Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς (Παρασκευή31/8)


Κριός: Έντονη ψυχολογική φόρτιση και μεταπτώσεις προκαλεί η πανσέληνος στους Ιχθείς. Το καλοκαίρι ρίχνει την αυλαία του με εσάς να είστε γεμάτοι συναισθήματα και όνειρα για μία ζωή πιο γλυκιά και πιο αισθησιακή. Έντονο παρασκήνιο δημιουργείται στον αισθηματικό τομέα και πιθανόν να ανατέλλει μία νέα σχέση, η οποία μοιάζει ιδεατή. Φροντίστε να διατηρήσετε τον ρεαλισμό και μην εξιδανικεύετε το άτομο που χτυπάει την πόρτα σας. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας για θέματα επαγγελματικά, ακολουθήστε το ένστικτό σας και επωφεληθείτε καθώς το σχέδιό σας αποφέρει ηθική ικανοποίηση και κέρδη. Ο επαγγελματικός τομέας παίρνει την ανιούσα και οι μετοχές σας κλειδώνουν στο limit up, έτσι γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη. Εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση καθώς οι υποχρεώσεις ευθύνονται για την εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Πιστέψτε στα όνειρά σας και εμπιστευτείτε το επιχειρηματικό σας ταμπεραμέντο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απουσιάζει κάποιος/α συνάδελφος και να αναλάβετε τις υποχρεώσεις του. Ψυχραιμία!!! Μία-δύο ημέρες είναι, θα περάσουν!!!


Ταύρος: Το φετινό καλοκαίρι ρίχνει την αυλαία του με έναν ιδιαίτερα ερωτικό τρόπο. Η πανσέληνος στον άξονα έρωτα-φιλίας δείχνει πως τα όρια μεταξύ των δύο είναι δυσδιάκριτα. Κινητοποιείστε τη λογική σας και δείτε τι επιπτώσεις έχει μια τυχόν τέτοια εμπλοκή. Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία με τρόπο εντελώς απροσδόκητο σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα και ξεσηκώνει τις αισθήσεις σας. Μην διστάσετε να αφεθείτε στο όνειρο και στην νέα αυτή σχέση-γνωριμία. Ένα όνειρο ζωής φαίνεται να υλοποιείται και αυτό αποφέρει ηθική ικανοποίηση καθώς έχει απήχηση στο κοινωνικό σύνολο. Είναι μία εξαιρετική επιρροή ώστε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να δημιουργήσετε ισχυρές συμμαχίες με ομοϊδεάτες σας. Ευχάριστες εξελίξεις φέρνει ο τομέας των παιδιών και εσείς βαδίζετε σε κλίμα ασυγκράτητης αισιοδοξίας. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό, οι ιδέες σας ενέχουν το στοιχείο της έμπνευσης και αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε. Ο λόγος σας έχει δύναμη, αξιοποιήστε τις λεκτικές σας ικανότητες. Ιδανική περίοδος για όσους ασχολούνται με τις σπουδές ή ενδιαφέρονται για εύρεση εργασίας. Επιτυχία σε ένα νομικό θέμα.

Δίδυμοι: Η πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και αρκετές ευθύνες, εσείς καλείστε να φανείτε ευέλικτοι και να τις φέρετε εις πέρας με την οξυδέρκειά σας. Ένα άτομο στον επαγγελματικό χώρο απουσιάζει και εσείς έχετε επιπρόσθετες ευθύνες, οι οποίες έρχονται σε σύγκρουση με τις οικογενειακές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρείτε λεπτές ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Μία θέση εργασίας σας ωθεί να μετακινηθείτε ή να μεταναστεύσετε, μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε. Οι σχέσεις σας με τους οικείους και την οικογένειά σας είναι εξαιρετικές, τώρα συνειδητοποιείτε πως αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας. Μια ανακαίνιση στο γραφείο σας ή στον ιδιωτικό σας χώρο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την διάθεσή σας. Ο οικονομικός τομέας δέχεται τονωτικές εν΄σεις και αυτό βελτιώνει την εισοδηματική σας δυναμικότητα, εργαστείτε και κερδίστε σε αυτοπεποίθηση και χρήμα. Είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι, εκφραστείτε και απολαύστε τον έρωτα με τον/τη σύντροφό σας, αναζητήστε την απόλυτη και εις βάθος ένωση. Οφειλόμενα ποσά φαίνονται να σας επιστρέφονται, διεκδικήστε τα οφειλόμενα, ήρθε η ώρα.

Καρκίνος: Το καλοκαίρι ρίχνει την αυλαία του με ένα εξαιρετικά ταξιδιάρικο φεγγάρι, οργανώστε ένα τριήμερο απόδρασης με τον/τη σύντροφό σας και εξασφαλίστε αναγέννηση και ενέργεια. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο σε μία μετακίνησή σας ή σε ένα ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδας, τηλεφωνήστε στους φίλους σας, ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και αποδράστε. Ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε στις μετακινήσεις σας καθώς είστε αφηρημένοι και ξεχνάτε εύκολα, να είστε προσεκτικοί στις κλοπές καθώς κινδυνεύετε ελαφρώς. Αποφύγετε οριστικές δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων οικονομικού-νομοθετικού περιεχομένου καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρχουν παγίδες. Να είστε επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς εκπέμπετε αμφυθιμικά μηνύματα και μπερδεύετε τους γύρω σας, μην μπαίνετε στον ρόλο του σπασμένου τηλεφώνου. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς είναι εξαιρετικές, περάστε ώρες μαζί τους και ανακουφιστείτε των υπερβαλλουσών υποχρεώσεων. Επιτέλους έρωτας και ανανέωση!!!

Λέων: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! Το φετινό καλοκαίρι ρίχνει την αυλαία του με εσάς να κάνετε focus στον οικονομικό τομέα. Σας βάζει σε μία διαδικασία να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά και να ασχοληθείτε με αγορές και πωλήσεις. Μία υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και καιρό έρχεται να λάβει τέλος και εσείς επιτέλους λυτρώνεστε. Ωστόσο, λόγω εμπλοκής Ποσειδώνα το κλίμα γίνεται ασαφές και παραπλανητικό, αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικά συμβόλαια ή να ζητήσετε μία αύξηση μισθού καθώς η προσπάθειά σας θα πέσει στον γκρεμό. Χρήματα και αισθήματα στα συν ενώ ο αισθησιασμός χτυπάει κόκκινο, τα turbo booster σας πήρανε φωτιά!!! H υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και μπορεί να έχετε αρχίσει μία διατροφή που αποδίδει, ασχοληθείτε με το σώμα σας και την ψυχική σας ηρεμία. Εργαστείτε και φανείτε συνετοί καθώς ο εργασιακός τομέας αποφέρει κέρδη οικονομικά και ηθική ικανοποίηση. Ελάτε κοντά με τον/τη σύντροφό σας οι δεσμευμένοι και αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι σκαρφαλώστε στο Λιοντάρι και κυνηγήστε το θήραμα σας.

Παρθένος: Αν δεν πάρετε το χρυσό τουλάχιστον σας αξίζει το ασημένιο καθώς η πανσέληνος είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Στο επίκεντρο του κόσμου σας ο/η σύντροφός σας, οι δεσμευμένοι εξασφαλίστε όμορφες στιγμές μαζί και οργανώστε ένα τριήμερο απόδρασης είτε μόνοι είτε με τα παιδιά σας καθώς θα αντλήσετε το μέγιστο της απόλαυσης. Ο έρωτας καλπάζει και τη διάθεσή σας ανεβάζει, στα ύψη, στο απόλυτο ζενίθ. Είναι η περίοδος που μπορείτε να κερδίσετε πόντους στο κομμάτι σχέσεων-συνεργασιών και να κλειδώσετε σχέσεις λαυράκι. Οι αδέσμευτοι, αποδράστε, ταξιδέψτε, βγείτε και μην κλείνεστε στο καβούκι σας, αρκετά αργαστήκατε το καλοκαίρι, κλείστε με ένα εντυπωσιακό φινάλε. Φυσικά, μην εμπιστεύεστε εύκολα νέα άτομα που εισβάλλουν στη ζωή σας, περάστε τα από τεστ και επιβεβαιωθείτε πως έχουν ανιδιοτελείς προθέσεις.

Ζυγός: Εργασιακές υποχρεώσεις και έντονη ρουτίνα φέρνει η εν λόγω πανσέληνος. Κάποιο άτομο που συνεργάζεστε απουσιάζει και αναλαμβάνετε δράση ώστε να καλύψετε το πόστο τους. Ένα άλλο σενάριο είναι να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα άτομο που συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσης. Φροντίστε για την υγεία σας και εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση μιας και έχετε αποδυναμωθεί. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας για ζητήματα επαγγελματικά, κινηθείτε πίσω από τον Ήλιο και εξασφαλίστε την ηρεμία σας καθώς τα λόγια εις βάρος σας δίνουν και παίρνουν. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ενδυναμώνουν και αυτό σας παρέχει ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας. Επιτυχώς μπορείτε να ασχοληθείτε με τα του οίκου, με αγοραπωλησίες, οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδείς. Η σύγχυση και η ανακριβής πληροφόρηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις, φροντίστε να είστε επακριβείς στον τρόπο έκφρασης σας προκειμένου να αποφευχθεί το χάος.

Σκορπιός: Τι πιο ευχάριστο από την πανσέληνο στους Ιχθείς για εσάς φίλοι μου σκορπιοί. Η αυλαία του φετινού καλοκαιριού σας βρίσκει σε ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα και εφόσον έχετε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σας αποδράστε για ένα τριήμερο με τον/τη σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας. Εξασφαλίστε τις πιο ευχάριστες εμπειρίες και κλείστε το καλοκαίρι σας με μία γλυκιά ανάμνηση που προσανατολίζεται στις λέξεις αγάπη και έρωτας. Ο/η σύντροφός σας αποτελεί καταφύγιο και αυτό σας αναγεννά. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλέξετε τον έρωτα με τη φιλία καθώς τα όρια είναι δυσδιάκριτα και αυτό μπορεί να θέσει μία φιλία σε κίνδυνο. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε κοντινό-γνωστό προορισμό ενώ αγάπη αντλείτε και από τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας. Κοντά στις 31 μπορεί να έχετε την έγκριση ενός βιογραφικού και η εύρεση εργασίας μοιάζει παιχνίδι. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη, περάστε τις ιδέες σας και επωφεληθείτε δια της πειθούς σας.

Τοξότης: Η μνήμη, η μνήμη, η μνήμη, κύριο όνομα της χαράς και της θλίψης. Αυτό το φεγγάρι σας βρίσκει εσωστρεφείς, απόμακρους και αρκετά νοσταλγικούς. Αναπολείτε τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος σε μότο ρομαντικό και ευαίσθητο. Η οικογενειακή ζωή κρύβει συγκινησιακή φόρτιση και συνειδητοποιείτε πως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή αναπόφευκτη. Συνειδητοποιείτε παρόλα αυτά πως η οικογένειά σας, ο ιδιωτικός σας χώρος είναι η κινητήριος δύναμή σας. Οικογενειακές υποχρεώσεις και επαγγελματικές έρχονται σε αντιπαράθεση και εσείς καλείστε να μείνετε ρεαλιστές και αμερόληπτοι ώστε να μην έχετε εξελίξεις εις βάρος σας. Απαιτείτε ή καλύτερα αναζητάτε πίστη και ουσιαστική επαφή μέσα στις σχέσεις σας, αυτό σας κάνει επιλεκτικούς. Η αυτοπεποίθησή σας όμως κυμαίνεται στα ύψη, καταλαβαίνετε πως έχετε εργαστεί σκληρά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό αποφέρει ηθική δικαιοσύνη. Ο οικονομικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις και αυτό φέρει πάλι ρευστό στην τσέπη σας. Ανακαινίστε το σπίτι σας, τον προσωπικό σας χώρο, καλό θα σας κάνει και θα ανακουφιστείτε.

Αιγόκερος: Η πανσέληνος σας κάνει ρήτορες και ο λόγος σας έχει κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό. Επωφεληθείτε της ιδιαίτερης σπιρτάδας του και της γοητείας του και κλείστε συμφωνίες είτε νομικές είτε οικονομικές με όρους επωφελείς. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι επαγγελματικό. Σίγουρα μπορείτε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με φλερτ και μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς σας κάνει η πανσέληνος, φροντίστε μόνο να είστε επακριβείς στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Οι αλλαγές είναι ριζικές και αυτό βάζει την προσωπική σας ζωή σε έναν νέο δρόμο, πιο δυνατό και πιο ιδεατό. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι φροντίστε να καρπωθείτε της εύνοιας του φεγγαριού. Πιθανό σενάριο η μετανάστευση ή η αλλαγή κατοικίας για εύρεση εργασίας. Ιδανική περίοδος για να αναζητήσετε εργασία.

Υδροχόος: Τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν; Χλαπάτσα!!! Ο οικονομικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο, οι ημέρες κοντά στην πανσέληνο είναι ακατάλληλες ώστε να ζητήσετε μία αύξηση αλλά ιδανικές ώστε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά. Ένα θέμα οικονομικό έρχεται στο προσκήνιο και αυτό σας προκαλεί ιδιαίτερη φόρτιση. Αποφύγετε τις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων καθώς οι όροι μπορεί να είναι μη ευκρινείς και ενδέχεται να εξαπατηθείτε. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου μπορείτε να αποκτήσετε έσοδα μέσα από τα ταλέντα σας ή από ένα χόμπι σας. Ο ερωτισμός σας, ο αισθησιασμός σας στο ζενίθ, φροντίστε να έρθετε κοντά με τον/την σύντροφό σας και μην υψώνετε τείχος. Σας καταβάλλει ένα αίσθημα ιδιοκτησίας γι' αυτό καλό είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας και την έντονη πίεση-κτητικότητα. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και κινηθείτε ανάλογα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό για την προσωπική σας ζωή αλλά και για τον επαγγελματικό-οικονομικό τομέα.

Ιχθείς: Η αυλαία του φετινού καλοκαιριού πέφτει με ένα ιδιαίτερα ερωτικό φεγγάρι, το οποίο σχηματίζεται στον άξονά σας και ειδικότερα στο ζώδιό σας. Τα θέλω σας, οι επιθυμίες σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και αυτό σας οδηγεί στο να αναζητήσετε ευχάριστες στιγμές που θα φέρουν χαμόγελο. Φροντίστε να φέρετε σε ισορροπία το εγώ με το εμείς και μην αγνοείτε τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι ξεχυθείτε στις παραλίες με ένα μπουκάλι κρασί και αναζητήστε στο σκοτάδι το αντικείμενο του πόθου σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και μην ενδίδετε σε πειρασμούς ή εάν ενδώσετε καλύψτε τα νώτα σας, άντε ας πάρετε το συγχωροχάρτι. Ο τομέας της φιλίας κρύβει ικανοποίηση και σας παρέχει ευχάριστες στιγμές. Οι φίλοι μπορεί να είναι λίγοι αλλά σίγουρα είναι εκεί και σας στηρίζουν. Ένα σχέδιο φαίνεται να ολοκληρώνεται επιτυχώς και αυτό αποφέρει ηθική επιβράβευση, μάθετε να εργάζεστε σε επίπεδο συλλογικό, προωθήστε το εμείς και η δύναμή σας θα είναι αξιολογότερη και ισχυρότερη.

                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου