Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Ταυ-τετράγωνο Άρη-Ουρανού-Πλούτωνα & Τρίγωνο με Δία/Προβλέψεις


Ball With Flames 3 Clip ArtΑπό την Πέμπτη 12/07 έως την Κυριακή 22/07 στον αστρολογικό ουρανό σχηματίζεται ένας εκρηκτικός σχηματισμός ταυ-τετραγώνου μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Πλούτωνα. Οι κοσμοσείστες Ουρανός και Πλούτωνας εμπλέκονται με τον μαχητικό Άρη και δημιουργούν εκρήξεις μεγατόνων. Οι εντάσεις, οι συγκρούσεις, η επιθετική-εριστική συμπεριφορά, οι παρορμήσεις, συνθέτουν ένα μίγμα λάβας, το οποίο συμπαρασύρει σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οτιδήποτε στηρίζεται σε σαθρές βάσεις. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και μετατρέπεται σε εμμονή, το πάθος είναι έντονο και εκδηλώνεται με την μορφή υστερικής ζήλιας αλλά και μέσα από συγκρουσιακές καταστάσεις, οι οποίες κατακεραυνώνουν τη σταθερότητα και μας οδηγούν σε διαλυτικά γεγονότα. Το πείσμα γίνεται ακραίο, ο παράγοντας του απρόβλεπτου έχει την τιμητική του ενώ η σεξουαλικότητα μας είναι έντονη και μπορεί να ρέπει προς την ακραία πλευρά ή να είναι σοκαριστική. Ο φανατισμός, η κακοποίηση αλλά και η κατάχρηση της δύναμης σιγοντάρουν το κλίμα έντασης και αποσταθεροποιούν καθετί σταθερό. Άμεσοι αποδέκτες της εν λόγω επιρροής είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί αλλά και οι Αιγόκεροι ειδικότερα του πρώτου δεκαημέρου. Φυσικά, δυσαρμονικά επηρεάζονται και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα προαναφερθέντα ζώδια. Πιο αναλυτικά σας δούμε πως επηρεαζόμαστε εφόσον εμπλέκονται οι προσωπικοί μας πλανήτες στον εν λόγω σχηματισμό. Μέσα στο όλο κλίμα αυτού του εκρηκτικού κοκτέιλ υπάρχει μία προστασία, η θετική γωνία τριγώνου του Άρη με τον Δία, εξομαλύνει κάπως τις αντιξοότητες και μας στηρίζει ως ένα βαθμό. Φυσικά, η επιρροή του είναι αμφιθυμική καθώς ο Δίας λειτουργεί σα μεγεθυντικός φακός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η υπέρμετρη αισιοδοξία να μας οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις ή σε μία υπεραισιόδοξη στάση. Η αίσθηση παντοδυναμίας μπορεί να μας οδηγήσει σε ολέθριες αποφάσεις, συνεπώς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς, συνετοί, προσγειωμένοι αλλά και αντικειμενικοί, αμερόληπτοι προκειμένου να αποφευχθούν τα δυσάρεστα. Προσοχή στα θαλάσσια σπορ αλλά και σε κάθε είδους αθλητικές αναμείξεις.Εμπλοκή Ήλιου: Μαχητικότητα, παρορμήσεις, εκκεντρικότητα, εμμονές, βιαιότητα αλλά και εριστική συμπεριφορά. Αποφύγετε τις άμεσες αντιπαραθέσεις καθώς θα σας πληγεί η ψυχολογία σας αλλά και η κοινωνική σας υπόσταση. Προσοχή στην εξουθένωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος λόγω εργασιομανίας, περιορίστε την ακραία σεξουαλική σας επιθυμία, ενδιαφερθείτε για το συναίσθημα του/της συντρόφου σας. Όχι στον φανατισμό, στην παράνοια αλλά και στο πείσμα. Μία αίσθηση παντοδυναμίας, η οποία μπορεί να σας κάνει να πατάτε επί πτωμάτων. Προσοχή σε ατυχήματα, καψίματα, κοψίματα αλλά και σε ότι σχετίζεται με τη φωτιά.

Εμπλοκή Σελήνης: Ψυχρότητα, συναισθηματική ένταση αλλά και συναισθηματική τρομοκρατία. Αναξιοπιστία, ψυχολογική ένταση και αναστάτωση. Επιθυμία και ξαφνική ρήξη δεσμών με το παρελθόν και τις ρίζες.

Εμπλοκή Ερμή: Αδυναμία συγκέντρωσης, αφηρημάδα αλλά και επιπολαιότητα στον λόγο. Εκρηκτικός λόγος, γεμάτος σκληρότητα, πικρία και δηλητήριο. Νευρικότητα, ένταση, μη πρακτικές ιδέες που απέχουν από την πραγματικότητα. Η νευρικότητα σας οδηγεί σε λίγες ώρες ξεκούρασης καθώς ο ύπνος είναι δύσκολη υπόθεση, πονοκέφαλοι και ημικρανίες. Αποκαλύψεις μυστικών που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνική σας υπόσταση-εικόνα.

Εμπλοκή Αφροδίτης: Συναισθηματική απομόνωση και ψυχρότητα, αδυναμία ως προς τη δέσμευση, ρήξεις σχέσεων-συνεργασιών αλλά και βία. Αμφιλεγόμενες σεξουαλικές εμπειρίες, σεξουαλική κενότητα ή σοκαριστικές εμπειρίες. Μία ροπή προς τις ανορθόδοξες φιλίες, εμμονές, μυστικά, οικονομικές σπατάλες και ασυδοσίες. Σφοδρή επιθυμία για δέσμευση μέχρι σημείου εμμονής. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ των εσωτερικών συγκρούσεων αλλά και της αναταραχής μέσα στις σχέσεις. Απρόοπτα έξοδα, αποφύγετε την εμπλοκή σε αθέμιτους ανταγωνισμούς αλλά και σε ερωτικά τρίγωνα.


Κριός: Ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες, απότομες ρήξεις, ψυχρότητα, σκληρότητα και χάος στην προσωπική σας ζωή φέρνουν οι εν λόγω ημέρες. Αποφύγετε τις μετωπικές αντιπαραθέσεις καθώς θα έχετε προσωπικές απώλειες, οι οποίες θα σας κοστίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ανατροπές, ξεκαθαρίσματα αλλά και εμμονές στο μενού των ημερών. Ο επαγγελματικός τομέας πιέζεται και εσείς καλείστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, ο ελεύθερος χρόνος περιορισμένος και η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Η διάθεση σας για έρωτα, φλερτ, ταξίδι και περιπέτεια είναι ικανοποιητική απλά λόγω κάποιων παραγόντων μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με τον/τη σύντροφο σας, μην αποκόπτεστε, συζητήστε, επικοινωνήστε καθώς εκεί βρίσκεται το κλειδί ώστε να επέλθει η ισορροπία. Ο λόγος έχει δύναμη, αποφύγετε την κακοποίηση του και την κακή μεταχείριση του καθώς μπορεί να εκτοξεύετε ρουκέτες και αυτό να σιγοντάρει στις άσχημες εξελίξεις των ημερών. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την φωτιά, νευρικότητα, αϋπνίες σας ταλανίζουν.

Ταύρος: Ένταση και συγκρούσεις σε θέματα εργασίας αλλά και καθημερινότητας προκαλεί το ταυ-τετράγωνο, οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται, η άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος χτυπάει καμπανάκι έτσι πρέπει να τρέφεστε σωστά, ελαφριά, χωρίς τοξίνες που το εξασθενούν. Αποφύγετε ρήξεις με συνεργάτες σας, προσέχετε στις καθημερινές σας συνδιαλλαγές. Στο μενού των ημερών οι αποκαλύψεις μυστικών, φροντίστε να πάρετε τα μέτρα σας εφόσον επιθυμείτε να συγκαλύψετε μία παράνομη σχέση σας. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας καθώς ενδέχεται να υπάρξουν ταλαιπωρίες ή ένα θέμα νομικής υπόστασης σας ταλαιπωρεί και παίρνει άσχημη τροπή. Η αυτοπεποίθηση σας παρόλα αυτά είναι αυξημένη, αποφύγετε την έπαρση, ακολουθήστε το δρόμο της μετριοπάθειας και αφήστε τη ζωή να αναδείξει τα ταλέντα σας. Έσοδα αναμένονται και αυτό θα τονώσει την τσέπη σας, μόνο να αποφύγετε την κατάχρηση του καθώς τον τελευταίο καιρό ρέπετε προς μία κακή οικονομική διαχείριση. Το χρήμα ρέει αλλά αποταμιεύετε για να έχετε. Ευκαιρίες για εύρεση συμπληρωματικής πηγής εισοδήματος.

Δίδυμοι: Την τιμητική σας έχετε φίλοι μου Δίδυμοι, οι έρωτες αναζωπυρώνονται, τα πάθη σας χτυπάνε κόκκινο όπως ο υδράργυρος. Ένας ξαφνικός χωρισμός, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία γνωριμία κάτω από εκκεντρικές και ιδιόρρυθμες συνθήκες είναι στο μενού των ημερών, μία φιλία ενδέχεται να μετατραπεί σε ερωτική σχέση, κινηθείτε προσεκτικά εφόσον επιθυμείτε να παραμείνει φιλία. Αποφύγετε την επαναστατική διάθεση καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα στις φιλίες σας ή με τον/τη σύντροφο σας. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. Στο μενού των ημερών είναι τα έξοδα, έντονη κινητικότητα παρουσιάζει ο οικονομικός τομέας και καλείστε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Φυσικά, η θετική γωνία Διός-Άρεως σας κάνει αισιόδοξους υπέρ του δέοντος και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις, σε αλαζονεία, σε έπαρση. Αποφύγετε τον υποκειμενισμό και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα ώστε να πολλαπλασιάσετε τα επίπεδα δημιουργικότητας σας και να επιτύχετε επαγγελματικές-οικονομικές αλλά και διαπροσωπικές επιτυχίες.

Καρκίνος: Η διαίσθηση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε πιο ορθές επιλογές, κινηθείτε βάση του ενστίκτου σας. Οι ημέρες ενέχουν εντάσεις, ανατροπές, επαναστατικότητα, βίαιους αποχωρισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειας σας ή μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι σχέσεις σας είναι τεταμένες και βαδίζουν σε κινούμενη άμμο. Μην γίνεστε σκληροί και βίαιοι ή απότομοι με τον/τη σύντροφο σας. Μία σχέση φαίνεται πως τελειώνει, η ψυχολογική ένταση και η αποσταθεροποίηση είναι ακμάζουσες αυτές τις ημέρες. Το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Προσοχή στα μικροατυχήματα, στα καψίματα και στα κοψίματα. Νευρικότητα και δυσκολία στον ύπνο.

Λέων: Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στο μεταφορικό σας μέσο, σε σαρδάμ με το κινητό σας τηλέφωνο. Ετοιμάζεστε να στείλετε μήνυμα στον εραστή ή στην ερωμένη σας και πατήσατε αποστολή; Μήπως το στείλατε στον/στη σύντροφο σας; Καήκαμε!!! Αποφύγετε τις επαφές με τα αδέλφια, τους στενούς συγγενείς ή τα πεθερικά σας καθώς υπάρχει ανατροπή, νευρικότητα και σφοδρές αντιπαραθέσεις. Ένα θέμα νομικό μπορεί να ανατραπεί και να πάρει άσχημη τροπή. Η καθημερινότητα σας είναι ιδιαίτερα κουραστική, υπάρχει εξάντληση. Διατηρείστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα, φυσικά υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσης και αδυναμία στον ύπνο. Εύνοια δέχεστε μέσα από τους φίλους σας, εκεί βρίσκετε το καταφύγιο σας, η κοινωνικότητα σας στα ύψη αλλά και νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Να τρέφεστε σωστά, αποφύγετε τις τοξικές τροφές και να βιταμινώνεστε πλήρως. Άφθονα φρούτα και λαχανικά ώστε να θωρακίσετε τις άμυνες σας. Ο λόγος σας είναι ταχύτατος αλλά μπορεί να γίνετε ισχυρογνώμονες, πεισματάρηδες και αμετακίνητοι στις απόψεις σας, διαλλακτικότητα ώστε να αποφύγετε ρήξεις και οξείες αντιπαραθέσεις.

Παρθένος: Έξοδα, έξοδα, έξοδα και ακάλυπτες επιταγές ή λογαριασμοί. Τρέχετε για ζητήματα οικονομικά και το ταμείο είναι μείον. Μία ανατροπή σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ή σχετικά με κληρονομιές μπορεί να σας αναστατώσει. Ο ερωτισμός, τα πάθη φουντώνουν και εσείς είστε πειραματιστές του έρωτα και της σεξουαλικότητας την τρέχουσα περίοδο. Απολαμβάνετε εκκεντρικές σεξουαλικές εμπειρίες ή γίνεστε εφευρετικοί και ιδιαίτερα επινοητικοί. Η ψυχολογία σας πάσχει από ορμονικές αναταραχές και είστε έτοιμοι να βγάλετε λάβα. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει αλλά χρειάζεται να αποφύγετε τις ζήλιες, τις ίντριγκες και την έντονη κτητικότητα προς τον/τη σύντροφο σας. Αποφύγετε την σκληρή κριτική και τα σκληρά λόγια. Θέματα επαγγελματικά σας κρατούν στη ζωή, σας χαρίζουν λίγη δύναμη και αντοχή, κάτι επαγγελματικό ετοιμάζεται και αυτό ενδέχεται να τονώσει λίγο το εισόδημα σας. Δεν είστε μετέωροι στον κυκλώνα, μέσω της εργασίας μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη και οφέλη. Συνεργαστείτε, μην γίνεστε ατομιστές, η αίσθηση της παντοδυναμίας σε ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα μπορεί να είναι εσφαλμένη.


Ζυγός: Τόσοι εσείς οι ίδιοι όσο και οι απέναντι σας, οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας βρίσκονται σε μία περίοδο εκρηκτική, επαναστατική. Ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ανατροπές και ιδιορρυθμίες στο μενού των ημερών. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις πάσχουν ασθενικότητας και αυτό σας ταλαιπωρεί. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές μιας και οι εμμονές, οι ζήλιες, οι κτητικότητες έχουν την τιμητική τους, τα νεύρα σας στα ύψη και οι άμυνες σας στα χαμηλότερα επίπεδα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ζυγίστε το τι συμβαίνει γύρω σας και επαναφέρετε την σταθερότητα στη ζωή σας. Μία θετική εξέλιξη σχετικά με ένα νομικό ζήτημα, περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και ελπίδα στηρίζουν την ψυχολογία σας, η οποία περνάει όπως ο Οδυσσέας από τις Σειρήνες. Θετικές ειδήσεις από το εξωτερικό φέρνουν νότες δροσιάς.

Σκορπιός: Η ένταση για εσάς είναι εσωτερική, είστε παρατηρητές τόσο του κοινωνικού σας περίγυρου όσο και του ίδιου σας του εαυτού. Αποφύγετε τις εμμονές, τις αρνητικές σκέψεις και σκεφτείτε θετικά. Μην επηρεάζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, μείνετε ανεπηρέαστοι και ακολουθήστε την οδό του ενστίκτου σας, το οποίο θα σας οδηγήσει στις ορθές επιλογές σχετικά με ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών, τα οποία μπαίνουν σε τροχιά ανάκαμψης. Τα έσοδα δεν λείπουν και η εισοδηματική σας δυναμικότητα αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά. Το ίδιο και η ψυχολογία σας, γενικότερα διανύετε ένα δεκαήμερο κατά το οποίο όλα γύρω σας μεγεθύνονται και είστε φορτισμένοι. Ανατροπές σε θέματα εργασίας αλλά και καθημερινότητας, προσοχή στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση αλλά και στις στενές συγγενικές και αδελφικές σας σχέσεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων.

Τοξότης: Ο έρωτας γίνεται Έρωτας, η συναισθηματική ανανέωση, η συναισθηματική και ερωτικοσεξουαλική απελευθέρωση σας οδηγούν σε μοναδικές εμπειρίες, οι οποίες λειτουργούν σαν κεραυνός και αναγεννούν την παιχνιδιάρικη προσωπικότητά σας. Οι φίλοι μοιάζουν να είναι άκρως ενθαρρυντικοί και σας στηρίζουν δεόντως. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία, μία φιλική σχέση ενδέχεται να μετατραπεί σε ερωτική. Είναι πραγματικά η χαρά της ζωής αυτό το δεκαήμερο για εσάς, καθώς υπάρχει έμφαση σε θέματα δημιουργίας, έρωτα αλλά και φιλίας. Νέοι άνθρωποι καταφθάνουν στη ζωή σας και φέρνουν μελτέμι δροσερό και φρέσκο. Ο τομέας των οικονομικών έχει γίνει πλέον εμμονή και σκέφτεστε συνεχώς τρόπους ώστε να αποταμιεύσετε και να ενισχύσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Μπορείτε να κάνετε θαύματα μέσα από την οξυδέρκεια σας αλλά και η τύχη σας αβαντάρει δεόντως. Η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να κλονίζεται παροδικά λόγω ατυχών παραγόντων αλλά έχετε την δική σας προσέγγιση απέναντι στη ζωή και τελικά καταφέρνετε να βγείτε νικητές. Σχέσεις και συνεργασίες ανανεώνονται ενώ οι ερωτικές προσκλήσεις από τον/τη σύντροφο σας ή από τους θαυμαστές σας είναι στα ύψη. Οι μετοχές σας έχουν ανέβει.


Αιγόκερως: Στην μάχη των ημερών φίλοι μου Αιγόκεροι καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι στο ζενίθ τους και εσείς τρέχετε να τις τακτοποιήσετε, φυσικά οι εντάσεις και οι διαμάχες δεν λείπουν γι' αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και όχι επιθετικοί ή εριστικοί καθώς οι ρήξεις θα σας στοιχίσουν. Θέματα οικογενειακά σας απασχολούν και ταλαντεύεστε μεταξύ ενδοοικογενειακών υποχρεώσεων και εκείνων του επαγγελματικού στίβου. Οι αλλαγές είναι ριζικές, σας αφορούν άμεσα και γκρεμίζεται η ζωή σας κυριολεκτικά ώστε να οικοδομηθεί σε ένα νέο επίπεδο. Φυσικά, θετικά νέα έχετε από τον χώρο της δουλειάς σας, η οποία μπορεί να εξελιχθεί θετικά ενώ και η υγεία σας δέχεται θετικές επιρροές. Σε περίοδο κρίσης, έντασης και νευρικότητας έχετε και σημάδια ανάκαμψης όσον αφορά τον τομέα της υγείας. Η ζωή σας σε δράση και η απόδραση μοιάζει κάπως με όαση, μπείτε στο τερέν της διεκδίκησης και εδραιωθείτε με την σοφία σας και την τακτική σας.


Υδροχόος: Ο λόγος σας σοκάρει από τη φύση του, η προσωπικότητα σας επίσης αλλά το ταυ-τετράγωνο έρχεται να τονίσει δεόντως αυτά τα χαρακτηριστικά σας και να σας κάνει πρωταγωνιστές. Ο λόγος σας; Κατακεραυνώνει τους άλλους, μπορεί να τσακίσει ακόμα και τον πύργο της Πίζας. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς εύκολα μπορείτε να εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς είναι τεταμένες, φροντίστε να κρατήσετε μια χ απόσταση ενώ ένα θέμα νομικό μπορεί να ανατραπεί. Κλείνετε κάποια κεφάλαια της ζωής σας οριστικά και μπαίνετε σε μία φάση αποτοξίνωσης από οτιδήποτε σας στερεί χαρά και δημιουργία. Ο έρωτας καλά κρατεί, μία νέα ερωτική γνωριμία έρχεται να σας συνεπάρει και να σας θυμίσει πως και εσείς έχετε δικαίωμα στον έρωτα και στην ευτυχία. Η είδηση της έλευσης του πελαργού μπορεί να δώσει χαρά και ευτυχία. Η δημιουργικότητα σας τονίζεται ιδιαιτέρως, αποφύγετε τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια.

Ιχθείς: Οικονομικά, κληρονομικά, περιουσιακά, φορολογικά, εφορίες, δάνεια, πιστωτικές τρέχουν και πάλι τρέχουν. Τα έξοδα είναι στο μενού των ημερών, οι έκτακτες υποχρεώσεις σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού αλλά παράλληλα η ανθεκτικότητα του χαρακτήρα σας και το επιχειρηματικό ταπεραμέντο σας αφυπνίζονται όπως ο Βεζούβιος. Η σεξουαλικότητα σας, ο ερωτισμός σας και ο αισθησιασμός σας χτυπούν 42 βαθμούς Κελσίου. Είστε πιο απελευθερωμένοι σεξουαλικά, οδηγείστε σε μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες σε άμεμπτο μάρμαρο. Κάποιες εντάσεις με φίλους ίσως σας πικράνουν και σας στεναχωρήσουν, μην δώσετε έκταση, διώξτε την πικρία και απολαύστε την αγάπη των πολύ κοντινών σας και οικείων ανθρώπων. Ευνοείται η ενδοοικογενειακή ζωή και οι πολύ στενές σχέσεις. Θετική έκβαση σε ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο. Η ανάγκη για ιδιωτικότητα και ασφάλεια σας χαρίζει ζωή και τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. 


                                            Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου