Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Αφροδίτη στον Καρκίνο/Έρωτες της μοίρας


Από την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 και ώρα 16:43 μετά μεσημβρινής η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Έπειτα από την πολύμηνη παραμονή της στο αέρινο και επικοινωνιακό περιβάλλον των Διδύμων εισβάλει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Σελήνης και σε ένα περιβάλλον που της ταιριάζει καλύτερα, εκφράζει πιο εύκολα τις ποιότητές της. Ο έρωτας γίνεται μια διαδικασία σημαντική, αξιοπρεπής και αναζητά σταθερότητα, πίστη και αφοσίωση ώστε να αναπτυχθεί πάνω σε ένα γόνιμο έδαφος. Ο ρομαντισμός, η προστασία και η φροντίδα χαρακτηρίζουν την εν λόγω θέση. Πλέον, στον έρωτα αναζητάμε την συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γινόμαστε πιο κτητικοί και έχουμε συχνές εναλλαγές στη διάθεσή μας. Παρόλα αυτά, καθώς εισέρχεται στα παρορμητικά ζώδια ή καλύτερα σε ένα εκ των παρορμητικών ζωδίων συναντάει σε δύσκολες γωνίες τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Έρωτες μοιραίοι, έρωτες δυνατοί, ανθεκτικοί, αυθεντικοί, έρωτες ζωής έρχονται να μας χτυπήσουν την πόρτα και να μας ξελογιάσουν σαν μία άλλη «Καλυψώ». Το στοιχείο της ανατροπής, του κεραυνοβόλου έρωτα, του μοιραίου αλλά του ξαφνικού χωρισμού φλερτάρει με τις ζωές πολλών.


Την Πέμπτη 9/8 συναντάει σε χιαστή τον βόρειο δεσμό της σελήνης και αναζητάμε την εξέλιξη μέσω της συντροφικότητας και των σχέσεων. Καρμικοί έρωτες ή έρωτες που ενέχουν το στοιχείο του «σε γνωρίζω από κάπου» φλερτάρουν με τις ζωές Καρκίνων-Τοξοτών αλλά και Αιγόκερων-Διδύμων(ειδικότερα των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο). Μία γνωριμία κάτω από αντίξοες συνθήκες, μία γνωριμία η πορεία της οποίας θα έχει να αντιμετωπίσει εμπόδια είναι στο μενού της ημέρας ή καλύτερα των ημερών. Το συναίσθημα είναι καλό να εναρμονιστεί με τη λογική ώστε να παραμείνουμε ισορροπημένοι και να μην ατροφήσει ένας εκ των δύο τομέων.

Την Παρασκευή 10/8  αλλά και το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη σε θετική γωνία τριγώνου με την ανώτερη οκτάβα της αγάπης, με τον πλανήτη Ποσειδώνα χαρίζουν ρομαντισμό, ιδεαλισμό και αγάπη ανιδιοτελή. Ο έρωτας φοράει τα γιορτινά του και αναζητούμε την απόλυτη ψυχική ένωση-ταύτιση με το άλλο μας μισό ή με έναν έρωτα ασύλληπτο στη σφαίρα της λογικής. Ιδανικό τριήμερο για Ταύρους-Καρκίνους-Σκορπιούς-Αιγόκερους-Παρθένους και Ιχθείς(ειδικότερα του πρώτου δεκαημέρου) που φαίνεται να βιώνουν ένα πάθος χωρίς όρια και πέρα από την σφαίρα της λογικής. Η θάλασσα αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό των ημερών του εν λόγω τριημέρου ενώ και περιοχές πλούσιες στο υδάτινο που εναρμονίζονται με πλούσια βλάστηση μπορούν να μας προσφέρουν ηρεμία και τόνωση της διάθεσης μας.

Την Τετάρτη του 15Αύγουστου αλλά και την Πέμπτη 16/8 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της τρυφερότητας, της γλυκύτητας, του ρομαντισμού και του συναισθήματος εμπλέκεται σε τετράγωνα με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα σχηματίζοντας το γνωστό ταυ-τετράγωνο στον αστρολογικό ουρανό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι σχέσεις να περάσουν από μία δοκιμασία, τα πάθη φουντώνουν, ο ασυγκράτητος ερωτισμός μας κυριεύει και εμπλέκονται το συναίσθημα με την σεξουαλικότητα μαζί. Όλα αυτά οδηγούν σε ακραίες σκηνές ζηλοτυπίας, σε εμμονές, σε χειριστικές συμπεριφορές. Προσεγγίζουμε τις σχέσεις μας με γνώμονα το πάθος και όχι το συναίσθημα. Ας περιορίσουμε την χειριστική μας διάθεση, ας ενδιαφερθούμε για τις συναισθηματικές ανάγκες και όχι μόνο για τις σεξουαλικές. Στο μενού των ημερών οι κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και οι ξαφνικοί χωρισμοί. Η διάθεση για δέσμευση έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία μας για ελευθερία έτσι μέσα στις σχέσεις μας τίθεται το δίλημμα μεταξύ ελευθερίας ή δέσμευσης.

Το φθινόπωρο έχει μπει ήδη, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεσπόζει στον αστρολογικό ουρανό και αποτελεί την τελευταία ένδειξη δοκιμασίας των σχέσεων. Πολλοί έρωτες του καλοκαιριού έχουν ημερομηνία λήξης ενώ άλλοι έχουν να αποδείξουν στο βάθος του χρόνου πως αξίζουν μία ευκαιρία, την επισημοποίηση ή την συνέχεια. Σημείο απολογισμού, σημείο ενδοσκόπησης για τις σχέσεις μας αλλά και για την πορεία τους στο χρόνο. Σχέσεις μεταξύ Κριών-Ζυγών-Καρκίνων και Αιγόκερων είναι τεταμένες και περνάνε μέσα από ζύμωση. Ο έρωτας γίνεται μία διαδικασία σοβαρή, αξιοπρεπής ενώ το συναίσθημα δύσκολα ρέει ή εκδηλώνεται. Ας θυμόμαστε πως όλοι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη, ας μην απογοητευόμαστε στον έρωτα και ας ελπίζουμε. Ας απολαύσουμε το ταξίδι προς την Ιθάκη ακόμη και εάν δεν φτάσουμε ποτέ στον προορισμό μας. Έρωτα, αχ έρωτα….έρωτας….όνομα ενικού αριθμού, γένους ανυπεράσπιστου, οι ανυπεράσπιστοι έρωτες…

Πιο αναλυτικά: 

Κριός: Έμφαση σε θέματα οικογενειακά φέρνει η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο. Ιδανικές ημέρες για να ασχοληθείτε με τα του οίκου, να προβείτε σε μία ανακαίνιση ή αλλαγή χώρου ή επαγγελματικού χώρο μιας και εκείνος αποτελεί το δεύτερο σπίτι σας. Καλό είναι παρόλα αυτά να προβείτε στις αλλαγές διακόσμησης μετά τις 20 του Αυγούστου καθώς σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα έτσι το αποτέλεσμα ενδέχεται να μην σας ικανοποιήσει. Οι ενδοοικογενειακές, οι επαγγελματικές σχέσεις αλλά και γενικότερα ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες φαίνεται να περνάει τις τελευταίες δοκιμασίες και καλείστε να προβείτε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Συνειδητοποιείτε ποιοι άνθρωποι είναι κυριολεκτικά δίπλα σας και οδηγείστε σε μία σταδιακή ιεραρχία σχέσεων. Η ανατροπή, το πάθος και η κτητικότητα δεν λείπουν αντιθέτως σας οδηγούν σε περίεργες ή απότομες αντιδράσεις και είστε έτοιμοι να ανατινάξετε ότι σας βαραίνει προκειμένου να λυτρωθείτε. Στη συνέχεια, από τις 20 του μήνα οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται, ένα θέμα ακίνητης περιουσίας βρίσκει επίλυση και οι επαγγελματικές προδιαγραφές βαδίζουν σε καλύτερη πορεία.

Ταύρος: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς μαζί με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας, χαρίζει ρητορεία και παρρησία αλλά καλό είναι έως τις 20 του μήνα να προσέξετε τις σχέσεις σας με τους προαναφερθέντες κύκλους αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς μπορεί να φανείτε επικριτικοί, σκληροί αλλά και επιθετικοί-εκκεντρικοί. Αδυναμία συγκέντρωσης και ύπνου στο μενού των ημερών. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και επιβεβαιωθείτε πως το μεταφορικό σας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Από τις 20 και μετά το κλίμα βελτιώνεται και μπορείτε να νιώσετε τη ζεστασιά των στενών συγγενών σας αλλά και των αδελφών σας. Οι μετακινήσεις στο μενού των ημερών, τα ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς προκύπτουν αλλά και ερωτικές περιπέτειες συμπορεύονται στα ταξίδια. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και επιτυχίες δια του λόγου.

Δίδυμοι: Μετά από τέσσερις μήνες η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και εισέρχεται στον δεύτερο φυσικό ηλιακό σας οίκο προκειμένου να σταθεροποιήσετε τα δώρα της και την φρεσκάδα που έφερε. Μία ερωτική σχέση που προέκυψε την προηγούμενη περίοδο αλλά και γενικότερα σχέσεις που έκαναν την έλευσή τους περνάνε από κρας τεστ ώστε να φανεί η ποιότητά τους. Ο χρόνος θα δείξει αν όντως μπορείτε να συμπορευτείτε μαζί. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που αναζητάτε την ασφάλεια και προσπαθείτε να εδραιώσετε τα κεκτημένα σας. Τα έσοδα είναι στο μενού της εν λόγω διέλευσης αλλά μετά τις 20 του μήνα καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει δύσκολες γωνίες και εσείς οδηγείστε σε δαπάνες υπέρογκες. Φανείτε συνετοί στους οικονομικούς χειρισμούς, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και εξασφαλίστε μία ζωή με ανέσεις και ένα υπόλοιπο καλοκαιριού γεμάτο ασφάλεια και απολαύσεις. Η αυτοπεποίθηση κυμαίνεται στα ύψη και εσείς ξεπερνάτε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Καρκίνος: Έπειτα από μία πολύμηνη περίοδο εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης στο συναίσθημά σας ήρθε η ώρα να απολαύσετε τον έρωτα και το φλερτ. Η αναθεωρήσεις μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση για τους δεσμευμένους ήταν στο μενού ενός τετραμήνου, πολλοί αποφασίσατε να διαλύσετε τα δεσμά ενώ κάποιοι άλλοι δώσετε μία νέα ευκαιρία στην σχέση σας. Ήρθε η ώρα για να αναθερμάνετε την εν λόγω σχέση εσείς που δώσατε μία ακόμα ευκαιρία ενώ οι αδέσμευτοι βγήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Τα δώρα της θα είναι ιδιαίτερα έντονα από τις 20 του μήνα και έπειτα μιας και στην αρχή σχηματίζει δύσκολες γωνίες και αυτό δεν σας αφήνει να απολαύσετε τα δώρα της. Η τελευταία περίοδος δοκιμασίας των σχέσεων έχει αρχίσει και εσείς συνειδητοποιείτε ποιοι στέκονται δίπλα σας κυριολεκτικά. Αποφύγετε συγκρούσεις και σκηνές ζηλοτυπίας με ο ταίρι σας έως τις 20 του μήνα, η διαλλακτικότητα διασώζει πολλά. Στο μενού της εν λόγω διέλευσης, επαγγελματικές ανατροπές, οι οποίες έχουν την τιμητική τους στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Φαίνεται πως μετά τις 20 του μήνα θέτετε σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σχέδιο που επεξεργαζόσασταν πολύ καιρό. Ώρα για έρωτα, χαρά, διασκέδαση, η εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά, μπορείτε να προβείτε σε αισθητικές επεμβάσεις μετά τις 20 του μήνα καθώς το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι κατώτερο των προσδοκιών σας.

Λέων: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον δωδέκατο ηλιακό οίκο και σας βάζει σε μία διαδικασία συναισθηματικής ενδοσκόπησης. Έρχεστε σε επαφή με τον εαυτό σας αλλά και με τα συναισθήματα που τρέφετε για τους γύρω σας. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείτε την ποιότητα της υπάρχουσας σχέσης σας και εάν όντως αξίζει να πορευτεί στον χρόνο. Οι αδέσμευτοι δεν διανύετε ιδιαίτερα ερωτική περίοδο βάση της εν λόγω πλανητικής διέλευσης ενώ οι δεσμευμένοι απαιτείτε μία αποξένωση να το πω, μία κατ’ επιλογήν αποστασιοποίηση θα το πω. Στο μενού των ημερών η δημιουργία ενός κρυφού ειδυλλίου, το οποίο θέλετε να κρατήσετε μυστικό καθώς ακόμα δεν έχετε αποκρυσταλλώσει συναισθηματικά. Επαγγελματικά σχέδια βρίσκονται σε φάση διεργασίας και από τον Σεπτέμβριο φαίνεται να μπαίνουν σε λειτουργία, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Έως τις 20 του μήνα φροντίστε για την υγεία σας καθώς οι άμυνες σας μπορεί να είναι χαμηλές, αποφύγετε τις εντάσεις με συνεργάτες. Αδυναμία συγκέντρωσης και δυσκολία στο να κοιμηθείτε μπορεί να φέρει η διέλευσή της σε πρώτο στάδιο μιας και σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Προσοχή στις εμπλοκές σε ότι σχετίζεται με την ίντριγκα, αποκαλύψεις μυστικών και νομικές επιπλοκές εφόσον ακολουθήσετε τη μη νόμιμη οδό.

Παρθένος: Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι σαφώς πιο ευνοϊκή για τον αισθηματικό σας τομέα, ο οποίος δέχεται τονωτικές ενέσεις. Ευχάριστες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα σε φιλικές παρέες, μέσα σε ομάδες και οργανώσεις με ομοϊδεάτες σας ή από προξενιό. Ένας στόχος φαίνεται πως υλοποιείται με επιτυχία αν και στην αρχή βρίσκει κάποιες δυσκολίες. Νέοι φίλοι καταφθάνουν στη ζωή σας και φέρνουν φρεσκάδα ανανέωσης, η αρωγή τους σημαντική. Έως τις 20 του μήνα η θετική της επιρροή μπορεί να είναι αμυδρή, στη συνέχεια όμως ετοιμάζεστε να απολαύσετε την εύνοια της θεάς του έρωτα. Μην είστε απόλυτοι με τον/τη σύντροφό σας ή τα παιδιά σας, ακούστε τι έχουν να σας πουν και αποφύγετε τις ρήξεις. Προσοχή και στους οικονομικούς χειρισμούς καθώς τις πρώτες δύο εβδομάδας διαφαίνονται κάποια έξοδα και έκτακτες υποχρεώσεις-επιβαρύνσεις. Το χρήμα εξατμίζεται με μεγαλύτερη ευκολία από ότι νομίζετε, να είστε εγκρατείς στις δαπάνες σας και στην καταναλωτική σας διάθεση. Η σεξουαλικότητά σας, ο ερωτισμός σας και η αδρεναλίνη σας στα ύψη, αποφύγετε τα θαλάσσια σπορ και τις ριψοκίνδυνες αποστολές.

Ζυγός: Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα, υπόσχεται θετικότερες εξελίξεις και θετικότερες εκβάσεις στον εν λόγω τομέα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας αλλά και με τους προϊσταμένους σας βελτιώνονται σημαντικά αλλά όλα αυτά γίνονται αντιληπτά από τις 20 του μήνα και έπειτα. Εξάλλου περίοδο διακοπών διανύουμε και δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι οι περισσότερο. Στη συνέχεια μία αναβάθμιση, μία προαγωγή σας αναπτερώνει το ηθικό ενώ και οι εκτός εργατικού δυναμικού έχτε ευκαιρίες για εύρεση εργασίας. Ποντάρετε στην περίοδο από τις 20 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Η κοινωνική σας προβολή και η εικόνα σας προς τα έξω βελτιώνονται σημαντικά, στοχεύστε στην γοητεία σας. Προβείτε στην ανακαίνιση του γραφείου σας ή του επαγγελματικού σας χώρου από τις 20 του μήνα και έπειτα καθώς το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Σκορπιός: Με περισσότερη αισιοδοξία, με θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια υποδέχεστε την νέα διέλευση της Αφροδίτης από τον φιλικό Καρκίνο. Ιδανικές ημέρες για δημόσιες σχέσεις αλλά και για διόγκωση του κοινωνικού σας περίγυρου υπόσχεται η νέα θέση της. Μπορείτε να ταξιδέψετε κυριολεκτικά ή μεταφορικά, οργανώστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό αλλά να είστε προσεκτικοί έως τις 20/8 καθώς ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε. Φροντίστε για το μεταφορικό σας όχημα και τσεκάρετε τις αποσκευές σας καθώς η αφηρημάδα είναι στο μενού των ημερών. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις σχέσεις σας με τα αδέλφια αλλά και τους στενούς συγγενείς μιας και εμπλέκεται σε παιχνίδι εξουσίας με τον Πλούτωνα. Να τρέφεστε σωστά και μην εμπλακείτε με έναν συνεργάτη σας ή με μία συνεργάτιδά σας, εξάλλου διακοπές έχουμε. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι γι’ αυτό οι αδέσμευτοι οργανώστε αποδράσεις ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ταξιδέψετε μιας και η ποικιλία αλλά και οι εναλλαγές παραστάσεων μπορούν να ανάψουν και πάλι τη σπίθα στη σχέση σας. Επιτυχία και ευχάριστες ειδήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης για τους νεότερους σε ηλικία επιφυλάσσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ευνοϊκή ρύθμιση μιας εκκρεμούσας νομικής υπόθεσης.

Τοξότης: Δεν είναι αρνητική η διέλευση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο φίλοι μου Τοξότες μιας και εισέρχεται στον φυσικό ηλιακό οίκο του Σκορπιού για εσάς, έτσι το πάθος φουντώνει και ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο. Όσοι από τους αδέσμευτους του ζωδίου είχατε δημιουργήσει μία ερωτική σχέση το προηγούμενο τετράμηνο ήρθε το πλήρωμα του χρόνο να αποδείξει την αξία της και εάν αξίζει μία πορεία στο χρόνο. Οι δεσμευμένοι απαιτείτε μία πιο ουσιαστική και εις βάθος ένωση με το ταίρι σας, έτσι οδηγείστε στην κτητικότητα και στη ζήλια, χρησιμοποιήστε δημιουργικά την ενέργεια που φέρει η νέα αυτή διέλευση και μην δημιουργείτε εντάσεις άνευ σημασίας. Ένα αίσθημα ιδιοκτησίας σας καταβάλλει και επιθυμείτε την ασφάλεια και την σταθερότητα, όμως αυτά τα συναισθήματα κατακτώνται και δεν απαιτούνται γι’ αυτό φροντίστε να κερδίσετε όσα ποθείτε. Τα έσοδα είναι στο μενού των ημερών απλά στο πρώτο δεκαήμερο και έως τις 20 του μήνα λόγω σκληρών γωνιών που σχηματίζει η καρυάτιδα το χρήμα φεύγει με ευκολία και εσείς καλείστε να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις. Σας πιάνει μία επιθυμία για δαπάνες και σπατάλες ώστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με τα αισθηματικά σας καθώς ενδέχεται να πληρώσετε υπέρογκους λογαριασμούς στο βωμό ενός έρωτα και μάλιστα έρωτα-καπρίτσιου. Ερωτικές περιπέτειες, έντονες ερωτικές συγκινήσεις, φλερτ και τόνωση της αυτοπεποίθησης υπόσχονται οι ημέρες έως τις 20 Αυγούστου.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη απέναντι σας υπόσχεται να βελτιώσει την σχέση σας με τον/τη μόνιμο/η σύντροφό σας αλλά και γενικότερα τον πολύπαθο τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Φυσικά η επιρροή της αρχίζει να διαφαίνεται από τις 20/8 και έπειτα καθώς αρχικά εμπλέκεται σε δύσκολες γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό έτσι μπορεί να προκύψουν οικογενειακές αντιπαραθέσεις ή αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σας καθώς είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί και έχετε αυξημένες απαιτήσεις. Μην τρέφετε δηλητηριασμένα συναισθήματα, αποβάλλετε το δηλητήριο και εξωτερικεύστε το συναίσθημά σας με τρόπο θετικό ώστε να κερδίσετε και όχι να χάσετε. Η εικόνα σας προς τους άλλους βελτιώνεται σημαντικά, εκπέμπετε μία γοητεία και ο ερωτικός τομέας βγαίνει από την κατάψυξη. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις ευκαιρίες να αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ οι εργένηδες του ζωδίου μπορείτε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Υδροχόος: Ιδανική η νέα διέλευση της Αφροδίτης για να βελτιώσετε την υγεία σας και να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό και μεσογειακό τρόπο διατροφής. Ελάτε σε επαφή με το σώμα σας, φροντίστε για αυτό αλλά μην προβείτε σε μία αισθητική επέμβαση-αλλαγή έως τις 20 καθώς δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο εργασιακός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις, η καθημερινότητά σας αποκτά μία γλυκύτητα και δεν σας κουράζει ιδιαιτέρως ενώ και οι εργασιακές σχέσεις επηρεάζονται ευμενώς. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την εργασία καθώς μία εργασιακή σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ένα ειδύλλιο. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε την ευκαιρία να βρείτε εργασία και να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας ανανεώνει. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς έως τις 20 του μήνα καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις, παρεξηγήσεις και νευρικότητα. Αποφύγετε την σκληρή χρήση της γλώσσας και την επικριτική συμπεριφορά.

Ιχθείς: Η ώρα της δικαίωσης φίλοι μου Ιχθείς έφτασε , η Αφροδίτη εισέρχεται στο κομμάτι των ερώτων σας και έπειτα από τέσσερις μήνες ενδοσκόπησης και εσωστρέφειας ήρθε η ώρα να ξεφαντώσετε. Η αισιοδοξία σας, η παιδικότητά σας και η χαρά φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Οι δεσμευμένοι έχετε όλε στις προδιαγραφές να περάσετε υπέροχες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας συν του ότι και εσείς γίνεστε παιδιά. Οι ελεύθεροι έχετε σημαντικές ευκαιρίες ώστε να γνωρίσετε ένα άτομο ιδιαίτερα ενδιαφέρον-γοητευτικό που θα κλέψει την καρδιά σας. Ώρα για αποδράσεις, για εξόδους, για διασκέδαση, φλερτ και ξενύχτι. Οργανώστε διακοπές με τους φίλους, με την οικογένεια σας αλλά και με το ταίρι σας, θα περάσετε εξαιρετικά. Ο οικονομικός τομέας πιέζει έως τις 20 Αυγούστου, έκτακτα έξοδα σας μειώνουν την εισοδηματική δυναμικότητα. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με τα οικονομικά και μην πληρώσετε τα σπασμένα στο βωμό μιας ερωτικής γνωριμίας. Τις πρώτες δώδεκα ημέρες και έως τις 20/8 προσέξτε παρεξηγήσεις με τον φιλικό σας κύκλο. Στη συνέχεια, το σύμπαν σας δικαιώνει και εισπράττετε όλη την εύνοια του πλανήτη του έρωτα, ο οποίος σας απογειώνει.


                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου