Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό


Από την Παρασκευή 31/8 και με το κλείσιμο του καλοκαιριού οι δεσμοί της σελήνης αλλάζουν ζώδιο, εγκαταλείπουν τον άξονα Διδύμων-Τοξότη και εισέρχονται σε εκείνον Ταύρου-Σκορπιού. Ο Βόρειος Δεσμός εισέρχεται στον Σκορπιό ενώ ο Νότιος Δεσμός στον Ταύρο, μια ομάδα ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έρχονται στο προσκήνιο και επηρεαζόμενοι των εκλείψεων ζητούνται ή καλύτερα καλούνται να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή τους αλλά και στον συναισθηματικό τους κόσμο, οι αλλαγές θα κρατήσουν έως τον Φεβρουάριο του 2014. Οι εξελίξεις, τα γεγονότα έρχονται να δώσουν αέρα δύναμης, αλλαγής στα προαναφερθέντα ζώδια, μια αλλαγή δεν είναι απαραίτητα άσχημη ή κακή, μπορεί κάποιες φορές να μας ταρακουνάει αλλά σκοπός της είναι να μας ενδυναμώσει και να φέρει την εξιλέωση-κάθαρση μακροπρόθεσμα. Φυσικά, θέματα που σχετίζονται με τα δύο ζώδια όπως κεκτημένων, ασφάλειας οικονομικής αλλά και συναισθηματικής, σεξουαλικότητας έρχονται να τροποποιηθούν. Πολλές και ριζικές αναδιαρθρώσεις αναμένονται στον οικονομικό τομέα, στους οικονομικούς σχεδιασμούς αλλά και στην αντίληψή μας σχετικά με το χρήμα. Εκτός αυτού, θέματα σεξουαλικότητας έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και πολλά «ταμπού» θα σπάσουν οδηγώντας μας στην απελευθέρωση αλλά και στον πειραματισμό. Θέματα μεταφυσικής, μυστικισμού, θεραπείες στηριζόμενες στην ολιστική αλλά και την ενέργεια-ενεργειακή δύναμη αναδύονται και αποκτούν δύναμη, ας ελπίσουμε πως η αστρολογία θα είναι ένα επάγγελμα που θα δικαιωθεί και θα αποκτήσει την θέση που της αξίζει. Ειδικότερα, ας δούμε αναλυτικά που φέρνουν αλλαγές οι εκλείψεις, οι οποίες προκαλούνται από την μετατόπιση των δεσμών της σελήνης:


Κριός: Ο Βόρειος Δεσμός από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά αλλά και στον βαθύτερο ψυχισμό σας. Πολλοί θα αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στο χρήμα, αυτό μπορεί να σημαίνει πως γίνεστε πιο φειδωλοί ή πιο πολυέξοδοι. Η ενασχόληση με τα ακίνητα αλλά και με τις κληρονομιές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, μπορεί να λάβετε μία κληρονομιά και να μπείτε σε διαδικασία αποθησαυρισμού. Γίνεστε πιο βαθυστόχαστοι, περισσότερο διεισδυτικοί και το επιχειρηματικό σας ταπεραμέντο φλέγεται, αυτό σας κάνει ικανότατους επιχειρηματίες και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς, έτσι οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή όσοι σχετίζεστε με τις επιχειρήσεις και τον επιχειρηματικό κλάδο έχετε ικανότητες ανάδειξης αλλά και πλουτισμού. Το σεξ γίνεται κινητήριος δύναμη και «σπάνε» πολλά ταμπού, αυτό σας κάνει προοδευτικούς, καινοτόμους αλλά και πειραματιστές του έρωτα. Πολλοί ενδέχεται να προβείτε στην λήψη ενός δανείου, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ανοιχτείτε ιδιαιτέρως καθώς και ο Κρόνος θα πιέζει. Η ενασχόληση με διατροφές, δάνεια ή αποπληρωμές δανείων είναι στο μενού του επόμενου ενάμισι έτους. Μπαίνετε σε μία διαδικασία εσωτερικής κάθαρσης, προσπαθείτε να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και τις πιο σκοτεινές πλευρές του ώστε να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε στη ζωή σας. Ενδιαφέρουσα κρίνεται η ενασχόληση με την μεταφυσική, την αστρολογία, την ολιστική αλλά και την ενεργειακή δύναμη όπως το ρείκι. Χρειάζεται να αλλάξετε το σύστημα αξιών σας, τις σταθερές στις οποίες πιστεύετε και να μην είστε τόσο πεισματάρηδες στις δικές σας απόψεις, η διαλλακτικότητα αλλά και η υιοθέτηση γνώμεων από το περιβάλλον σας μπορούν να φανούν άκρως βοηθητικές. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, δεν υπάρχουν «κτήματα» και οφείλετε να αγωνιστείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας.

Ταύρος: Η μετατόπιση του Βορείου Δεσμού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς φίλοι μου Ταύροι, αεράκι ανανέωσης όπως το δροσερό «μελτέμι» έρχεται να φέρει νέους ανθρώπους δίπλα σας και να ανανεώσει τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι αλλάζει και εσείς μπορείτε να προβείτε σε δυνατές «συμμαχίες» που θα στηρίξουν τη δράση σας δυναμικά. Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία επισημοποίησης μιας σχέσης, η οποία κρατάει αρκετά χρόνια ενώ άλλοι θα αποφασίσετε έναν χωρισμό εφόσον η σχέση δεν έχει εξέλιξη, σε καμιά περίπτωση μην διστάσετε να πάρετε αποφάσεις καθώς η απόφαση θα σας δικαιώσει και θα βοηθήσει στην μετέπειτα εξέλιξή σας και την πρόοδο σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα ανανεώσει την ζωή σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ψυχολογία. Γίνεστε κοινωνικότεροι, ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται, άνθρωποι που σας φθείρουν αποχωρούν και εκείνοι που σας λυτρώνουν μένουν. Χρειάζεται ωστόσο να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος μέσα στον εν λόγω τομέα και να χτίσετε πιο υγιείς σχέσεις, λιγότερο εγωπαθητικές και να ενστερνίζεστε τις απόψεις των απέναντι αλλά και την ύπαρξή τους. Η ουσία κρύβεται στο «εμείς» και όχι στο «εγώ».

Δίδυμοι: Εργασιακές αναδιαρθρώσεις και ανακατατάξεις φέρνει η νέα θέση των δεσμών για εσάς φίλοι μου Δίδυμοι. Πολλοί ενδέχεται να προβείτε στην αλλαγή εργασίας ή να αλλάξετε τόπο εργασίας ή ακόμα και χώρο στέγασης. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες να ενταχθείτε και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μέσα από την εργασία νιώθετε πιο ολοκληρωμένοι ενώ παράλληλα αυξάνεται έμμεσα και η εισοδηματική σας δυναμικότητα. Πολλοί θα αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και θα υιοθετήσετε έναν φυσικό τρόπο ζωής, λιτοδίαιτο και πιο κοντά στα μεσογειακά πρότυπα. Η ενασχόληση με το σώμα σας, η γράμμωση αλλά και η καλή διατροφή είναι στο μενού για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Πολλοί θα διαγνώσετε προβλήματα υγείας και θα μπείτε σε διαδικασία αποθεραπείας και αποκατάστασης της υγείας σας. Η καθημερινότητά σας αλλάζει, αλλάζει ο κόσμος με τον οποίο συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάσης, αυτό μπορεί να συνεπάγεται και μία μετακόμιση-μετακίνηση. Καλό είναι να αποκτήσετε μεθοδικότητα, τελειομανία και αρετές όπως η υπομονή και η επιμονή καθώς η διαίσθηση και το ένστικτό σας ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα ρεαλιστικά και ωμά, χωρίς υποκειμενισμούς και συναισθηματισμούς.

Καρκίνος: Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Σκορπιό είναι καταλυτική καθώς σας κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς, σας κινητοποιεί με έμπνευση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ιδιαίτερα καλλιτεχνικές σας κλίσεις. Πολλοί μπαίνετε στην διαδικασία μιας αρκετά ενδιαφέρουσας ερωτικής σχέσης-γνωριμίας και έχετε όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να γνωρίσετε έναν έρωτα ζωής. Κάποιοι Καρκίνοι θα μπείτε στη διαδικασία απόκτησης απογόνων ενώ όσοι δυσκολευτήκατε τα προηγούμενα χρόνια να αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ικανοποιήσετε τον βιολογικό σας μηχανισμό. Η ενέργειά σας ξεμπλοκάρει σημαντικά και επιθυμείτε να υλοποιήσετε μεγάλα σχέδιά σας προκειμένου να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, γίνεστε περισσότερο αισιόδοξοι, κοινωνικοί και επιθυμείτε να βρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και events. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται λόγω της εν λόγω διέλευσης και η κοινωνική σας ζωή μοιάζει με καλοκαιρινό club σε τουριστικό μέρος. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε κατ’ επανάληψη λάθη του παρελθόντος στον τομέα της φιλίας, μην είστε εγωιστές και να εμπιστεύεστε τα όσα έχουν να σας πουν οι φίλοι σας καθώς οι προθέσεις τους είναι αγνές και έχουν ως σκοπό τους την άνοδο-βελτίωσή σας. Όσοι Καρκίνοι είχατε μία σχέση, η οποία ήταν φθαρμένη αποφασίζετε να δώσετε ένα τέλος και να συνεχίσετε τη ζωή σας χωρίς το εν λόγω πρόσωπο, μην διστάσετε να προβείτε σε έναν χωρισμό, θα καθαρίσει την ενέργειά σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε πολλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας είναι δυναμικός και μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να προκύψει.

Λέων: Εγκαινιάζεται μία περίοδος όπου οι αλλαγές αρχίζουν εκ των έσω προς τα έξω, επιθυμείτε να αλλάξετε ριζικά τον εαυτό σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας αλλά και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουν οι άλλοι εσάς. Πολλοί μπαίνετε στην διαδικασία επισημοποίησης μιας σχέσης ενώ άλλοι παίρνετε την απόφαση για μία συμβίωση. Κάποιοι φίλοι Λέοντες πάλι σχεδιάζετε μία ανακαίνιση ή μετακόμιση χώρου, να θυμάστε πως η αλλαγή αυτή θα φέρει καλύτερη διάθεση και περισσότερη προσωπική γαλήνη-ευεξία. Μια αλλαγή σε επίπεδο οικογενειακό είναι προ των πυλών. Αυτό συνεπάγεται μία μετακόμιση εντός ή εκτός εσωτερικού έτσι οι δρόμοι των μελών μιας οικογένειας μπορεί να χωρίζουν αλλά οι καρδιές να θυμάστε πως μένουν πάντα ενωμένες. Θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών έρχονται στην επιφάνεια και εσείς καλείστε να επιτύχετε τον πιο επικερδή διακανονισμό που θα αποφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Παρθένος: Η αλλαγή θέσης για τον Βόρειο Δεσμό για εσάς δεν είναι καθόλου δύσκολη καθώς σας βάζει σε μία διαδικασία αναθεώρησης των ιδεών σας και των πιστεύω σας. Πολλοί μπαίνετε στην διαδικασία εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας ή επιθυμείτε την επιπρόσθετη μόρφωσή σας. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε σε εμπορικές διαπραγματεύσεις αλλά και στις καθημερινές συνδιαλλαγές σας. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς, κάποιοι θα αλλάξετε τόπο κατοικίας εντός συνόρων ενώ κάποιοι άλλοι αποφασίζετε να αλλάξετε μεταφορικό μέσο. Η κοινωνικότητά σας, η εξωστρέφειά σας κυμαίνονται σε ιδιαίτερα αυξημένα επίπεδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου και την απόκτηση νέων φίλων. Οι αλλαγές έχουν επίκεντρο το νου σας και αυτό σας βοηθάει να σκέφτεστε πιο αισιόδοξα, με περισσότερη διαύγεια και καινοτομία ώστε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να αποκτήσετε έναν λιγότερο πεσιμιστικό τρόπο σκέψης.

Ζυγός: Ο οικονομικός τομέας στο μικροσκόπιο και εσείς αλλάζετε εικόνα για το χρήμα, μπαίνετε σε μία διαφορετική διαχείριση του χρήματος είτε αυτό συνεπάγεται περισσότερη εγκράτεια είτε περισσότερες σπατάλες μάλλον μαθαίνετε να κάνετε σωστούς οικονομικούς χειρισμούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εισοδηματικής σας δυναμικότητας αλλά και του ισολογισμού σας. Πολλοί Ζυγοί θα ενδιαφερθείτε για την εύρεση μιας συμπληρωματικής ή δευτερεύουσας εργασίας που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις οικονομικές σας απολαβές αλλά και την οικονομική σας άνεση. Αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και τα οικονομικά ρίσκα καθώς μπορεί να εκτεθείτε και να αποπληρώνετε αρκετά χρόνια τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αλλάζετε αξίες και σταθερές στη ζωή σας, επιθυμείτε την εξασφάλιση των κεκτημένων σας αλλά και την πλαισίωση από ένα πιο σταθερό και πιστό κοινωνικό κύκλο. Σταδιακά αλλάζουν οι προτεραιότητες της ζωής σας, ενδιαφέρεστε όχι μόνο για την εκπλήρωση των αναγκών σας σε επιφανειακό επίπεδο αλλά και σε πιο βαθύ και εσωτερικό. Είναι ιδανική περίοδος για να χτίσετε ένα διαφορετικό σύστημα αξιών, πιο ευέλικτο και προοδευτικό, απαλλαγμένο από ταμπού. Αυτό βοηθάει στον εκσυγχρονισμό σας και σας κάνει πιο αποδεκτούς στο κοινωνικό σύνολο.

Σκορπιός: Ένας ούριος άνεμος έρχεται να ανανεώσει τη ζωή σας και να σας οδηγήσει στην υλοποίηση μεγάλων σχεδίων. Η ζωή σας αλλάζει ριζικά, νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας με καλές προθέσεις και επιθυμούν να σας στηρίξουν σε κάθε επίπεδο. Αποδεχτείτε την αρωγή τους και μην είστε επιφυλακτικοί απέναντί τους καθώς η συναναστροφή μαζί τους αποδεικνύεται σωτήρια και προωθεί δυναμικά την εικόνα σας. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και ένας μεγάλος έρωτας στο μενού της εν λόγω διέλευσης. Αλλάζετε εσείς οι ίδιοι, ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να αλλάζουν και οι άλλοι απέναντί σας. Είστε περισσότερο γοητευτικοί και αρκετά υπολογίσιμη δύναμη σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αλλαγές αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας από την προσωπική σας ζωή και τα επαγγελματικά μέχρι τον οικονομικό τομέα. Πολλοί θα πραγματοποιήσετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία και θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ενώ άλλοι θα δώσετε τέλος σε μία ιστορία που σας ταλαιπωρεί και αυτό θα σας λυτρώσει. Ρισκάρετε και διεκδικείστε στον επαγγελματικό τομέα, προβείτε σε ριζικές αναδιαρθρώσεις και μην αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Η σταθερότητα και η ασφάλεια καλές είναι αλλά η διέλευση του βορείου δεσμού από το ζώδιό σας, σας καλεί να γίνετε ριψοκίνδυνοι και ευέλικτοι προκειμένου να αποκομίσετε κέρδη και οφέλη.

Τοξότης: Με την ψυχολογία σας έρχεται να «παίξει» η νέα θέση του βόρειου δεσμού από τον Σκορπιό καθώς σας καλεί να απαλλαγείτε από φοβίες που σας κρατάν στη στασιμότητα και εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Καλείστε να έρθετε σε επαφή με τις πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού σας και να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας προκειμένου να εξελιχθείτε. Η μόνη λύση είναι να τις κοιτάξετε κατάματα και να μην αποφύγετε την αυτοκριτική σας. Η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει μιας και θα αποχωριστείτε πολλές μονοδιάστατες και μονολιθικές απόψεις σας, έτσι θα εκσυγχρονιστείτε και θα προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα. Κινηθείτε βάση της διαίσθησης σας και αναπτύξτε τα πνευματικά σας χαρίσματα, προσφέρετε υπηρεσίες χωρίς ιδιοτέλεια και το σύμπαν θα φανεί γενναιόδωρο μαζί σας χαρίζοντάς σας αυτογνωσία, εμπειρία και καταξίωση. Μην εμπλέκεστε σε παράνομες συμφωνίες και ακολουθείτε πάντοτε τη μόνιμη οδό καθώς ενδέχεται να ξεσπάσει ένα σκάνδαλο που θα πλήξει το γόητρό σας. Πολλοί φίλοι Τοξότες θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους και κρυφές τους αρετές ώστε να επιτύχουν μεγάλα όνειρα ζωής ενώ άλλοι θα ανακαλύψουν καλλιτεχνικές φλέβες τους. Η απομόνωση δεν είναι κακή, κάνει καλό όταν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ακολουθήστε το μονοπάτι της αυτογνωσίας και χτίστε τη ζωή σας σε ισχυρά θεμέλια.

Αιγόκερως: Ριζικές αλλαγές στον τομέα της φιλίας φέρνει η διέλευση του βορείου δεσμού από τον Σκορπιό για εσάς φίλοι μου Αιγόκεροι, οι φιλικές σας σχέσεις περνάνε από το μικροσκόπιο και εσείς καλείστε να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι όχι. Η απογοήτευση είναι αναπόφευκτη πολλές φορές αλλά αυτό οδηγεί στο τελικό ξεκαθάρισμα και στη συνειδητοποίηση της πραγματικής έννοιας της φιλίας. Καλείστε να εργαστείτε σε συλλογικό-ομαδικό επίπεδο καθώς θα εισπράξετε πολλαπλάσια οφέλη τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας με φιλικές προθέσεις και έχουν μόνο θετικές προθέσεις απέναντί σας, εμπιστευτεί τε τους και μάθετε να είστε λιγότερο μονοδιάστατοι στις απόψεις σας. Μην στεναχωριέστε για ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή σας, μάλλον δεν ήταν δίπλα σας, ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται και κερδίζετε σε κοινωνική απήχηση. Πολλοί θα εμπλακείτε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ομάδες που μοιράζονται παρόμοιες αντιλήψεις-ιδέες με τις δικές σας. Στόχοι και όνειρα ζωής μοιάζουν εφικτά και μπαίνετε σε μία διαδικασία αναθεώρησης του συστήματος ιδεολογίας σας. Ιδανική περίοδος για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμα νέους στόχους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία αλλά και στην καταξίωση.

Υδροχόος: Πλήρη αναδιάρθρωση στον επαγγελματικό τομέα φέρνει η μετατόπιση των δεσμών της σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και εσείς καλείστε να αλλάξετε τον τρόπο δράση σε θέματα που άπτονται του επαγγελματικού σας τομέα. Επαγγελματικές ευκαιρίες, μία αναβάθμιση στο μενού του επόμενου ενάμισι χρόνου. Πολλοί Υδροχόοι θα αλλάξετε χώρο επαγγελματικής στέγασης ενώ άλλοι σκέφτεστε να αλλάξετε ακόμα και επάγγελμα. Χτίζετε ένα καλύτερο αύριο, στηριγμένο σε νέες επαγγελματικές σχέσεις, νέοι άνθρωποι σας στηρίζουν και βοηθάνε να ανέλθετε κοινωνικά ώστε να διακριθείτε και να λάμψετε. Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και εφόσον εκσυγχρονιστείτε μπορείτε να αποδώσετε στον μέγιστο βαθμό. Μην διστάσετε να ρισκάρετε και να προβείτε σε αναδιαρθρώσεις, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα γίνετε ακόμα πιο υπολογίσιμη δύναμη στον επαγγελματικό στίβο. Ιδανική περίοδος για τους μη ενταγμένους στο εργατικό δυναμικό ώστε να βρουν εργασία. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος όσον αφορά τον τομέα της οικογένειας, μην οδηγείστε σε αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας, αποφύγετε να επηρεάζεστε από την οικογένειά σας και βαδίστε σε δρόμο ξεχωριστό ώστε να εξελιχθείτε. Το κλειδί της επιτυχία έγκειται στο να αποφορτιστείτε συναισθηματικά και να μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των οικείων σας.

Ιχθείς: Περισσότερο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και δικτυωμένους σας κάνει η διέλευση του βορείου δεσμού από τον Σκορπιό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διογκωθεί ο κοινωνικός σας περίγυρος  και να αποκτήσετε νέες συμμαχίες. Πολλοί θα μεταναστεύσετε στο εξωτερικό προκειμένου να βρείτε καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασία, μην διστάσετε στην αλλαγή κατοικίας καθώς το εξωτερικό προσφέρεται για ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, γίνεται πιο ευέλικτος και λιγότερο μονοδιάστατος, αυτό σας κάνει πιο δεκτικούς στις ιδέες των άλλων αλλά και περισσότερο δημοφιλείς. Πολλοί Ιχθείς θα αποφασίσετε να καθίσετε πάλι στα έδρανα, άλλοι θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ενώ πολλοί θα ασχοληθείτε με την διεύρυνση των σπουδών σας στο βωμό της εξειδίκευσης στην αγορά εργασίας. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι και κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, αυτό σας βοηθάει να προσελκύσετε ανθρώπους θετικούς, οι οποίοι θα σας στηρίξουν και θα φέρουν ανανέωση και φρεσκάδα στη ζωή σας. Η τάση σας να πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια σας οδηγεί στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και διαφορετικούς πολιτισμούς με αποτέλεσμα η προσωπικότητά σας να γίνει πολυσύνθετη και άκρως ενδιαφέρουσα.

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου