, να ασκηθείτε και να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, κοντά στα μεσογειακά πρότυπα. Κάντε ένα τσεκ-απ και διαγνώστε τυχόν προβλήματα υγείας, οι λύσεις και η ίαση είναι δυνατές. Αποτοξίνωση από το αλκοόλ γλυκές μου αλκοόλες και όχι στις καταχρήσεις. Η πανσέληνος εγείρει οικονομικές ανασφάλειες, οικονομικά άγχη και σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού καθώς τα έξοδα πολλαπλασιάζονται και τα έσοδα λιγοστεύουν. Αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση μισθού στο τέλος του μήνα καθώς δεν θα είναι αποδεκτή η αίτησή σας. Μην απομακρύνεστε από τον/τη σύντροφό σας, μην είστε σκληροί μαζί του/της καθώς εκεί θα βρείτε στήριξη και μία αγκαλιά.

                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου