Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Ερωτικοί Συνδυασμοί Ζωδίων


Κριός:  Με παραδοσιακό κυβερνήτη τον Άρη διακατέχεται από φλογερά συναισθήματα, είναι ιδιαίτερα παθιασμένο ζώδιο και αναζητάει την δράση μέσα σε μία σχέση. Αντιπαθεί την στασιμότητα, την ρουτίνα και αναζητάει νέες πλοηγήσεις μέσα από μονοπάτια εξερεύνησης και πρόκλησης. Ανήκει στην τριάδα της φωτιάς, διακατέχεται από αισθήματα ενθουσιασμού και δεν μπαίνει σε καλούπια. Μπορεί να επισυνάψει εξαιρετική σχέση με Λέοντες και με Τοξότες καθώς ανήκουν στην τριάδα της φωτιάς. Ο ενθουσιασμός, το ενδιαφέρον και η αμοιβαία κατανόηση μπορούν να οδηγήσουν την σχέση στα «ουράνια». Εξαιρετικές προοπτικές μπορούν να δημιουργηθούν με Διδύμους και Υδροχόους καθώς ανήκουν στην ίδια πολικότητα, την αρσενική. Χαρακτηριστικό μιας τέτοιας σχέσης είναι ο ενθουσιασμός, ο οποίος αναμιγνύεται με ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο και αυτό μπορεί να στείλει την σχέση κυριολεκτικά στον παράδεισο. Κεμ κεμ θα χαρακτήριζα την σχέση Κριού-Ζυγού καθώς οι αντιθέσεις μπορούν να είναι είτε ενωτικές είτε διαλυτικές. Ως απέναντι ζώδια, μπορεί να ανήκουν σε διαφορετική ποιότητα (φωτιά και αέρας) αλλά ανήκουν στην ίδια πολικότητα, την αρσενική έτσι μία ένωση δεν είναι αναπόφευκτη. Ο Κριός έχει ανάγκη να ηγηθεί, να λάμψει ενώ ο Ζυγός έχει ανάγκη για ένωση και ταύτιση. Ο Κριός δυσκολεύεται να συμπορευτεί και ο Ζυγός να πάρει πρωτοβουλίες έτσι η ένωσή τους μπορεί να σταθεί άκρως βοηθητική αρκεί να υπάρχει ανοχή στην διαφορετικότητα της φύσης τους. Ο συνδυασμός Κριού-Σκορπιού μοιάζει με ένα εν ενεργεία ηφαίστειο μιας και τα δύο ζώδια κυβερνώνται από τον Άρη. Το πάθος, η ένταση και το σασπένς δεν λείπουν μόνο που ο Κριός αδυνατεί να κατανοήσει την κτητικότητα του Σκορπιού και ο Σκορπιός δεν ανέχεται την έλλειψη συναισθήματος από μεριάς του Κριού. Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφευχθεί μία σύγκρουση ή η διάλυση της σχέσης.


Ταύρος:  Με κυβερνήτη την Αφροδίτη πάγιο αίτημα ενός Ταύρου είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Μονοπωλεί την μονιμότητα, αντιπαθεί τις αλλαγές και την ανασφάλεια. Έχει ανάγκη από ασφάλεια συναισθηματική αλλά και υλική. Εξαιρετικός μπορεί να είναι ο συνδυασμός με το ζώδιο της Παρθένου και εκείνο του Αιγόκερω καθώς ανήκουν στην ίδια ποιότητα, εκείνη της γης. Πάγιο αίτημα των ζωδίων της γης είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα. Ο δεσμός μπορεί να έχει μακροβιότητα και να αντέξει στο πλήρωμα του χρόνου. Εξαιρετικός μοιάζει ο συνδυασμός Ταύρου με Καρκίνο και Ιχθύ καθώς ανήκουν στην ίδια πολικότητα, στην θηλυκή. Μπορεί να μην ανήκουν στο ίδιο στοιχείο αλλά αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Η ζωή ενός Ταύρους μπορεί να γίνει λιγότερο μονοδιάστατη και να αποκτήσει συναίσθημα. Ο συνδυασμός Ταύρου-Σκορπιού μοιάζει με ηφαίστειο ενεργό καθώς και τα δύο ζώδια αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια και την σταθερότητα στην ζωή τους. Φυσικά, οι Ταύροι είναι πιο απλοί και σύνθετοι ως προσωπικότητες ενώ οι Σκορπιοί πιο σύνθετοι ή πολύπλοκοι. Εφόσον αποφευχθεί η ξεροκεφαλιά τότε ο δεσμός θα μπορέσει να εξελιχθεί σε μία μακροχρόνια σχέση. Η σχέση Ταύρου-Ζυγού είναι δύσκολη αλλά όχι αναπόφευκτη καθώς και τα δύο ζώδια είναι παιδιά της Αφροδίτης και έχουν ανάγκη από ζεστασιά, συναισθηματική αρμονία και γαλήνη. Ο Ταύρος μπορεί να «σκαλώσει» στην επιπολαιότητα του Ζυγού ενώ ο Ζυγός μπορεί να αντιπαθήσει την χειριστικότητα ενός Ταύρου. Ο σεβασμός στην διαφορετικότητα και στις ιδιαιτερότητες του άλλου μπορεί να γεφυρώσει το όπιο τυχόν χάσμα προκύψει μεταξύ του εν λόγω συνδυασμού.

Δίδυμοι:  Απαραίτητο στοιχείο για να επισυνάψει μία ερωτική σχέση ένας Δίδυμος είναι το εξαιρετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο, κάτι, που μπορεί να εξασφαλίσει ένας Ζυγός ή ένας Υδροχόος με άνεση και ευκολία. Παιδιά του αέρα έχουν ανάγκη να αναπνέουν, να αλλάζουν παραστάσεις νοητικά αλλά και κυριολεκτικά. Εξαιρετικός μοιάζει και ο συνδυασμός Διδύμου με Κριό ή Λέοντα καθώς ο ενθουσιασμός, το πάθος και ο ερωτισμός συνδέονται άψογα με την καλή επικοινωνία. Η ζωτικότητα και η μακροβιότητα μεταξύ των προαναφερθέντων συνδυασμών είναι κάτι το αναπόφευκτο. Η σχέση Διδύμου-Τοξότη μπορεί να είναι ή του ύψους ή του βάθους. Και τα δύο ζώδια έχουν μία ρηχή και ανάλαφρη εικόνα για την ζωή, με τους Διδύμους να δίνουν έμφαση στην γνώση αλλά σε επιφανειακό επίπεδο. Αντιθέτως, οι Τοξότες ενδιαφέρονται για την πνευματική διεύρυνση και αντιπαθούν τις ρηχές καταστάσεις. Ωστόσο, παρόλα αυτά και οι δύο είναι λάτρεις του ψέματος και δεν έχουν τακτ, έτσι ο συνδυασμός θα είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης. Δύσκολη αλλά όχι αναπόφευκτη μπορεί να κριθεί η σχέση ενός Διδύμου με έναν Παρθένο. Και τα δύο είναι παιδιά του Ερμή, οπότε έχουν ανάγκη από επικοινωνία και άφθονες συζητήσεις. Η σχέση είναι άκρως πνευματική αρκεί ο Δίδυμος να μπορεί να ανεχτεί την αναλυτικότητα και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Με την σειρά του ένας παρθένος πρέπει να δείξει κατανόηση στην επιπόλαιη συμπεριφορά ενός Διδύμου, ο οποίος αποφεύγει να διεισδύσει στα μύχια μίας συζήτησης.

Καρκίνος:  Ως παιδί της Σελήνης είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο. Ανήκει στο στοιχείο των ζωδίων του νερού και μπορεί να επισυνάψει εξαιρετική σχέση με έναν Σκορπιό ή με έναν Ιχθύ. Ο ρομαντισμός, ο αισθησιασμός και τα πλουμιστά συναισθήματα αποτελούν την κινητήριο δύναμη σε μία τέτοια σχέση. Εξαιρετικός μοιάζει και ο συνδυασμός Καρκίνου με Ταύρο και Παρθένο καθώς οι δύο γήινοι συνδυασμοί προσθέτουν ρεαλισμό και αντικειμενική οπτική στην ζωή ενός υποκειμενικού Καρκίνου. Ο συνδυασμός Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να αποτελέσει πληγή, καθώς ο μεν πρώτος δίνει έμφαση στο συναίσθημα ενώ, ο δε δεύτερος δίνει έμφαση στο πρακτικό κομμάτι της ζωής. Ο Καρκίνος αδυνατεί να συγκεντρωθεί στα απλά, καθημερινά πράγματα έτσι με την βοήθεια του Αιγόκερω μπορεί να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις με την συνδρομή του Αιγόκερω. Ο δε Αιγόκερως χάνει σε συναίσθημα έτσι ο Καρκίνος μπορεί να καταλαγιάσει έναν Αιγόκερω με ένα χάδι ή με την παροχή συναισθήματος. Πάγιο αίτημα των προαναφερθέντων συνδυασμών στην μεταξύ τους σχέση αποτελεί η σταθερότητα, κάτι που χαρίζει μακροβιότητα και ανθεκτικότητα. Ο συνδυασμός Καρκίνου-Λέοντα δεν είναι αναπόφευκτος. Και οι δύο εκπρόσωποι κυβερνώνται από τα φώτα. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και μπορεί να διώξει τις φοβίες και τις ανασφάλειες ενός Καρκίνου. Με την σειρά του ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη και είναι αρκετά κυκλοθυμικός. Η παρουσία του Ήλιου χαρίζει στην ζωή ενός Καρκίνου σταθερότητα, λάμψη και ασφάλεια. Η σχέση τους είναι δύσκολη μεν αλλά μην ξεχνάτε πως το φως διαδέχεται το σκοτάδι και το σκοτάδι το φως.

Λέων:  Με κυβερνήτη τον Ήλιο είναι ένα αστραφτερό ζώδιο, που ξεχωρίζει από το φως του προσώπου του. Ο συνδυασμός Λέοντα με Κριό και Τοξότη είναι εξαιρετικός. Η πληθωρικότητα, η γενναιοδωρία, η αισιοδοξία στέκονται αρωγοί στην μεταξύ τους σχέση. Ζώδια της φωτιάς και τα τρία, έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν το ένα το άλλο. Αυτή είναι και η βασική αιτία που η μακροβιότητα είναι δεδομένη στην μεταξύ τους σχέση. Ο σταθερός Λέων ξεσηκώνεται από το περιπετειώδες αίσθημα του Κριού και του Τοξότη, με αποτέλεσμα την περαιτέρω αφύπνιση του. Ο συνδυασμός Λέοντα με Δίδυμο και Ζυγό μοιάζει εκπληκτικός. Ο μεν πρώτος συνδυασμός χαίρει επικοινωνίας και ενθουσιασμού ενώ ο δε, δεύτερος χαίρει αρμονίας, ισορροπίας και φινέτσας. Η ανάγκη για απολαύσεις και ανέσεις μπορεί να στείλει στον «παράδεισο» την σχέση ενός Λέοντα με ένα Ζυγό. Η σχέση Λέοντα-Υδροχόου μοιάζει έντονη, συγκρουσιακή και επαναστατική. Το πείσμα και οι αμετακίνητες απόψεις μπορούν να αποτελέσουν απειλή στην σχέση, ωστόσο και οι δύο μαζί θα αποκτήσουν έναν τεράστιο κοινωνικό κύκλο, μιας και οι δύο είναι λάτρεις της φιλίας. Η σχέση μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά και ως φιλία, φυσικά αρκεί ο Λέων να μην είναι τόσο αμετακίνητος στις απόψεις του. Ο συνδυασμός Λέοντα-Καρκίνου δεν είναι καθόλου σπάνιος. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και ο Καρκίνος από την Σελήνη. Εκεί που υστερεί ο Λέων έρχεται να συμπληρώσει ο Καρκίνος δυναμικά. Και τα δύο, είναι εξίσου πληθωρικά και γενναιόδωρα ζώδια.

Παρθένος:  Ζώδιο της γης, αναζητάει την ασφάλεια, την σταθερότητα και την μακροβιότητα. Μπορεί να επισυνάψει εξαιρετική σχέση με έναν Ταύρο ή με έναν Αιγόκερω καθώς αντιλαμβάνονται την ζωή με παρόμοιο, τετράγωνο τρόπο. Εξαιρετικός μοιάζει ο συνδυασμός Παρθένου με Καρκίνο και Σκορπιό καθώς τα δύο ζώδια του νερού έρχονται να προσθέσουν συναισθηματικές πινελιές στη ζωή ενός μονοκόμματου Παρθένου. Από την άλλη πλευρά, ένας Καρκίνος και ένας Σκορπιός με την συνδρομή ενός Παρθένου θα καταφέρουν να αντικρίσουν την ζωή κατάματα. Η σχέση ενός Παρθένου με έναν Ιχθύ αποτελεί «κόκκινο» πανί καθώς η Παρθένος με την τετράγωνη λογική της κουράζει τον χαοτικό Ιχθύ. Με την σειρά του, το τρυφερό ψαράκι νιώθει να πληγώνεται από την συνεχή αυστηρή κρητική της συντηρητικής Παρθένου. Ωστόσο, παρόλες τις τεράστιες διαφορές τους, μπορούν να επισυνάψουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό μιας και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Τι συμβαίνει τώρα όσον αφορά την σχέση ενός Διδύμου με την Παρθένο; Είναι μεν δύσκολη αλλά όχι αναπόφευκτη. Και τα δύο ζώδια κυβερνώνται από τον Ερμή έτσι πάγιο αίτημα στην μεταξύ τους σχέση αποτελεί η καλή επικοινωνία. Εφόσον ο Δίδυμος ανεχτεί τις αναλυτικές τάσεις του Παρθένου και την ανάγκη του να εισέλθει βαθιά σε ένα θέμα και εφόσον η Παρθένος ανεχτεί την ροπή του Διδύμου να μαθαίνει τα πάντα, μπορούν να επισυνάψουν έναν πολύ ενδιαφέρον συνδυασμό.


Ζυγός:  Ζώδιο του αέρα, επικοινωνιακό και αέρινο. Κυβερνήτης πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζητάει την ένωση και μάλιστα την απόλυτη ένωση, την αρμονική. Εξαιρετική ερωτική σχέση μπορεί να επισυνάψει με Δίδυμο και Υδροχόο καθώς έχουν παρόμοια γούστα και αντιλαμβάνονται την ζωή με σχεδόν ίδιο τρόπο. Η επικοινωνία, η καλή επικοινωνία είναι ακρογωνιαίος λίθος της μεταξύ τους σχέσης. Εξαιρετική χημεία μπορεί να υπάρξει μεταξύ Ζυγού με Τοξότη και Λέοντα. Ο ενθουσιασμός, το αίσθημα περιπέτειας και ο αμοιβαίος θαυμασμός μπορούν να αποτελέσουν ένδειξη για μακροβιότητα στην σχέση. Ο συνδυασμός Ζυγού-Κριού μοιάζει εύφλεκτος και ιδιαίτερα ζωηρός. Ο Ζυγός χρειάζεται έναν Κριό δίπλα του ώστε να πάρει πρωτοβουλίες και να περιορίσει την αναποφασιστικότητά του. Ο δε Κριός έχει ανάγκη από την παρουσία του Ζυγού καθώς πάσχει από διπλωματία και τακτ έτσι ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον χωρίς ενοχές. Ζυγός και Ταύρος αποτελούν έναν συνδυασμό ιδιαίτερα δύσκολο, έντονο και καρμικό. Το χάσμα φυσικά μεταξύ τους δεν είναι αγεφύρωτο καθώς και τα δύο ζώδια κυβερνώνται από την Αφροδίτη. Εκεί είναι η χρυσή τομή και το σημείο επαφής. Έχουν ανάγκη από συντροφικότητα, αρμονία και γαλήνη στην ζωή τους.

Σκορπιός:  Ζώδιο υδάτινο, έντονο, συναισθηματικό και έντονα αναγεννησιακό μέσα από τις στάχτες του αλλά και τα πάθη του. Εξαιρετικός αποτελεί ο συνδυασμός ενός Σκορπιού με έναν Καρκίνο ή με έναν Ιχθύ καθώς το συναίσθημα, ο ρομαντισμός και το πάθος υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Ο παρόμοιος τρόπος σκέψης και αντίληψης της πραγματικότητας μπορεί να οδηγήσει τους εν λόγω συνδυασμούς στην απόλυτη χημεία. Εξαιρετικοί και οι συνδυασμοί Σκορπιού με Παρθένο και Αιγόκερω. Ο Σκορπιός φλέγεται στα συναισθήματά του και συμπαρασύρεται στην συναισθηματική του δίνη ενώ ο Αιγόκερως με την Παρθένο βάζουν φρένο σε αυτόν τον έξαλλο ρυθμό του Σκορπιού. Τα δύο γήινα ζώδια μπορούν να χαλιναγωγήσουν την συναισθηματική «θάλασσα» του Σκορπιού με απόλυτη μαεστρία. Σκορπιός με Ταύρο; Αποτελεί έναν συνδυασμό μοναδικό καθώς και τα δύο ζώδια αναζητούν την συναισθηματική αλλά και υλική ασφάλεια-σταθερότητα. Μόνο που ο Σκορπιός εκφράζεται πιο ακραία και καίγεται στο πάθος του ενώ ο Ταύρος έχει μέτρο και σταθμό. Χρειάζεται να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην μεταξύ τους σχέση. Όσον αφορά τώρα την σχέση Σκορπιού-Κριού; Είναι ακραία, γεμάτη πάθος, ένταση, χειριστικότητα και ακραίες αντιδράσεις. Ο συναισθηματικός Σκορπιός προσπαθεί να ελέγξει τον ανεξάρτητο Κριό και τότε γίνεται η έκρηξη. Ο Κριός δεν δέχεται την ασφυκτική πίεση του Σκορπιού και λοξοδρομεί. Βέβαια ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα είναι άφθονα και υπόσχονται μοναδικές στιγμές.

Τοξότης:  Κυβερνάται από τον Δία και είναι ιδιαίτερα πληθωρικό και πομπώδες στον έρωτα. Ουκ ολίγες φορές λοξοδρομεί στην σχέση και αναζητάει μικρά συναισθηματικά κρεσέντο καθώς δεν αντέχει την δέσμευση και την ασφυκτική πίεση. Τοξότης με Λέοντα και Κριό; Μοναδικός συνδυασμός που συνδυάζει την αισιοδοξία, την περιπέτεια και την πνευματικότητα. Υπάρχουν πολλά κοινά σημεία αναφοράς που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο αύριο για την πορεία της σχέσης. Στην σχέση Τοξότης με Ζυγό και Υδροχόο υπάρχει παρόμοια πολικότητα (αρσενική) αλλά διαφορετική ποιότητα. Είναι εκεί που ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια αναμιγνύονται με την καλή επικοινωνία και τα αισθήματα φιλίας. Η σχέση Διδύμου-Τοξότη είναι άκρως αισιόδοξη, περιπετειώδης. Υπάρχει μία κοινή και ανέμελη στάση ζωής μόνο που ο στόχος μακροπρόθεσμα διαφέρει και αυτό μπορεί να αποτελέσει βασική αιτία χωρισμού. Φυσικά, η ροπή στις συζητήσεις και στις «αμπελοφιλοσοφίες» μπορεί να είναι ένα μεγάλο ατού της σχέσης. Τα κοινά ταξίδια είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά μπορούν να αναστήσουν την εν λόγω σχέση. Όσον αφορά την σχέση Τοξότης-Ιχθύς είναι ένας συνδυασμός όχι ασυμβίβαστος αλλά αρκετά σύνθετος. Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Ιχθύς αγαπούν τα ταξίδια με την διαφορά του ότι ένας Τοξότης χάνει σε συναίσθημα ενώ ένας Ιχθύς «βυθίζεται» σε αυτό. Η σχέση μπορεί να έχει μακροβιότητα καθώς και οι δύο αναζητούν την προσωπική τους ελευθερία.

Αιγόκερως:  Ο κύριος «Κρόνος» θεωρεί τον έρωτα και την δέσμευση σοβαρή υπόθεση. Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι βασικές υποθέσεις ώστε να επισυνάψει δεσμό ένας Αιγόκερως. Ένας Ταύρος και ένας Παρθένος μπορούν απλόχερα να χαρίσουν όλα αυτά σε έναν Αιγόκερω. Η κοινή αντίληψη για την ζωή, τις υποχρεώσεις αλλά και οι κοινοί στόχοι μπορούν να χαρίσουν μακροβιότητα στη σχέση. Η σχέση με έναν Σκορπιό και με έναν Ιχθύ είναι εξαιρετικά καλή καθώς ο Αιγόκερως χάνει σε συναίσθημα έτσι έρχονται τα δύο υδάτινα ζώδια να ενισχύσουν την φαντασία και τον συναισθηματικό κόσμο του εν λόγω άκαμπτου ζωδίου. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να είναι συναρπαστική στην αρχή, ωστόσο, στην συνέχεια μπορεί να προκύψουν χάσματα λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας των ζωδίων. Ο Αιγόκερως δεν εκφράζεται συναισθηματικά, εύκολα και απροκάλυπτα ενώ ο Καρκίνος πλέει στο συναίσθημά του. Η σκληρή και άκαμπτη συμπεριφορά του Αιγόκερω μπορεί να αποθαρρύνει τον στοργικό εραστή ενώ ο «παγερός» Αιγόκερως θα δεινοπαθήσει από τα μέλια του Καρκίνου. Ο συνδυασμός Αιγόκερου-Υδροχόου μοιάζει εξαιρετικός καθώς και οι δύο είναι αιχμάλωτοι ή καλύτερα ακόλουθοι του δικού τους κόσμου. Ο μεν Αιγόκερως βυθίζεται στις εργασιακές τους υποχρεώσεις, ο δε Υδροχόος ακολουθεί τα συνδικαλιστικά του προγράμματα και τις φιλίες του. Η απόσταση μπορεί να είναι εμφανής ωστόσο ο Υδροχόος μπορεί να γίνει ο πιο τακτικός συνοδός του Αιγόκερω στα επαγγελματικά του ταξίδια. Εκείνος θα βρίσκεται στην σύσκεψη και ο άλλος μέσα σε κάποιο μουσείο…

Υδροχόος:  Το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, ο προχωρημένος Υδροχόος μπορεί να επισυνάψει εξαιρετική σχέση σε επίπεδο αισθηματικό με έναν Δίδυμο αλλά και με έναν Ζυγό εφόσον δεν αναζητάει την συνεχή ένωση. Η πνευματικότητα, το χιούμορ και οι ατελείωτες συζητήσεις μπορούν να κρατήσουν το πάθος αναλλοίωτο στην πάροδο του χρόνου. Η σχέση με έναν Κριό και με έναν Τοξότη μπορούν να συναρπάσουν. Ο μεν Υδροχόος ιντριγκάρεται από την περιπετειώδη διάθεση του Κριού αλλά και από την διάθεση του Τοξότη για ταξίδια. Εξαιρετικά ομαλά κυλάει το στοιχείο της επικοινωνίας και αποτελεί θετικό οιωνό για την μακροβιότητα της σχέσης. Η σχέση Υδροχόου-Λέοντα είναι ακραία. Κοινό σημείο αναφοράς των δύο εραστών είναι η αγάπη για την παρέα τους, για τις φιλίες τους αλλά και για τον κοινωνικό τους κύκλο. Οι δύο τους θα τα πάνε εξαιρετικά καλά εφόσον δεν καταπιέζουν ο ένας τον άλλον. Ο Υδροχόος οφείλει να θυμάται πως ο Λέων απαιτεί σταθερότητα στην σχέση και ο Λέων πρέπει να θυμάται πως όλος ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω του. Ο κόσμος είναι το όλον του Υδροχόου και αυτό δεν πρέπει να ξεσηκώνει τα αισθήματα ζήλιας του φλογερού εραστή. Στην σχέση Υδροχόου-Αιγόκερω τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν εξαιρετικά καλά καθώς τα δύο ζώδια έχουν το δικό τους ιδεολογικό σύστημα, το οποίο συγκρούεται με ηθικές αρχές και αξίες, έτσι μπορούν να επικοινωνήσουν τα δέοντα. Ο μεν Αιγόκερως βυθίζεται στις εργασιακές τους υποχρεώσεις, ο δε Υδροχόος ακολουθεί τα συνδικαλιστικά του προγράμματα και τις φιλίες του. Η απόσταση μπορεί να είναι εμφανής ωστόσο ο Υδροχόος μπορεί να γίνει ο πιο τακτικός συνοδός του Αιγόκερω στα επαγγελματικά του ταξίδια. Εκείνος θα βρίσκεται στην σύσκεψη και ο άλλος μέσα σε κάποιο μουσείο…

Ιχθείς:  Το απόλυτο ρομάντζο, ο απόλυτος έρωτας με τα αρώματα, τα λαδάκια πολυτελείας και το νερό. Εξαιρετικά ευοίωνες οι προϋποθέσεις στην σχέση ενός Ιχθύ με έναν Σκορπιό ή με έναν Καρκίνο. Ο κοινός κώδικας που ακολουθούν στην ζωή τους αποτελεί μία ένδειξη για μακροβιότητα στην σχέση τους. Θετικές προδιαγραφές έχει και η σχέση ενός Ιχθύ με έναν Ταύρο ή με έναν Αιγόκερω καθώς τα γήινα και συντηρητικά ζώδια έρχονται να βάλουν τον «άταχτο» Ιχθύ σε τάξη και ισορροπία. Ο δε Ιχθύς, με την σειρά του προσφέρει χρώμα, έρωτα και συναίσθημα στην άχαρη ζωή των ζωδίων της γης. Η σχέση Ιχθύ-Παρθένου είναι εξίσου έντονη αλλά και εξίσου απωθητική. Ο Ιχθύς θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει κατά γράμμα την προγραμματισμένη ζωή της Παρθένου ενώ η Παρθένος αδυνατεί να καταλάβει τον χαοτικό κόσμο του Ιχθύ. Εκεί είναι όμως η γλύκα…Η Παρθένος μπορεί να ξεφύγει από τα καθημερινά και το πρόγραμμα της ρουτίνας ενώ ο Ιχθύς μπορεί να βάλει την ζωή του σε τάξη! Ο συνδυασμός Ιχθύ-Τοξότη μοιάζει εντελώς ασυμβίβαστος, έχει μεγάλο χάσμα, το οποίο ωστόσο μπορεί να γεφυρωθεί μέσω των ταξιδιών πλοήγησης όχι στο διαδίκτυο αλλά στον κόσμο. Μοιάζουν αρκετά στην γενναιοδωρία, είναι large και αγαπούν την ελευθερία, την φύση, την εξοχή. Ο Ιχθύς οφείλει να κατανοήσει πως ο Τοξότης πνίγεται στο συναίσθημα και ο Τοξότης οφείλει να κατανοήσει πως η ρομαντζάδα αποτελεί τροφή για τον «Ποσειδωνιασμένο» Ιχθύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου