Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σελήνη στους Ιχθείς & Ζώδια Σαββατκύριακου

Κριός: Η Σελήνη στους Ιχθείς σας κάνει εσωστρεφείς, ερωτικούς αλλά και μοναχικούς, οι σκέψεις δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και δεν αποκαλύπτετε τα σχέδια σας αλλά λόγω της έμφασης στο ζώδιο των Διδύμων είναι αδύνατον να απομονωθείτε έτσι οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και το παρείστικο στυλ είναι στο μενού των ημερών. Αυτό τι σημαίνει; Πως περνάτε αυτό το Σαββατοκύριακο με πολύ δικούς σας ή κοντινούς ανθρώπους, τους οποίους και θεωρείτε οικογένειά σας. Αναθεωρήσεις στις σχέσεις αλλά και ένα αίσθημα του ποιοι συμπορεύονται μαζί σας είναι στο μενού του weekend. Απολαύστε τη φύση, τη θάλασσα αλλά την συναναστροφή με τους πολύ στενούς ανθρώπους σας. Ο ύπνος μπορεί να αλκαλοποιήσει την άμυνα σας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.


Ταύρος: Ιδιαίτερα κοινωνικούς σας βρίσκει το εν λόγω Σαββατοκύριακο καθώς η σελήνη διατρέχει τον οίκο της φιλίας και αυτό σας βρίσκει πρωταγωνιστές στις παρέες σας. Οργανώστε μία απόδραση μαζί τους, ανταλλάξτε απόψεις και επικοινωνήστε μαζί τους. Η ομαδικότητα και η παρέα σας αναγεννούν και σας κάνουν πιο δημιουργικούς. Πλέον, είναι η περίοδος εδραίωσης των κόπων σας, των κεκτημένων σας. Η εγκαθίδρυση σας παγιώνεται και αυτό σας χαρίζει τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες, ένα αίσθημα ικανοποίησης μέσα από την κτήση ή την κατάκτηση είναι δυναμικά για την εν λόγω περίοδο. Αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες για προσωπικές απολαύσεις και ικανοποίηση ιδιαίτερα μέσω του φαγητού.

Δίδυμοι: Η σελήνη από τους Ιχθείς σας στρεσάρει κάπως καθώς δημιουργεί επαγγελματικά άγχη και αγωνίες, μέσα στο Σαββατοκύριακο έχετε να καλύψετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν σας πτοεί καθώς φιλοξενείτε Δία και Αφροδίτη στο ζώδιό σας έτσι οι επιθυμίες σας είναι σε πρώτο σχέδιο και ο απώτερος σκοπός είναι η ικανοποίηση τους. Οργανώστε κάποια απόδραση μαζί με τους συνεργάτες σας ή φροντίστε να δημιουργήσετε ένα κλίμα καλοκαιρινό με το χιούμορ σας και την αισιόδοξη φύση σας. Οι βόλτες, τα ταξίδια δεν λείπουν απλά μπορεί η σκέψη σας να τρέχει σε ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών. Ο λόγος σας γοητεύει σε ρητορεία, αν έχετε ένα ταξίδι επαγγελματικό μπροστά σας συνδυάστε το με αναψυχή μέσω της ευελιξίας σας.

Καρκίνος: Αρκετά θετικό το σαββατοκύριακο για το δικό σας ζώδιο, σας χαρίζει μία ανάσα δροσιάς εν καιρώ καύσωνα αστρολογικού αλλά και μετεωρολογικού. Σας δίνεται η ευκαιρία για μία απόδραση, για προσωρινή ανάπαυλα, αισιοδοξία και ίαση τραυμάτων ψυχικών. Ο ψυχισμός σας φωτίζεται ολόπλευρα και αυτό σας δίνει ελπίδα, φιλοσοφήστε τη ζωή και πραγματοποιείστε ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. Εκφραστείτε, επικοινωνήστε και ελάτε σε συναναστροφή με τους υπόλοιπους, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας καθώς είστε από τους ανθρώπους που μπορούν να θεραπεύσουν τους γύρω τους και να αναστηθούν δια μέσω αυτής της στάσης.

Λέων: Το Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου άσχημο για το δικό σας ζώδιο καθώς διεγείρει έντονα πάθη, σας κάνει ερωτικούς και ακόρεστα σεξουαλικούς. Ο έρωτας κινείται υπόγεια και ξεσηκώσει τον θυελλώδη ερωτισμό σας, ο οποίος φλέγεται και αναφλέγεται. Αποφύγετε την κτητική διάθεση, τις ζήλιες και ελάτε σε επαφή με τον ή τη σύντροφο σας. Ιδανικές ημέρες για χαλάρωση και ξεκούραση που απογειώνουν την προσωπικότητα σας και το φλογερό σας ταπεραμέντο. Μία φιλία μετατρέπεται σε ερωτική σχέση, αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με τη φιλία καθώς αυτό ενδέχεται να σημαίνει την απώλεια ενός καλού φίλου. Απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος, ξεκούραση και πάθος.

Παρθένος: Σε επιρροή προσωπικής πανσελήνου με τους άλλους να είναι πρωταγωνιστές και να κλέβουν την παράσταση στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δίνουν ρεσιτάλ αλλά εσείς έχετε προσκλήσεις είτε από φίλους είτε από συνεργάτες είτε από τον ή την σύντροφο σας, μην τις απορρίπτετε, σαββατοκύριακο έρχεται, χρειάζεται μία ανάπαυλα έστω διήμερη έπειτα από ένα κουραστικό και επίπονο οχτάμηνο. Η ουσία βρίσκεται στις πολύ κοντινές σας σχέσεις, μην κλείνεστε, ελάτε σε επαφή με το ταίρι σας καθώς εκεί θα βρείτε μία αγκαλιά ή ένα χάδι. Τόνωση αισιοδοξίας και αυτοπεποίθηση plus.

Ζυγός: Θέματα εργασιακά σας ωθούν σε υποχρεώσεις ρουτίνας και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο δεν είναι και η πηγή χαράς. Ωστόσο, μέσα σε μία περίοδο απαιτητική, στην οποία τρέχετε να εκπληρώσετε σχέδια πολύμηνου σχεδιασμού έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μία μίνι απόδραση με φίλους ή με συγγενείς σας. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, να τρέφεστε με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία καθώς η άμυνα σας χρειάζεται τόνωση. Προσοχή σε θαλάσσια σπορ ή σε αθλητικές σας αναμείξεις και σε ότι σχετίζεται με το νερό. Κούραση μεν αλλά και με ευκαιρίες απόδρασης.

Σκορπιός: Σούπερ ντούπερ το Σαββατοκύριακο για το δικό σας ζώδιο καθώς Σελήνη και Ποσειδώνας από τους Ιχθείς και Αφροδίτη-Δίας από τους Διδύμους σας κάνουν πρωταγωνιστές πάθους και έρωτα. Ένα από τα πιο ερωτικά weekend του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και εσείς μπορείτε να απολαύσετε την παρέα του ή της συντρόφου σας, μοναδικές στιγμές χαράς με τα παιδιά σας. το πρόσωπο σας είναι φωτισμένο, ο ερωτισμός σας διάχυτος και η σεξουαλικότητα σας στα ύψη. Πλέον, απαιτείτε και ποθείτε, αποφύγετε την κτητικότητα μόνο και φλερτάρετε με τον ρομαντισμό ώστε να θυμηθείτε τι εστί παιδί και ευτυχία.

Τοξότης: Καθόλου άσχημο το Σαββατοκύριακο για το δικό σας ζώδιο καθώς η σελήνη διατρέχει τους Ιχθείς και τον οίκο της οικογένειας έτσι σας βρίσκει μαζί με άτομα που θεωρείτε οικογένεια σας. απολαύστε τις πολύ στενές σας σχέσεις, λάψτε, εκφραστείτε και συζητήστε. Δίας και Αφροδίτη απέναντι σας χαρίζουν γλυκύτητα και κλέβετε την παράσταση, εάν έχετε και γιορτή τότε βγείτε στο δρόμο, περπατήστε στην ακρογιαλιά και τραγουδήστε το χει το αστέρι μου. Μία αγκαλιά με τους δικούς σας ανθρώπους είναι αρκετή για να ξεχάσετε όσους έχουν φανεί αγνόμονες μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σας. Η ζωή είναι έρωτας, απολαύστε την και θεραπεύστε οριστικά πληγές που σας ποτίζουν μόνο πικρία.

Αιγόκερως: Ένα ταξίδι σε κοντινό και γνωστό προορισμό είναι ιδανικό ώστε να σας κάνει να ξεχαστείτε από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ενδοοικογενειακές εντάσεις, ασπίδα προστασίας μοιάζουν οι στενές συγγενικές σας σχέσεις και οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας. Η κοινωνικότητα σας είναι διάχυτη και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές σε περίοδο έντονη και απαιτητική. Σας δίνεται η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας και να έρθετε σε επαφή. Οι σχέσεις μοιάζουν να αποκαθίστανται προσωρινά, επωφεληθείτε από την επιρροή του Ήλιου, ο οποίος τονίζει την λάμψη σας απέναντι στους άλλους. Ταξίδι και μετακίνηση σας συντροφεύουν, επωφεληθείτε.

Υδροχόος: Θέματα οικονομικά τριγυρίζουν το μυαλό σας και εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα οδηγούμενοι προς την ασφάλεια, η οποία έμοιαζε με όαση την περασμένη περίοδο. Αφροδίτη και Δίας στο κομμάτι των ερώτων σας στρέφουν στην διασκέδαση και στην χαρά, επιτέλους η θάλασσα είναι δίπλα σας και μοιάζετε με ορμητικούς ποταμούς που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν όσα τους έχει στερήσει το περασμένο οχτάμηνο. Χαρές από τα παιδιά σας και τον σύντροφο σας είναι εδώ να σας κάνουν να αισθανθείτε πάλι νέοι, αποφύγετε τις καταναλωτικές δαπάνες, οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μοιρασμένοι οι του εν λόγω ζωδίου καθώς άλλοι τρέχουν να τακτοποιήσουν θέματα ρουτίνας ενώ οι άλλοι διασκεδάζουν. Το ουράνιο τόξο βγαίνει σταδιακά.

Ιχθείς: Η σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας καλεί πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και φέρνει στην επιφάνεια τις δικές σας ανάγκες, οι οποίες απαιτούν αποδράσεις, θάλασσα και απόλυτη ξεκούραση με άτομα της οικογένειας σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Ένα ταξίδι ή οργανωμένες διακοπές σας αβαντάρουν ενώ ο Ήλιος από το κομμάτι των ερώτων σας δίνει την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ήλιος, θάλασσα και φως, κέφια έχει ο Θεός. Ιδανικές ημέρες για την απόκτηση απογόνων αλλά προσεκτικά στις νεανίδες, οι οποίες πρέπει να προσέξουν μία πιθανή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα γόνιμες ημέρες. Το πάθος και ο ερωτισμός φουντώνουν ενώ η σεξουαλικότητα σας χτυπάει κόκκινο, τα βαθύτερα θέλω σας είναι στο προσκήνιο, αποφύγετε την κτητικότητα, ελάτε σε επαφή με το ταίρι σας και απολαύστε ένα από τα πιο ερωτικά σαββατοκύριακα του weekend.

                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου