Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Δίας στους Διδύμους / Προβλέψεις


Jupiter-in-GeminiΑπό το βραδάκι της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2012 και μέχρι τις 25 Ιουνίου 2013 ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της πληθωρικότητας, της πίστης, της φιλοσοφίας, της ελπίδας, της μεγέθυνσης, της δημιουργικότητας αλλά και της συνείδησης εισέρχεται στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Παραδοσιακά βρίσκεται σε θέση αδυναμίας στο εν λόγω ζώδιο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκφράσει με ευκολία τις θετικές του ιδιότητες και ποιότητες. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι Δίας και επεκτείνει ή εξομαλύνει καταστάσεις που σχετίζονται με το εν λόγω ζώδιο. Μετά από την κούρσα του στον Ταύρο, μετά από την σταθεροποίηση, την υλοποίηση των σχεδίων μας, έρχεται να τα εμπλουτίσει με γνώση, με σοφία και να τα μετουσιώσει σε πιο αξιόλογες οντότητες. Περνάμε από έναν γήινο ζώδιο σε ένα αέρινο και αυτό μας βάζει στη διαδικασία να αφουγκραστούμε τα σχέδια μας, να τα ενδυναμώσουμε με την σοφία του και τις καινοτομίες του. Θέματα που σχετίζονται με το ζώδιο των Διδύμων έρχονται στο προσκήνιο και επιδέχονται τροποποιήσεις και ενίσχυση. Οι τομείς της παιδείας, της εκπαίδευσης αλλά και ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα περνάνε από την φάση της διύλισης και φιλτράρονται ώστε να ανανεωθούν και να γίνουν πιο αποτελεσματικά. Οι τομείς των μέσων μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς περνάνε μέσα από μία φάση ξεκαθαρίσματος και ανανέωσης. Όσον αφορά τον πρώτο, οι εκπρόσωποι του θα κριθούν και οι αξιόλογοι θα αναδειχτούν ενώ παράλληλα ο δεύτερος αναμένεται να βελτιωθεί ή σχέδια θα ολοκληρωθούν. Χαρακτηριστικό μότο του εν λόγω Δία, του Δία στους Διδύμους είναι η επέκταση μέσω των νέων ιδεών. Οι άνθρωποι γίνονται πιο κοινωνικοί, πιο επικοινωνιακοί και μία πιο ανάλαφρη διάθεση έρχεται να συντροφεύσει την καθημερινότητά μας, ο λόγος αποκτάει μία υπεροχή και αναπτύσσονται οι δημόσιες σχέσεις. Το διεθνές εμπόριο και οι διεθνείς συναλλαγές ανακάμπτουν σημαντικά ενώ παράλληλα νέα επιτεύγματα αναδεικνύονται μέσα από τον επιστημονικό κλάδο. Ο άνθρωπος στρέφεται προς ανώτερα ιδανικά, αποχωρίζεται την ύλη και ενδιαφέρεται για την πνευματική διάσταση της ζωής, είναι η ώρα της προσωπικής μας προσπάθειας να εμπλουτίσουμε τα σχέδιά μας με γνώση και να τα προωθήσουμε ώστε να τα ενστερνιστεί και ο κοινωνικός μας περίγυρος. Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει η νέα θέση του Δία στους Διδύμους τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού(συνυπολογίστε και την πρόβλεψη του ωροσκόπου σας καθώς δίνει ένα πιο προσωπικό στίγμα για την πορεία της επόμενης χρονιάς):


Κριός: Η νέα θέση του Δία έρχεται να ενισχύσει την αισιοδοξία σας αλλά και να σας κάνει ρήτορες καθώς ο λόγος σας κερδίζει έδαφος και η πειθώ σας χτυπάει κόκκινο. Η εξωστρέφεια και η περεταίρω κοινωνικοποίηση έρχονται να επεκτείνουν τον κοινωνικό σας κύκλο και αυτό φέρνει κοντά σας νέους ανθρώπους. Πολλοί Κριοί θα πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια(ειδικότερα στο εσωτερικό) ενώ ευνοείστε σε συνεντεύξεις και αποστολές βιογραφικών προκειμένου να βρείτε μία θέση εργασίας. Πιθανό σενάριο εκείνο της καθημερινής παλίνδρομης μετακίνησης όπου μία θέση εργασίας βρίσκεται σε κοντινό προορισμό και εσείς πηγαινοέρχεστε σε καθημερινή βάση. Ο λόγος σας γοητεύει και αυτό σας κάνει εξαιρετικά εντυπωσιακούς χειριστές του αλλά καλό είναι να αποφύγετε τις μεγαλόπνοες υποσχέσεις καθώς μπορεί να αθετήσετε τις υποσχέσεις σας. Πολλοί φίλοι Κριοί θα ενδιαφερθείτε για επιμορφωτικά σενάρια ή θα μπείτε στη διαδικασία εκμάθησης και απόκτησης γνώσης ξανά ενώ άλλοι θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με επιτυχία και σχετική άνεση. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς έρχονται στο προσκήνιο και σας γεμίζουν χαρά, φανείτε ευέλικτοι καθώς σας στηρίζουν και μπορείτε με τη συνδρομή τους να υλοποιήσετε σχέδια σας. Στο μενού της νέας θέσης του Δία η αγορά ενός νέου μεταφορικού οχήματος ενώ δεν εκλείπει και η έμφαση στο πιο πνευματικό κομμάτι της ζωής, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πνευματική ανάταση και λιγότερο για την υλική. Βρίσκεστε σε μία πνευματική αναζήτηση, σε μία διανοητική εγρήγορση και είστε έτοιμοι να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και νέους ανθρώπους που θα σας στηρίξουν.

Ταύρος: Η νέα θέση του Δία δεν είναι άσχημη προς το δικό σας ζώδιο. Καλείστε να σταθεροποιήσετε τα δώρα που σας έφερε την περασμένη σεζόν και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Μέσα από την εργασία, την μεθοδικότητα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε είτε την επαγγελματική σας άνοδο είτε μία ερωτική σχέση. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία ασφάλεια και αυτό σας παγιώνει στην κοινωνία ενώ παράλληλα αποδίδει οικονομικά οφέλη και κέρδη. Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας παρέχοντας τις υπηρεσίες σας ακριβότερα. Η αυτοπεποίθηση σας σταθεροποιείται και κλιμακώνεται ανοδικά. Νέες εισοδηματικές πηγές, άμεσες εισοδηματικές ενισχύσεις ή η εύρεση μιας δεύτερης συμπληρωματικής δουλειάς ενισχύουν την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Νιώθετε πιο ασφαλείς ενώ οι σταθερές της ζωής σας γίνονται πιο πνευματικές, στοχεύετε όχι μόνο στην ύλη αλλά και στην ανάδειξη της πνευματικής διάστασης των έργων σας.

Δίδυμοι: Κορυφαίο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς αποτελεί η είσοδος του τυχερού Δία στο ζώδιο σας, ο οποίος σας προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση προς κάθε τομέα είτε αυτός είναι ο επαγγελματικός είτε ο οικονομικός είτε ο ερωτικός. Η τύχη είναι με το μέρος σας, νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας και την εμπλουτίζουν με γνώση και σοφία ενώ και οι ίδιοι ενδιαφέρεστε για την πνευματική σας αναγέννηση μέσα από την απόκτηση γνώσεων και την διαρκή επιμόρφωση. Νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες διαφαίνονται ενώ δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσας σχέση σας. Εάν η ήδη υπάρχουσα σχέση σας έχει φθαρεί σύντομα θα λήξει και αυτό θα σας λυτρώσει δίνοντας σας την ευκαιρία για συνειδητοποίηση και αφήνοντας σας ελεύθερους προς νέες περιπέτειες. Η αισιοδοξία σας χρήζει πρωταγωνιστές αλλά καλείστε να φανείτε μετριόφρονες, εργατικοί και όχι αλαζονικοί. Η ανανέωση φλερτάρει με το ζώδιο σας και ενδιαφέρεστε για την επιτυχία σε ζητήματα οικογενειακά, οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και σχέσεων, γίνεστε δημοφιλείς, περιζήτητοι και αυτό σας χαροποιεί.

Καρκίνος: Θετική η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους καθώς φέρνει τύχη και σας προστατεύει από εχθρικές συμπεριφορές και επιθέσεις, είναι αυτό που λέμε πως «ένας φύλακας Άγγελος» σας προστατεύει από κακοτοπιές και ατυχίες. Ο ψυχισμός σας βελτιώνεται σημαντικά, τα άγχη σας περιορίζονται και η ψυχολογία σας φωτίζεται εν μέρει λυτρώνοντάς σας από τις συμπληγάδες του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα. Εξαιρετική επιρροή για τους καλλιτέχνες του ζωδίου καθώς χαρίζει έμπνευση, δημιουργία και οραματισμό. Μπορείτε να φροντίσετε για την υγεία σας και να εντοπίσετε μία πάθηση με απόλυτη επιτυχία, καθαρίζει το κάρμα σας, κλείνουν κάποιοι κύκλοι και αυτό σας ανακουφίζει. Στο μενού της νέας θέσης του Δία είναι και οι εργασιακές ευκαιρίες, οι οποίες έρχονται να σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση και έμμεση οικονομική ενίσχυση. Κάποιοι συζητάνε με λόγια θετικά για τις επαγγελματικές σας προδιαγραφές και αυτό εκκολάπτει την μετέπειτα κοινωνική σας άνοδο αλλά και επαγγελματική σας προαγωγή. Μπορείτε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με θέματα της μεταφυσικής, της πνευματικότητας ενώ παράλληλα ανακαλύπτετε τις καλλιτεχνικές σας φλέβες.

Λέων: Πολύ ευνοϊκή η νέα θέση του Δία από τους Διδύμους καθώς σας χαρίζει εξωστρέφεια και βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Νέοι φίλοι έρχονται να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές ενώ μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη και οφέλη μέσα από την ομαδική συνεργασία και όχι την ατομική. Ο κοινωνικός σας κύκλος αυξάνετε και αποτελείτε μία πιο υπολογίσιμη δύναμη τόσο σε ομάδες όσο και συλλογικούς χώρους. Πολλοί φίλοι Λέοντες μπορεί να ασχοληθείτε με μία εργασία μέσα από το διαδίκτυο και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και την έμμεση εισοδηματική σας ανάκαμψη. Οι στόχοι σας είναι πιο εύκολο να πραγματωθούν και βρίσκεστε σε μία φάση πνευματικής αναζήτησης και επέκτασης. Η αισιοδοξία σας τονώνεται ενώ σας δίνει ευκαιρίες για νέους έρωτες. Όσοι9 είστε σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τη σχέση σας και δια του λόγου να έρθετε πάλι κοντά με τον/τη σύντροφο σας.

Παρθένος: Η νέα θέση του Δία από τους Διδύμους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και είστε από τους πλέον ωφελημένους για έναν χρόνο ώστε να βρείτε εργασία εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Η αναγνώριση, η καταξίωση, οι τιμές και η αναγνώριση φλερτάρουν με το ζώδιό σας ενώ παράλληλα εύνοια θα δεχτείτε από ανωτέρους και προϊσταμένους, οι οποίοι σας έχουν υπό την προστασία τους. Έχετε μία μοναδική ευκαιρία να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας ενώ παράλληλα μπορείτε να χρεώσετε τις υπηρεσίες σας πιο ακριβά. Η κοινωνική σας υπόσταση βελτιώνεται ενώ ανεβαίνετε σκαλοπάτι στην ιεραρχία. Στο μενού μίας ολόκληρης χρονιάς η αλλαγή στέγης επαγγελματικής, η ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος χώρου σας ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις σας με συναδέλφους. Μέσα από την επαγγελματική σας καταξίωση και την αύξηση της παραγωγικότητάς σας μπορείτε να επιτύχετε και ενίσχυση του εισοδήματος σας. Στο μενού ενός ολόκληρου χρόνου η δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών, οι οποίες σας αβαντάρουν δεόντως.


Ζυγός: Η μετακίνηση του Δία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων αποτελεί μία εξαιρετική επιρροή, η οποία έρχεται να ανανεώσει τη ζωή σας, να σας χαρίζει αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο σε μία περίοδο του Κρόνος, Ουρανός και Πλούτωνας σας πιέζουν. Θετικά ανοίγματα, διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων και φυσικά τύχη σας συντροφεύουν για έναν χρόνο. Πολλοί Ζυγοί θα ασχοληθείτε για επιμορφωτικά σεμινάρια και θα καθίσετε πάλι στα έδρανα ενώ κάποιοι θα κλείσετε επιτυχώς τους κύκλους των σπουδών σας. Φρέσκιες ιδέες και μεγαλόπνοες ιδέες περιτριγυρίζουν το νου σας. Η γνώση για εσάς γίνεται τροφή και πηγή έμπνευσης. Επιτυχίες θα δεχτείτε από ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας και πολιτισμού ενώ θα ξεπεράσετε πολλά από τα ταμπού σας. Πολλοί θα μεταναστεύσετε προκειμένου να βρείτε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε μία ξένη χώρα ενώ ευνοϊκώς θα ρυθμιστούν υποθέσεις που άπτονται των νομικών σας. Τυχερή περίοδος για αποστολές βιογραφικών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, πιθανή εύρεση εργασίας. Γίνεστε πιο δεκτικοί σε νέες ιδέες και στην περιπέτεια, ανάσα δροσιάς σε περίοδο καύσωνα λοιπόν. Ιδανική περίοδος ενός χρόνου για τα επαγγελματικά σας σχέδια και για να καταστρώσετε επιτυχώς την πορεία σας.

Σκορπιός: Μοναδική περίοδος αυτή της διέλευσης του Δία στους Διδύμους καθώς ελαφρύνει το κάρμα σας και σας χαρίζει πνευματική ανάταση, διαύγεια και καθαρή ορατότητα. Ο ψυχισμός σας βελτιώνεται σημαντικά και εσείς απαλλάσσεστε από άγχη και αγωνίες. Ιδανική περίοδος για να εντοπίσετε μία χρόνια πάθηση ή να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, ευνοεί το ένστικτο σας, τη διαίσθηση σας και μπορεί να σας ανοίξει σε μία επιτυχή επιχειρηματική πολιτική. Φυσικά, η αυτοπεποίθηση σας συγκροτείται σε ένα στέρεο και καλά δομημένο σύστημα ενώ παράλληλα ο οικονομικός σας τομέας(που αποτελεί σχεδόν πάντα προτεραιότητα σας) δέχεται βαθιές ανάσες. Απρόοπτες πηγές εισοδήματος, εύνοια από κληρονομιές, φορολογικές απαλλαγές και ελαφρύνσεις στο μενού ενός χρόνου. Φυσικά εύνοια δέχεται ο οικονομικός τομέας του/της συντρόφου σας και αυτό σας αβαντάρει έμμεσα. Μην γίνεστε ασύδοτοι και σπάταλοι, εκμεταλλευτείτε της νέας θέσης του Διός και αποταμιεύστε προκειμένου να αποθησαυρίσετε. Ψυχικός πλούτος και αναγέννηση. Ο τομέας των ερωτικών αναβαθμίζετε, έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, πιο ουσιαστικές, πιο βαθιές ενώ πάγιο αίτημα σας γίνεται η απόλυτη ένωση-ταύτιση με τον/τη σύντροφό σας. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες για επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης ενώ οι ελεύθεροι απολαύστε τον έρωτα, ο οποίος λειτουργεί ως πηγή ζωής.

Τοξότης: Τι να πούμε για το δικό σας ζώδιο φίλοι μου Τοξότες; Ο κυβερνήτης σας, ο μέγας Δίας άλλαξε θέση και εγκαταστάθηκε απέναντι σας φωτίζοντας με τις ακτίνες του το ζώδιό σας. Η προσωπικότητά σας αναδεικνύεται, η διάθεση σας βελτιώνεται και η προσωπικότητα σας διευρύνεται. Γίνεστε πιο καινοτόμοι, φέρετε πιο μεγαλόπνοες ιδέες και ακολουθείτε το ένστικτο σας ώστε να απολαύσετε τη συναναστροφή σας με άτομα που σας αγαπούν κυριολεκτικά και δεν σας εκμεταλλεύονται. Επιθυμείτε την ουσιαστική ταύτιση, την απόλυτη ένωση και θέλετε να ενωθείτε με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Νιώθετε ανανεωμένοι, δυναμικοί και είστε έτοιμοι να ανεβείτε στο λευκό άλογο μαζί με τους συμπρωταγωνιστές σας και τους ομοϊδεάτες σας. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες δίνουν πνοή δροσιάς στη ζωή σας. Πολλοί φίλοι Τοξότες θα αποφασίσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ όσοι βρίσκεστε σε μία σχέση που έχει τελματώσει σας δίνεται το θάρρος να αποκοπείτε και να πλεύσετε σε μία νέα πορεία που θα απελευθερώσει τόσο εσάς όσο και τον/τη σύντροφό σας. Η κοινωνικότητά σας φτάνει στο ζενίθ, ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, απολαύστε αυτήν την επιρροή του Δία, αποφύγετε την αλαζονεία και συμπορευτείτε με τους γύρω σας. Στο μενού ενός χρόνου νέες επαγγελματικές συνεργασίες ενώ αλλάζετε πλεύση, σας δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσετε κύκλους, να κλείσετε εκκρεμότητες και να χαράξετε μία νέα πορεία.


Αιγόκερως: Η διέλευση του Διός από το ζώδιο των Διδύμων σας αβαντάρει σε θέματα εργασιακά και είστε από τους πλέον ωφελημένους ώστε να βρείτε μία θέση εργασίας ενώ πολλοί μπορείτε να βρείτε μία δεύτερη, εναλλακτική πηγή εργασίας και αυτό θα αυξήσει τα εισοδήματά σας άμεσα δια της εργασίας. Φυσικά τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και οι αποδόσεις σας αυξάνονται ενώ η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους βελτιώνονται ενώ παράλληλα έχετε εύνοια και σε θέματα που άπτονται της υγείας. Σε περίοδο που το ζώδιο σας είναι πολύπαθο και βάλλεται από Πλούτωνες, Κρόνους και Ουρανούς έρχεται ο Δίας να προσφέρει την αρωγή του σε μία μοναδική χορηγία έτσι εξομαλύνεται η υγεία σας, η οποία είχε κλονιστεί. Πολλοί θα ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και θα επιτύχετε βελτίωση της άμυνας σας και των αντοχών σας. Βελτίωση στην ψυχολογία σας εν μέρει και φυσικά βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου. Εργασιακά ανοίγματα, εργασιακές ευκαιρίες και επαγγελματικά ανοίγματα σας καθησυχάζουν από τις ταλαντώσεις των καιρών. Καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης και αποσύνθεσης μην ρισκάρετε όμως να αποχαιρετήσετε μία σίγουρη εργασία στο βωμό μιας αβέβαιης, οι καιροί είναι δύσκολοι, είστε ρεαλιστές, ωφεληθείτε, εργαστείτε συνδυαστικά και πολλαπλασιάστε τα οφέλη σας.

Υδροχόος: Μοναδική συγκυρία η διέλευση του Δία από τους φιλικούς Διδύμους καθώς σας κάνει άκρως παραγωγικούς, δημιουργικούς, αισιόδοξους και φέρνει την λύτρωση μέρα με τη μέρα. Επιχειρηματικά σχέδια και project είναι έτοιμα να υλοποιηθούν και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και χαρά. Ο έρωτας, το φλερτ, η διασκέδαση είναι στο μενού μιας ολόκληρης χρονιάς ενώ το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπό σας. Πολλοί Υδροχόοι θα μπείτε στη διαδικασία απόκτησης απογόνων ενώ όσες κυρίες ή όσα ζευγάρια είχαν καθυστερήσεις στο εν λόγω ζήτημα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποκτήσουν αυτήν την χαρά. Οι γονείς έχετε χαρμόσυνα νέα από τα παιδιά σας. Θέλετε να γευτείτε τις χαρές της ζωής, να παρευρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και σε διάφορα event. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο. Πολλοί Υδροχόοι θα μπουν στη διαδικασία έναρξης ενός σπορ ή ενός χόμπι ενώ άλλοι θα ακολουθήσουν έναν πιο αθλητικό τρόπο ζωής. Το «παιδί» που κρύβετε μέσα σας και είχε χαθεί έρχεται στην επιφάνεια και αυτό σας δικαιώνει περίτρανα. Φυσικά οι ελεύθεροι θα απολαύσετε άφθονο έρωτα και άφθονες περιπέτειες, πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε δίλλημα. Το ίσιο ισχύει και για τους δεσμευμένους, οι οποίοι καλούνται να είναι προσεκτικοί εφόσον έχουν μία σταθερή μόνιμη σχέση. Απολαύστε την ευτυχή συγκυρία, η λύτρωση είναι κοντά.



Ιχθείς: Ο Δίας είναι ένας εκ των δύο κυβερνητών σας, αλλάζει, άλλαξε ζώδιο και από την νέα θέση του θα ευνοήσει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, θα σας φέρει σε επαφή με τις ρίζες σας, με την προέλευση σας και την καταγωγή σας. Νιώθετε την σταθερότητα στη ζωή σας να βαδίζει μαζί με την αστάθεια αλλά τα αισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και αυτό φέρνει χαρά. Εύνοια δέχεστε από τους οικείους σας ή από εκείνους που θεωρείτε οικογένειά σας. Μετά από μία χρονιά διεύρυνσης και δικτύωσης επιθυμείτε να αναπτύξετε πιο στενές και προσωπικές σχέσεις. Θέματα ακίνητης περιουσίας ρυθμίζονται με τρόπο ευνοϊκό ενώ παράλληλα μπορείτε να επιτύχετε έναν πιο οικονομικά πρόσφορο οικονομικό διακανονισμό σχετικά με την πώληση ενός ακινήτου. Πιθανή μια μετακόμιση σε ένα μέρος πιο συμβατό στις επιθυμίες σας, μία ανακαίνιση του χώρου και φυσικά όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνων ευνοείστε δεόντως. Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές που δεν εξελίχθηκαν όπως τις περιμένατε αποφασίζετε να τις τελειώσετε, μην απογοητεύεστε καθώς νέοι άνθρωποι θα σας συντροφεύσουν και θα καταλάβετε ποιοι όντως άξιζαν να είναι δίπλα σας αλλά φυσικά και σε ποιους αξίζει να είστε δοτικοί.

                                           



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου